دوست عزیز
از این سایت فریمورتان را دانلود و نصب کنید امیدوارم مشگلتان حل شود. که معمولا هم حل میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
از این سایت فریمورتان را دانلود و نصب کنید امیدوارم مشگلتان حل شود. که معمولا هم حل میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مدل تلویزون من ua40f5300 ساخت مالزی است لطف بگید که گیرنده دیجیتال داره اگر داره چطور فعال کنم
دوست عزیز
برای این منظور از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر در تهران ساکن هستید وبه این امور وارد نیستید برای فعال سازی با ما تماس بگیرید.
Last edited by matinpour; 14-12-2014 at 14:44.
سلام دوستان واساتید.من یه ماهه که تلویزیون led سامسونگ 48h6490 گرفتم تصاویر کانال های ایران خیلی ناجوره یعنی صورت اشخاص که نگاه می کنی تاره شارپ نیست اول فکر می کردم تلویزیون ایران اینجوریه با تلویزیون های دیگر مقایسه کردم دیدم مال همه شارپه فقط مال من مشکل تار بود و عدم وضوح داره کانال های ماهواره که از طریق پورت av نشون میده تصاویر رو بخواهی دقت کنی رگه رگه ریز افقی داره مثل پرده کرکره افقی .لطفا" راهنمائی کنید چشه؟
دوست عزیز
از کی اینطور شده؟
اگر به تازه گی این اتفاق افتاده است بررسی کنید که سیمهای ارتباطی و یا دو شاخه برق لقی و یا شل نباشد. و اینکه اطراف تلویزیون وسیله برقی که نوسانات شدید دارد نباشد. و اگر با این موارد درست نشد و اگر گارانتی دارد به تعمیرگاه مجاز سامسونگ مراجعه کنید چون ممکن است اسلتهای ارتباطی پنل - پاور و یا مین بورد تلویزیونتان نیاز به بررسی داشته باشد .
از روز اول گرفتم این جور بود .بیشتر مشکل من روی شارپ نبودن تصاویر تلویزیونه که با مقایسه با تلویزیون سامسونگ دیگران تصاویر بقیه شارپه ولی مال من خیلی سافت هست که چهره افراد تاره تصویر تاره مثلا" درختا ن با شاخه برگ یه دست نشون میده ولی برای بقیه نه قشنگ شاخ و برگ و میشه تشخیص داد.آیا توی منو مخفی میشه کاری کرد تصاویر شارپ بشن.
دوستان بیشتر منظور من اینه بشه از تو تنظیمات مخفی بشه تصاویر رو شارپ کرد تنام تلویزیون ها خوبه مال من تصاویر تاره .مدل 48h6490 .
دوست عزیز
از این مسیر بروید و تصویرتان را تست کنید
منو--->پشتیبانی ---> عیب یابی-----> عیب یابی تصویر را انتخاب و اجرا کنید اگر مشگلی در تصویر ارایه شده ندیدید یعنی که تلویزیونتان مشگلی ندارد و باید تنظیمات تصویرتان را یک بار تنظیم مجدد کنید .
از این مسیر بروید
منو ---> تصویر --->تنظیمات تصویر و آن را تنظیم مجدد کنید.
کنترل تلویزیون من جادوئی هست چطور کد های رفتن به منوی مخفی را وارد کنم چطور ساعت کار کرد رو ببینم؟ 48h6490
از روز اول گرفتم این جور بود .بیشتر مشکل من روی شارپ نبودن تصاویر تلویزیونه که با مقایسه با تلویزیون سامسونگ دیگران تصاویر بقیه شارپه ولی مال من خیلی سافت هست که چهره افراد تاره تصویر تاره مثلا" درختا ن با شاخه برگ یه دست نشون میده ولی برای بقیه نه قشنگ شاخ و برگ و میشه تشخیص داد.آیا توی منو مخفی میشه کاری کرد تصاویر شارپ بشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)