تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 303 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من یک ال ای دی مدل 46d7770 یا همون 7000 دارم.بعضی فیلمهای با پسوند mkv رو با مکث وسط فیلم نشون میده یا کلا قطع میشه در صورتیکه رو رایانه مشکل پخش ندارم.ممکنه آدرسی بدید تا بتونم کدکها رو براش دانلود کنم یا به نحوی این مشکل رو حل کنم.ممنون
    دوست عزیز
    از این سایت فریمورتان را دانلود و نصب کنید امیدوارم مشگلتان حل شود. که معمولا هم حل میشود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام مدل تلویزون من ua40f5300 ساخت مالزی است لطف بگید که گیرنده دیجیتال داره اگر داره چطور فعال کنم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مدل تلویزون من ua40f5300 ساخت مالزی است لطف بگید که گیرنده دیجیتال داره اگر داره چطور فعال کنم
    دوست عزیز
    برای این منظور از این تایپیک استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر در تهران ساکن هستید وبه این امور وارد نیستید برای فعال سازی با ما تماس بگیرید.
    Last edited by matinpour; 14-12-2014 at 14:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان واساتید.من یه ماهه که تلویزیون led سامسونگ 48h6490 گرفتم تصاویر کانال های ایران خیلی ناجوره یعنی صورت اشخاص که نگاه می کنی تاره شارپ نیست اول فکر می کردم تلویزیون ایران اینجوریه با تلویزیون های دیگر مقایسه کردم دیدم مال همه شارپه فقط مال من مشکل تار بود و عدم وضوح داره کانال های ماهواره که از طریق پورت av نشون میده تصاویر رو بخواهی دقت کنی رگه رگه ریز افقی داره مثل پرده کرکره افقی .لطفا" راهنمائی کنید چشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان واساتید.من یه ماهه که تلویزیون led سامسونگ 48h6490 گرفتم تصاویر کانال های ایران خیلی ناجوره یعنی صورت اشخاص که نگاه می کنی تاره شارپ نیست اول فکر می کردم تلویزیون ایران اینجوریه با تلویزیون های دیگر مقایسه کردم دیدم مال همه شارپه فقط مال من مشکل تار بود و عدم وضوح داره کانال های ماهواره که از طریق پورت av نشون میده تصاویر رو بخواهی دقت کنی رگه رگه ریز افقی داره مثل پرده کرکره افقی .لطفا" راهنمائی کنید چشه؟
    دوست عزیز
    از کی اینطور شده؟
    اگر به تازه گی این اتفاق افتاده است بررسی کنید که سیمهای ارتباطی و یا دو شاخه برق لقی و یا شل نباشد. و اینکه اطراف تلویزیون وسیله برقی که نوسانات شدید دارد نباشد. و اگر با این موارد درست نشد و اگر گارانتی دارد به تعمیرگاه مجاز سامسونگ مراجعه کنید چون ممکن است اسلتهای ارتباطی پنل - پاور و یا مین بورد تلویزیونتان نیاز به بررسی داشته باشد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از روز اول گرفتم این جور بود .بیشتر مشکل من روی شارپ نبودن تصاویر تلویزیونه که با مقایسه با تلویزیون سامسونگ دیگران تصاویر بقیه شارپه ولی مال من خیلی سافت هست که چهره افراد تاره تصویر تاره مثلا" درختا ن با شاخه برگ یه دست نشون میده ولی برای بقیه نه قشنگ شاخ و برگ و میشه تشخیص داد.آیا توی منو مخفی میشه کاری کرد تصاویر شارپ بشن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان بیشتر منظور من اینه بشه از تو تنظیمات مخفی بشه تصاویر رو شارپ کرد تنام تلویزیون ها خوبه مال من تصاویر تاره .مدل 48h6490 .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان بیشتر منظور من اینه بشه از تو تنظیمات مخفی بشه تصاویر رو شارپ کرد تنام تلویزیون ها خوبه مال من تصاویر تاره .مدل 48h6490 .
    دوست عزیز
    از این مسیر بروید و تصویرتان را تست کنید
    منو--->پشتیبانی ---> عیب یابی-----> عیب یابی تصویر را انتخاب و اجرا کنید اگر مشگلی در تصویر ارایه شده ندیدید یعنی که تلویزیونتان مشگلی ندارد و باید تنظیمات تصویرتان را یک بار تنظیم مجدد کنید .
    از این مسیر بروید
    منو ---> تصویر --->تنظیمات تصویر و آن را تنظیم مجدد کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کنترل تلویزیون من جادوئی هست چطور کد های رفتن به منوی مخفی را وارد کنم چطور ساعت کار کرد رو ببینم؟ 48h6490

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از روز اول گرفتم این جور بود .بیشتر مشکل من روی شارپ نبودن تصاویر تلویزیونه که با مقایسه با تلویزیون سامسونگ دیگران تصاویر بقیه شارپه ولی مال من خیلی سافت هست که چهره افراد تاره تصویر تاره مثلا" درختا ن با شاخه برگ یه دست نشون میده ولی برای بقیه نه قشنگ شاخ و برگ و میشه تشخیص داد.آیا توی منو مخفی میشه کاری کرد تصاویر شارپ بشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •