ببخشید هی سوال میکنم
مد زمستون به چه صورته یعنی صبح تا شب برف میاد؟ بعد برفش واقعی هست یا نه یا این که مثل 18 چرخ استیل الکیه.
ببخشید هی سوال میکنم
مد زمستون به چه صورته یعنی صبح تا شب برف میاد؟ بعد برفش واقعی هست یا نه یا این که مثل 18 چرخ استیل الکیه.
مد برف کلا برای 18 چرخ آهنی هستش این مد برف نداره منم ندیدم توی سایت ها
امید جان از اون حرفا بودا !!!
این لینک رو که برات میزارم هم مد زمستون رو داره و هم چندین کشور دیگه بهش اضافه شده
من منتظرم تا ساعت 1 شب برسه و ترافیک adsl لم مجانی بشه و دانلودش کنم حجمش هم زیاد نیست حدود 120 مگابایته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز گفتم که من ندیدم تا حالا تازه گذاشته من خیلی وقته توی سایت های مد نمیرم
ولی یادمه یک از دوستان هم قبلا یه مد گذاشته بود برای برف که فقط زمین سفید بود ماشین هم کنترلش خیلی سخت میشد حالا امشب دانلود کن ببین این چه جوریه
اگه خوب بود بگو من هم دوباره بازی رو نصب کنم یه دست هم برفی برم![]()
لینک دانلود پچ کاملا سالم 1.04 و 1.32 رو در پست 2809 در صفحه ی 281 گذاشتم یه سر بزن
خوبه مهدی جان ولی بعد از پچ کردن به کرک نیاز نداره؟
اگه نیاز نداشته باشه و بازی بدون مشکل و تریال نبودن اجرا بشه و اروری هم هنگام بازی و مراحل نده خیلی خوبه شما خودت قشنگ تست بکن این پچ ها رو چند ساعت بازی کن بار های مختلف ببر برو به شهر های مختلف اگه دیدی مشکلی نیست من میذارم توی صفحه اول برای بقیه دوستان![]()
نه بابا چه مشکلی الان دو بار تا وین بار بردم یعنی پایتخت اتریش
فقط توضیح دادم که کسی که ورژن 1.00 رو داره باید اولی رو دانلود کنه بعد تو فایل rar دو تا setup میاد اول باید اولی رو نصب کنید و بعد دومیه چون اولین setup ورژن 1.00 رو به 1.04 تبدیل میکنه و دومین ستاپ ورژن 1.04 رو به 1.32 تبدیل میکنه.
لینک دوم هم که حجمش نصف هست یعنی حدود 60 مگابایت به طور مستقیم ورژن 1.04 رو به 1.32 تبدیل میکنه برای اونایی که ورژن 1.04 رو دارند.![]()
خب خیلی خوبه من در اولین فرصت این پچ ها رو به صفحه اول اضافه میکنم
ممنون بابت پچ ها و توضیحات راجع به پچ ها![]()
الان شروع به دانلود مد زمستون و چند شهر کردم تا حدود 40 دقیقه دیگه دانلود میشه
دعا کن جواب بده
مد زمستون هیچ عملی نکرد بیخودی تا 3/30 شب وایسادم تا دانلود بشه
اقا امید جان میشه مد یه FH 16 700 یا قوی تر رو بزاری (سالم باشه)- اخه یه دونه مد FH 16 580 دانلود کردم بیشتر از 120 تا نمیره
Last edited by dash_mehdi; 11-01-2012 at 15:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)