مافیا 1 هزار برابر قشنگ تر از مافیا 2 بود
آخه کدوم بازی تو این سبک اینقدر زود تموم میشه؟ فکر نکنم هیچ وقت بازی مثل مافیا 1 بیاد با اون دوبله های خوشگل دارینوس
یادش بخیر...![]()
مافیا 1 هزار برابر قشنگ تر از مافیا 2 بود
آخه کدوم بازی تو این سبک اینقدر زود تموم میشه؟ فکر نکنم هیچ وقت بازی مثل مافیا 1 بیاد با اون دوبله های خوشگل دارینوس
یادش بخیر...![]()
آره داداش منم دیدم انقدر آشغاله رفتم دوباره مافیا 1 و نصب کردم و دارم باهاش زندگی میکنم
الان تو اون مرحله ای هستم که میره تو کشتی باید عضو شورای شهرو وبترکونی.چه بازی ایه![]()
هییییییییی یادش به خیر
من فکر کنم 4 بار بازی کردم(البته به جز Free Ride ش
)
مافیا 1
ولی حالا شما دیگه از سر بی انصافی و تعصب نگو آشغاله(ولی خوب درکل هر کسی یه نظری داره و محترمه
)
دوست عزیز نمیشه گفت بازی بدی بود چون واقعا من باحاش حال کردم ولی خوب به پای نسخه ی یک نمیرسه یادش بخیر دون سالیاری و گروهش
من نمی خوام هی پشت سر هم پست بدم اما شما با احساسات آدم بازی میکنینکه دیگه تشکر کردن کافی نیست
یادش به خیر
هیچ وقت اون صحنه آخر بازی کهتامی
رو کشتن یادم نمیره ، تا نزدیکای گریه رفتم
.
بابا بیخیال آشغال از دهنم پرید
واقعا یکش بینظیر بود.ولی تو چپتر 14 مافیا 2 اونجایی که ویتو ،تامی تو مافیا 1 و کشت،انقدر ازش بدم اومد که حد نداره
بابا بیخیال آشغال از دهنم پرید![]()
دوباره من باید پست بدم
من قبل از اینکه اون تیکه رو بازی کنم داستانش رو خونده بودم؛ اگه خودم باید میکشتمش و فیلم نمیشد بقیش رو بازی نمیکردم (اینو همینجوری رو هوا نمیگم کلی روش فکر کردم بعد چاپتر 14 رو بازی کردم دیدم اون قسمت فیلمه
)
آثا یه سئوال من اول بازی هستم اونجا که باید برم به 6 تا پمپ بنزین، بنزین بفروشم خودم کشتم 5 تاشو رفتم نمیشه تو این وقت کم همه رو رفت چیکار باید بکنم ؟
میشه عزیز دل من تقریبا 1/5 وقتم هم زیاد میومد
شما به جای اینکه تخته گاز بری (البته فکرکنم اینجوری باشه) منطقی و با سرعت معقول برو و سعی کن با پلیس برخورد نکنی
یادم رفت بگمواقعا یکش بینظیر بود.ولی تو چپتر 14 مافیا 2 اونجایی که ویتو ،تامی تو مافیا 1 و کشت،انقدر ازش بدم اومد که حد نداره
من اونجا که می خواستم خفش کنم ، اگه دستم بهش میرسید که می ک...مش >>>>>>>>>>>> (می کشتمش بابا، چرا فكراى بد میكنين)
.
Last edited by hossein-p30-f; 11-10-2010 at 09:09.
سلام .
دوستان لینک مافیا 1 با دوبله فارسی پیدا میشه واسه دانلود ؟ ( رپیدشیر )
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)