- درسته ؟ الان من Cis رو آپدیت کردم ( توسط خود برنامه ) فایل bases.cav نه مگ بود الان شده 202 مگ . حالا بخوام cis های سیستم های دیگم رو آپدیت کنم همین فایل رو از سیستم خودم انتقال بدم به اونا حله ؟
- نمیشه کاری کرد قبل اینکه یک فایل رو بفرسته تو sandbox بپرسه چیکارش کنم ؟ تنظیمات رو نگاه کردم همچین امکانی نداشت .
- تنظیمات sandbox بنده رو restricted هست ! یک فایل فشرده دانلود کرده بودم ، وقتی خواستم extract کنم فایل رو تو sandbox اجرا کرد ولی محتویاتش راحت کپی شد رو شاخه ای که آدرس دادم ! اینجوری اگه بخوان میتونند فایل های مخرب دیگه ای رو روی محل دیگه ای کپی کنند ! دستور کپی جزو محدودیت های این گزینه نمیشه ؟ چجوریاست !؟ ممنون میشم یک توضیح بدید .
-
مصرف رم خیلی بالاست ! قبلا Avast + cfw داشتم یا KIS خیلی کمتر از این بود الان فقط فایرفاکس رو باز کنم 700 مگ رمم مجموعا میره رو هوا ... کسپر رو بیخیال شده بودم چون مصرفش بالا بود
بابت لطف همگیتون متشکرم که راهنمایمون میفرماید
.gif)
سلام
همینطوری نمی تونید کپی کنید، باید قبلی رو به نام bases.old تغییر بدین و بعدش کپی کنین(بعد یک ریستارت)
محدودیت های سندباکس بیشتر محدودیت هایی مانند محدودیت در دسترسی به فایل ها(سیستمی) و تعداد پروسه های قابل اجرا و.. هستش.
اینجا را بخوانید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که دکتر اشاره کردند باید یک فول اسکن(از روی پیغام های کومودو) انجام بدهید تا مصرف کمتر شود.
فایرفاکس که در مصرف رم شاهکاره(به جز نسخه 7 که بهبود یافته) شما ببینید فایرفاکس دقیقا چقدر رم مصرف می کنه یک عکس از Task Manager هم بگیرید بهتره.
موفق باشید