تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 301 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

احتمال ماندنم در استقلال بیشتر است/ مسائل عنوان شود تا آن را حل کنیم

به گزارش خبرگزاری فارس جواد نکونام پس از جلسه 2 ساعته با علی فتح‌الله‌زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: صحبت‌هایی انجام شد ولی فکر می‌کنم باید صحبت‌ها بازتر و گسترده‌تر باشد و صبحت‌های تکمیلی را حتماً فتح‌الله‌زاده خواهد گفت چون قرار شد او شفاف درباره وضعیت من صحبت کند.

وی افزود: امیدوارم در ادامه راه اتفاقات خوبی رخ دهد.

وی در خصوص اینکه شفاف‌تر صحبت کند، گفت: من که اشاره کردم نمی‌خواهم صحبت کنم اما چون شما گفتید تا این ساعت منتظر ماندید حرف زدم.

خبرنگاری پرسید آیا از شما خواستند که در استقلال بمانید که نکونام گفت: اصلاً صحبت ما بر سر امضای قرارداد نبود و صحبت‌هایی بود که باید قبل از امضای قرارداد انجام می‌شد چون همه می‌دانند که من قرارداد 2 ساله دارم و پارسال هم این موضوع را گفتم اما برای ادامه همکاری باید صحبت‌هایی هم از طرف باشگاه و هم از طرف من انجام می‌شد.

نکونام تأکید کرد: در این مدت صحبت‌هایی مطرح شد که باشگاه می‌خواهد بازیکن بگیرد و یا نگیرد و باید این مباحث امشب مطرح می‌شد اما هیچ حرفی در مورد امضای قرارداد صورت نگرفت ما هم امروز ناراحتی‌ها و دل‌خوری‌هایمان را گفتم و قرارداد من 2 ساله است و همه چیز به روزهای اینده موکول شد.

به گزارش فارس یکی از هواداران که خیلی روشن شدن وضعیت نکونام بود از وی سؤال کرد چند درصد احتمال دارد در استقلال بمایند که وی پاسخ داد‌: وقت می‌خواهم یک چیز را بگویم اگر حالا اینجا ایستاده‌ام به خاطر هواداران و باشگاه استقلال است و قبلاً همه چیز را نشان داده‌ام و نیاز نیست که دوباره در موردش صحبت کنم. همه بازیکنان به احترام هواداران هر کاری انجام می‌دهیم و امیدوارم طی روزهای آتی اتفاقات خوبی رخ دهد.

نکونام در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه امکان ماندن‌تان در استقلال وجود دارد یا خیر، گفت: احتمال ماندم در استقلال خیلی بیشتر است.

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که به پیشنهادهای خود چه پاسخی دادید، گفت:‌به هر بازیکنی پیشنهاد می‌شود و صحبت‌های من قبل از رفتن به کره بود و با مجید جلالی که استادم است صحبت‌هایی را انجام دادم ولی به آنها گفتم بعد از بازی با کره تصمیم می‌گیرم حتی به جلالی گفتم اولویتم باشگاه استقلال است و تا امروز هم صحبتی با هیچ باشگاهی انجام ندادم و فقط به فکر ریکاوری روحی بودم چون یک ماه فشرده را پشت‌سر گذاشتم البته صحبت بر سر این مسائل هست و بود که به تیم‌های دیگر بروم اما فعلاً اتفاق خاصی نیفتاده است.

هافبک تیم استقلال در خصوص اظهارنظر قلعه‌نویی مبنی براینکه گفته بود باید یک سری مسائل حل شود، گفت: اجازه بدهید مسائل عنوان شود تا حل شود من با قلعه‌نویی صحبت نکردم و امروز با فتح‌الله‌زاده صحبت داشتم. حداقل باید مسائل طوری شود که بشینیم و با هم صحبت کنیم ممکن است هر کسی از من دلخوری داشته باشد اما این مردانگی را داریم که بنشینیم و مشکلات را حل کنیم.

وی در پایان گفت: وقتی پارسال از آن پول هنگفت گذشتم به استقلال آمدم و قرارداد 2 ساله امضا کردم.

2. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده:‌ مشکلات نکونام حل مي‌شود و مي‌ماند

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: اگر جباري دلش‌ مي‌خواهد به پرسپوليس برود چون ما نمي‌توانيم اين نوع ادبيات را تحمل کنيم.

علي فتح‌الله‌زاده پس از جلسه با جواد نکونام در جمع خبرنگاران در خصوص صحبت‌هايش با اين بازيکن و اتفاقات پيرامون باشگاه استقلال صحبت‌هاي زير را مطرح کرد.

* در خصوص جلسه با جواد نکونام توضيح بدهيد

صحبت‌هايي را انجام داديم اما واقعيت اين است که بازيکن‌هاي بزرگ و تيم‌هاي بزرگ مشکلات بزرگتري دارند. در اين کارهاي بزرگ مديراني مثل من هم هستند که شب و روز کار مي‌کنند ولي به چشم کسي نمي‌آيند از اول فصل همه کار کردند و بعد به دنبال تفريح اين مسائل رفتند اما مي‌بينيد که من هنوز در دفتر کارم هستم. حالا هم که همه اين بازيکنان جهاني شده‌اند و از بد روزگار يا خوب روزگار ما هم هفت هشت ملي‌پوش داريم که پول جهاني از ما مي‌خواهند در حالي که کسي به ما پول جهاني نداده است. احساس مي‌کنم يکسري صحبت‌هايي که ردوبدل مي‌شود و واقعيت هم ندارد همه را تحت تأثير قرار مي‌دهد. جواد نکونام يک شخصيت خاصي دارد و به شخصه‌ اين بازيکن را خيلي دوست دارم و ديديد که در تيم ملي مقابل لبنان نزديک بود هتريک کند به اين بازيکن واقعاً پول آنچناني نداديم ولي نکونام هيچ حرفي نزد حتي ساموئل هم همينطور. ببينيد وقتي که يک بازيکن خارجي که هيچ اعتمادي هم به ما ندارد و پولي هم نگرفته اما حرفي نمي‌زند و ما منتظر هستيم تا کنفدراسيون فوتبال آسيا جايزه ما را بدهد تا به بازيکن پول بدهيم. ما توقع داريم بازيکنان خودمان هم همين‌گونه باشند. البته يک گله کوچک از مطبوعات دارم و اميدوارم به خاطر اين مسئله به ما حمله نکنند. هيچ تيمي پولي به بازيکنانش نداده ولي ما که بيشترين پول را به بازيکنان داديم و شايد يکي دو بازيکن آن هم به دلايل قانع‌کننده پول نگرفته باشند مورد انتقاد قرار گرفت. همين دو روز پيش با يکي دو نفر از بازيکنان صحبت مي‌کردم که آنها مي‌گفتند 70 درصد پول‌شان را نگرفته‌اند حتي خود رويانيان گفت که امسال پول بازيکنانش را نداده است اما همه روي ما زوم کرده‌‌اند براي سال آينده برنامه داريم اما دولت در حال تغيير و تحول است و طبيعي است که ما مشکل داشته باشيم. اما بدانيد ما اين پول‌ها را پرداخت خواهيم کرد اما امسال از مطبوعات مي‌خواهم امسال کمي از حاشيه‌هاي ما را ناديده بگيرند چون ما در آستانه بازي‌هاي ملي هستيم و اميدوارم بتوانيم که قهرماني آسيا بگيريم هرچند که کسي قول نداده است حتي اگر بتوانيم به فينال برويم خيلي خوب حرکت کرده‌ايم.

*‌ نکونام مي‌گفت دلخوري‌هايي وجود داشت که درباره‌اش صحبت کرده‌ايد، در اين خصوص توضيح بدهيد.

اين دلخوري‌ها به خاطر رد و بدل شدن صحبت‌هاي ديگران بود مثلاً به گوش او رسانده‌اند که فتح‌الله‌زاده گفته نکونام خوب بازي نکرده است حرف از خودم زدم که براي کسي سوتفاهم نشود. از اين مدل حرف‌ها بين بازيکنان رد و بدل شده که ايجاد سوتفاهم مي‌کند ولي آن چيزي که من گفتم نکونام بازيکن استقلال است و دوست دارد در اين تيم بماند و وظيفه من اين است که سوتفاهماتي را که بين بازيکنان وجود دارد رفع کنم. من مطمئن هستم تا هفته آينده اين مشکلاتي که کادر فني ما و نکونام مي‌گوييم حل مي‌شود و احساس مي‌کنم هيچ مشکلي وجود ندارد و احساس من اين است که هفته آينده يک رابطه خيلي خوب و صميمي بين بازيکنان به وجود مي‌آيد و يک هم قسمي و ياعلي ديگر به وجود مي‌آيد تا پا به مسابقات آسيايي بگذاريم.

* شما در جريان بيانيه عليه مجتبي جباري بوديد

مگر مي‌شود من در جريان نباشم به شخصه از جباري که ادعاي حرفه‌اي بودن و بزرگ بودن را دارد به همان اندازه از او توقع دارم حتماً شنيديد که پارسال بين ما کودرتي به وجود آمد اما چون بحث مربوط به من مي‌شد و من چون مستأجر اين باشگاه هستم از آن مسئله گذشتم اما وقتي به ارکان باشگاه توهين مي‌شود خيلي بد است يعني چه که وضعيت باشگاه مسخره‌ است؟ اتفاقاً وضعيت باشگاه خيلي خوب است ما مديرعامل و مربي داريم و اينکه تيم چه زماني تمرين کند را من و مربي تعيين مي‌کنيم. يک بازيکن نمي‌تواند به خود اجازه بدهد چنين جملاتي را در مورد باشگاه به کار ببرد. شرايط ما مشخص است ما به کسي نمي‌گوييم به زور قرارداد ببندد خيلي شفاف مي‌گويم و روي صحبتم نه تنها با جباري بلکه با همه بازيکنان است. حالا هم 15 بازيکن ما آزاد هستند من بازيکني را مي‌خواهم که استقلال را دوست داشته باشد و بداند که شرايط ما اين است. اين را بدانيد که در دنيا 80 درصد هزينه‌هاي يک باشگاه را از بيرون تأمين مي‌کنند و 20 درصد پس‌انداز مي‌شود اما ما در اينجا 20 درصد درمي‌آوريم و 80 درصد خرج مي‌کنيم تازه يک چيزي هم رويش مي‌گذاريم و به بازيکن و ديگر مسائل مي‌دهيم. آيا اين تقصير من است که حق ضبط تلويزيوني نمي‌گيرم در تمام دنيا 50 درصد هزينه‌هاي سال جاري يک باشگاه را حق پخش مي‌دهند اما ما اينجا هيچ درصدي نداريم. البته بازيکن حق دارد با ما قرارداد نبندد ولي حق ندارد با ما قرارداد ببندد و به ما توهين هم بکند هرکسي نمي‌تواند روي چشم‌مان مي‌گذاريم و از او خداحافظي مي‌کنيم باشگاه استقلال آنقدر بزرگ و مهم است که همه دوست دارند در اين تيم بازي کنند. همين جواد نکونام پولي نگرفته يا صادقي و ميثم بائو هم چيزي نگرفتند مثل جباري گفته پاداش‌مان را نگرفتيم.

* چه سؤالي

سه سال پيش که قرار بود من بيايم آيا به تو پاداش قهرماني دادند چرا تا به امروز چيزي نگفتيد زماني که من به استقلال آمدم قراردادت 400 ميليون تومان بود حتي 200 ميليون تومان هم طلب داشت که آن را من بايد بدهم. جباري از وقتي به استقلال آمده تاکنون 700 ميليون تومان پول گرفته است چرا اين بازيکن اينقدر گلگي مي‌کند؟ من از او اصلاً انتظاري ندارم اين مسئله ناسپاسي است و من همين‌جا مي‌گويم شرايط ما همين است. ممکن است تا سال آينده هم شرايط ما همين‌گونه بماند هرکس دوست ندارد به استقلال نيايد چون ما هم بايد درک شويم. ما نه پولي از اينجا مي‌گيريم و نه پاداشي. اگر گرفته‌ايم اسنادش موجود است و يک نفر بيايد آن را اعلام کند. البته اگر يک مدير حقوق بگيرد ايرادي ندارد ولي من هم از بازيکنان مي‌خواهم که ما را درک کنند چون من هم هرچه درمي‌آورم به آنها مي‌دهم. به ما 3 ميليارد مي‌دهند و 15 ميليارد بايد خرج بکنيم اينها مشکلاتي است که با آنها دست و پنجه نرم مي‌کنيم و باشگاه ما بزرگ است که اينگونه راجع‌به‌ آن صحبت شود.

* حرف آخر شما در مورد جباري همين است

ما شرايط‌مان را گفتيم و نگفتيم اصلاً او را نمي‌خواهيم ما مي‌گوييم شرايط‌مان اين است اگر قبول کردي که با ما قرارداد ببندي خواهشاً اينقدر مصاحبه نکن و باشگاه را به هم نريز. ضمن اينکه بايد در مورد اين مسئله بايد بعدها صحبت کنيم.

* اينکه گفته مي‌شود او در حال مذاکره با پرسپوليس است چه واکنشي از شما را در پي دارد

بازيکني که آزاد است مي‌تواند با هر تيمي که دلش مي‌خواهد مذاکره کند استقلال آنقدر بزرگ است که همه آن را مي‌شناسند هواداران هم اخلاق من رامي‌دانند اگر يک بازيکني که نمره آن 5 است را از دست بدهم بازيکني را جايگزيني مي‌کنم که نمره‌اش 7 باشد. مطمئن باشيد من کم نمي‌آورم. اگر جباري دلش مي‌خواهد به پرسپوليس برود ما حرفي نداريم ولي ما فقط به فکر ستاره سوم هستيم و با کمک هواداران راهي جام باشگاهها مي‌شويم.

* در خصوص نقل و انتقالات باشگاه استقلال صحبت کنيد

ما آنهايي که مي‌خواستيم بگيريم گرفتيم نوري، جمشيديان، نظري و تقريباً قاضي را گرفته‌ايم و در حال مذاکره با آندو تيموريان هستيم که اگر در ايران بماند در استقلال بازي خواهد کرد ما خيلي نمي‌توانيم بازيکن بگيريم در دو بازيکني هم که بايد بگيريم دقت مي‌کنيم به خصوص آنکه براي بازيکنان خارجي بايد در جام باشگاههاي آسيا به ميدان برويم. هدف اصلي ما حفظ اسکلت تيم است ان‌شاءالله طي روزهاي آينده صادقي، عمران‌زاده و بقيه بازيکنان را حفظ مي‌کنيم.

* به عنوان سؤال آيا پرونده جباري در استقلال بسته شد يا نه

همه چيز بستگي دارد اگر قرار است جباري پيش ما بماند نبايد اين حرفها را بزند ما نمي‌توانيم اين ادبيات را تحمل کنيم.

Fars

4. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

میدونم به این انجمن ربطی نداره خیلی؛ولی تا حالا کاپیتانمون رو تو بازیه PES 2013 دیده بودین؟!!

6. 10 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ايمان موسوي و محمدرضايي از استقلال جدا شدند

دو بازيکن تيم استقلال بعد از صحبت با مسئولان اين باشگاه از آبي‌پوشان جدا شدند.

ايمان موسوي و عباس محمد رضايي دو بازيکني که در نيم فصل دوم ليگ برتر فصل گذشته به استقلال آمده بودند از جمع آبي پوشان جدا شدند.

به گزارش فارس، مسئولان باشگاه استقلال طي تماس با اين دو نفر اعلام کردند رضايت نامه آنها صادر شده و براي دريافت آن به باشگاه مراجعه کنند. از همين رو محمدرضايي و موسوي پس از ملاقات با فتح الله زاده و دريافت رضايت نامه رسما از اين تيم جدا شدند.

==========================================

حاتمي: به خاطر يک نفر به پرسپوليس مي‌روم!

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: برخي از دوستان در استقلال به آرش برهاني با 100 گل زده وفا نکردند چه برسد به من.

فرزاد حاتمي در حال جدايي از استقلال است .

به گزارش فارس ، وي در خصوص جدايي‌اش از استقلال و اتفاقاتي که پيرامون وي در اين تيم رخ داده است، صحبت‌هاي زير را انجام داد.

سرانجام تکليفت چه شد؟

من پنجشنبه با فتح‌الله‌زاده جلسه داشتم و رضايت‌نامه‌ام را گرفتم. به او گفتم که براي سال بعد کي صحبت مي‌کنيم که فتح‌الله‌زاده گفت شنبه با هم جلسه مي‌گذاريم اما آنها با من تماسي نگرفتند و صبح ديروز رسما بازيکن آزاد هستم و با تيم‌هاي مدنظرم صحبت خواهم کرد.

جدايي‌ات سخت نيست؟

من از هواداران استقلال ممنونم و از آنها حلاليت مي طلبم چون خيلي من را تشويق کردند و از آنها عذرخواهي مي‌کنم که چند هفته آخر بدنم آماده نبود چون اصلا با استقلال بدنسازي نکرده بودم و در طول فصل سرماخوردگي سنگيني داشتم اما در کمتر از 6 ماه يک قهرماني آورديم و در کمتر از 20 بازي 10 گل براي اين تيم زدم. در جام باشگاه‌هاي آسيا هم پاس گل دادم و تلاش خود را انجام دادم.

چرا فقط از هواداران تشکر مي‌کني؟

چون آنها خيلي به من لطف کردند و آنقدر به من روحيه دادند که به تيم ملي هم رفتم. فکر مي‌کنم براي آنها جبران کردم چون قهرمان شديم و تا 8 تيم برتر آسيا هم بالا رفتيم اما عده‌اي از دوستان قدر ما را ندانستند و حتي بخاطر زحماتمان يک تشکر خشک و خالي هم نکردند. اين را هم به مردم بگويم کلا 90 ميليون از استقلال پول گرفتم که 20 درصد قراردادم هم نشد و يک پاداش 4 ميليوني و يک 500 دلار از اين تيم دريافت کردم. همه مردم هم مرا حلال کنند.

حالا قرار است به چه تيمي بروي؟

از روز گذشته مذاکراتي را با تيم‌هايي داشتم و هر تيمي که دلم بخواهد مي‌روم. به فتح‌الله‌زاده قول داده بودم تا شنبه جواب هيچ تيمي را نمي‌دهم اما جدايي‌ام از استقلال قطعي است و ديگر انگيزه‌اي براي کار کردن با برخي از آقايان ندارم.

اما قلعه‌نويي هر جايي که مي‌رفت از تو استفاده مي‌کرد؟

زماني که به سپاهان رفتم تا هفته پنجم با 4 گل آقاي گل ليگ بودم سپس توره آمد و من روي نيمکت نشستم در تراکتور هم که بودم روي 80 درصد گل‌ها نقش داشتم و هواداران تراکتور شاهد اين موضوع هستند. دراستقلال هم همه ديدند که چه کار کردم. اما اتفاقاتي که گفتم زياد دور نيست که دوستان فراموش کردند و حرف‌هايي زدند که عجيب و غريب بود.

جريان بالا بردن کاپ قهرماني چه بود که به تو ايراد گرفتند؟

کجاي دنيا چنين اتفاقاتي مي‌افتد؟ آقايان مصاحبه کردند که برخي‌ها لياقت پوشيدن پيراهن استقلال را ندارند، آيا اين حرف است؟من که فرزاد حاتمي هستم دوستان آرش برهاني که آقاي گل است و به او آقاي آرش گل مي‌گويند را با 100 گل زده نخواستند و اول به او گفتند تو را نمي‌خواهيم. دوستان به برهاني وفا نکردند حالا من چه انتظاري داشته باشم؟ بازيکني که حاضر شد براي استقلال هر کاري انجام دهد و چند سال است در اين تيم بازي مي‌کند مثل آب خوردن با او اين برخورد شد حالا من که يک درصد هم احترام نديدم.

شايعه شده که پرسپوليس هم تو را مي‌خواهد؟

دارم به پيشنهاد آنها هم فکر مي‌کنم.

واقعا پيشنهاد جدي داده‌اند؟

اين پيشنهاد مي‌تواند جدي باشد. فقط اين را بگويم به خاطر يک نفر به پرسپوليس مي‌روم. يک نفر دوست ندارد من در استقلال بمانم و من هم مي‌روم. چقدر خوب است که انسان قدرشناس باشد اگر به پرسپوليس رفتم علي دايي در آن نقش دارد چون کار کردن با او افتخار است.

حتما مي‌داني که قاضي را به جاي تو گرفتند؟

محمد قاضي بازيکن شايسته‌‌اي است و اميدوارم به روزهاي خوبش برسد چون او در ذوب آهن خيلي خوب کار مي‌کرد.

اگر اين جابجايي صورت بگيرد، چه انگيزه‌اي داري؟

عملکردها مشخص مي‌شود. مطمئن باشيد به هر باشگاهي بروم جواب اعتماد آن مربي را مي‌دهم ولي خدا کند اگر قاضي گل زد و خوب تحويلش گرفتيم در روزهايي که او موفق به گلزني نشد باز هم تحويلش بگيرند! به او نگويند لياقت پوشيدن پيراهن استقلال را نداري. مي‌ترسم در اين تيم مي‌ماندم و يک وقت گل بزنم و در رختکن بگويند چرا خوشحالي کردي؟

پس در حال جدايي از دوست صميمي‌ات حنيف عمران‌زاده هستي؟

او دوست من است و خاطرات خوبي هم با هم داريم و همچنان با هم به عنوان رفيق مي‌مانيم حتي اگر در تيم رقيب بازي کنم. البته آنجا محسن بنگر هم هست و اگر به پرسپوليس رفتم در مسابقات درون تيمي با هم کري داريم.

ورزش3

8. 7 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتظري به داليان چين پيوست

پژمان منتظري با مسولان باشگاه داليان براي حضور در اين تيم به توافق رسيد و قراردادي يک ساله با اين باشگاه به امضا رساند.

به گزارش اوج نيوز، وي در نيم فصل گذشته ليگ برتر هم با داليان مذاکراتي داشت که به دليل عدم موافقت باشگاه استقلال در آن مقطع نتوانست راهي چين شود.

10. 5 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه نگاهی به خروجیها بندازید....واقعا نمیدونم چی بگم.....این تیم مثلا میخواست تقویت بشه؟منتظری هم که رفت دالیان

بازيکنان ورودي به تيم بازيکنان خروجي از تيم
    محمد مهدی نظری علی حمودی
    پژمان نوری حسن اشجاری
    احمد جمشیدیان میثم بائو
    فردین عابدینی ایمان موسوی
    ویسنته ارزه
    پژمان منتظری
    فرزاد حاتمی
    مجتبی جباری
    عباس محمد رضایی

12. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فقط یه نگاهی به خروجیها بندازید....واقعا نمیدونم چی بگم.....این تیم مثلا میخواست تقویت بشه؟منتظری هم که رفت دالیان

مطمئنا به دلیل بودجه کمی که به استقلال اختصاص دادن مدیریت توان قرارداد بستن با همه این بازیکنان را نداره اکثر اینها دوست داشتن که تو استقلال بمونن اما ...

با توجه به اینکه تیم باید در چند جبهه بجنگه و بازیهای سختی هم داره حتما باید نیمکت قوی داشته باشیم میبینیم که با این وضع نیمکت استقلال خیلی خالی میشه و عملا بازیکن جایگزین نداریم

14. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

منتظري به داليان چين پيوست

پژمان منتظري با مسولان باشگاه داليان براي حضور در اين تيم به توافق رسيد و قراردادي يک ساله با اين باشگاه به امضا رساند.

به گزارش اوج نيوز، وي در نيم فصل گذشته ليگ برتر هم با داليان مذاکراتي داشت که به دليل عدم موافقت باشگاه استقلال در آن مقطع نتوانست راهي چين شود.
    سوء هاضمه می گیره که!!

16. 5 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنا به دلیل بودجه کمی که به استقلال اختصاص دادن مدیریت توان قرارداد بستن با همه این بازیکنان را نداره اکثر اینها دوست داشتن که تو استقلال بمونن اما ...

با توجه به اینکه تیم باید در چند جبهه بجنگه و بازیهای سختی هم داره حتما باید نیمکت قوی داشته باشیم میبینیم که با این وضع نیمکت استقلال خیلی خالی میشه و عملا بازیکن جایگزین نداریم
    اینا همش به خاطر ضعف مدیریته جناب فتح الله زادست.حاج اقا چندین بار گفته فصل گذشته 9 میلیارد درامدزایی کرده و اگه کسی میتونه بیشتر درامدزایی کنه بسم الله.....ولی دو دستی چسبیده به میزش و تکون نمیخوره.استعفا میده ولی توی دفترش نشسته و به کارش ادامه میده
    9 میلیاردی که درامدزایی کرده پول اسپانسر بوده و این اقا به جز اسپانسر درامد دیگری نداشته .....
    این اقا مهره مورد علاقه وزارت نیست و نمیخوان بهش پول بدن و خودشم اینو میدونه.پس فقط 2 راه داره یا خودش بتونه به غیر از اسپانسر درامد زایی دیگری هم داشته باشه و یا یک استعفا واقعی بده و تیمو تحویل یه نفر بده که بتونه به تیم پول تزریق کنه استعفاشم باید اخر فصل باشه و نه وسط فصل نقل و انتقالات
    فتل الله فقط بلد وعده های الکی بده جدیدترینشم اینه که گفته با دالیان صحبت میکنیم منتظریو یک نیم فصل قرضی بدن به استقلال حاج اقا خسته شدیم از این وعده های الکی.....
    یا برگشته بود میگفت اشتایگرو میارم استقلال جدی هم گفته بودا ولی همین بازیکنای خودمونم نتونسته حفظ کنه
    به حیدری هم توصیه کرده برو چین و کره قطر نرو یعنی تقریبا از تمدید با حیدری هم نا امید شده و اگه در چند روز اینده بشنویم حیدری با فلان تیم یک ساله بست نباید زیاد تعجب کنیم
    حالا معلوم هم شد که کنار گذاشتن جباری تصمیم شخصی فتح الله زاده و معاونانش بوده و امیرخان اصلا راضی به این کار نبوده.....
    فتح الله زاده 2 ساله واسه استقلال تبدیل به یک سرطان شده......
    زمان مظلومی هم که تیم کهکشانیمون قهرمانیو از دست داد جدا از مصدومیتهای بازیکنا معاونای این اقا باعث شدند فرهاد مجیدی از تیم فراری داده بشه و حتی اول فصل گذشته هم که فرهاد نیم فصل اول قراردادشو نبست به خاطر سنگ اندازیهای معاونای فتح الله زاده بود.....مصاحبه نکونام هم خطاب به همین افراد بود......

حالا هم خبر اومده بدون اطلاع فتح الله زاده از طرف باشگاه مجوز صادر میشه و به راحتی از اسم استقلاال سو استفاده میشه بابا ایول به این مدیریت
    در اوج فشاری که روی تیم و هوادارا هستش میذاره میره باکو دکتری بگره یا وسط نقل انتقالات میره شمال و جلسه هیئت مدیررو تعطیل میکنه و به عقب میندازه
    نکته دیگه راحت رضایت نامه دادن به بازیکنایی هستش که قرارداد دارند....مثل فرزاد حاتمی....میشد در مقابل دریافت مبلغی رضایت نامه صادر کرد نه مفت و مجانی...اوج شاهکارش در این مورد هم برمیگرده به قضیه کرار جاسم بازیکنی که با استقلال قرارداد داشت و همه ی تیمهای لیگ خواهان به خدمت گرفتنش بودنو مفت و مجانی داد به شاهین بوشهر رقیب استقلال در فینال جام حذفی و گفته بود در فینال بازی نکنه و همین حواشی زیادیو واسه تیم ایجاد کرد......در صورتی که به راحتی میتونست کرارو با یک بازیکن خوب معاوضه کنه ولی این کارو نکرد
    این اقا توان درامدزایی نداره اسپانسرو هم به زور گیر میاره....اگه علی انصاری نبود وضعیت خیلی از این بدتر بود....امیدوارم هرچی زودتر امیرخان و حاج علی انصاری این تیمو نجات بدن

پ.ن

البته همش تقصیر فتح الله زاده نیست....بازیکنا هم تیم و هوادارا واسشون مهم نیست و فقط پولو میبینند هر جا بیشتر میدن پا میشن میرن......منتظری خیلی خوب میدونست چه قدر بهش نیاز داشتیم ولی خیلی راحت در سختترین شرایط گذاشت رفت....پولو به هوادارا و سومین قهرمانی استقلال در اسیا ترجیح داد.....
    ولی همه باید بدونن استقلال راه خودشو میره هرکی میخواد بره بره.....استقلال تیمیه که اسطوره هایی مثل منصور خان پورحیدری و سلطان علی جباری و اصغر با تعصب و ...... داره.....این تیم جای همچین بازیکناییه مثل نکونام مجیدی که الان یه تیم دیگه 10 میلیارد هم بدن تیمو در این شرایط که در راه رسیدن به ستاره سوم هستش رها نمیکنند
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 24-06-2013 at 14:02.

18. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نوعی با جباری گفت و گو کرد

سرمربی تیم استقلال با مجتبی جباری گفت و گو کرد.

به گزارش اوج نیوز،پس از اینکه باشگاه استقلال نام مجتبی جباری را از فهرست آبی پوشان برای فصل بعد کنار گذاشت،امیر قلعه نوعی در تماس با این بازیکن از وی خواست تا موضعی علیه باشگاه نگیرد.
    ضمن اینکه سرمربی استقلال از مصاحبه های اخیر جباری هم انتقاد کرد.
    وی در عین حال در مذاکراتی با مدیران استقلال خواستار این شده است تا امکان بازگشت جباری به جمع آبی پوشان فراهم شود.

20. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •