اونجوری که من شنیدم معمولا دوبرابر رتبه ای که تو قلمچی میزنه قبول میشه ... فک کنم قبول شید ...
فک کنم جواب سوال دومو اینجا بیابید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجوری که من شنیدم معمولا دوبرابر رتبه ای که تو قلمچی میزنه قبول میشه ... فک کنم قبول شید ...
فک کنم جواب سوال دومو اینجا بیابید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم واسه ازمون عملی قبول بشی اما کارنامتو با رتبه زیر گروهات بزار برات بگم چیکار کن
![]()
سهمیه خاصی داشتید؟ چون من رتبه تو سهمیه 1 شدم 1707 بعد تو کشور شدم 4642![]()
رتبه زیر گروهها مهم هستن اگه بخوایید کاردانی و... برید زیر گروه 3اگه مهندسی شیمی و پلیمر و ... بخوایید برید 2 اگه برق و...می خوایین 1 اصلا کشوری مهم نیست
البته برید تو دفترچه نوشته که چه رشته هایی تو کدوم زیر گروه هستن اینایی که نوشتم تو ذهنم بودشاید اشتباه کرده باشم
نه من سهمیه خاصی نداشتم
چیییییی؟یعنی امسال بزنه ژنتیک تهران بعد سال بعد بدون کنکور بره داروی شهرستان بعد انتقالی بگیره بیاد تهران؟!مغزم آب پز شد اینو خوندم علی جان! ببین بذار یه چیزایی رو بهت توضیح بدم: اول اینکه همه بچه های تجربی بعد از اینکه وارد پیش دانشگاهی میشن عاشق رشته ژنتیک میشن (به خاطر فصل 1 و 2زیست که در مورد ژنتیکه) ولی باید بگم این رشته اصلا اونی نیست که فکر میکنن . بازار کار نداره . تهشم هیچ خبری نیست. اینجا هم ایرانهیعنی خبری از اون کارایی که توی پیش دانشگاهی میخوندیم نیست!
پس با این رتبه به ژنتیک فکر نکنه بهتره
دوم اینکه وقتی ایشون رشته ژنتیک رو میزنه چون از دارو خیلی پایینتره تقریبا محاله که ساله بعد سنجش بذاره بره رشته بالاتر بشینه درس بخونه . البته از رشته بالا به رشته پایین رو میشه یعنی اگه دارو باشه بعد بگه میخوام برم ژنتیک میشه
سوم اینکه حالا چه کاریه وقتی میشه دارو قبول شد همون سال اول یه سال عمرشو بذاره سر ژنتیک. بیاد دارو بخونه واسه تخصص میتونه بره رشته ژنتیک بخونه (اگه اشتباه نکنم) ولی این روشی که گفتی رو من حتی تا حالا توخوابم ندیده بودم چه برسه تو بیداری شنیده باشم!
این طوری که بوش میاد باید امسال باید بمونم
ای بابا
خوش به حالتون که در بهترین جاها درس میخونید و معلم های توپی دارید
معلم های ما که قهر قهرو بودن (حالا هیچ چیزی هم بارشون نبود)
اگر یکی ازشون سوال می پرسید بلد نبودن ؟؟؟
بــــــــــــــــاید امسال بمونم![]()
پروتز دندان نزدیکترین رشته به دندانپزشکیه ولی متاسفانه اغلب دانشجوهاش دل خوشی از رشته ندارن چون بیشترین ارتباط رو با دندانپزشکا دارن . در نظر بگیرین کسی رو که با 3برابر زمان کار کنه و درآمدش مثلا ایکس باشه و نگاه به دندونپزشکی بکنه که با یک سوم زمان کار حتی تا 6ایکس درآمدش باشه اونوقته که دیگه دلزده میشن!
ولی رشته خوبیه . بازار کارش بد نیست. درآمدشم شنیدم که قابل قبوله ولی خوب هم نیست. در حدی هست که بشه بدون پس انداز کردن زندگی کرد.
کارشم همونطور از اسمش پیداست ساخت دندان مصنوعی و فک و ... است. سازمان سنجش یه سایتی گذاشته برای معرفی رشته ها توش پروتز رو هم معرفی کرده بود![]()
سلام
من رتبه م طوریه که هم پزشکی شهید بهشتی هم پردیس همت (یا همون ایران ) میتونم قبول شم.
ایران از این نظر که مدرکش مدرک دانشگاه تهران شده بهتره.
بهشتی از این نظر که استادا و بیمارستاناش بهترن بهتره.
حالا اگه شما بودین کدوم و ترجیح میدادین؟
با خیلیا مشورت کردم. نصفشون میگن بهشتی نصف میگن ایران
یه چیزی روجدی بهت بگماگه با اشک و آه و غر زدن بمونی نمونی بتره چون وسط سال ممکنه کم بیاری من پارسال وقتی 12000 شدم خیلی خوشحال شدم گفتم عیب نداره یه سال دیگه با قدرت میخونم که واقعا سالی بود که ازش لذت بردم هیچ سالی مثه این سال واسم نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)