تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 339 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

دیروز تیم خیلی بیتفاوت بازی میکرد انگار نه انگار که این تیم برد میخواد به غیر از زندی هیچکس عطش گلزنی نداشت....واقعیتش با اینکه این بازی خیلی حساس بود اما من به شخصه نسبت به بازی بی تفاوت بودم.....یادم نمیاد تا قبل از این بازی استقلال بازی داشته باشه و من یه لحظه از تلوزیون چشم بردارم و 4چشمی بازیو نگاه نکنم اما امروز اصلا اینطور نبودمو اخر بازی هم زیاد از تساوی ناراحت نبودم چون افتضاح بودیم قبل از بازی هم اصلا امیدی به قهرمانی نداشتم

ارش و گوران هر کدوم 10 تا موقعیت 100% خراب میکنند تا شاید فرجی بشه اقای ارش خان در تمام فصل زحمت بکشن 6 تا گل بزنن

چرا باید حسرت جام رو بخوریم؟ چون خیلی اشتباه داشتیم . امتیازات مفت زیادی از دست دادیم .تیمی که میخواد قهرمان شه نباید یهو انقدر افت کنه و از عرش به فرش بیاد .
    حس میکنم بازیکنا ککشون هم نمیگزه که جام بی جام .بازی با شهرداری انقدر سرد و بی تفاوت بودن که ما هم از این تیم ناامید شدیم. پس فردا هم از آسیا اوت بشیم کسی عین خیالش نیست . یا بازیکنااشبا شدن یا احساس مسولیت نمیکنن و ارزش پیرهن استقلال رو نمیدونن!!!

باور کنید اگه حاشیه سازی هیئت مدیره و بی دقتی مهاجمامون نبود الان قهرمان بودیم.....قسمت نبود قهرمان بشیم.فقط کافیه بازیهای این فصلو که با بدشانسی و مهاجمهای بی دقتو اشتباه کادر فنی از دست دادیمو به یاد بیارید....اون دربی عجیبی که باختیم.موقعیتایی که جلو شاهین در بوشهر نفت ابادان در تهران سپاهان در اصفهان ذوب اهن در تهران راه اهن در تهران و.........از دست رفت
    یا اون پنالتی که جباری جلو سپاهان در تهران خراب کرد.....
    اون شوت میلاد در بازی با تراکتور در تهران به تیرک خوردو همون توپ رفت توی گل خودمونو بازیو باختیم......

دوست عزیز که مو به مو اتفاقات تیم رو مثل عقاب رصد میکنی ، خدا شکرکه با این همه سهل انگاری و اشتباه تا آخر فصل اسممون مدعی قهرمانی بود

2. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تنها مربی که میتونه استقلالو قهرمان کنه قلعه نوعیه همه هم اینو میدونن! میشه گفت قلق کار دستشه معلوم نیست حاج فتح‌الله بمونه یا نه اگه بمونه مطمئن باشین قلعه نوعی فصل بعد استقلاله

4. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خدایی این هییت مدیره همه چیز رو خراب کرده .. حاشیه بیداد میکنه .. تو ایران هیچ کس از فصل بعدش خبردار نیست و این یعنی بی ثباتی .. همین کرانچار .. تو پرسپولیس کار خاصی کرد؟ از بس حاشیه تو استقلال و پرسپولیسه .. خدا وکیلی اصلا کسی اسمی از هییت مدیره سپاهان یا رحیمی مدیر عامل سپاهان تو این چند وقته شنیده؟ بعد اقایون هر روز یه مصاحبه میکنند .. من نمیدونم ولی احساسم اینه که امسال تیم وضعیتش خیلی بهتر از فصل قبلی بود که به زور تیم رو بستیم .. تاستون دو سال پیش اس اس نه سرمربی داشت و نه مدیر عامل .. نصف بازیکنا هم قراردادشون تموم شده بود .. ۲۵ روز به لیگ بیشتر نمونده بود .. اون تیم توی لیگ دوم شد .. بعد این تیم هیچی نشد! !! تفاوت فقط توی خاشیه های امساله .. نیم فصل دوم تیم داغون شد بخشیش هم ماله مصدومیت ها بود .. زمانی سپاهان عقب افتاد که مدیر عاملش رقت .. اون موقع دو تا مصاحبه که هییت مدیرشون کرد و حاشیه درست شد ۹ امتیاز افتادن عقب .. حالا ما تا ثبات میخوایم فصل بعد هم مدیر عامل و هم سرمربی میرن .. دوباره همون اش و همون کاسه

7. 2 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اره همین کار وقتی رضا شاهرودی تو دالیان چین بازی میکرد اومد ورزشگاه آزادی تو نیمه نهایی با استقلال بازی کرد
    همون100000تماشاگر شما بدترین فحش ها رو بهش دادن پس الکی ادای تیم الگو و مقدش مآب در نیارین
    فرهاد مشت وقتی کوبید که نیم فصل از استقلال رفت و این به قیمت از دست رفتن جام تمام شد
    من نگفتم ما پسر پیغمبریم ولی بعضیا همیشه عادت دارند خاطرات اجدادشون رو تعریف کنن
    بدترین فحش و بهترین فحش نداریم فحش ناموسی فحشه . امسال با همه ی سال ها فرق داشت و استقلال و پرسپولیس توی آسیا با هم متحد بودن اما وقتی طرفدارای پرسپولیس جنبه ندارند چیکار میشه کرد؟
    از دیدار الشباب به بعد شروع کردن شعار دادن ضد استقلال . خوب بنده خداها رنگ یک چهارم ندیدن همینجوری میشه دیگه . بعد از اون حرکت ها و شعار ها ضد استقلال استقلالیا هم از اینور شروع کردن تا رسید سر قضیه مجیدی که عقده ی اون 4 تا گل رو که طی 2 سال اشکشون رو دراورد در آوردن و مجیدی هم یه کاری کرد که هوای تهران آلوده شدحالا چرا فکر کنی میفهمی

فرهادم تمرکزش بهم خورده بود و توی 3 4 بازیه آخر تمرکز نداشت همه تک به تک ها رو خراب میکرد و به خاطر دخترش رفت
    ما کاپیتانمون رو از ته دل دوست داریم و مهم نیست تیم چندم میشه مهم اینه هر جا هست استقلالیه و جلوی پرسپولیسیا همیشه ایستاده
    غیرت استقلالی اینه که جلوی 96 هزار نفر پیرهن تیم محبوبتو ببوسی و تمام فحشارو به جون بخری
    نه اینکه بعضیا بعد از 2 سال هنوز جرات نکردن پاشونو تبریز بذارن از ترس اینکه نکنه بهشون توهین بشه . یا خودشونو میزنن مصدومیت یا 3 کارته میشن یا دعوا راه میندازن

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مجیدی که به خاطر پول استقلال رها کرد رفت بیاد جواب هوادار بدهد
    اگه اشتباه نکنم نیم فصل استقلال 30 تا گل زده بود 36 امتیاز هم دادشت
    الان 23 گل زده 24 امتیاز گرفت
    اونم از مظلومی که ارش برهانی میاره بیرون یوسفی رو می فرست توی کل فصل تعوضش اشتباه دادشت

10. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوستان تروخدا منطقی فکر کنید
    هیچ گزینه ای بهتر از قلعه نوعی برای هدایت استقلال وجود نداره !
    چرا بحث فوتبال و اخلاق شناسی رو با هم قاطی میکنید ؟

قلعه نوعی پر افتخار ترین مربیه ایرانه . بعد بعضیا میگن تیمای خوبو گرفته کاری نداره که . کاری نداره؟خوب کسی که این حرفو میزنه از فوتبال هیچی نمیدونه
    پپ مربیه بارسلونا بود . در عجوبه بودنه اون شکی دارید؟بهترین مربیه دنیا شناخته شد . تیمش هم بهترین تیم دنیا بود !! حالا شما باید بگی پپ که کاره شاخی نکرده تیمش خوبه برده دیگه منم مربی بارسا بودم میبردم ... اگه واقعا اینجوری فکر میکنید که من حرفی ندارم !
    پس نگید هنر که نکرده همش میره تیمای قوی معلومه قهرمان میشه یه ذره فکر کنید بعد حرف بزنید
    از لحاظ فنی قلعه نوعی تو ایران رو دست نداره و هیچکی به گرد پاش هم نمیرسه
    همیشه هر وقت تو استقلال بوده تهاجمی ترین تیم رو داشتیم
    اگرم حاشیه داشته به تیم لطمه نزده
    بعد دوستان میان میگن پول پرسته . دلاله . بی ادبه . یکی میگه به فردوسی پور میگفت ساکت شو پس شخصیت نداره . اون یکی میگفت ...
    بابا مگه کلاس اخلاقه اینجا؟به ما چه بی ادب یا بی فرهنگه . ما کار و نتیجه ی خوب میخوایم
    ما مربیه فنی خوب میخوایم
    خدا کنه فصل بعد فقط قلعه نوعی بیاد هم وضع تماشاگرا بهتر میشه هم وضع تیم !

12. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

مجیدی که به خاطر پول استقلال رها کرد رفت بیاد جواب هوادار بدهد
    شاید هم من اشتباه فکرکنم . به نظرم مجیدی احتیاجی به پول عربها نداشت چون 10 سال اونجا بود و به اندازه خودش عربها رو سرکیسه کرد. پشت پرده این انتقال ، تامین بودجه واسه پرداخت حقوق معوقه بازیکنان بود .

اونطور که من خبر دارم ، همون زمانی که استقلال صدر جدول بود و همه تیمها رو میزد ، حاج فتح اله دنبال جور کردن پول واسه عقب نیافتادن طلب بازیکنان بود و مجبور بود با اینکار به وضعیت مالی باشگاه سر و سامون بده .

شاید هم من اشتباه فکرکنم

14. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فصل هم با همه بالا و پاییناش واسمون تموم شد دیگه دومی و سومی و چهارمی فرقی نمیکنه
    بالا؟ منظورت از بالا بردن پرسپولیسه؟ تو زمونهائیه که مسائل فرق میکرد و اصلا p30world وجود نداشت و شما هم طرفدار مظلومی نبودید 7 سال تمام پرسپولیس نتونسته بود استقلال رو ببره تا سال 75 که تو اون بازی لعنتی ادموند بزیک تو دقیقه آخر بازی از روی نقطه پنالتی گل زد و شمارنده انداز نباختن تیممون رو متوقف کرد
    بالا؟ بردن شاهین با پنالتی؟ شاهینی که داره سقوط میکنه؟تیمی که 37 گل خورده داره و ما نتونستیم 120 دقیقه بهش گل بزنیم؟

دود گر بالا نشیند کسر شان شعله نیست
    جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالاتر است

لیگ واسه شما تموم شد. واسه ما تموم شده بود. ضمنا لی تموم شدنی نیست. لیگ ها و سالهای بعد هست. بهرته بگیدعمر دوران مظلومی جان! تمام شد. ما آبی های قدیمی از این فرصت سوزی ها زیاد دیدیم. عیبی نداره. دو سال هم پرویز بیاد تا معلوم بشه چند مرد حلاجه. بعدم میره به صمد میپیونده که دیگه جرات نداره جیک بزنه.

دومی و سومی و چهارمی برای استقلال شاید فرقی نداشته باشه ولی برای پرویز خیلی فرق داره. اون الان بزرگترین افتخار زندگیش نایب قهرمانی لیگ پارساله. حتما خیلی دوس داره یه نایب قهرمانی دیگم بیاره تا سال بعد بتونه پول بیشتری از تشتک سازی هرمزگان بگیره.

هر تیمی جای ما بود چهارم پنجم هم نمیشد ولی ما تا قبل از بازی با شهرداری هم مدعی قهرمانی بودیم
    این وسط کادر فنی هم اشتباهاتی داشت که مهمترینش اون دربی بود که باختیم.و یه چیز دیگه که منو خیلی ازار میده اینه که فصل تموم شد ولی یه راهی برای گل زدن به تیمهایی که ده نفره دفاع میکنن پیدا نکردیم....

جای شما؟ شما یعنی کی؟ استقلال؟ پرویز؟ بچه های متولد 75 تا 80 ؟
    من نمیدونم کسائیکه این حرف شما رو میخونن چه حسی پیدا میکنن ولی میدونم اونهاکه فوتبال میفهمن و شاید مثه من اعصاب بحث با .... نداشته باشن خیلی داغون میشن. میشه بگید تو این سه چهار سالی که طرفدار استقلال شدید چندبار من چهارم و پنجم شدیم که امسال که بهترین استقلال چندین و چند سال اخیر بسته شد باید چهارم یا پنجم میشدیم؟ سال 79 که هنوز فکر نکنم به سنی رسیده باشی که بخوای فوتبال ببینی مجیدی بعد از چند بازی تو لیگ توسط حاج علی ترانسفر شد. اون سال نه تنها قهرمان شدیم بلکه تو 5 اسفند بعد از 5 سال و نیم بالاخره پرسپولیس رو شکست دادیم. برای اینکه ببینید فضا چطور بوده بهتره از پدرتون که سنش بیشتره بخواهید در مورد گل اکبرپور به پرسپولیس براتون صحبت کنه.

مصدومیت هم که همیشه بوده و خواهد بود. جباری که سلطان مصدومیته. همیشه همه تیم ها از مصدوم هاشون گلایه داشتن. من یه سوال از خدمتت مبارکتون دارم. فرض کنید ما هیچ مصدومی نداشتیم الا یک نفر. اونم مهدی رحمتی. بعد مجبور بودیم با دروازه بان دوم تو لیگ بازی کنیم. بنظرتون وضعمون چطور میشد؟

خیلی جالبه که بزرگترین اشتباه مظلومی رو تو دربی ای که باختیم میدونید! از اون جالبتر اینکه منکه مظلومی رو به کل قبول ندارم تو اون بازی مقصر نمیدونمش. اون بازی شاهکار رحمتی و منتظری بود نه مظلومی. البته نمیگم مظلومی نقشی نداشت ولی اگر درک صحیحی از فوتبال داشته باشیم میدونیم که لحظه ها رو بازیکن ها می آفرینند نه مربیان. مربی ها نمیتونن مثلا برای 0 ثانیه زمان تاکتیکی اجرا کنن. ما دقیقه 81 از تیم 10 نفره 2 بر صفر جلو بودیم. منم جای مظلومی بودم حس نمیکردم لازمه که 11 نفره بریم تو محوطه جریممون. بنظر این خیلی تحقیر آمیز میومد که حتی ما بخواهیم دفاع کنیم چه برسه که بستهب ازی کنیم. پرسپولیس تو 80 دقیقش و 11 نفره حرفی برای گفتن نداشت چه برسه 10 نفره و تو 10 دقیقه.

دیروز تیم خیلی بیتفاوت بازی میکرد انگار نه انگار که این تیم برد میخواد به غیر از زندی هیچکس عطش گلزنی نداشت....واقعیتش با اینکه این بازی خیلی حساس بود اما من به شخصه نسبت به بازی بی تفاوت بودم.....یادم نمیاد تا قبل از این بازی استقلال بازی داشته باشه و من یه لحظه از تلوزیون چشم بردارم و 4چشمی بازیو نگاه نکنم اما امروز اصلا اینطور نبودمو اخر بازی هم زیاد از تساوی ناراحت نبودم چون افتضاح بودیم قبل از بازی هم اصلا امیدی به قهرمانی نداشتم

ارش و گوران هر کدوم 10 تا موقعیت 100% خراب میکنند تا شاید فرجی بشه اقای ارش خان در تمام فصل زحمت بکشن 6 تا گل بزنن
    اگه قرار بود کسی اقای گل بشه که بیشترین تک به تکو دروازه خالیو خراب کرده باشه الان باید میخوندیم مسیو رونالدو دنبال ارش بدو ای بدو ای بدو.....
    حتی اگه نیم فصل داش رضارو میگرفتیم الان قهرمان بودیم......

بازیهای رو در رومون با سپاهانو فراموش نکنید هر دو بازی سپاهان تیمشو تقریبا کامل در اختیار داشت ولی ما در هر 2 بازی 6-7 تا از بازیکنای اصلیمونو نداشتیم اما در هر 2 بازی شایسته برد بودیم مخصوصا در اصفهان.....

تیم ما فقط نیم فصل اول کهکشانی بود که با 6 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم و 9 امتیاز اختلاف نسبت به سپاهان قهرمان نیم فصل شدیم
    استقلال نیم فصل دوم از صدقه سر نیم فصل اول تا الان تو کورس قهرمانی بود....باور کنید اگه حاشیه سازی هیئت مدیره و بی دقتی مهاجمامون نبود الان قهرمان بودیم.....قسمت نبود قهرمان بشیم.فقط کافیه بازیهای این فصلو که با بدشانسی و مهاجمهای بی دقتو اشتباه کادر فنی از دست دادیمو به یاد بیارید....اون دربی عجیبی که باختیم.موقعیتایی که جلو شاهین در بوشهر نفت ابادان در تهران سپاهان در اصفهان ذوب اهن در تهران راه اهن در تهران و.........از دست رفت
    یا اون پنالتی که جباری جلو سپاهان در تهران خراب کرد.....
    اون شوت میلاد در بازی با تراکتور در تهران به تیرک خوردو همون توپ رفت توی گل خودمونو بازیو باختیم......

اگه بخوام بدترین بازی استقلال این فصلو انتخاب کنم همین بازی باشهرداریو انتخاب میکنم اصلا شخصیت قهرمانی نداشتیم در اون بازی
    کمتر شده بود تو موضوعات باهات حتی توافق 50 درصدی داشته باشم ولی با این حرفات 70 درصد موافقم. این حرفاتو که خوندم اصولا تصمیم گرفتم به پستت جواب بدم وگرنه من کاری به کسائیکه فوتبال نمیفهمند ندارم

------------------------------------------------------------------------------------

استقلال هرگز پر افتخارترین تیم آسیا نبوده. بله اگر ما اون زمان جوبیلو رو میبردیم اون زمان شده بودیم پر افتخارتین تیم آسیا. تازه حتی اگر اونم گرفته بودیم دیگه الان پر افتخار ترین نبودیم. بهتره محل کری خونی رو با محل حرفهای صحیح زدن غاطی نکنیم. ما برای کری خوندن میگیم پر افتخارترین تیم اسیا ولی در حقیقت باید بپذیریم که هیچوقت همچین مقامی رو نداشتیم.

-------------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال: بنظر شما پرسپولیسی ها بهتره طرفدار مظفری زاده باشن یا مثلا حسین بادامکی؟

من میگم مظفری زاده!
    تفاوت رویکرد من و شما هم تو این نوع نگاهه.
    من طرفداره استقلالم. حتی اگر یک حیوون هم عامل موفقیت استقلال باشه من طرفدار اون حیوونه میشم. اما اگر همه بازیکن ها و مربی ها و مدیریت تیم تماما بضرر تیم باشن من با همشون مخالفم. عشق به استقلال اینطوریه. نه اینکه طرفدار هر کس و ناکسی باشیم که تو این تیم یه سمتی داره.

اگر هزار تا پستم هم حذف بشه و صد بار هم بن بشم بازم بر میگردم و برای سربلندی و موفقیت تیمم و روشن کردن اذهان طرفداران استقلال نسبت به خیانت هاییکه مظلومی ، مرفاوی و ... به استقلال کردن روشنگری میکنم

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازگشت به عرصه فرهنگ و هنر
    فتح‌الله‌زاده: بعد از پایان مسئولیتم در باشگاه استقلال فیلم می‌سازم
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال با حضور در برنامه تلویزیونی صبحی دیگر گفت: پس از پایان مسئولیتم در باشگاه استقلال دوست دارم در حوزه فیلمسازی فعالیت کنم و فیلم بسازم.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، «علی فتح‌الله‌زاده» مدیر‌عامل باشگاه استقلال، صبح امروز با حضور در برنامه تلویزیونی «صبحی دیگر» که از شبکه آموزش به روی آنتن می‌رود، به حواشی مختلف این باشگاه و همچنین اخباری که مبنی بر جدایی وی از استقلال منتشر شده است، به سؤالات حمید محمدی کارشناسان ورزش برنامه صبحی دیگر پاسخ داد.

* 10 سال در جشنواره فیلم فجر بودم

بنا بر این گزارش، فتح‌الله‌زاده در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به اینکه قبل از اینکه مدیر ورزشی باشد سال‌ها در حوزه فرهنگ و هنر مشغول بوده است، گفت: من سابقه فعالیت‌های زیادی در عرصه فرهنگ و هنر دارم، به خصوص 10 سال در روند اجرایی جشنواره بین‌المللی فجر سابقه داشته‌ام و در تمام این سال‌ها نیز هیچ وقت مطبوعات را رها نکردم و در حال حاضر نیز چندین نشریه دارم و به کارهای فرهنگی می‌پردازم.
    وی افزود: اما به دلیل حضور در باشگاه استقلال و مشغله‌هایی که حضور در باشگاه برایم به دنبال داشته، مدت‌هاست از فعالیت‌های هنری دور مانده‌ام اما دوست دارم پس از فارغ شدن از مسئولیت‌هایم در باشگاه استقلال یک فیلم بسازم، چون به حوزه فیلمسازی بسیار علاقه دارم.
    مدیر عامل باشگاه استقلال در بخش دیگری از صحبت خود با اشاره به حواشی اخیر پیرامون رفتنش از این باشگاه، گفت: من پیش از این نیز چند سالی را در استقلال نبودم و در این مدت بسیاری از تیم‌ها به دنبال این بودند که مسئولیت آن‌ها را بر عهده بگیریم و حتی مجوز یک فعالیت یک تیم را به نام من صادر کردند و هنوز هم این مجوز وجود دارد اما من هیچ وقت سراغ آن موضوع نرفتم و غیر از استقلال در تیم دیگری کار نخواهم کرد.
    وی افزود: وقتی به عنوان مثال فرزند شما می‌افتد و پایش ضرب می‌بیند، شما از این حادثه زجر می‌کشید و دوست دارید هر چه سریع‌تر فرزندانتان را درمان کنید و وقتی که نمی‌گذارند این درمان انجام شود آن موقع است که زجر می‌کشید و من هم یک چنین شرایطی را دارم و احساس می‌کنم اگر نباشم به نفع استقلال خواهد بود.
    مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین با اشاره به وجود اختلاف سلیقه در بین برخی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه، گفت: در حال حاضر با برخی از اعضای هیئت مدیره اختلاف سلیقه داریم اما اختلاف به معنای دشمنی نداریم و حتی در این چند روز که این صحبت‌ها مطرح شده است برخی از اعضای هیئت مدیره با من تماس گرفتند و ابراز ناراحتی کردند اما من با رفتن و آمدن هیچ وقت مایوس نمی‌شوم و همین حالا نیز در تدارک بهترین تیم برای فصل آینده استقلال هستم.
    وی همچنین در خصوص میزان بدهی‌های باشگاه استقلال، گفت: برای فصل جاری ما تنها یک و نیم میلیارد تومان بدهی داریم که با انباشت‌های سال‌های قبل مجموع بدهی‌های باشگاه استقلال 8 میلیارد تومان خواهد شد.
    وی در بخش پایانی سخنان خود در برنامه «صحبی دیگر» شبکه آموزش با تاکید بر اینکه در حال حاضر باشگاه استقلال وضعیت خوبی دارد، گفت: بدترین شرایط برای ما این است که در لیگ سوم شویم که با همین شرایط به جام باشگاه‌های آسیا خواهیم رفت اما از سوی دیگر ما قهرمان جام حذفی شده‌ایم و کمپ باشگاه استقلال را هم ساخته‌ایم و این یعنی در حال حاضر وضعیت ما بسیار خوب است اما تا روزی که من زنده هستم شاید در استقلال مسئولیت نداشته باشم اما از استقلال جدا نخواهم شد و سعی می‌کنم استقلال را سر بلند نگه دارم.

درخواست فتح‌الله‌زاده برای اختصاص بودجه 15 میلیاردی
    هیئت مدیره باشگاه استقلال از مظلومی لیست خواست
    خبرگزاری فارس: هیئت مدیره باشگاه استقلال از سرمربی این تیم برای فصل آینده لیست خواست.

به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال روز گذشته برگزار شد.
    این نشست که به نظر می رسید به دلیل مصاحبه های اخیر احمد رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره و فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه با گلایه هایی توام باشد بدون هیچ گونه بحثی فقط در مورد وضعیت تیم در فصل آینده برگزار شد.
    در این جلسه فتح الله زاده بودجه پیشنهادی خود را به هیئت مدیره ارائه و اعلام کرد این باشگاه برای فصل آینده به بودجه 15 میلیارد تومانی نیاز دارد.

همچنین اعضا تصمیم گرفتند از مظلومی لیست بازیکنان مورد نیاز خود را بخواهند. در این جلسه مقرر شد تا پایان هفته این لیست در اختیار هیئت مدیره قرار بگیرد.
    این در حالی است که این روزها حرف و حدیث های زیادی پیرامون تغییر و تحولات مدیریتی در باشگاه استقلال به گوش می رسد و فتح الله زاده نیز گفته بود شرایط برای ماندنش مهیا نیست.

فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با فارس:
    به کوری چشم حسودان کمپ به نام استقلال است/مثل بعضی‌ها برای پست و مقام نیامده‌ام
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل استقلال با بیان اینکه برای پست و مقام به این باشگاه نیامده گفت: حتی اگر برای فصل بعد هم نباشم، تیم قدرتمندی خواهم بست.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده در خصوص جلسه روز گذشته هیئت‌مدیره استقلال و همچنین بازی چهارشنبه این تیم مقابل الریان برگزار می‌شود، صحبت‌های زیرا را عنوان کرد:

فارس: در جلسه روز گذشته هیئت‌مدیره بحثی در خصوص مصاحبه‌های اخیر پیش نیامد؟
    به هیچ‌وجه، اتفاقاً جلسه خیلی خوبی بود. بیشتر در مورد بازیکنانی که قصد جذبشان را داریم صحبت کردیم و تصمیم گرفتیم برای فصل آینده تیم قدرتمندی داشته باشیم.

فارس: وقتی قرار است شما فصل بعد مدیرعامل استقلال نباشید، این برنامه‌ریزی‌ها برای چیست؟
    من اگر هم نباشم باید تیم خوبی ببندم و بروم. تا لحظه‌ای که هستم باید کارهایم را خوب انجام دهم. این تیم برای هواداران است. مثل بعضی‌ها نیستم که برای پست و مقام آمده باشم و بعد بگویم به من ربطی ندارد. تا آخرین لحظه با قدرت کارم را می‌کنم.

فارس: قرار شد از مظلومی هم لیست بگیرید...
    بله درست است. باید کم‌کم مذاکراتمان را با بازیکنان شروع کنیم. تیم خوبی داریم و هدفمان این است که همه را حفظ و نهایت سه یا چهار نفر را به تیم اضافه کنیم.

فارس: اگر تیم خوبی ببندید، حیف نیست از استقلال بروید؟
    مگر دفعات قبلی که رفتم حیف نبود؟ مهم این است که تیم خوبی داشته باشیم.

فارس: واقعاً در جلسه روز گذشته اعضا هیچ گلایه‌ای نسبت به هم نداشتند؟
    به خدا قسم یک کلمه به دوستان نگفتم ‌چرا مصاحبه کرده‌اند، آنها هم حرفی نزدند. ما نمی‌خواهیم وقت استقلال را هدر بدهیم و به همین دلیل در خصوص وضعیت تیم صحبت کردیم.

فارس: شما چه بودجه‌ای را برای فصل آینده پیش‌بینی کرده‌اید؟
    بودجه فصل جاری طبق توافقی که با باشگاه پرسپولیس هم داشتیم 15 میلیارد تومان است. من برای فصل آینده همین بودجه را پیش‌بینی کرده‌ام.

فارس: اما ظاهرا رسولی‌نژاد رئیس‌هیئت‌مدیره استقلال معتقد است که این بودجه زیاد است؟
    ایشان می‌تواند این بودجه را کم کند. من وظیفه دارم که پیشنهاد خودم را به هیئت‌مدیره اعلام کنم و آنها می‌توانند این مبلغ را بالا و پایین کنند، البته فکر نمی‌کنم کسی بتواند با این مبلغ هم کار کند. در ضمن من 5رشته دیگر را هم با همین بودجه در نظر گرفته‌ام.

فارس: گفته می‌شود هیئت‌مدیره استقلال معتقد است سقف قرارداد بازیکنان باید پایین‌تر از مبلغ فعلی باشد؟
    اگر کسی بتواند با مبالغ کمتر بازیکن به استقلال بیاورد خیلی خوب است. شاید آقای رسولی‌نژاد ترفند و ارتباطاتی دارد که می‌تواند این کار را بکند و این خیلی خوب است.

فارس: تکلیف بدهی‌های استقلال را مشخص می‌کنید؟
    زمانی که من مدیریت باشگاه استقلال را به عهده گرفتم این باشگاه 7.5 میلیارد تومان بدهی انباشته از مدیران گذشته داشت. اینکه می‌گویم گذشته فقط مربوط به یک نفر نیست، چون یک "نخود آشی" هست که تا من این صحبت را می‌کنم مصاحبه می‌کند و هر روز حرف می‌زند. می‌خواهم به این شخص بگویم که من اگر چنین چیزی می‌گویم منظورم تنها به تو نیست، من همه را می‌گویم، حتی منظورم به خودم هم هست.
    به غیر از این مبلغ باید 2.5 میلیارد تومان هم از سال گذشته سازمان تربیت‌بدنی و استقلال می‌داد که مجلس حق امضاء را از آقای سعیدلو گرفت و این پول به استقلال نرسید. آن 50 درصدی که به سعیدلو قول داده بودم خودم تأمین کنم بیشتر از آن هم تأمین کردم و اگر هر کس بخواهد می‌توانم مدارک آن را نشان دهم. من منظور من از هر کس هر "نخود آشی و خیابانی" نیست، منظور من مسئولان است. من عرضه داشتم و این کار را کردم.

فارس: رسولی‌نژاد عنوان کرده که زمین کمپ به نام استقلال نیست، قضیه چیست؟
    من در مورد کمپ بارها توضیح داده‌ام اما نمی‌دانم چرا بعضی‌ها خود را به آن راه می‌زنند. زمین شهری که قرار باشد در آن ساخت و ساز ورزشی صورت گیرد ابتدا واگذار می‌شود و پس از پایان ساخت و ساز و پرداخت پایان کار، سند به نام استقلال زده می‌شود. مثل اینکه باید این سند را رو کنم تا بلکه آنهایی که فکر می‌کنند اینطور نیست دیگر در این خصوص صحبت نکنند. چطور می‌شود زمینی که در آن چمن کاشته شده ساختمان اداری رختکن و سکو گذاشته شده مجوز نداشته باشد؟ حسادت چیز بدی است. به کوری چشم حسودان استقلال صاحب زمینی شده به نام کمپ حجازی و استقلالی‌ها باید بابت داشتن چنین کمپی به خود ببالند.

فارس: با این شرایط نمی‌خواهید تصمیمتان را برای جدایی از استقلال عوض کنید؟
    اجازه دهید فعلا به فکر بازی الریان باشیم. من از هواداران خواهش می‌کنم روز چهارشنبه استادیوم را پر کنند. مطمئن باشید که استقلال در آسیا حرف برای گفتن دارد. از هواداران عزیز و نور چشمانم می‌خواهم تیمشان را تنها نگذارند. من پول آنچنانی ندارم که به بازیکنانم پاداش دهم و فقط این هواداران هستند که می‌توانند به بازیکنان روحیه بدهند.

فارس: به نظر شما استقلال بازیکن کم‌کار دارد؟
    مظلومی چنین حرفی نزده و منظورش بی‌دقت بوده است. همه می‌دانند بازیکنان استقلال با غیرت هستند و هواداران استقلال باید به این بازیکنان افتخار کنند. آنها حتی در تعطیلات عید نوروز هم بازی کردند. این را هم بگویم که عزیز محمدی اگر می‌توانست برای استقلال یک روز در میان بازی می‌گذاشت، ‌اما درود به او که به لیگ ما نظم و انضباط داد اما چه می‌شود که کسی که خوب کار می‌کند باید برود.

لیگ قهرمانان آسیا
    حریف استقلال با هواپیمای اختصاصی به تهران می‌آید
    خبرگزاری فارس: تیم فوتبال الریان پس از قهرمانی در جام ولیعهدی قطر فردا راهی تهران می‌شود.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، تیم فوتبال الریان که هفته گذشته با غلبه بر السد عنوان قهرمانی رقابت‌های ولیعهدی قطر را به دست آورد پس از استراحتی 24 ساعته فردا با هواپیمای اختصاصی برای دیدار هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا مقابل استقلال راهی تهران می‌شود.
    الریان که پس از غیبت طولانی 10 ساله دوباره به لیگ قهرمانان آسیا بازگشته در دیدار حساس چهارشنبه در صورت شکست از استقلال تقریبا از دور رقابت‌ها کنار خواهد رفت.
    الریان در پایان هفته چهارم با 6 امتیاز پس از الجزیره 10 امتیازی در مکان دوم و استقلال نیز با 5 امتیاز در رده سوم قرار دارند.
    تیم قطری دوشنبه و سه‌شنبه در تهران تمرین می‌کند.

17. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •