تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 311 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

احسنت ، کارت درسته چند فصل باهاش بازی کردی تا قهرمان شدی ؟ + بازیهات چند دقیقه ای هست ؟
    چندین فصل با تیم های دیگه هم قرارداد داشتم !

من با Hull حدودا 3 فصل بازی کردم یکی لیگ دسته یک و فصل دوم و سوم تو لیگ برتر با Hull بازی کردم !

وقت هم تو فصل اول 4 دقیقه بود تو فصل دوم و سوم یهو خودش شد 5 دقیقه !

با پول قهرمانی هم رفت گرت بیل رو خریدم واقعا بهش نیاز داشتم !

در ضمن معمولا تو لیگ برتر تیم های سخت پشت سر هم باهاشون بازی داریم دیگه ، تعریف از خود نباشه

ولی همه شونو تو هر دو بازی رفت برگشت بردم ! نا گفته نمونه که تو بازی با منچستر دقیقا عین گلی که

رونی به منسیتی با برگردون زده بود ، رو دوباره از خود رونی خوردم ! عین خودش ! ُSave کردم ولی اصلا

موقع نمایش خوب نشون نمیده !

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام
    تو نسخه ي كنسولي بازي (X360 ) چطوري ميشه آهنگ ريخت روي بازي ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    تو نسخه ي كنسولي بازي (X360 ) چطوري ميشه آهنگ ريخت روي بازي ؟
    ممنون
    ها ها شهاب این اچیومنت رو باز نکردی هنوز نه منم بازش نکردم ولی از ویندوز مدیا سنتر باید این کار رو انجام بدی ولی نمی دونم چطوری ولی می دونم از اونجاست توی یک سایت خوندم حالا تو تیزهوشی ببین اگه یادگرفتی چه جوریه بیا منم یاد بده چیزی نمونده که کل اچیومنت های فیفا 11 رو تموم کنم اگه بشه اولین و تنها بازی خواهد بود که تمام اچیمنت هاش کسب شده البته یادمه این کار رو کم مونده بود برای CoD MW هم انجام بدم که یه مشکل پیش اومد نشد

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

ها ها شهاب این اچیومنت رو باز نکردی هنوز نه منم بازش نکردم ولی از ویندوز مدیا سنتر باید این کار رو انجام بدی ولی نمی دونم چطوری ولی می دونم از اونجاست توی یک سایت خوندم حالا تو تیزهوشی ببین اگه یادگرفتی چه جوریه بیا منم یاد بده چیزی نمونده که کل اچیومنت های فیفا 11 رو تموم کنم اگه بشه اولین و تنها بازی خواهد بود که تمام اچیمنت هاش کسب شده البته یادمه این کار رو کم مونده بود برای CoD MW هم انجام بدم که یه مشکل پیش اومد نشد

:دي

يه گشتي زدم توي سايت ها .. تو فروم خوده EA يك نفر گفته بود كه روي CD رايت كنيد و بعد آهنگ ها رو بريزين روي هارد .. ولي نفهميدم كه با USB هم ميشه يا نه ...
    حالا امتحان ميكنم .. خبر رو ميگم :دي

7. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

حالا امتحان ميكنم .. خبر رو ميگم
    سلام شهاب جان...

چي شد تونستي بريزي؟
    اگه آره توضيح كامل بنويس من مي خوام آهنگ هاي فرهاد مهرداد رو تو فيفا گوش بدم .... چه حالي بده.

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من مي خوام آهنگ هاي فرهاد مهرداد رو تو فيفا گوش بدم .... چه حالي بده.
    اگه فقط می خوای آهنگ های مورد علاقت را گوش بدی و کاری به اچیومنت نداری خیلی ساده صدای موزیک بازی را قطع کن و به هر صدایی که دوست داری گوش کن , کاری که من همیشه می کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگه فقط می خوای آهنگ های مورد علاقت را گوش بدی و کاری به اچیومنت نداری خیلی ساده صدای موزیک بازی را قطع کن و به هر صدایی که دوست داری گوش کن , کاری که من همیشه می کنم.
    جسارت نباشه ولی بازی کردن بدون صدا به درد نمیخوره. اصلا همون بهتر که آدم بازی نکنه
    خود من شخصا تا صدای بازی رو با گوشام نشنوم، اون طور که باید و شاید نمیتونم تمرکز کنم روی بازیم.
    بعضی از شبا که تا نصف شب بازی میکنیم و نمیشه صدا رو بلند کرد، من اکثر مواقع ناکام میمونم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب بلاخره آهنگ رو ريختم ... تاخيرش به دليل اين بهد كه CD خام نداشتم كه امتحان كنم .. الان امتحان كردم كه بعدش بيام بگم ...

توي PS3 ميتونيد راحت بريزين روي USB بعدش بريزين آهنگ ها رو روي هارد و توي بازي برين تو تنظيمات و آهنگ هاي خودتون رو انتخاب كنيد ...

اما در 360

اول از همه اين كه با USB نميشه آهنگ ريخت ...

طريقه كار :

اول يه CD ( توجه كنيد حتما CD و با DVD نميشه ! ) خام نياز داريد . براي رايت CD حتما بايد رايت فايل صوتي رو انتخاب كنيد .Audio CD !
    براي اين كا مثلا توي نرم افزار Nero همون اول كار بايد دومين گزينه از سمت راست كه عكس يه نت موزيك هست رو انتخاب كنيد و بعد Audio CD و بعد آهنگ بريزيد .. كه اينطوري در نوار زيرين كه توي Nero نشون ميده بجاي حجم خالي مقدار زمان آهنگي كه ميتونيد بريزيد رو نشون ميده .
    بعد از اين كه به عنوان فايل صوتي CD رو رايت كرديد ، CD رو بزاريد توي Xbox . حالا اگه درست كار رو انجام داده باشين جايي كه بازي اجرا ميشد مينويسه Play CD . اما اگه اشتباها Data ريخته باشين به جاي Audio مينويسه Play Mixed CD يا يه همچين چيزي ...
    بعد بايد به قسمت Music library اگه اشتباه نكنم بريد ... اگه جوي استيك رو به سمت راست نگه داريد اونو ميبينيد .
    بعد از اين بايد به قسمت Current Disk بريد . بعدش باز هم اگه درست كار رو انجام داده باشيد گزينه ي Rip CD رو مشاهده ميكنيد . بعد از انتخاب اين گزينه آهنگ هايي رو كه ميخواهيد رو علامت گذاري كنيد و ترتيب آهنگ ها رو هم اگر خواستيد مشخص كنيد . بعد Ripping CD رو بزنيد . آهنگ ها شروع ميكنند به كپي شدن روي هارد شما كه ممكنه يكم وقت ببره اين قسمت . بعدش بايد برگرديد عقب تا جايي كه گزينه ي Current Disk رو انتخاب كرديد . اين بار Hard Drive رو انتخاب كنيد. بعد به قسمت موزيك يعني همون اولين گزينه بريد و گزينه Edit or Save Playlist رو بزنيد . و يك Playlist با هر نامي كه ميخواهيد بسازيد . بعدش ديگه كار تمومه .ديسك فيفا رو بزاريد . اگه كار رو درست انجام داده باشيد از همون اول كه عكس كاكا مياد اولين آهنگي كه توي Play list شما بود اجرا ميشه ...
    براي گرفتن اچيو هم بعد از اين كار بريد به قسمت My FIFA 11 و بعدش قسمت Custom Music & Chants و اولين گزينه رو انتخاب كنيد و بعدش Arena music رو اگر اشتباه نكنم بزنيد ( اولين گزينه است ) و بعدش Paly list كه ساختين رو انتخاب كنيد . بعدش يه اچيو 10G براتون باز ميشه ...

مشكلي داشتيد بگين تا راهنمايي كنم ..

12. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شهاب مرسی من فقط مشکلم اینجاست که گزینه Rip CD غیر فعاله اینو چی کار کنم؟ نکنه حتما باید هارد اورجینال ایکس باکس وصل باشه به دستگاه مال من ارکیده ها مثل تو بچه مایه دار نیستم 60 تا کنسول داری با لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

شهاب مرسی من فقط مشکلم اینجاست که گزینه Rip CD غیر فعاله اینو چی کار کنم؟ نکنه حتما باید هارد اورجینال ایکس باکس وصل باشه به دستگاه مال من ارکیده ها مثل تو بچه مایه دار نیستم 60 تا کنسول داری با لوازم جانبی
    اگه CD Audio باشه میشه ! من یه بار محسن یگانه اوریجینال رو ریخته بودم واسه امتحان !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •