به نظره من جیو از همشون بهتر و هیچ وقت ازش زده نمیشی.میشه یه بویی که همیشه برات جالبه.
به نظره من جیو از همشون بهتر و هیچ وقت ازش زده نمیشی.میشه یه بویی که همیشه برات جالبه.
دوستان عطر و ادکلن اصل رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ آیا تو نت میشه خرید کرد ؟ سایتی هست ؟
اصل رو از همه مغازه های معتبر ! تو کل کشور ! می تونی تهیه کنی... قبلش یکم تو اینترنت عکسای اون چیزایی که
می خوای سرچ کن تا حداقل از روی ظاهر خیالت راحت بشه... حتی الامکان از چند جا تست کن دیگه می تونی بفهمی
اصل و فرع رو، اگه دیدی همه یه بو رو می دن یکیشون رو بخر سعی کن به خودت احتمال بدی اصله
تو نت هست تو گوگل سرچ کنی می یاد این حا ناظر نمی ذاره واسه فروش، جایی معرفی شه
اگه تاپیک رو بگردی اون لینک هایی که هست سایت های معتبری هستند.
اگه پیدا کردی واسم پ خ کن
سلام دوستان الفوریا رو به همه پیشنهاد میکنم(البته عطرش رو) کلا عطر از ادکلن بهتره بخاطر درصد الکلشون... به شرطیکه عطر اصل گیرتون بیاد
یاس کریستین دیور رو تا حالا کسی تست کرده؟؟؟
سلام دوستان
بین Bvlgari Aqua Pour Femme و Eternity Calvin Klein کدوم رو انتخاب کنم بهتره ؟
Last edited by vixen357ka; 06-12-2011 at 20:29.
امروز دوتا از بهترین عطرهای چوب صندل دنیا رو تست و مقایسه کردم...
اول اگویست شنل که واقعا بوی شیک و مردونه ای داره...رایحه صندل در این عطر بسیار مردانه و با وقار و شیک هستش....واقعا این درست هست که خیلی ها معتقدند بهترین کار مردونه شنل ایگویست هستش...ماندگاری و پخش بو هم خوب بود...
دوم تام داو بود که بسیار عطر ناز و دوست داشتنی ای هستش...چوب صندل در این عطر حالت کرمی داره و بسیار ملایم و لطیف هستش...این دو عطر واقعا با هم متفاوت هستن در حالی که بیس هر دو چوب صندل هست...
و میدنایت این پاریس رو دوباره تست کردم...ایندفعه کمی بوش به نظرم شبیه گرلن انستنت اکستریم رسید البته ملایم تر ولی در کل یه بوی خاص وانیلی داره که مطمئنم طرفدار خواهد داشت ولی جوری نبود که من بپسندم...
تی فور تو هم الان زدم که بوی چای دلنشینی داره...رایحه ای خاص و جالب....
دوستان یه عطر خیلی خوشبو و مردونه بهم معرفی کنید برم بخرم . . . اونایی که قبلا داشتن و استفاده کردن یه عطر بوی ناز و خوشبو بهم معرفی کنن . .. ممنون
یاس کریستین دیور...واقعا عالیه با سلیقه من که خیلی جوره
اینجوری نیست که فکر کنید بوی گل یاس میده یه بوی قشنگ با یه نموره تلخی داره
رمانس هم واقعا عالیه اسپورته یه کم شیرینه
دانهیل قهوه ای هم فوق العادس..![]()
حدود قیمت
چه عطرهایی دارید و کدوم هاش رو بیشتر دوست دارید؟؟
اگر اینها رو مشخص بکنید بهتر میشه راهنماییتون کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)