تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 456 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پدرو: «من هر روز احساس بهتری دارم».

مهاجم اسپانیایی تایید کرد زمین که مصدومیت او به تاریخ پیوسته است. برای پدرو، کلید؛ گلزنی سریع بود.

با سپاس از او بارسا گلزنی خود را شروع کرد و پایان داد، پدرو در ال مارکادور بارسا تی وی، توضیح داد که او احساس می کند به فرم قبلی خود قبل از آسیب دیدگی زانو بازگشته است: «من هر روز احساس بهتری دارم، من بیشتر هماهنگ می شوم و اعتماد به نفس به دست می آورم. من امیدوار هستم که سال بعد را با 100% آمادگی شروع کنم». او همچنین قبول کرد که رسیدن به نقطه شروع در این تیم بارسا خیلی سخت بود: «رقابت زیادی وجود دارد، بازیکنانی وجود دارند که کارشان را به خوبی انجام می دهند. این برای تیم خیلی خوب است».
    او اجازه داد تیاگو پنالتی دوم را بزند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پدرو درباره در هم کوبیدن هوسپیتالت توسط بارسا گفت: «ما بلافاصله شروع کردیم، با توجه به چگونگی بازی رفت ما می دانستیم سخت خواهد بود. حقیقت اینست که اگر ما زودتر گلزنی کنیم کارمان آسان تر است، اینگونه راحت تر است». بدون برتری بارسا در رقابت و صعود به مرحله بعدی، او گفت که اجازه داد تیاگو پنالتی دوم را بزند، چون خودش اولین پنالتی را زده بود: «تیاگو از من پرسید اگر می شود او پنالتی را بزند و من اجازه دادم، مثل ژاوی و سسک که به من اجازه دادند پنالتی اول را بزنم».

برخی از اظهارات بازیکنان بعد از مسابقه:

آندرس اینیستا: ما در مرحله بعدی هستیم، چشم به قرعه کشی فردا داریم. آسیب دیدگی امروز من به زودی از بین خواهد رفت. کریسمس مبارک! از نگرانی که برای من داشتید خیلی ممنونم.

ویکتور والدس: من برای تعطیلات کریسمس می روم. تعطیلات به همه خوش بگذرد، از بودن با خانواده هایتان لذت ببرید.

سرگی روبرتو: بعد از پیروزی در جام باشگاههای جهان، اگر فینال دیگری وجود داشته باشد ما پیروز خواهیم شد و نشان خواهیم داد که بهترین هستیم. من از بازی کردن با تیم واقعا لذت می برم، بازی و پیروزی. ما نشان دادیم که هرگز اجازه نخواهیم داد احترام ما از بین برود، اما همیشه به رقیب احترام می گذاریم.

کریستین تلو: من واقعا مشتاق بودم، این اولین بازی من در نیو کمپ بود و واقعا به دلیل اینکه پیروز شدیم و به خاطر عملکرد شخصی ام خوشحال هستم. من نمی توانم باور کنم، واقعا هیجان زده و خوشحال بودم. گرچه من جای خود را در تیم ذخیره می دانم. ما انتظار حضور پرتعداد طرفداران را نداشتیم. این برای ما یک جایزه بود.

سسک فابرگاس: یک ضربه به زانویم وارد شد. کمی درد داشت، ولی من خوب خواهم شد. ما امیدواریم که بازی خوب و عناوین در سال 2012 ادامه داشته باشد. من گلزنی نکردم، اما من در سه یا چهار گل همکاری داشتم و از این بابت خوشحالم.

آندره فوناس: من واقعا از اینکه ما چگونه سال را به پایان رساندیم خوشحالم، من به کار سخت مثل سال پیش ادامه خواهم داد. راهی که بیشتر بازی کنید این است که سخت کار کنید و شانس های به دست آمده را تجربه کنید.

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

میلان به دنبال خرید سیدو کیتا

گفته می شود آدریانو گالیانی با مدیر برنامه های این بازیکن به توافق رسیده و این انتقال در تابستان آینده انجام خواهد شد.

سایت گل- به گزارش رسانه های ایتالیایی، باشگاه میلان به دنبال به خدمت گرفتن سیدو کیتا، هافبک اهل مالی بارساست.
    گفته می شود آدریانو گالیانی با مدیر برنامه های این بازیکن به توافق رسیده و این انتقال در تابستان آینده انجام خواهد شد.
    کیتا که یکی از نامزدهای عنوان بهترین بازیکن آفریقا در سال 2011 بود، فرصت چندانی برای حضور در ترکیب اصلی بارسا پیدا نمی کند و همین مسئله موجب شده تا او به فکر جدایی از بارسا باشد.
    او تا سال 2014 با باشگاه کاتالانی قرارداد دارد اما براساس بندی از قراردادش، در صورتی که او در تعداد مشخصی از بازی ها برای آبی و اناری ها به میدان نرود، می تواند راهی تیم دیگری شود.

آتش نشان مهربان و دیدار اتفاقی با مسی و ماسچرانو

سایت گل- یک آتش نشان روز گذشته در حال عبور از یکی از بزرگراه های بوئونس آیرس بود که متوجه شد یک اتومبیل پنچر شدن یکی از لاستیک هایش در کنار جاده توقف کرده است. او برای کمک به سرنشینان اتومبیل توقف کرد اما وقتی سرنشینان اتومبیل متوقف شده را دید، بسیار شگفت زده شد؛ لیونل مسی و خاویر ماسچرانو.
    در واقع این دو ستاره بارسا که چهارشنبه شب به کشورشان بازگشته بودند، در حال سفر به ایالت سانتافه بودند که دچار این حادثه شدند.
    میگل سانچس آتش نشان به اندازه ای از این اتفاق هیجان زده شد که علاوه بر گرفتن عکس یادگاری با این دو ستاره، به دختر 15 ساله اش نیز زنگ زد و از مسی و ماسچرانو خواست با او صحبت کنند.
    سانچس بعدا در گفتگو با رسانه ها مسی را بسیار مهربان توصیف کرد.

4. 14 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزانه ی اسپورت 23 دسامبر 2011

گلهای ذخیره ها

بارسا فقط یک گل لازم داشت تا رکورد گلزنی خود را در یک بازی بشکند

هاسپیتالت 0-9 بارسا

کوئنکا،تلو،تیاگو هر کدام 2 گل به ثمر رساندند و پدرو،اینیستا و ژاوی بقیه ی گلها را وارد دروازه کردند

تنها نکته ی منفی مصدومیت اینیستا بود که تا 15 روز نمیتواند بارسا را همراهی کند

هدف روسل تمدید قرارداد گواردیولا و توافق او با باشگاه است

تیترهایروزانه ی الموندو دپورتیوو 23 دسامبر 2011

این فوت گل است

هاسپیتالت 0-9 بارسا

بارسای خوش گذران هاسپیتالت را در نیوکمپ نابود کرد

رکورد تاریخی:تیم پپ سال را با زدن 170 گل به پایان رساند

اینیستا برای 15 روز دور از میادین خواهد بود

6. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جوزپ گواردیولا: «روش آنها قابل تحسین است».

مربی بارسا در یک دیدگاه کلی در مورد عملکرد بازیکنان بعد از سفر طولانی ژاپن و نمایش خیره کننده در جام باشگاههای جهان گفت: «آنها به اینجا آمدند و سخت در برابر هوسپیتالت جنگیدند».

گواردیولا نسبت به بازی دیشب، که بعد از جام باشگاههای جهان بود کمی نگران بود ولی در مجموع از نمایش بازیکنان خود راضی بود. او گفت: «اگر ما امروز دارای اعتبار هستیم، این بخاطر تلاش امروز ماست». او اعتقاد دارد تیم دارای استعدادی برجسته است. وی در مورد شرایط بازی در جام پادشاهی با حضور 32 تیم بعد از قهرمانی در جام باشگاههای جهان گفت: «شیوه آنها قابل تحسین است». گواردیولا معتقد است که این دلیل خوبی است که ما: «در حال انجام کار های درست هستیم».

مراقبت حد اکثری

گواردیولا توضیح داد: «تیم برای هر بازی آماده است، ما شرایط کلی هوسپیتالت را مطالعه کرده بودیم، ما می دانیم دنبال چه چیزی هستیم، بازیکنان نمی توانند کار ما را درک کنند، آنها اجرا کننده هستند».

گواردیولا در مورد شرایط مسابقه دیشب در نیوکمپ گفت: «افراد کمتری آمده بودند، من می دانم باشگاه از گروههای مختلف اجتماعی دعوت می کند، این یک ایده زیباست، ورزشگاه پر نشده بود ولی من شنیدم 50000 نفر آمده بودند؛ از همه ی آنها سپاسگذارم».

آیزاک بی عیب و نقص در تمام سال

گواردیولا با کلمات خاصی آیزاک کوئکا را تحسین کرد و گفت: «او در تمام سال بی عیب و نقص است، او بازیکن فروتنی است و غالبا با این رفتار دیده می شود، با او صحبت می کنیم که آماده باشد و به یک بازیکن خوب و با کیفیت کافی تبدیل شود».

8. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیم ملی کاتالونیا

یوهان کرویف سرمربی تیم ملی کاتالونیا ، 11 بازیکن بارسا را برای دیداری دوستانه با تونس فراخواند . 8 نفر از این بازیکنان از تیم اصلی و سه نفر از تیم B میباشند . این بازیکنان عبارتند از : ویکتور والدس ، کارلس پویول ، جرارد پیکه ، آندره فونتاس ، سسک فابرگاس ، سرخیو بوسکتس ، ژاوی هرناندز ، آیزاک کوئنکا ، سرگی روبرتو ، مارک مونیسا و مارتین مونتایا . همچنین 8 بازیکن از اسپانیول در لیست تیم ملی حضور دارند : سرخیو گارسیا ، خوان وردو ، خاوی مارکز ، آلوارو وازکوئز ، یوردی آرنات ، دیداک ویلا ، رائول رودریگز و کیکو کاسیا . دیگر بازیکنان دعوت شده عبارتند از : فران کورومیناس (خیرونا) ، آلبرت پگدولارز ( سابادل) ، سرخیو خوسته (ناستیک) و مهاجم سابق بارسا ، بویان کرکیچ (روم)

10. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

نشریه اکیپ انتخاب کرد؛ مسی ، مردسال ورزش جهان

مسي در اين راي گيري 807 امتياز به دست آورد و با جوکوويچ نفر دوم 208 و فتل نفر سوم 255 امتياز فاصله داشت

سایت گل - روزنامه اکیپ ، قدیمی ترین روزنامه ورزشی معتبر جهان بنابر سنت هرساله بهترین ورزشکار سال را انتخاب کرد .
    به گزارش گل ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا که در سال 2011 نمايش خيره کننده‌اي در ترکيب تيمش داشت و چند روز پيش هم در پيروزي قاطع تيمش مقابل سانتوس برزيل در فينال جام جهاني باشگاه‌ها با زدن دو گل نقش بسزايي داشت،عنوان بهترین ورزشکار سال را به خود اختصاص داد.
    نام مسی در این انتخابات را بالاتر از نواک جوکوويچ تنيس باز صرب و سباستيان فتل قهرمان آلماني فرمول يک قرار داد.
    اين روزنامه ورزشي در صفحه اول خود نوشت: مسي در سال 2011 نمايش خيره کننده‌اي با بارسلونا داشت و به آنچه که مي‌خواست رسيد. بازي‌هاي او در ترکيب آبي ـ اناري‌ها فوق العاده‌ بود و گل‌هاي زيبا و حساسي براي تيمش به ثمر رساند. او از شش جام ممکن پنج جام را به دست آورد و شايسته کسب اين عنوان است.
    مسي در اين راي گيري 807 امتياز به دست آورد و با جوکوويچ نفر دوم 208 و فتل نفر سوم 255 امتياز فاصله داشت.

سوبی سارتا: به خاطر مصاف احتمالی با رئال در جام حذفی بدخواب نمی شوم

مدیر فنی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش اصلا نگران رویارویی احتمالی با رئال مادرید در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا نیست

سایت گل- آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که نگران رویارویی احتمالی بارسا با رئال در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا نیست
    او در مراسم جشنی در بیسکای از خطراتی که ممکن است اوساسونا برای تیمش در مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری ایجاد کند صحبت کرد . این درحالی است که بارسا در دیدارش مقابل اوساسونا در لالیگا با نتیجه 0-8 این تیم را شکست داده بود
    سوبی سارتا دراین باره گفت:« به خاطر بازی با رئال مادرید بدخواب نمی شوم. چون اولین نگرانی ما بازی با اوساسونا خواهد بود. من سناریوها را پیش بینی نمی کنم و به همین خاطر ترجیح می دهم تا اول به بازی بعدی مان فکر کنم.»
    دروازه بان سابق تیم کاتالان ادامه داد:« بازی ما مقابل اوساسونا در لالیگا بازی آسانی بود ولی هر بازی، متفاوت است و باید بگویم که اوساسونا بعد از آن شکست درسهای زیادی را آموخته. البته اوضاع برای گواردیولا و شاگردانش هم به همین ترتیب است.»
    سوبی سارتا درمورد احتمال انتقال نیمار به رختکن تیمش، نظری نداد و گفت:« من در مورد بازیکنان دیگر صحبتی نمی کنم.»
    بارسلونا در حالی به تعطیلات زمستانی رفته که در رده دوم جدول لالیگاقرار دارد و سه امتیاز با رئال صدرنشین فاصله دارد.

سسک فابرگاس:گواردیولا هدایت ماشین بارسا را برعهده دارد؛ الان بیش ازهرزمان دیگری از فوتبال لذت می برم

ستاره سابق آرسنال این روزها بیشتر از هر زمان دیگری از حضور در دنیای فوتبال لذت می برد

سایت گل- سسک فابرگاس ستاره جوان باشگاه بارسلونا این روزها از فوتبال بازی کردن زیر نظر گواردیولا لذت می برد. او که تابستان سال جاری از آرسنال به بارسلونا پیوست درسهای زیادی از گواردیولا می گیرد.
    این ستاره 24 ساله از زمان بازگشت به سرزمین مادری در ترکیب بارسا خوش درخشیده و البته سسک دلیل اصلی این درخشش را گواردیولا می داند
    سسک در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« از دوران بچگی رویایم این بود که بازیکنان بارسلونا باشم. ولی الان اگر می خواهی تا در اینجا توپ بزنی، به خاطر پپ است. گواردیولا دقیقا می داند که چطور باید بهترین بازی را از شاگردانش بگیرد. چیزهایی که من در طول این ماه ها در اینجا یاد گرفته ام باور نکردنی است.»
    فابرگاس در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرد تا گواردیولا با امضای قراردادی طولانی در بارسا بماند:« برای سران باشگاه خیلی مهم است که گواردیولا برای بیشترین سالهای ممکن اینجا باشد. بازیکنان تیم عملکرد خوبی دارند ولی این گواردیولاست که هدایت این ماشین را در دست دارد.»
    سسک 24 ساله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بازی کردن با پیراهن بارسا لذت به مراتب بیشتری در مقایسه با آنچه تصورش را می کرد دارد:« این روزها بیشتر از هرزمان دیگری از فوتبال بازی کردن لذت می برم و این نشان دهنده آن است که همیشه نکاتی در دنیای فوتبال وجود دارد که هیچ وقت فکرش را نکرده ای. در تلویزیون می بینی که بارسا فوتبال فوق العاده ای را ارائه می دهد ولی وقتی در این تیم هستی، همه چیز خارق العاده است. فوق العاده است که یکی از اعضای این تیم باشی.»
    فابرگاس در 12 حضورش درترکیب بارسا در رقابتهای این فصل لالیگا، 8 گل به ثمر رسانده و 5 پاس گل داده.

کرویف: هیچ وقت نمی توان جام باشگاه های جهان را دست کم گرفت

اسطوره فوتبال هلند نسبت به صحبتهای مورینیو واکنش نشان داده است

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا و تیم ملی هلند و سرمربی تیم ملی کاتالونیا در صحبتهایی اعلام کرد که جام جهانی باشگاه ها تورنمنتی است که هرگز نمی توان آن را دست کم گرفت.
    این درحالی است که مورینیو اخیرا حضور بارسا در این جام را «برگزاری دو بازی تمرینی کم اهمیت » خوانده بود.
    کرویف در این باره گفت:« در ابتدا برای حضور دراین تورنمنت باید به آن رقابتها صعود کرد. باید در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسی و درغیر این صورت نمی توانی به جام باشگاه های جهان بروی.»
    کرویف درمراسم معرفی بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی کاتالونیا که روز سی دسامبر دیدار دوستانه ای را مقابل تیم ملی تونس برگزار خواهد کرد ، با اشاره به اینکه نمی توان رقابتهای جام باشگاه های جهان را دست کم گرفت، توضیح داد:« بارسا باید از جامی که به دست آورده خوشحال باشد, به ویژه با ارائه چنین فوتبالی که همه دنیا را سرگرم می کند.»
    کرویف درمورد احتمال رویارویی رئال و بارسا در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا، در صورت پیروزی بارسا مقابل اوساونا و رئال مقابل مالاگا در این باره گفت:« فکر می کنم که برای دنیای فوتبال خوب این است که قرعه ها باز باشند. معمولا ماه ژانویه ماه تیره و تاری است و هوا سرد است و با این بازیها، می توان اندکی اوضاع را گرم کرد.به نظر من رویارویی احتمالی این دو تیم در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی خوب است.»
    کرویف ادامه داد:« در یک بازی رودررو می توانی درمورد تفاوتها صحبت کنی. در دنیای فوتبال، به خاطر ذات وجودی اش، یک تیم بیشتر از تیم دیگر به پیروزی می رسد ولی در دیدارهای حذفی اوضاع با بازیهای لیگ کاملا متفاوت است و باید با این دیدگاه با آن روبرو شد. بازیهای حذفی، اوضاع باز است.»
    کرویف امیدوار است که گواردیولا به زودی درمورد تمدید قراردادش تصمیم گیری کند و به فروتنی بازیکنان بارسا با وجودی که ستاره هایی بین المللی هستند اشاره کرد و گفت:« فکر می کنم که یکی از کیفیت های فوق العاده بارسا این است که تمام ستاره های این تیم، افرادی هستند که مثل مردم عادی زندگی می کنند. یعنی یک انسان عادی با قابلیتهای فوتبالی. این یک امتیاز مثبت برای بارسلونا هست؛ چون بدین ترتیب تمام بچه های دنیا طوری به بازیکنان نگاه می کنند که انگار خودشان هستند و همین خیلی مهم است؛ حتی مهمتر از کسب جام قهرمانی. »

12. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پایان سال 2011 با 170 گل در همه رقابت ها!

9 گل زده مقابل هوسپیتالت رکورد دیگری برای تیم بارسای گواردیولا رقم زد، آنها همچنین این سال را با عنوان تیم برتر که بیشترین گل زده را هر سال میزنند به پایان رساندند.

با پیروزی روز پنجشنبه، بارسا، در بازی آخر سال 2011، از رئال مادریدی که 167 گل به ثمر رسانده پیشی گرفت.

بارسا سال 2011 را با این سبک به پایان رساند. درهم کوبیدن (9-0) هوسپیتالت رکورد دیگری برای تیم گواردیولا رقم زد، که به نظر می رسد هیچ محدودیتی ندارد. روز پنجشنبه گل ها توسط، پدرو، اینیستا، ژاوی، تیاگو، تلو و کوئنکا (سه نفر آخر هر کدام 2 گل) یک سال را با 170 گل به پایان رساندند. این رقم تاریخی است که تا این زمان هنوز تیمی با این تعداد گل زده در مسابقات مختلف رسمی در تقویم سال ثبت نشده است. قبل از بازی جام، مادرید با بیشترین تعداد گل زده، در مجموع 167 گل این عنوان را داشت؛ بیش ار 154 گلی که بارسا در سال 2010 به ثمر رسانده بود، اما بارسا هنوز برگ برنده ای قبل از پایان سال داشت و با 9 گل زده مقابل هوسپیتالت از مادرید پیشی گرفت.

بزرگترین پیروزی گواردیولا

این بزرگترین پیروزی است که گواردیولا از زمان مربی گری تیم اول و شکست (8-0) آلمریا در فصل پیش کسب کرده است. برای پیدا کردن آخرین پیروزی 9-0 بارسا، باید به به فصل 1978/79 بازگشت، زمانی که رایو وایکانو را کنار زدند.

در زیر جزئییات بیشتری از بازی مقابل هوسپیتالت در جام اسپانیا را دنبال کنید:

- کریستین تلو، با دو گل، برای اولین بار برای تیم اول گلزنی می کند. این بدین معنی است که 18 بازیکن مختلف بارسا همگی در این فصل گلزنی کرده اند.

- 56480 تماشاگر، بزرگترین آمار جمعیتی است که برای بازی برگشت در آخرین جام اسپانیا در دوران گواردیولا حاضر بودند.

- بارسا در لیگ و جام حذفی، هیچ گلی را در خانه دریافت نکرده است. مادرید در سوپر جام اسپانیا، و آ.ث میلان در لیگ قهرمانان تنها تیم هایی هستند که موفق شدند در نیوکمپ گلزنی کنند.

- در مجموع 13 بازیکن پرورش یافته در ماسایا در بازی مقابل هوسپیتالت به زمین آمدند؛ پویول، فونتاس، پیکه، بوکستس، تیاگو، ژاوی، دوس سانتوس، تلو، اینیستا، فابرگاس، سرجی روبرتو، کوئنکا و پدرو این بازیکنان بودند. در ترکیب 11 نفره ابتدایی گواردیولا، پینتو تنها بازیکنی بود که از لاماسیا نیامده بود.

14. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سسک: «پپ کسی است که بازی تاکتیکی را شکل می دهد».

این هافبک از اهمیت نقش مربی که بهترین نتایج را از استعداد بازیکنان کسب می کند و کسی که باعث شد او در چند ماه اول حضورش چیزی های زیادی یاد بگیرد، صحبت کرد.

فابرگاس در مورد بازی پیش رو در قالب جام حذفی و در برابر اوساسونا سخن گفت: «ما باید آماده باشیم، آنها رقیب سرسختی هستند»».

فابرگاس قبل از شروع تعطیلات کریسمس در یک حرکت تبلیغاتی از بارسای کنونی صحبت کرد. شماره 4 بارسا نظراتی را در مورد مربی تیم -پپ گواردیولا- و تمدید قراردادش بیان کرد: «فقط او می داند که آیا قراردادش را تمدید می کند یا خیر، اما او به من انگیزه زیادی بخشیده است، او به کسی اجازه نمی دهد که در کار جدیت نداشته باشد. این همیشه آرزوی من بوده است که در بارسا بازی کنم و از کودکی افتخار می کردم که برای این باشگاه توپ زدم. یکی از دلایلی که هر بازیکنی دوست دارد در بارسا باشد پپ گواردیولاست».

در این میان او علاوه بر کیفیت بازیکنان، کلید موفقیت تیم را گواردیولا می دانست. «او چنین فوتبال تاکتیکی ای را شکل داده است. جای هیچ شک و شبهه ای نیست که هر چقدر او بیشتر در بارسا بماند و من و سایر اعضای تیم برای او بازی کنیم، برای باشگاه اهمیت زیادی دارد».

قرعه کشی جام حذفی

دیروز صبح مشخص شد که حریف بارسا در مرحله یک شانزدهم نهایی اوساسونا ست. فابرگاس هشدار داد برد 8-0 در لیگ انعکاس عادلانه ای از عملکرد آنها در این فصل نیست. «آنها حریف سرسختی هستند. بازی برگشت در پامپلونا خواهد بود که یکی از سخت ترین بازی های خارج از خانه در طول سال محسوب می شود. آنها تمام توانشان را در این جام به کار خواهند گرفت. مسابقاتی که تمامی تیم ها می خواهند در فینال حضور داشته باشند و همیشه شگفتی هایی خلق می شود. ما باید آماده باشیم». شایان ذکر است که بازی اول در چهارم ژانویه و در نیوکمپ برگزار می شود و اولین بازی بعد از تعطیلات کریسمس است.

در یک چهارم نهایی بارسا ممکن است با رئال مادرید روبه رو شود. سسک در این باره گفت: «هرچه دیرتر با آنها روبه رو شویم، بهتر است».

قهرمانی در لیگ قهرمانان بسیار مسرت بخش خواهد بود

این روزها، ایام آرزو کردن است و مهمترین آرزوی فابرگاس قهرمانی در لیگ قهرمانان است. بعد از باخت سال 2006، زمانی که او در آرسنال حضور داشت؛ سسک گفت: «قهرمانی در این جام همواره آرزوی من بوده است و از اینکه تا کنون موفق به کسب آن نشده ام ناراحتم، به دست آوردن این قهرمانی بسیار خوشحال کننده خواهد بود».

16. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تيترهاي روزنامه ال موندو در 24 دسامبر

پيشواز سال با CESCMAS

من به بارسا پيوستم تا به رويايم تحقق ببخشم چون گوارديولا اينجاست . سسك اين را در سال اول خود مي گويد

من هيچ وقت به اندازه ي الان از فوتبال لذت نميبردم

جام قدرتمند . بارسا و مادريد در صورت شكست دادن اوساسونا و مالاگا در نيمه نهايي به هم ميرسند

بارسا در حال برنامه ريزي كردن برنامه اي است كه شمال نيمار ميشود . اطمينان دادن مدير سانتوس

كوئنكا اولين فصلش را با 4 گل به پايان برد

مسي در روز 2 ژانويه باز مي گردد

18. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوبه که سسک انقدر انگیزه داره برای قهرمانی این میتونه برای بقیه بازیکنان تیم موثر و مثبت باشه!
    امیدوارم باز هم امسال تمام جام ها رو درو کنن و برن جلو!خیلی منتظرم ببینم پپ برای خرید زمستانی چی در نظر داره!
    کیتا اگه زمستان از بارسا جدا بشه فکر نمیکنم زیاد سخت بگذره چون جای اون دو تا بازیک خوب داریم ماسچرانو و بوسکتس!
    احتمالا بذارن بره تا برای خرید دستشون بازتر بشه!از همه مهمتر وظیفه روسل نگاه داشتن پپ عزیز هست!

20. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •