تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 421 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بله درسته ، ولی وقتی ادم یه جایی میره که بالای 5 تا دختر اونجا هستن چی ؟؟؟
    اتفاقا این روشی که گفتید که دست رو بگذارید روی سینه رو امتحان کردم ولی جاهایی متاسفانه رفتن که طرف در این حالت هم خواسته با من دست بده
    حالا دست دادن زیاد برای من مشکل نیست ولی متاسفانه روبوسی با یه دختر یا خانوم خیلی اذیتم می کنه
    مخصوصا در مجالس عروسی که مختلط و یا در ایام نوروز که چند وقته دیگه هست
    اگر میشه کمکم کنید
    شما هرچقدر کم رو تر باشید و در جمع دخترها ساکتتر بیشتر سمتتون میان احتمالا
    میتونید کمی بانمکی رو چاشنی کار کنید مثلا 5 تا دخترن؟ شما داری میری سمتشون دوتا دستاتتون رو ببرید بالا تکون بدید مثل بای کردن بگید سلام سلام خانوما بعد سریع از محل فاصله بگیرید خدایی سخته ها
    برای نبوسیدن هم چاره خاصی نیست یا باید بگید سرماخوردم عذرمیخوام و یه سرفه بیخود
    یا هم هوایی لپ چسبونیاونم دوبار که دختره سومی رو بره ضایع بشه بار بعد نیاد جلو

خدایی عجب دخترایی پیدا میشن حالا در اقوام ما برعکسه منتهی دیگه اصراری بر روبوسی ندارن خوشبختانه

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بله درسته ، ولی وقتی ادم یه جایی میره که بالای 5 تا دختر اونجا هستن چی ؟؟؟
    اتفاقا این روشی که گفتید که دست رو بگذارید روی سینه رو امتحان کردم ولی جاهایی متاسفانه رفتن که طرف در این حالت هم خواسته با من دست بده
    حالا دست دادن زیاد برای من مشکل نیست ولی متاسفانه روبوسی با یه دختر یا خانوم خیلی اذیتم می کنه
    مخصوصا در مجالس عروسی که مختلط و یا در ایام نوروز که چند وقته دیگه هست
    اگر میشه کمکم کنید
    داداش به قیافه هم خیلی بستگی داره
    به رفتار هم خیلی بستگی داره.
    یواش یواش میگن دیگه بزرگ شده و دیگه دست نمیدن.
    مثل اینکه شما با دخترای فامیلتون خیلی گرم گرفتی و به قولی خواهر برادری شده یعنی همه برادر و خواهر می بینن هم دیگه رو.
    دست دادن خیلی حاد نیست حالا. اگر اونا میان جلو مشکلی نیست.

شما که روبوسی کردید، یواش یواش باید طوری رفتار کنید که دیگه روبوسی نکنن. مثلا خیلی صمیمی شدن و گرم گرفتن و ... باعث چنان عکس العمل هایی میشه. بعد از اینکه شاید در طول مدتی دیگه روبوسی نکردین، به رفتار مشابه، بشه دست دادن رو هم قطع کرد.

یک روشی که به ذهن من میرسه، اینه که موقع خوشامد گویی کنار شخصی بایستیم که اون دختر نه باش دست میده و نه باش سلام میکنه. اینجوری فکر نکنم دوباره روش بشه جلوی اون شخص با شما روبوسی کنه و شاید به دست دادن ختم بشه

4. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

میتونید کمی بانمکی رو چاشنی کار کنید مثلا 5 تا دخترن؟ شما داری میری سمتشون دوتا دستاتتون رو ببرید بالا تکون بدید مثل بای کردن بگید سلام سلام خانوما بعد سریع از محل فاصله بگیرید خدایی سخته ها

خدایی عجب دخترایی پیدا میشن حالا در اقوام ما برعکسه منتهی دیگه اصراری بر روبوسی ندارن خوشبختانه
    اره جلوی دخترا خیلی کم رو و کم حرف هستم ولی جلوی پسر ها نه ، نمی دونم چرا اینطوریم
    اخه خوش قیافه ام ، کلا گیری افتادیما
    در صورتی که در مقابل پسر ها شاید اول به نظر شون یک فرد ساکت به نظر بیام ولی بعدا از رفتارم می فهمن که اصلا اینطوری نیستم
    اخه هر دفعه نمیشه بگم مریضم که
    یعنی تو اقوام شما مرد ها تمایل به دست دادن دارن ؟
    یادش بخیر زمانی که بچه بودیم هر کی لپه ما رو یه گاز می گرفت مخصوصا دختر ها

6. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

داداش به قیافه هم خیلی بستگی داره
    به رفتار هم خیلی بستگی داره.
    یواش یواش میگن دیگه بزرگ شده و دیگه دست نمیدن.
    مثل اینکه شما با دخترای فامیلتون خیلی گرم گرفتی و به قولی خواهر برادری شده یعنی همه برادر و خواهر می بینن هم دیگه رو.
    دست دادن خیلی حاد نیست حالا. اگر اونا میان جلو مشکلی نیست.

شما که روبوسی کردید، یواش یواش باید طوری رفتار کنید که دیگه روبوسی نکنن. مثلا خیلی صمیمی شدن و گرم گرفتن و ... باعث چنان عکس العمل هایی میشه. بعد از اینکه شاید در طول مدتی دیگه روبوسی نکردین، به رفتار مشابه، بشه دست دادن رو هم قطع کرد.

یک روشی که به ذهن من میرسه، اینه که موقع خوشامد گویی کنار شخصی بایستیم که اون دختر نه باش دست میده و نه باش سلام میکنه. اینجوری فکر نکنم دوباره روش بشه جلوی اون شخص با شما روبوسی کنه و شاید به دست دادن ختم بشه
    اره یکی از مشکلاتم اینه که قیافم خوبه
    اخه بزرگ شدن که الان من 20 سالم هست و واقعا بزرگ شدم
    گرم گرفتن که نه ولی چون قیافم خوب و مظلوم به نظر میرسه هر کی دوس داره دخترشو بده با ما ازدواج کنه
    اره روشت خوبه ولی می خوام همون دست دادن هم دیگه نباشه

8. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید اگر پیشنهاد دیگه ای دارید ممنون میشم که بگید

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اره یکی از مشکلاتم اینه که قیافم خوبه
    اخه بزرگ شدن که الان من 20 سالم هست و واقعا بزرگ شدم
    گرم گرفتن که نه ولی چون قیافم خوب و مظلوم به نظر میرسه هر کی دوس داره دخترشو بده با ما ازدواج کنه
    اره روشت خوبه ولی می خوام همون دست دادن هم دیگه نباشه
    من که گفتم، اگر یواش یواش روبوسی رو تموم کنید، به همون روش هم میشه یواش یواش دست دادن رو هم تموم کرد.
    خوشبختانه تو موقعیت شما تا حالا نبودم که راه دیگه ای به ذهنم برسه

ولی شاید مثلا مادرتون هم بتونه کمکی بکنه: مثلا در جمع خانم ها بگه که شما دوست ندارید با کسی دست بدید یا روبوسی کنید. نه یکبار، بلکه چندین بار به روش مختلف، مثلا : "بهنام شکایت(گله) میکنه میگه روش نیست با دخترا روبوسی کنه و نمیخواد دیگه روبوسی کنه"
    اگر چنین صحبت هایی به گوش اون خانمها برسه و ادامه بدن، دیگه باید چاره ی دیگری اندیشید.

11. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمیدونم این سوال تا حالا تو این تاپیک پرسیده شده یا نه

ولی من هنوز طریقه برخورد با این گونه از افراد رو نمیدونم:

افرادی که نه غریبن و نه خیلی آشنا. مثل:

دوستِ دوست آدم یا یک هم مدرسه ای قدیمی که قبلا هم خیلی صمیمی نبودیم یا فردی که قبلا یکی دو بار همکلام شدیم

اگر با همچین فردی در خیابون یا جای دیگه رو در رو شدیم باید سلام کرد. من معمولا ترجیح میدم سلام یا احوالپرسی نکنم

13. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دوستِ دوست آدم یا یک هم مدرسه ای قدیمی که قبلا هم خیلی صمیمی نبودیم یا فردی که قبلا یکی دو بار همکلام شدیم

اگر با همچین فردی در خیابون یا جای دیگه رو در رو شدیم باید سلام کرد. من معمولا ترجیح میدم سلام یا احوالپرسی نکنم

سلام برخورد با این افراد نه خیلی باید گرم باشه و نه خیلی سرد.
    یعنی در حد یه سلام احوال پرسی ساده. مثلا:

سلام, احوال شما خوب هستید؟ خیلی ممنون = در جواب به احوال پرسی اون.

در خیابون هم اگه ایشون رو دیدید, فکر نمیکنم نیازی باشه جلو برید و سلام و احوال پرسی کنید, مگه اینکه خودشون شمارو ببینن و برای احوال پرسی اقدام کنن.

15. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ولی من خودم اگر آشنایی رو ببینم اول نگاه می کنم ببینم طرفم هم من رو می شناسه یا نه بعد اگر دیدم من رو شناخت سلام و احوال پرسی ولی اگر نشناخت هم ترجیح میدم نزدیک نشم.

17. 2 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب بستگی داره اگر مثلا شما دید که رابطه نزدیکی داشتید یه موقع باز یه سلام کردن خیلی کوتاه فکر کنم بد نباشه یا اگر نه کاری به کار هم نداشتید و خیلی رابطه ای هم نداشتید و دیدی طرف هم شما رو یادش نمیاد شما هم رد شید فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
    حالا فامیل ها اگر دید شما رو یادشه یه سلام کوتاه بدید اگر نه رد بشید
    خودم همین کار ها رپ میکنم

19. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •