تهران.... لیسانس....... مازاد....... اعزام 1 تیر
به نظر شما کجا میوفتم؟؟
کدوم یگان؟؟ کدوم شهر؟؟
کجا احتمالش بیشتره؟؟؟؟؟
تهران.... لیسانس....... مازاد....... اعزام 1 تیر
به نظر شما کجا میوفتم؟؟
کدوم یگان؟؟ کدوم شهر؟؟
کجا احتمالش بیشتره؟؟؟؟؟
دوستان من از كجا بايد ثابت كنم تك فرزندم تا بيفتم شهر خودم؟؟ من يك تير ميرم ولي تا حالا هيچي از من نخواستن!
اگه اعزامی 89 هستی همون قانون قدیم واست حساب میشه .... چه واسه بسیج چه واسه جبهه !
سلام دوستان
ابتدا آرزوی سلامتی و شادکامی میکنم برای همه سربازان و مشمولان گرامی.
چند سؤال داشتم : برای کسانی که پدرشون از طرف سپاه تو جبهه خدمت کرده کارت ایثارگری صادر میکنن یا نه ؟
ما که از جانبازی خیری ندیدیم. نامدرا با وجود اینکه حق مسلّممون بود بهمون جانبازی رو ندادند.
و آیا داشتن کارت ایثار پدر ، پسر رو از سربازی معاف میکنه یا نه ؟
------------------------
به ازای حضور در جبهه بین 2 تا 9 ماه هم میکنن یا خیر ؟
بنده متولد 13 فروردین 72 هستم و امسال کنکوری ام . باید چیکار کنم ؟ لطفا" کامل توضیح بدید چون هیچی از این سربازی و قوانینش نمیدونم.
------------------------
ببخشید طولانی شد.
موفق باشید![]()
قضیه کارت ایثار رو نمیدونم ولی اگر پدر شما 30 ماه یا بیشتر جبهه باشه شما معاف میشید و اگر کمتر باشه طبق جدول زیر از خدمتتون کسر میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه ی سربازا و اعزامیهای عزیز .
من هر چی گشتم ، فیلمی برا آموزش آنکادر پیدا نکردم . اگه لینکی چیزی پیدا کردین لطف کنین بذارین که این چند روز باقی مونده رو تمرین کنیم ، رفتیم آموزشی وقتمون تلف نشه . البته آموزش نوشتاریش تو چند تا وبلاگ بود ولی من هر کاری کردم نتونستم تو ذهنم مجسم کنم . نویسنده ی وبلاگه نوشته بود 2 هفته ی اول نیم ساعت طول میکشید تخت رو آنکادر کنن. مگه اینقدر سخته ؟
اگه در مورد اطلاعات اولیه ی اسلحه ها هم سایتی چیزی سراغ دارید معرفی کنید . من برا تعریف کالیبر دوساعت گشتم ، آخرش تو ویکی پدیا فقط پیدا کردم .
من از جلو نظامم یادم رفته
این mp3 player هم خیلی ستمه ها نمیذارن ببریم.
راستی تو برگه ی سفید ما نوشته ساعت 6 صبح میدون سپاه باشیم ، اصلا امکانش هست که ما رو مستقیم از همونجا سوار کنن ببرن پادگان ؟ (میدونم معمولا میگن برین یکی دو روز دیگه بیاین)
یعنی برا احتیاط ساکمو ببرم ؟ یا اینکه به هیج وجه مستقیما همون روز نمیبرن ؟ اصلا قانونی داره ؟ اگه نداره من 1 تیر ساکمو ببرم میدون سپاه .
Last edited by imanpod; 13-06-2011 at 03:15.
سوال فوري و مهم
من درخواست كفالت رو از طريق پليس +10 ثبت كردم. مدارك رو ازم گرفتن و يك برگه دادن كه عكسم روش اسكن شده و گفتن تا 20 روز ديگه برات نامه مياد كه بري نظام وظيفه. سوالم اينه كه اين نامه كه قراره فرستاده بشه دقيقآ چي هست و بايد بعدش دقيقآ چه كنم ؟
آقا یه سوال میکنم نخندید
الان متولدین چه سالی میرن خدمت؟؟؟
بدون احتساب معافیت تحصیلی و غیره منظورمه
چون شما نیروی مازاد هستین....روز تقسیم هرجا که جای خالی بود شما رو میفرستن همونجا...هیچ قاعده ای نداره.......
سلام...
پسر چه عجله ای داری تو؟؟؟؟ اون نویسنده وبلاگ خیلی حرف چرتی زده!!بسته به هوش و استعدادتون نهایتا تو 2-3 بار آنکادر کردن دستتون راه میوفته...تازه میتونید از روشهای تکنیکی هم استفاده کنید
چند صفحه پیش بهتون گفتم (فکر کنم تو پست اول هم هست) با خودتون چنتا سنجاق ببرین نخ و سوزن هم ببرین که برای آنکادر کمکتون میکنه میتونید بعضی از قسمتهای تخت رو با سنجاق ببندید که وقتی روش میخوابین آنکادرتون زیاد بهم نریزه و صبح که بیدار باش دادن در سه شماره تختتون را مرتب کنید.....شما رفتی یگان اولین چیزی که بهتون یاد میدن همین آنکادر کردنه....توضیح نوشتاریش یه جورایی غیر ممکنه
فیلمی هم ازش نیست(حالا زیاد بهش فکر نکن)
موارد فوق در مورد اسلحه ها هم صدق میکنه.....اصلا از حالا فکرشو نکن..حتی تو پادگان هم که رفتی نمیخواد فکرشو کنی....حالا مثلا نمره ازمونت کم بشه چی میشه؟؟؟؟؟؟ (به خدا هیچ فرقی نمیکنه....پایین ترین نمره رو هم بگیری نهایتش اینه که درجت کمتر میشه...که اگه نیروی انتظامی باشی حتی به نفعت هم هست!!!)
در مورد بردن ساک...والا روال بر این بوده که همون روز تهران اعزام نمیکنه...شما میرین برگه هاتون رو تحویل میدین و یه سری توضیحاتی بهتون میدن و بعدش میگن مثلا فردا صبح ساعت 7 ترمینال باشین تا بفرستیمتون بریندیگه خود دانی میخوای احتیاط کنی یا نه!!!؟
والا دقیق نمدونم ولی فکر کنم متولدین 71 به بعد...... البته بازم سوال کنید
ادم تو 15 دقیقه با رفیقش تخت دو نفر رو انکارد میکنه.
اصلا انکارد کاری نیست در ثانی شما اولش دو نفری یه تخت رو انکارد میکنید این باعث میشه خیلی راحت انکارد بکنی.
مشخصات اسلحه به په دردت میخوره ؟؟؟؟؟ رفتی اونجا چندتا اسلحه رو برات توضیح میدن (همه چیزش رو میگن از وزن گرفته تا سازنده و برد مفیدو ...)
حالا مونده تا بفهمی چقدر ستمه وقتی میفهمی mp3 player نداشتن چقدر ستمه که ساعت 2 تا 4 صبح تو یه محوطه تنهای تنها پست بدی اونموقع میفهمی چه ستمیه
قانون میگه شما باید همون روز برید پادگان چون از همون روز شما سرباز هستید.اگه قرار باشه کسی به شما بگه برید چند روز دیگه بیاید تو خود پادگان بهتون میگن احتمال اینکه از میدون سپاه ببرید پادگان زیاده ولی احتمالا اونجا میفرستنتون خونه میگن برید چند روز دیگه بیاید.
ساک ببرید , کچل هم بکنید (ارزش نداره واسه یه روز مو داشتن ببرنتون تو پادگان موی سر صد نفر و مثل ببخشید پشم گوسفند بزنن).
من که خدمتم تموم شده العان میبینم ادم هیچ وقتی مثل وقتی که روز اول داره میره پادگان در پادگان رو میبینه استرس نداره (ادم نرفته میگه غلط کردم اومدم)
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)