تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 376 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من بازم میگم این کار کارا عمدی نبوده(چون کارا یه بازیکن حرفه ایه و کاری نمیکنه تو بازی به این مهمی اخراج بشه) و اگرم عمدی بوده حتمآ نانی چیزی بهش گفته که عصبی شده و اینطوری زده به پاش...
    در کل برای نانی متاسفم،کاش پای کریس رو اینطوری بزنن
    يه چيزو فراموش نكن
    مصدوميت هر بازيكني در هر سطحي و در هر تيمي به كل چرخه و زنجيره فوتبال آسيب ميزنه
    نميشه رونالدو يا مسي يا روني يا.... مصدوم بشن و صنعت فوتبال آسيب نبينه
    من بيشتر از 10 ساله روانشناسي ميخونم
    برعكس پستهات
    مطمئنم خودت هم از كار كاراگر ناراحت شدي همينطور از اشكهاي ناني دلگير
    توي اون يكي دو پست سعي داشتي خودت رو تخليه كني
    به اين ميگن اعتراض منفي
    در كل براي هيچ بازيكني آرزوي مصدوميت نكن
    جدي ممكنه دعات براي مسي مستجاب بشه ها

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره اون صحنه اول خطاي كف پاي بازيكن ليورپول بود كه فكر كنم كارت هم داشت
    كلا توي اون يكي دو دقيقه داور گيج شده بود

اميدوارم مصدوميتش طولاني مدت نباشه
    فكر نكنم پاش شكسته باشه چون كف پاي كاراگر روي ساق ناني كشيده شد و يه جورايي ضربه از شدتش كمتر شد
    فكر كنم بيشتر پارگي باشه
    خدا کنه اینطوری باشه ... تو این فصل خیلی واسه تیم زحمت کشیده 15 تا پاس گل داده که بیشترین آمار تو لیگه

دیگه خیلی تابلو منو گفتی....
    اسممو میاوردی بهتر از این بود

گفتم که متاسفم
    پست من زودتر از شما ارسال شد برای همین ندیدم متنتونو . آخه بین دو نیمه خیلی ناراحت شدم اونجوری گفتید ..
    اگه ممکنه اسمتونم بگید که اینجا با اسم صداتون کنیم ...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چون سر کار بودم و دسترسی به تی وی نداشتم، راجع به گل ها و خصوصا خطای نانی اظهار نظر نکردم... حتی عکسی که دوستان از پای نانی گذاشته بودند رو فیک فرض کردم... اما همین الان گل ها + صحنه مصدومیت نانی رو دیدم! نظرم:

رسما سه تا گل مفت به تمام معنا خوردیم!! ضعف دفاعمون کاملا محرض بود! سوتی نانی هم چیزی رو تغییر نمیداد، با وز برونی که اگه اشتباه نکنم زیر 5 بازی این فصل انجام داده و اسمالینگ جوون، قطعا یونایتد نمیتونست تو خونه حریف نتیجه بگیره مگه اینکه 5 دفاع میزاشت تو زمین (منظورم 4 دفاع امروز + اوشی هستش) که اصولا ساف بهش اعتقادی نداره... گل سوم هم حققتا ضایع ترین گل بود و اون اشتباه رو سابق از تیم هاوارد میدیدیم!! و در مجموع راجع به هر سه گل و دفاع فقط میشه گفت: كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً!!!

اما سر صحنه خطا واسه چهار نفر شدیدا متاسفم!:

1- کرگر: یعنی یه بازیکن چقدر میتونه خشن باشه...
    2.1- داور:
    خـــاک بر سرش! خـــــاک! یه داور خیلی میتونه احمق و کور باشه که تو اون فاصله نزدیک نتونه برای خطای به اون شدیدی که یه بیننده از پشت تی ویش قشنگ شدت خطا رو درک می کنه کارت قرمز نده! اینجاست ارزش وب معلوم میشه که تو اف ای کاپ خطای شدید جرارد که قشنگ استوکش روی مچ کریک بود رو با کارت قرمز جریمه کرد.
    3- کویت: نانی داره رو زمین درد میکشه، رفته بالا سرش و با دهان و دست انگشت نانی رو مورد عنایت قرار میده و وقتی اسکولز مداخله می کنه به یکی از بزرگترین بازیکنان انگلیسی داخل زمین هم پرخاش میکنه! فقط میشه تاسف خورد!
    4- جرارد: یعنی چقدر بعد از دیدن صحنه خطای نانی و حواشیش از جرارد متنفر شدم، فقط خدا میدونه! وقتی دید نانی میخواد پای مجروحش رو به داور نشون بده سریع اومد بین داور و نانی ایستاد و نانی رو محکم هول داد و جالبه به شدت هم بالا سرش فریاد کشید! چقدر یه بازیکن میتونه بی رحم باشه که یکی از شدت درد اشکش درومده و باهاش اونطوری رفتار کنه! جای تاسف داره که زمانی که اورا میخواست با داور صحبت کنه برای چند بار اجازه نداد که اون به داور نزدیک بشه و مدام هولش میداد!
    بی نـــهایــت ازش بیزار شدم... اه اه
    2.2: باز هم داور: اینقدر داور ضعیف؟ کویت و جرارد دارن نانی رو میکوبن، وسط زمین شلوغ شده، داور به جای اینکه بیاد بازیکنا رو از هم جدا کنه، خودشو کشیده کنار و رفته کنار زمین چسبیده به تماشاگرای لیورپول (به جای اینکه حداقل بره به طرف میانه میدون)!!!
    جالبه مردک داره با کمکش از تو گوشی راجع به صحنه خطا حرف میزنه! یکی نیست بگه بی سواد!! تو که بیخ صحنه خطا بودی و الان مرددی، کمکت که بیخ گوش تماشاگرای لیورپوله و از صحنه خطا خیلی دورتره چی دیده؟ جالبه رفتار های کویت و جرارد و خارج شدن رینا از دربازه رو دیده، بعد به فندرسار کارت زرد میده...
    ضمن اینکه کل این حواشی فقط یه نکته مثبت از جانب لیورپول داشت و اون رفتار جوانمردانه میرلس بعد از صحنه خطا بود که اونم مطمئنم اگه پرتغالی نبود، به هیچ وجه ازش شاهد همچین حرکتی نبودیم! ولی جای تحسین داشت.
    .
    .
    متاسفانه تو دو بازی منچستر داوری به شدت ضعیف بود! راجع به چلسی که گذشت...اما آیا واقعا اگه کرگر اخراج میشد، لیورپول نمیومد تو نیمه دوم یه مهاجم یا یه هافبک هجومیش رو کم کنه و یه دفاع بیاره؟؟ آیا این امکان وجود نداشت که با برتری عددی منچستر شرایط عوض بشه؟؟
    .
    پرحرفی کردم... شرمنده
    یاعلی
    .
    .

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

متاسفانه تو دو بازی منچستر داوری به شدت ضعیف بود! راجع به چلسی که گذشت...اما آیا واقعا اگه کرگر اخراج میشد، لیورپول نمیومد تو نیمه دوم یه مهاجم یا یه هافبک هجومیش رو کم کنه و یه دفاع بیاره؟؟ آیا این امکان وجود نداشت که با برتری عددی منچستر شرایط عوض بشه؟؟
    حسين جان بابت مصدوميت ناني كاملا دركت ميكنم
    در اينكه حركت كاراگر احمقانه بود جاي هيچ شكي نيست
    چون صحنه خطرناكي نبود و اصلا نيازي به خطا كردن نبود
    اگر كاراگر اخراج ميشد كه بايد ميشد يه هديه بزرگ از طرف ليورپول به منچستريها بود چون منچستر اصلا نيمه اول توي ميدون نبود غير از يه شوت ناگهاني برباتوف نه از روني خبري بود نه از برباتوف وسط ميدون هم كه انصافا اسكولز فرصت استپ كردن توپ هم پيدا نكرد
    به خصوص بعد از گل اول ليورپول كه منچستر رسما از هم پاشيده شده بود
    اينكه ما باختيم چون كاراگر اخراج نشد يا ما ميتونستيم مساوي كنيم اگه كاراگر اخراج ميشد
    همش احتمالاته
    خيلي وقتا شده كه يه تيم 10 نفره از هم پاشيده و خيلي زود قافيه رو باخته
    و خيلي وقتا هم شده كه تيم 10 نفره انگيزه جنگيدنش بيشتر شده اونم با انگيزه اي كه ليورپول براي بردن داشت
    ولي جداي از همه احتمالات چيزي كه قطعيه اينه كه با اخراج كاراگر هم شكل بازي ليورپول در نيمه دوم تغييري نميكرد
    ليورپول در هر صورت نيمه دوم عقب ميكشيد و بازي رو ميبست و به ضد حمله رو مياورد
    تازه چه بسا بعد از اخراج بازيكن ليورپول داور براي اخراج يه بازيكن از منچستر هم كمين ميكرد
    دليل باخت منچستر رو اخراج نشدن كاراگر دونستن چشم بستن روي ضعفهاي آشكار در ساختار منچستره كه ميتونه زمينه ساز شكست بعديش باشه
    اين ضعف تاكتيكي ميتونه به دليل غيبت چند بازيكن اصلي باشه
    ميتونه به خاطر تخليه شدن بازيكناي پابه سن گذاشته منچستر باشه يا هرچيز ديگه اي

چيزي كه هست اينه كه امروز ليورپول انگيزه بيشتري داشت منظم تر بود تحرك فراووني داشت وسط رو گرفته بود و موقعيتهاي به مراتب بيشتري خلق كرد كه همه اينا گواه اينه كه امروز روز ليورپول بود و مستحق برد بود و به نظر من ميتونست قاطع تر هم باشه
    كلا مدافعاي جوون منچستر خيلي زود در برابر سوارز اعتماد به نفسشون رو از دست دادن دوباره بازي رو ببين اصلا روي پاش نميرفتن

در مورد جنجال بعد از خطاي كاراگر و رفتار جرارد و كويت كه انتظار نداري كاپيتان تيم يه گوشه وايسه يا اينكه به داور بگه بفرماييد بازيكنمون رو اخراج كنيد به زبان ساده توي دعوا كه حلوا خيرات نميكنن
    كلا اون يكي دو دقيقه زشت متاسفانه باعث شد برد ليورپول و نود دقيقه بازي خوب ليورپول ديده نشه
    باعث شد جاگيريهاي بينظير كويت ديده نشه
    باعث شد حركات زيباي سوارز و گل اول و فوق العاده ليورپول ديده نشه
    به همين خاطره كه من خيلي بيشتر از منچستريها از كار كاراگر ناراحتم
    امروز منچستر كاري براي برد و يا حتي مساوي نكرد
    يادتون نره كه منچستر قبل از اون صحنه 2 گل خورد يكي دو تاي ديگه هم نخورد
    Last edited by گرافيكار; 07-03-2011 at 02:37.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیورپول 3- منچستریونایتد 1؛ صدرنشین در آنفیلد غرق شد

صدرنشین رقابتهای لیگ برتر در آنفیلد شکست سختی خورد

سایت گل- هفته بیست و نهم رقابتهای لیگ برتر امشب با برگزاری دیدار حساس دو تیم لیورپول و منچستریونایتد دنبال شد و صدرنشین این رقابتها با تقبل شکست 1-3 در آنفیلد سه امتیاز ارزشمند را از دست داد تا هواداران آرسنال را شاد کند.

هت تریک درک کوئیت باعث شد تا لیورپول تا دقایق پایانی دیدار از حریف پیش بیفتد ولی در وقتهای اضافه چیچاریتو با پاس گلی که از رایان گیگز دریافت کرد یکی از سه گل خورده را جبران کرد تا بازی با برتری 1-3 به پایان برسد.

در دقیقه 24 بازی بود که فابیو اورلیو به خاطر برخوردی که با جیمی کرگر داشت از ناحیه همسترینگ مصدوم شد تا از زمین مسابقه خارج شده و جایش را به کرگیاکس بدهد.

لوئیس سوارس یکی از ستاره های لیورپول در این دیدار بود که در دقیقه 34 پاسی فوق العاده را برای درک کوئیت آماده کرد. ستاره هلندی لیورپول هم در مبدل ساختن این توپ به گل درنگ نکرد تا لیورپول از میهمانش پیش بیفتد.

در دقیقه 39 بازی درک کوئیت برای دومین بار گلزنی کرد تا نیمه اول بازی با برتری 0-2 به پایان برسد.

در آغاز نیمه دوم بود که چیچاریتو (خاویر ارناندس) به جای نانی وارد زمین مسابقه شد و دومین تعویض لیورپول هم با ورود اندرو کارول به جای رائول میرلس رقم خورد.

درک کوئیت در دقیقه 65 برای سومین بار و باز هم با بهره گیری از پاس لوئیس سوارس برای لیورپول گلزنی کرد تا بازی با برتری 0-3 تیم میزبان دنبال شود.

در دقیقه 76 رافائل داسیلوا جای خودش را به جانی اوشی داد و در دقیقه 84 پل اسکولز از زمین خارج شده و دارن فلچر وارد زمین گردید.

در دقیقه 89 بازی لوئیس سوارس که یکی از ستاره های لیورپول بود جایش را به جو کول داد.

در دقیقه 92 بازی رایان گیگز پاسی تماشایی را به خاویر ارناندس داد تا چیچاریتو برای یونایتد گلزنی کند و فرگوسن و شاگردانش با یک گل زده، درد این شکست را کاهش دهند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/3/6

دالگلیش از کویت تقدیر کرد: خوشحالم که هت تریک کرد

او در تمام اين مدت بي‌وقفه براي سايرين كار كرده و اين جايزه‌اي بود كه درك بايد به دست مي‌آورد. خوشحالم كه او با وجود ناباوري همگاني شانس‌اش را پيدا كرد. او شايسته‌اش بود

سايت گل ـ‌ كني دالگليش سرمربي اسكاتلندي ليورپول بعد از پيروزي 3 بر يك مقابل منچستر يونايتد محبوب‌ترين چهره اين شهر بندري است. او كه ژانويه جانشين روي هاجسون شد نتايج درخشاني با تيمش به دست آورده كه دو پيروزي مقابل چلسي و منچستريونايتد اوج كار او را نشان مي‌دهد.

دالگليش كه با اسكاي اسپورت حرف مي‌زد در مورد پيروزي تيمش گفت:« بدون ترديد اين يك برد بزرگ براي ما بود و نوعي كه ما بازي كرديم اعتبار دوباره‌اي به ما داد. تيم من اين اعتبار را با نظم و كار سخت به دست آورده و من خوشحالم كه بازيكنان پرغرورم را در اين باشگاه خودشان را به نمايش گذاشتند.»

وي ادامه داد:«‌ ما فصل سختي را پشت سر گذاشته‌ايم،‌ فصلي كه هنوز تمام نشده اما حالا بهترين نمرات را از هوادارانمان كسب كرده‌ايم. در اين مدت ما هيچ وقت بهانه نياورده‌ايم و سعي نكرديم در مورد كمبودها و مصدوميت‌ها حرف بزنيم. اما وقتي همه بازيكنان را در اختيار گرفتيم نمايش واقعا بسياري بهتري داشتيم. اگر چه وقتي كه چند بازيكن خود را به علت مصدوميت در اختيار نداشتيم ضعيف‌تر شديم همانطور كه منچستريونايتد امروز اين مشكل را داشت.»

اين مربي اسكاتلندي گفت:« مهم‌ترين‌ها آنهايي بودند كه امروز بازي كردند و همانطور كه ديديد جادويي بودند.» او همچنين از درك كويت بابت سه گلي كه به منچستر زد تقدير كرد و گفت:« او در تمام اين مدت بي‌وقفه براي سايرين كار كرده و اين جايزه‌اي بود كه درك بايد به دست مي‌آورد. خوشحالم كه او با وجود ناباوري همگاني شانس‌اش را پيدا كرد. او شايسته‌اش بود.»

به عقيده دالگليش تيم ليورپول بسيار شبيه به تيم مورد علاقه اوست چرا كه بازيكنان اين تيم بسيار با انگيزه و زيبا بازي مي‌كنند. ليورپول در حال حاضر با 42 امتياز از 29 بازي تيم ششم جدول است و اميدوار است با حفظ اين روند به جمع 4 تيم برتر برسد گرچه فاصله شش امتيازي آنها با تاتنهام و چلسي به اين سادگي‌ها پر نخواهد شد.

کد:
    2011/3/7

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسين جان بابت مصدوميت ناني كاملا دركت ميكنم
    در اينكه حركت كاراگر احمقانه بود جاي هيچ شكي نيست
    چون صحنه خطرناكي نبود و اصلا نيازي به خطا كردن نبود
    اگر كاراگر اخراج ميشد كه بايد ميشد يه هديه بزرگ از طرف ليورپول به منچستريها بود چون منچستر اصلا نيمه اول توي ميدون نبود غير از يه شوت ناگهاني برباتوف نه از روني خبري بود نه از برباتوف وسط ميدون هم كه انصافا اسكولز فرصت استپ كردن توپ هم پيدا نكرد
    به خصوص بعد از گل اول ليورپول كه منچستر رسما از هم پاشيده شده بود
    اينكه ما باختيم چون كاراگر اخراج نشد يا ما ميتونستيم مساوي كنيم اگه كاراگر اخراج ميشد
    همش احتمالاته
    خيلي وقتا شده كه يه تيم 10 نفره از هم پاشيده و خيلي زود قافيه رو باخته
    و خيلي وقتا هم شده كه تيم 10 نفره انگيزه جنگيدنش بيشتر شده اونم با انگيزه اي كه ليورپول براي بردن داشت
    ولي جداي از همه احتمالات چيزي كه قطعيه اينه كه با اخراج كاراگر هم شكل بازي ليورپول در نيمه دوم تغييري نميكرد
    ليورپول در هر صورت نيمه دوم عقب ميكشيد و بازي رو ميبست و به ضد حمله رو مياورد
    تازه چه بسا بعد از اخراج بازيكن ليورپول داور براي اخراج يه بازيكن از منچستر هم كمين ميكرد
    دليل باخت منچستر رو اخراج نشدن كاراگر دونستن چشم بستن روي ضعفهاي آشكار در ساختار منچستره كه ميتونه زمينه ساز شكست بعديش باشه
    اين ضعف تاكتيكي ميتونه به دليل غيبت چند بازيكن اصلي باشه
    ميتونه به خاطر تخليه شدن بازيكناي پابه سن گذاشته منچستر باشه يا هرچيز ديگه اي

چيزي كه هست اينه كه امروز ليورپول انگيزه بيشتري داشت منظم تر بود تحرك فراووني داشت وسط رو گرفته بود و موقعيتهاي به مراتب بيشتري خلق كرد كه همه اينا گواه اينه كه امروز روز ليورپول بود و مستحق برد بود و به نظر من ميتونست قاطع تر هم باشه
    كلا مدافعاي جوون منچستر خيلي زود در برابر سوارز اعتماد به نفسشون رو از دست دادن دوباره بازي رو ببين اصلا روي پاش نميرفتن

در مورد جنجال بعد از خطاي كاراگر و رفتار جرارد و كويت كه انتظار نداري كاپيتان تيم يه گوشه وايسه يا اينكه به داور بگه بفرماييد بازيكنمون رو اخراج كنيد به زبان ساده توي دعوا كه حلوا خيرات نميكنن
    كلا اون يكي دو دقيقه زشت متاسفانه باعث شد برد ليورپول و نود دقيقه بازي خوب ليورپول ديده نشه
    باعث شد جاگيريهاي بينظير كويت ديده نشه
    باعث شد حركات زيباي سوارز و گل اول و فوق العاده ليورپول ديده نشه
    به همين خاطره كه من خيلي بيشتر از منچستريها از كار كاراگر ناراحتم
    امروز منچستر كاري براي برد و يا حتي مساوي نكرد
    يادتون نره كه منچستر قبل از اون صحنه 2 گل خورد يكي دو تاي ديگه هم نخورد
    علیرضا جان! صحبت های من راجع به صحنه های گل و خطا بود نه چیز دیگه! من بازی رو ندیدم و فقط آنلاین از سایت espn دنبالش می کردم...
    حتی تو روش آنلاین نگاه کردن هم میشد فهمید که وقتی توپ بربا خورد به دیرک و بعد اون دریبل زیبای سوارز با بی تجربگی مدافع منچستر جواب داد و توپ گل شد، کاملا مشخصه تیمی که گل خورده از لحاظ روانی به هم میریزه... گل دوم هم که به سرعت زده شد و قشنگ شیرازه رو به هم ریخت... من که بازی رو ندیدم کاملا متوجه این جریان شدم... کما اینکه منچستری های تاپ گل و همین پی سی خودمون هم این موضوع رو قبول داشتند...
    من بازی ضعیف یونایتد رو کتمان نکردم و از بازی ضعیف تیمم حمایت نکردم... اما میگم یه تیم که 2- 0 عقبه یا باید اواخر نیمه اول خودش یه حرکتی بزنه که نیمه دوم امیدوار باشه یا تیم حریف یه اشتباهی کنه و تیمی مثل منچستر رو شارژ کنه برای نیمه دوم... این شارژ هم (اخراج کرگر) یه چیز احتمالی 50 - 50 نیست! شرایط بالا و خوبی برای منچستر به وجود می آورد که البته محقش هم بود...
    فکر کنم قبول داری منچستر اگه مدافعین ضعیفی برای این بازی داشت، حداقل مهاجمین کاملی هم برای این بازی داشت... برتری عددی هم چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت... من نمیگم قطعا! اما میگم با اخراج کرگر به احتمال بالا تو نیمه دوم منچستر کاملا امیدوارانه تر از لیورپول بازی رو ادامه میداد...
    اما خطای کرگر نه تنها عامل روحی روانی و برتری عددی برای منچستر نشد... بلکه روحیه خراب تیم رو هم نصف کرد و مهمتر از اون باعث شد مهره کلیدیمون یعنی نانی هم اجبارا تو بازی نباشه و شاید فصل رو از دست بده...
    .
    .
    any way...
    .
    من با علیرضا تو یه مورد دیگه هم موافقم و البته از صمیم قلب امیدوارم! و اون عدم شکستگی پای نانیه... کلا کسی که پاش شکسته بشه، خیلی واسش سخته که از حالت درازکش بلند بشه و جراحتش رو به داور نشون بده... تو مصدومیت والنسیا اگه خاطرتون باشه آنتونیو یک بند درازکش داشت درد می کشید...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فکر کنم قبول داری منچستر اگه مدافعین ضعیفی برای این بازی داشت، حداقل مهاجمین کاملی هم برای این بازی داشت... برتری عددی هم چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت... من نمیگم قطعا! اما میگم با اخراج کرگر به احتمال بالا تو نیمه دوم منچستر کاملا امیدوارانه تر از لیورپول بازی رو ادامه میداد...
    اما خطای کرگر نه تنها عامل روحی روانی و برتری عددی برای منچستر نشد... بلکه روحیه خراب تیم رو هم نصف کرد و مهمتر از اون باعث شد مهره کلیدیمون یعنی نانی هم اجبارا تو بازی نباشه و شاید فصل رو از دست بده...
    .
    .
    البته رافائل هم باید اخراج می شد، یعنی برتری عددی ای قاعدتا وجود نداشت (دفاع راست هر دو تیم باید اخراج می شدن) ، و هر دو تیم 10 نفره نیمه دوم رو شروع می کردن. حرکتی که رافائل کرد هم صد درصد اخراج مستقیم داشت ... در کل با تحرکی که لیورپول توی بازی داشت و استفادشون از فضاها و همینطور جو ورزشگاه (و خب کندی منچستر تو این بازی) 10 نفره شدن هر دو تیم بیشتر به نفع لیورپول بود تا منچستر. گرچه نمیشه نظر قطعی برای چیزی که اتفاق نیفتاده داد.

به هر حال گذشت و فقط میشه امیدوار باشیم نانی مصدومیت جدی نداشته باشه و هرچه زودتر برگرده به مسابقات.

کلا کسی که پاش شکسته بشه، خیلی واسش سخته که از حالت درازکش بلند بشه و جراحتش رو به داور نشون بده...
    به خاطر همین منم فکر می کنم شکستگی نباشه و مشکلش بیشتر پارگی باشه، امیدوارم همینطور باشه.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرگوسن پس از شکست آنفلید با خبرنگاران صحبت نکرد

سایت گل- در پایان دیدار یکشنبه شب ورزشگاه آنفیلد که با شکست 1-3 منچستریونایتد مقابل لیورپول همراه بود، دومین شکست پیاپی منچستر یونایتد رقم خورد.

در پایان این مسابقه سرالکس فرگوسن به سوالات خبرنگاران پاسخ نداد و هیچ کسی از سوی اعضای کادر فنی منچستریونایتد در کنفرانس خبری شرکت نکرد.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/7

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فرگوسن پس از شکست آنفلید با خبرنگاران صحبت نکرد
    ببینید چه بلایی سر تیم اوردند که مربی مثل فرگوسن با اون همه سابقه حاضر به مصاحبه نشد.مگه تا به حال تو انفیلد نیاخت؟؟
    تاسف

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نمیشه گفت ... مقصره
    تو فوتبال همیه هین اتفاقات بوده و هست
    به نظر من تنها کاری که باید الان بکنند اینه که
    سعی بکنند تیم رو دوباره به روحیه بالا برسونند
    تا هم تو بازی های بعدی و هم تو بازی با مارسی کم نیاریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •