نه نداره .
نه نداره .
دوست عزیز همیشه به سخت افزار شک نکن. من یه سیستمی داشتم پاورش 4 سال بود کار کرده بود رمش DDR بود و بعضی وقتا از بس کم میاورد هاردش به صدا میفتاد چون PSU پاورش از دست رفته بود ولی هیچ وقت صفحه آبی گریبان گیرم نمی شد فقط یکی دوبار اونم به خاطر کارت کپچرم و کانفلیکتی که بین IRQ های گرافیک و همین کارت کپچرم بود این مشکل پیش میومد.
دوستان صفحه آبی بعضی وقتا از وقفه ها هم هست مواظب باشین IRQ ها با هم conflict نداشته باشن.
شما فایروالت رو عوض کن من zone alarm رو اصلاً بهت توصیه نمی کنم چون سرعت رو میاره پایین بهتره از comodo استفاده کنی امن تر هم هست و آنتی ویروس هم آویرا پیشنهاده منه free ورژنش. اما بهتره درایور کارت گرافیکت رو حذف کنی و دوباره نصب کنی. ولی اگه واقعاً می خوای ببینی مشکل از رمت هست یا نه بهت برنامه mem test رو پیشنهاد می کنم که بهترین برنامه است و من برای اورکلاک واسه تست پایداری هم از این برنامه استفاده می کنم!اینم لینک دانلودش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید رایتش کنی. ایمیج رو با نرو یا هر برنامه ی دیگه ای رایت کن روی سی دی. و سیستمت رو با اون سی دی بوت کنی و از رمت تست بگیری اگه بذاری تست تا آخرش بره و بدون ارور باشه مطمئن باش رمت هیچ ایرادی نداره.
اگه باز هم دیدی مشکل داری بهتره ویندوز رو از اول بریزی منتهی همه ی برنامه هات رو نصب نکن ببین باز هم این صفحه مرگ میاد یا نه.
موفق باشی.
Last edited by Erfan.B; 14-02-2011 at 19:09.
راستش دقیقاً مشخص نشد که این قضیه از کجا آب می خوره! ولی ظاهراً در داخل ایران گارانتی ها گرافیک رو عوض می کنن! سایت دل هم که عین مدل رو نذاشته آدم ببینه چی به چیه ولی تو سرویس تگ ظاهراً هر 3 کانفیگ موجوده و خود شرکت دل این 3 کانفیگ رو گذاشته.
موفق باشی.
نوشته شده توسط scanme
سلام من 2 کان فینگ رو خدماتون عرض میکنم میخوام ببینم دوستانی که اینجا بحث میکنند پیشنهادشون چیه
این مطلب هم روی تایک دل گذاشته میشه و هم روی ایسر تا ببینم دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن
گرافیک رو کنار بگذارید و مهم نیست برای من چون بازی نمیکنم با سیستم ( من همه کاری با سیستم خواهم کرد جز بازی )
حالا با دو کانفیگ زیر در صورتی که اینا با هم میشه گفت دیگه یه قیمت هستند شما کدوم رو انتخاب خواهید کید اگر هم دلیلی دارید بفرمایید خوشحال خواهم شد
--------------------------------------
اولین برای ایسر : Acer 5742G
CPU: INTEL i3-370M (2.4 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 320 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI - 512MB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.6 Kg / DOS
قیمت روی 680 در میاد تقریبا
----------------------------------------
حالا دل Inspiron N5010
CPU: INTEL i3-380M (2.53Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: INTEL 4500 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / DOS
قیمت روی 650 تا 670 تومان که 1 گیگ رم اضافه بشه میرسه به 690
حالا با توجه به این دو کانفیگ و اینگه شما با این مدل کار کردین کدوم رو پیشنهاد میدین
فکر کنم جواب دادن به این موضوع انتخاب رو برای همه آسونتر میکنه
گارانتی رو صرف نظر کنید ما بحثمون خود سیستم هاست
دوست من سیستم با کانفیگ من با همون قیمتی که شما دادی که بالاتره !!! چطوری این سیتم پیشنهادی شما بهتره ؟ !!!!!
دوست عزیز من با توجه به قیمت شما ، لپ تاپ پیشنهادی با گارانتی رو دادم چون قیمت هایی که شما گذاشتی اصلاً با گارانتی نیست! و اون دو تا لپ تاپی که گذاشتی سلیقه ای هست هر کدوم رو گرفتی مبارکت باشه فقط قیمتش اونا نیست!
راهنمایی کنید دوستانPartition magic نصب کردم مثل اینکه روی سون جواب نمی ده, خواستم پارتیشن بندی کنم
برنامه رو که باز کردم یه پیغام داد گفته بود fix error منم همینجور ok کردم بعد یهو ریست شد... طولانیه قضیه اینم کیبوردش فارسی نداره, بگذریم
الان یکی از پارتیشنام کل اطلاعاتش فرمت شد !! اون 40 gb از هارد که میگن واسه recovery هست ,مخفیه میشه برگردونم فایل هارو ؟
با تشکــر.![]()
دیگه اینقدر هم مملکت بی صاحب نیست که یه شرکت گارانتی بخواد این کارارو بکنه
جواب سوالتون رو میدم برای اینکه مطمئن بشید که مشکلی نیست: نیروهای اسمبل کردن دستگاه ها شبفتی کار میکنند. اگر دستگاه رو باز کنید روی تک تک قطعات یک شیفت سریال نوشته. هر شیفتی یک مدل و یک اسم از قطعات در اختیارش هست
دیگه این بحث گارانتیو اینا چیه بیخود میزارین تو دهن این بیچاره ها؟!
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
وقتی پارتیشن مجیک نصب نشده چطوری پارتیشن پاک شده؟ شاید هیدن شده؟!
چرا هر کدوم از لپ تاپ ها یه مدل گرافیک روشه؟
بعضی V550
بعضی 5470
و بعضی 5650
شرکت دلیل برا این کار داره ؟؟
کسی جواب نداد؟
تا اونجایی که من یادمه اول فقط 5470 بود بعد 550v اضافه شد ، بعد هم 5650 . یعنی روز به روز گرافیک این لپ تاپ ارتقا داده شد.(گرچه اختلاف فاحشی با هم ندارن)
خوب شاید می خواستن سیستم بهتری بیرون بدن.
دوست عزیز برای منم یه بار دقیقا این مشکل شما برام پیش اومد. این برنامه تو xp برام خوب کار میکرد، ولی انگار با ویندوز 7 مشکل داره. واسه منم موقع باز شدن همین ارور fix رو داد و وقتی کامپیوتر رو دوباره روشن کردم غیر از درایو c، دو تا درایو دیگم پاک شده بود و اصلا اثری ازشون نبود.چاره ای نداری باید دوباره هاردت رو پارتیشن بندی کنی. من با برنامه o&o partion manager پارتیشن بندی کردم و دیگه مشکلی نداشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)