تائید میشه شدیدا! عجیبه که سینا اعتقاد داره جاودانی طرفدار بارسا نیست!![]()
تائید میشه شدیدا! عجیبه که سینا اعتقاد داره جاودانی طرفدار بارسا نیست!![]()
بله معنی اعتراض هم به لطف شما فهمیدیم
دوست عزیز این جواب به خبرنگاری بود که در مورد داوری سوال پرسید !
البته طرفداران رئال هم مثل مربیشون عادت به اعتراض دارند ما که عادت کردیم :ی
پ ن : این مترجم چقدر قبلا داغون بود زمان بابی رابسون نگاه الان نگاه :ی یاد سیر صعودی علی دایی افتادم![]()
آلوس: میخواهم در بارسلونا قدر من را بدانند
![]()
سایت گل – دنی آلوس، مدافع بارسلونا گفته میخواهد در روزهای آینده قراردادش را با این تیم تمدید کند. او گفته که میخواهد قدرش را بدانند.
آلوس گفته است: «حس نمیکنم که باشگاه نهایت تلاشش را برای تمدید قرارداد من انجام بدهد، اما این تنها احساس من است. میخواهم در چند روز آینده به توافق برسیم.
دوست ندارم که شایعات زیادی درباره رفتن من از باشگاه منتشر شود. من مانند هر بازیکن دیگری در تیم به باشگاه متعهدم. ولی من دورو نیستم. اگر باشگاه میخواهد جانشینی برای من بیابد برای آنها گران تمام میشود.
چیزی که میخواهم این است که باشگاه ارزش من را بر مبنای اهمیت و تاثیر من قرار دهد. اگر این کار را بکنند، من در آسمانها خواهم بود، وگرنه بابت این سالهایی که در باشگاه گذراندم ممنونم.»
ملیپوش برزیلی گفت که 100 درصد توان خود را برای باشگاه میگذارد.
«برای این تیم از جان مایه میگذارم، حتی اگر قرارداد من را تمدید نکنند. رویای من این است که بخشی از این تیم باشم. هر چه بگویند و بنویسند، مهم نیست چون اسم من در تاریخ این باشگاه ثبت شده است.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمسی و رونالدو در کورس کفش طلا؛اسبهای بی رقیب
![]()
سایت گل - ليونل مسي و كريستيانو رونالدو با زدن 27 گل در قابتهاي اين فصل لاليگا شانس اول تصاحب توپ طلاي اروپا در فصل 2011 - 2010 هستند.
به گزارش گل ، رونالدو در فصل 2008 - 2007 با زدن 31 گل در تركيب منچستريونايتد و مسي در فصل2010 - 2009 با زدن 34 گل در تركيب بارسلونا، اين عنوان را به دست آورده اند.
در جدول گلزنان لاليگا پس از اين دو بازيكن، داويد ويا با فاصله اي زياد و 17 گل زده قرار دارد. نزديك ترين تعقيب كننده مسي و رونالدو، آنتونيو دي ناتاله از اودينزه است كه 22 گل در رقابت هاي اين فصل سري آ ايتاليا وارد دروازه رقيبان كرده است. پس از دي ناتاله، ادينسون كاواني از ناپولي با 20 گل و ساموئل اتوئو از اينترميلان با 19 گل ايستاده اند.
در ليگ برتر انگلستان ديميتار برباتوف از منچستر يونايتد با 19 گل و كارلوس توز از منچسترسيتي با 18 گل اول و دوم هستند. كوين نولان از نيوكاسل، دارن بنت از آستون ويلا و اندي كارول از ليورپول با 11 گل مشتركا در رده سوم قرار دارند.
در بوندس ليگا نيز ماريو گومز از بايرن مونيخ با 18 گل، پاپيس دمبا سيسه از فرايبورگ با 17 گل و تئوفانيس گكاس از آينتراخت فرانكفورت با 14 گل اول تا سوم هستند.
موسي ساو از ليل با 17 گل در صدر گلزنان لوشامپيونه فرانسه قرار دارد. كوين گاميرو از لورينت با 16 گل دوم است و اندرسون از پاريسن ژرمن و يوسف العربي از سن با 13 گل در ده سوم ايستاده اند.
در ليگ قهرمانان اروپا نيز ليونل مسي كه در رقابتهاي دو سال اخير نيز آقاي گل شده بود با هشت گل در صدر قرار دارد. ماريو گومز از بايرن مونيخ، ساموئل اتوئو از اينترميلان و نيكلاس آنلكا از چلسي با هفت گل در تعقيب وي هستند.
در ليگ اروپا، جوزپه روسي از ويارئال و رادامل فالكائو گارسيا از پورتو هفت گله هستند و توماس نچيد از زسكا مسكو با 6 گل پشت سر آنها قرار دارد.
البته گلزني در رقابتهاي اروپايي تاثيري در رتبه بازيكنان براي تصاحب كفش طلاي اروپا ندارد و تنها گلزني در ليگ هاي داخلي كشورها در اين رده بندي محاسبه مي شود.
پی نوشت : چه اصراری داره گل به این دوتا لقب اسب و ... بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
"میزان حال افراد است "این مترجم چقدر قبلا داغون بود زمان بابی رابسون نگاه الان نگاه
دوست من شما مثل اینکه دقت نکردید پپ چی گفته، وقتی ازش پرسیده شد نظرش درباره داوری چیه پاسخ داد:
The referees always do their utmost. I'm a representative of the institution Barcelona. I don't want to talk about the disallowed goal of Messi. A Barcelona coach doesn't discuss the referee's performanceکلا پپ همیشه وقتی درباره داوری ازش سوال میشه همین پاسخ رو میده، چطوری این نشونه اعتراضه؟
همه تقصیر رو نمیشه گردن پیکه انداخت. آوردن کانوته تاکتیکی بود برای فیزیکی کردن بازی و جلو آوردن مدافع ها، و چون بار دفاعی و فیزیکی هافبک ما پایین بود پیکه به ناچار مجبور بود خیلی مواقع جلو بیاد. به نظرم تعویض کیتا باید زودتر انجام می شد برای رفع این قضیه. ربطی به مسئولیت شناسی و غیرت بازیکن نداره اگه پیکه این کارو نمی کرد آبیدال باید انجام می داد، کلا نگه داشتن Possession با مدافع های وسط وقتی هافبک فیزیکی در زمین نباشه همین مشکلو داره، که سویا خوب بهش پی برده بود.
یه روالی رو بعضی از بازیکن ها طی می کنن مثل تورام یا مالدینی، که بازیشون رو از دفاع کناری شروع می کنن و کم کم وقتی سنشون بالا میره میان دفاع وسط. کلا مدافع های کناری با بالا رفتن سن ارزششون پایین میاد و شاید برای همین هم بود که قبلا بارسا خیلی علاقه ای به تمدید قرارداد آبیدال نداشت، ولی با این بازیهای خوب در CB حالا صد درصد قراردادش تمدید میشه، حتی وقتی دیگه نتونه دفاع چپ بازی کنه همیشه یه دفاع وسط قابل اطمینانه. بهترین بازیکن تیم کمی اغراقه ولی یکی از بهترین ها بوده، بدون شک اگه آبیدال آماده نبود امسال مشکلات خیلی شدیدی داشتیم.
از ژاوی هم لابد پرسیدن؟! چرا اون موقع که به نفع بارسا می گیرن کسی نمی پرسه خدا می دونه!!
نه ژاوی یه بلندگو دستش گرفت خودش به خودش گفت من راجب داوری صحبت نمیکنم
به طور مثال
خبرنگار: آب و هوا سویا چطور بود؟
ژاوی: من راجب داوری صحبت نمیکنم
خبرنگار: امروز توپاتون گل نشد تا طرفداران رئال خوشحال شوند.
ژاوی: من راجب داوری صحبت نمیکنم
خبرنگار: راستی شما تو چند ال کلاسیکو برنده شدید؟
ژاوی: من راجب داوری صحبت نمیکنم لطفا سوال بعدی ولی پیشاپیش بگم من راجب داوری صحبت نمیکنم![]()
Last edited by fr0st; 14-03-2011 at 19:00.
استاد خوش خبر باشی
این چه جور طرفداریه که آرزوی حذفمون رو داره؟ اونم وقتی بازی خوبی داشتیم! نمی دونم رو چه گفته هایی حساب می کنید اما اگه به تعریف باشه فردوسی پور خیلی بیشتر از این هوادار بارساست. دقایقی که بقول آرسنالی ها ما با پاس وقت تلف می کردیم عادل "این بارسا خیلی خوب بازی میکنه". ایشون بعد از برد ما "حیف شد آرسنال" و "باید به داور ملیت اسپانیایی بدن". حتی صدر برگشت از روی روحیه اش بهش گفت آرسنالی که خودشم به زبون اومد!
![]()
راجب نه عزیزم...راجع به.
از بابت اسپمی هم که دادی مرسی...
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک وقت به رو خودتون نیارید پست واسه چی حذف شده! بی کم و کاست:
در ضمن تنها نیستید.پروفسور...کلمه ای به شکل راجب!! نداریم...راجع به !!
بعدشم نیشتو ببند میچایی.
Picture of the Day: We’re with you, Japan
March 14, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Injury update post-Sevilla
Medical Services of the Club
Dani Alves
The player has some bruising to the perineal tendon of his right ankle. His progress recovering this week will determine his availability to play on Saturday
Adriano
The player has a knock to the soleus muscle of his left leg. His progress recovering this week will determine his availability to play on Saturday
Maxwell
The player finished yesterday’s game with discomfort in the adductor of his right thigh. Tests have confirmed this morning that there is no muscle injury. It is very doubtful that he will play on Saturday
Pedro
After tests this morning, it has been confirmed that the player has a groin problem and is a serious doubt for Saturday
Messi
The player has some severe bruising on his right knee. His progress recovering this week will determine his availability to play on Saturday
March 14, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: Now We Are With You
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)