تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 421 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

؟؟؟؟ کسی نبود جواب بده؟؟؟؟؟

نه نداره .

2. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بله سیستم5010 است.
    ویندوز64بیت کرک
    رم4 گیگ
    گرافیک550
    هارد++500
    corei5
    90درصد اوقات تو برق استفاده میکنم.
    فایروال زون الارم free و انتی ویروس مایکروسافت free
    من خودم به رم مشکوکم.
    برنامه ای هست که اگر سخت افزاری مشکل داشته باشه درست نشون بده که کدوم قسمت ایراد داره ؟؟؟
    دوست عزیز همیشه به سخت افزار شک نکن. من یه سیستمی داشتم پاورش 4 سال بود کار کرده بود رمش DDR بود و بعضی وقتا از بس کم میاورد هاردش به صدا میفتاد چون PSU پاورش از دست رفته بود ولی هیچ وقت صفحه آبی گریبان گیرم نمی شد فقط یکی دوبار اونم به خاطر کارت کپچرم و کانفلیکتی که بین IRQ های گرافیک و همین کارت کپچرم بود این مشکل پیش میومد.
    دوستان صفحه آبی بعضی وقتا از وقفه ها هم هست مواظب باشین IRQ ها با هم conflict نداشته باشن.
    شما فایروالت رو عوض کن من zone alarm رو اصلاً بهت توصیه نمی کنم چون سرعت رو میاره پایین بهتره از comodo استفاده کنی امن تر هم هست و آنتی ویروس هم آویرا پیشنهاده منه free ورژنش. اما بهتره درایور کارت گرافیکت رو حذف کنی و دوباره نصب کنی. ولی اگه واقعاً می خوای ببینی مشکل از رمت هست یا نه بهت برنامه mem test رو پیشنهاد می کنم که بهترین برنامه است و من برای اورکلاک واسه تست پایداری هم از این برنامه استفاده می کنم! اینم لینک دانلودش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط باید رایتش کنی. ایمیج رو با نرو یا هر برنامه ی دیگه ای رایت کن روی سی دی. و سیستمت رو با اون سی دی بوت کنی و از رمت تست بگیری اگه بذاری تست تا آخرش بره و بدون ارور باشه مطمئن باش رمت هیچ ایرادی نداره.
    اگه باز هم دیدی مشکل داری بهتره ویندوز رو از اول بریزی منتهی همه ی برنامه هات رو نصب نکن ببین باز هم این صفحه مرگ میاد یا نه.
    موفق باشی.
    Last edited by Erfan.B; 14-02-2011 at 19:09.

4. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا هر کدوم از لپ تاپ ها یه مدل گرافیک روشه؟
    بعضی V550
    بعضی 5470
    و بعضی 5650

شرکت دلیل برا این کار داره ؟؟
    راستش دقیقاً مشخص نشد که این قضیه از کجا آب می خوره! ولی ظاهراً در داخل ایران گارانتی ها گرافیک رو عوض می کنن! سایت دل هم که عین مدل رو نذاشته آدم ببینه چی به چیه ولی تو سرویس تگ ظاهراً هر 3 کانفیگ موجوده و خود شرکت دل این 3 کانفیگ رو گذاشته.
    موفق باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه scanme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نوشته شده توسط scanme
    سلام من 2 کان فینگ رو خدماتون عرض میکنم میخوام ببینم دوستانی که اینجا بحث میکنند پیشنهادشون چیه

این مطلب هم روی تایک دل گذاشته میشه و هم روی ایسر تا ببینم دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن
    گرافیک رو کنار بگذارید و مهم نیست برای من چون بازی نمیکنم با سیستم ( من همه کاری با سیستم خواهم کرد جز بازی )

حالا با دو کانفیگ زیر در صورتی که اینا با هم میشه گفت دیگه یه قیمت هستند شما کدوم رو انتخاب خواهید کید اگر هم دلیلی دارید بفرمایید خوشحال خواهم شد
    --------------------------------------
    اولین برای ایسر : Acer 5742G
    CPU: INTEL i3-370M (2.4 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 320 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI - 512MB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.6 Kg / DOS
    قیمت روی 680 در میاد تقریبا

----------------------------------------
    حالا دل Inspiron N5010
    CPU: INTEL i3-380M (2.53Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: INTEL 4500 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / DOS
    قیمت روی 650 تا 670 تومان که 1 گیگ رم اضافه بشه میرسه به 690

حالا با توجه به این دو کانفیگ و اینگه شما با این مدل کار کردین کدوم رو پیشنهاد میدین
    فکر کنم جواب دادن به این موضوع انتخاب رو برای همه آسونتر میکنه
    گارانتی رو صرف نظر کنید ما بحثمون خود سیستم هاست

شک نکن دل بخری بهتره البته این دو مدلی که نوشتی سی پی یو دل یه کم بهتره! رمش کم تره ، گرافیکش شیر شده است که ظاهراً اصلاً با گرافیک کاری نداری! من بهت پیشنهاد دل 1015 رو می دم با گارانتی امرتات 690 و دل 5030 با گارانتی امرتات 640 تومن.
    DELL VOSTRO 1015
    6,900,000 1015 Intel® Core™2 Duo Processor T5870 ( 2M Cache, 2GHz, 800 MHz ) 2GB 320GB DVD±RW DL 15.4" TrueLife Intel® GMA4500MHD 1759M DOS 6C Y - Y Y 2.7kg CHINA
    DELL INSPIRON 5030
    6,400,000 5030 Core 2 Due T4500 (1M Cache, 2.3 GHz) 2GB 320GB DVD±RW DL 15.6" LED TrueLife Intel® GMA4500MHD 1759M DOS 6C - - Y Y 2.5kg CHINA
    ولی من پیشنهاد می کنم گارانتی دار بگیری و حتماً هم سرویس تگ رو بگی فروشنده برات از تو سایت دل چک کنه. دل از همه بهتره.
    موفق باشی.
    دوست من سیستم با کانفیگ من با همون قیمتی که شما دادی که بالاتره !!! چطوری این سیتم پیشنهادی شما بهتره ؟ !!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط scanme
    سلام من 2 کان فینگ رو خدماتون عرض میکنم میخوام ببینم دوستانی که اینجا بحث میکنند پیشنهادشون چیه

این مطلب هم روی تایک دل گذاشته میشه و هم روی ایسر تا ببینم دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن
    گرافیک رو کنار بگذارید و مهم نیست برای من چون بازی نمیکنم با سیستم ( من همه کاری با سیستم خواهم کرد جز بازی )

حالا با دو کانفیگ زیر در صورتی که اینا با هم میشه گفت دیگه یه قیمت هستند شما کدوم رو انتخاب خواهید کید اگر هم دلیلی دارید بفرمایید خوشحال خواهم شد
    --------------------------------------
    اولین برای ایسر : Acer 5742G
    CPU: INTEL i3-370M (2.4 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 320 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI - 512MB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.6 Kg / DOS
    قیمت روی 680 در میاد تقریبا

----------------------------------------
    حالا دل Inspiron N5010
    CPU: INTEL i3-380M (2.53Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: INTEL 4500 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / DOS
    قیمت روی 650 تا 670 تومان که 1 گیگ رم اضافه بشه میرسه به 690

حالا با توجه به این دو کانفیگ و اینگه شما با این مدل کار کردین کدوم رو پیشنهاد میدین
    فکر کنم جواب دادن به این موضوع انتخاب رو برای همه آسونتر میکنه
    گارانتی رو صرف نظر کنید ما بحثمون خود سیستم هاست

دوست من سیستم با کانفیگ من با همون قیمتی که شما دادی که بالاتره !!! چطوری این سیتم پیشنهادی شما بهتره ؟ !!!!!
    دوست عزیز من با توجه به قیمت شما ، لپ تاپ پیشنهادی با گارانتی رو دادم چون قیمت هایی که شما گذاشتی اصلاً با گارانتی نیست! و اون دو تا لپ تاپی که گذاشتی سلیقه ای هست هر کدوم رو گرفتی مبارکت باشه فقط قیمتش اونا نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

Partition magic نصب کردم مثل اینکه روی سون جواب نمی ده, خواستم پارتیشن بندی کنم
    برنامه رو که باز کردم یه پیغام داد گفته بود fix error منم همینجور ok کردم بعد یهو ریست شد... طولانیه قضیه اینم کیبوردش فارسی نداره, بگذریم
    الان یکی از پارتیشنام کل اطلاعاتش فرمت شد !! اون 40 gb از هارد که میگن واسه recovery هست ,مخفیه میشه برگردونم فایل هارو ؟

با تشکــر.
    راهنمایی کنید دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

راستش دقیقاً مشخص نشد که این قضیه از کجا آب می خوره! ولی ظاهراً در داخل ایران گارانتی ها گرافیک رو عوض می کنن! سایت دل هم که عین مدل رو نذاشته آدم ببینه چی به چیه ولی تو سرویس تگ ظاهراً هر 3 کانفیگ موجوده و خود شرکت دل این 3 کانفیگ رو گذاشته.
    موفق باشی.
    دیگه اینقدر هم مملکت بی صاحب نیست که یه شرکت گارانتی بخواد این کارارو بکنه

جواب سوالتون رو میدم برای اینکه مطمئن بشید که مشکلی نیست: نیروهای اسمبل کردن دستگاه ها شبفتی کار میکنند. اگر دستگاه رو باز کنید روی تک تک قطعات یک شیفت سریال نوشته. هر شیفتی یک مدل و یک اسم از قطعات در اختیارش هست

دیگه این بحث گارانتیو اینا چیه بیخود میزارین تو دهن این بیچاره ها؟!

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

وقتی پارتیشن مجیک نصب نشده چطوری پارتیشن پاک شده؟ شاید هیدن شده؟!

10. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

بعضی V550
    بعضی 5470
    و بعضی 5650

کسی جواب نداد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بعضی V550
    بعضی 5470
    و بعضی 5650

کسی جواب نداد؟

تا اونجایی که من یادمه اول فقط 5470 بود بعد 550v اضافه شد ، بعد هم 5650 . یعنی روز به روز گرافیک این لپ تاپ ارتقا داده شد.(گرچه اختلاف فاحشی با هم ندارن)
    خوب شاید می خواستن سیستم بهتری بیرون بدن.

13. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Partition magic نصب کردم مثل اینکه روی سون جواب نمی ده, خواستم پارتیشن بندی کنم
    برنامه رو که باز کردم یه پیغام داد گفته بود fix error منم همینجور ok کردم بعد یهو ریست شد... طولانیه قضیه اینم کیبوردش فارسی نداره, بگذریم
    الان یکی از پارتیشنام کل اطلاعاتش فرمت شد !! اون 40 gb از هارد که میگن واسه recovery هست ,مخفیه میشه برگردونم فایل هارو ؟

با تشکــر.
    دوست عزیز برای منم یه بار دقیقا این مشکل شما برام پیش اومد. این برنامه تو xp برام خوب کار میکرد، ولی انگار با ویندوز 7 مشکل داره. واسه منم موقع باز شدن همین ارور fix رو داد و وقتی کامپیوتر رو دوباره روشن کردم غیر از درایو c، دو تا درایو دیگم پاک شده بود و اصلا اثری ازشون نبود.چاره ای نداری باید دوباره هاردت رو پارتیشن بندی کنی. من با برنامه o&o partion manager پارتیشن بندی کردم و دیگه مشکلی نداشتم.

15. این کاربر از omid.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •