هرجایی تمام دانش و مهارتها و داشته هاتونو رو نکنید !
هرجا هستید به اندازه ی ظرفیت و نیاز همون جا مابه بذارید.
هرجایی تمام دانش و مهارتها و داشته هاتونو رو نکنید !
هرجا هستید به اندازه ی ظرفیت و نیاز همون جا مابه بذارید.
یه تجربه داغ
دیروز یکی از همسایه هامون اومد گفت که کلید در خونشون رو جا گذاشته و کسی هم خونه نیست و اگر بشه از پشت بوم خونه ما بره در خونشون رو باز کنه ! ما هم بی تجربگی کردیم و ان اجازه رو بهش دادیم...وقتی که قرار بود از پشت بوم خونه ما وارد پشت بوم خوه خودشون بشه پاهاش پیچ میخوره و کبود میشه....شب همون روز پدرش اومد جلوی در ما و گفت شما حقی نداشتید که به بچشون همچین اجازه ای بدید و خلاصه اینکه کلی خجالت زده شدیم
بهتره تو این جور مواقع به طرف بگید که همچین اجازه ای رو بهشون نمیدید
تجربه میگه هیچ وقت به عزیزترین دوستت هم یه چیزاییرو نگو
یهو میبینی بعد 6سال رفاقت دیگه گوشیشو جواب نداد
تجربه این که هیچ وقت کتاب رو به کسی قرض ندید. اگه یه کتاب دارید بهتره کسی ندونه من اینطوری یه کتابخونه رو از دست دادم هنوزم این عادت زشت رو ترک نکردم![]()
همیشه پولی رو از هرکی میگیرید حداقل 2بار بشمارید یه موقع تو بار اول اشتباه میکنید
به کمرتون به هیچ وجه فشار وارد نکنید.
طوری نشه که یه روزی نتونین یه مدادم از رو زمین بردارین...
در مورد کتاب درسی و جزوات هم، اگه شخص دوست شما و مورد اعتماد است بهش بدید!
من یه هم کلاسی دارم که کتاب و جزواتش رو به من میده و منم هر موقع بخواد بهش میدم. رفیقم از این لحاظ مورد اعتماد است![]()
تجربه میگه برای رفیقت اندازه که اون برات مایع میذاره مایع بذار و بیشتر از خانوادت دوستش نداشته باش.
موقعی میشه که نارفیقی میکنه و تو دستت جایی بند نیست...
وقتی جنس مورد نظرتون رو تو یه مغازه پیدا کردید نباید با عجله برید سمتش و بگید آقا من اینو میخوام، قیمتش چنده؟
اینجوری فروشنده میفهمه شما حتما خریدار این جنسی و چه بسا نیاز فوری داشته باشی بهش و تخفیف که هیچ، ممکنه دولا پهنا باهات حساب کنه
با آرامش وارد مغازه بشید، اجناس رو یکم برانداز کنید، با مغازه دار درمورد چیزی که دنبالشید صحبت کنید، در اینصورت فروشنده سعی در جلب کردن نظر شما و وعده تخفیف دادن هم خواهد داشت، بعد سراغ جنس مورد نظر برید و خرید کنید.
Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)