اپلیت شده میریزم روی هارد بعد میزنم توی هارد جوین شه دیگه
مگه نمیشه؟
منظورم اینه مولتی من میخونه 4 گیگیو؟
اپلیت شده میریزم روی هارد بعد میزنم توی هارد جوین شه دیگه
مگه نمیشه؟
منظورم اینه مولتی من میخونه 4 گیگیو؟
سلام
هارد USB3 و یک ترابایت لازم دارم ممنون میشم بهم یه 2.5 و یه 3.5 اینچی معرفی کنید با حدود قیمت....برند هم ترجیحا وسترن یا سیگیت
بیشتر پرفورمنسش برام مهمه....لطفا مدل دقیق رو بگید
سلام
وسترن 3.5 اینچی مدل My Book Essential که usb3 هست و قیمتشون حدوداً 100 تومن هست .
وسترن 2.5 اینچی مدل My Passport Essential SE که usb3 هم داره و قیمتشون حدودا 130 هزارتومن هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مدل آداپتوری میخواهید بخرید توصیه میشه که همون وسترن رو بخرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیگیت 2.5 اینچی مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که تا 1.5 ترابایت هم موجوده و باید با کارتریج usb3 بخرید تا صاحب usb3 باشید .
درباره سیگیت هم در پست زیر توضیحات کاملی دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
دوستان سلام
اولین هارد 4 ترابایتی توسط سیگیت ساخته شد مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive . این هارد اکسترنال فقط با اینترفیس usb3 فروخته میشه .
لینک
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 15-09-2011 at 10:32.
سلام.
من یه هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت میخوام بخرم(بیشتر برای ذخیره فیلم و فایل های تصویری میخوام) ولی هیچ اطلاعی از مدلاش ندارم یه چیزی میخوام که کوچیک وجمع و جور باشه ظاهرشم خوب باشه حود قیمتشم حداثر 130-100 باشه این مدلایی که بالا معرفی کردین به نظرم سایزشون بزرگه راستی اینا HDD ان یا SSD ؟
سلام
من یه هارد می خوام که مدل پاسپورتی باشه و اینکه پورت eSATA داشته باشه. قیمتش هم تا اونجا که امکان داره زیر صد تومن باشه. به نظرتون چه مارک ومدلی مناسب هستش و سرعت و گارانتی خوبی داره؟
سلام
تا اونجايي كه ميدونم جوين كردن فايلهاي اسپليت شده فقط فقط فقط در زماني صورت ميگيره كه بوسيله برنامه مولتيمن بازي ها رو داخل هارد اينترنال كپي كنيم كه بصورت اتوماتيك جوين ميشن .
اما درباره فايلهاي ديگه (غير از بازي) اگر اسپليت كنيم من نديدم كه برنامه مولتيمن بتونه اونها رو جوين كنه ، خودم هرچي در برنامه مولتيمن سرچ كردم چنين امكاني رو براي فايلهاي غير از بازي نديدم . بعبارت ديگه تنها راه حل انتقال فايلهاي بزرگتر از 4 گيگ غير از بازي استفاده از روش FTP هست .
سلام
فعلا هارد سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive رو ميتونين بخريد كه 500 گيگ با اينترفيس usb2 رو خريدم 78 هزارتومن .
اين مدل از هارد اكسترنال يا اينترفيس usb2 داره يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه با كدام اينترفيس هست . با توجه به اينكه با كارتريج esata فروخته نميشه پس مجبوريد يه كارتريج esata جداگانه بخريد كه قيمتي حدود 30 تومني دارد .
توضيحات كامل درباره كارتريج و هارد سيگيت در پست زير
تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي اكسترنال در سه سايز هستن .
3.5 اينچ و 2.5 اينچ و 1.8 اينج كه آخري فكر نكنم به سادگي در بازار ايران پيدا بشه . پس مجبوريد كه از مدلهاي 2.5 اينچي رو بخريد .
تنوع مدلهاي پرتابل 2.5 اينچي در بازار خيلي زياده ولي براي يك ترابايت من يكي از اين سه تا رو پيشنهاد ميدم .
1. وسترن مدل My Passport Essential SE كه تا 1 ترابايت هم موجوده و داراي اينترفيس usb3 هست .
2. سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده كه در پست زير هم بطور كامل توضيح دادم .
3. سيليكون پاور مدل armor a80 كه ضد ضربه و ضد آب هست كه يكي از سنگينترين هارد 2.5 اينچي هست كه به خاطر بدنه فلزي آن هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمناً مدلهايي كه دربالا معرفي شده همگي HDD هستن نه SSD
هارد وسترن دیجیتال با این مشخصات نیست؟ آخه شنیدم که وسترن دیجیتال یه سر و گردن از بقیه هارد ها بالاتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)