تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 451 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

عجب !!! ببینم از شما که 30 تومن نگرفتن ؟ آخه موندم کل کیبور یه پی سی همش 20 30 تومنه. نه یه دکمش. تازه من تا بحال چند بار کیبوردم رو باز کردم و شستمش اساسی و بعد بستمش. کار خاصی هم نداشت ... چهار تا پیچ بود همش.
    نه فعلا پولی ندادم، هنوز لپتاپ به دستم نرسیده.
    اگه بخوان بابت فنر پلاستیکی زیر هر دکمه 30 تومن بگیرن پس حدود یه تومن قیمت لپتاپ همین فنره!!
    سعی میکنم ندم، آخه اصلاً با عقل جور در نمیاد، شاید میخوان یه جورایی پول تعمیر بایوس رو روی دکمه بگیرن چون گارانتیه نمیتونن بابتش پولی بگیرن نامردا!
    میخوام خودم به گارانتی ایمیل بزنم قیمت فنر پشت دکمه رو بپرسم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچین سوالایی رو میتونم از این آدرس بپرسم دیگه؟
    Last edited by afshin b; 13-10-2010 at 00:27.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اگه بخوان بابت فنر پلاستیکی زیر هر دکمه 30 تومن بگیرن پس حدود یه تومن قیمت لپتاپ همین فنره!!
    سعی میکنم ندم، آخه اصلاً با عقل جور در نمیاد، شاید میخوان یه جورایی پول تعمیر بایوس رو روی دکمه بگیرن چون گارانتیه نمیتونن بابتش پولی بگیرن نامردا!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچین سوالایی رو میتونم از این آدرس بپرسم دیگه؟

نمیدونم والله .... ولی حواست باشه پول زور ندی بهشون. الکی بهانه مهانه در بیارن که فلان و بهمان و ...

3. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بله نصب کردم همه چیز غالیه جز گرافش که درایورش بیاد تمومه خب مک سیستم عاملی بر پایه یونیکس هست

البته به نطر من هم لینوکسه هم ویندوز خیلی جالبه
    چه جوری باید نصب کنم ؟این حرف دوستم که گفته نصب نمیشه چی؟؟؟از کجا گیرش بیارم؟

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چند وقت نبودم از اوضاع و احوال اینجا بی خبرم. افشین جان مگه بایوس شما هم مشکل دار شد؟ در اثر آپگیرید بود؟ گارانتی شما چیه؟
    نمیدونم والله .... ولی حواست باشه پول زور ندی بهشون. الکی بهانه مهانه در بیارن که فلان و بهمان و ...
    علیرضا جان ، شما گرفتی لپ تاپت رو بالاخره؟

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    یک روز تعلل کردم و ویستا گفت ندارم!!
    عجب شانسی دارم من.
    چند روزه میگه نداریم میگه n82 داریم
    الان از قیمتش خبر ندارین؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

چند وقت نبودم از اوضاع و احوال اینجا بی خبرم. افشین جان مگه بایوس شما هم مشکل دار شد؟ در اثر آپگیرید بود؟ گارانتی شما چیه؟

سلام، آره فکر کنم مشکل از بایوس بود، البته مطمئن نیستم. نه من آپگریدش نکرده بودم. گارانتی من ویستا هست.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام، آره فکر کنم مشکل از بایوس بود، البته مطمئن نیستم. نه من آپگریدش نکرده بودم. گارانتی من ویستا هست.
    سلام افشین جان الان که لپ تاپ را تحویل گرفتی یه نگاه کن ببین ورژن بایوسش چنده؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بابا اینام که .... زنگ زدم پریروز گفتن الان مادربورده تو کمرکه باید ترخیص بشه بعد ما نیم ساعته وصل میکنیم. با خودم گفتم آره جون خودتون ...

امروز بعد از دو روز زنگ زدم گفتم قبلا که گفتین گمرکه فردا ترخیص میه. خب الان دیگه دو روز گذشته و باید تعمیر هم شده باشه. چی شد ؟ گفتن ...

جالبه گفتن تو این بار نبوده !!!! گفتم یعنی چی پس تو کدوم بار میاد ؟ گفتن شنبه یه شنبه ... عصبانی شدم گفتم من 5 هفته هستش که ل تاپ رو تحویل دادم. مگه مسخره بازیه ... شاید مردم کار داشته باشن ... این چه وضعشه ...

تازه پرسیدم شنبه یه شنبه قطعا میرسه دیگه .. نه؟
    با کمال پررویی میگه خیر معلوم نیست !!!

میخواستم برم تحویل بگیرم بدم دوستم هر کاری عشقش میکشه بکنه. فکر کنم باید از اول نمیدوام دست ببرن توش .... فعلا که دیگه بی خیالش شدم و فرض میکنم لپ تاپ وجود نداره.

امروز یکی از دوستان میگفت واسه من هم یه بار خراب شده بود بردم گرانتی گفتن چند روز دیگه بیا و ... بعد گفتم کار دارم نمیشه و هی چونه زدن وو ... تا دوستم گفته بود حالا یه پولی میدم این رو زود تعمیر کنید و در نتیجه اونها در عرض یکی دو روز کار رو انجام دادند !!!!

متن فکر کنم اینا بهونه ی گرفتن پوله. آخه به افشین جان هم الکی گفتن یه فنر عوض کردیم 30 تومن پولشه !!!

فعلا که داریم رو ساخت کار میکنیم و برای طراحی لازمش ندارم وگرنه یه پولی میدادم زودتر بدن راحت شم. شانس آوردم طراحی مراحی تموم شده بود وگرنه الان باید پول حسابی میدادم به اینا.

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا اینام که .... زنگ زدم پریروز گفتن الان مادربورده تو کمرکه باید ترخیص بشه بعد ما نیم ساعته وصل میکنیم. با خودم گفتم آره جون خودتون ...

امروز بعد از دو روز زنگ زدم گفتم قبلا که گفتین گمرکه فردا ترخیص میه. خب الان دیگه دو روز گذشته و باید تعمیر هم شده باشه. چی شد ؟ گفتن ...

جالبه گفتن تو این بار نبوده !!!! گفتم یعنی چی پس تو کدوم بار میاد ؟ گفتن شنبه یه شنبه ... عصبانی شدم گفتم من 5 هفته هستش که ل تاپ رو تحویل دادم. مگه مسخره بازیه ... شاید مردم کار داشته باشن ... این چه وضعشه ...

تازه پرسیدم شنبه یه شنبه قطعا میرسه دیگه .. نه؟
    با کمال پررویی میگه خیر معلوم نیست !!!

میخواستم برم تحویل بگیرم بدم دوستم هر کاری عشقش میکشه بکنه. فکر کنم باید از اول نمیدوام دست ببرن توش .... فعلا که دیگه بی خیالش شدم و فرض میکنم لپ تاپ وجود نداره.

امروز یکی از دوستان میگفت واسه من هم یه بار خراب شده بود بردم گرانتی گفتن چند روز دیگه بیا و ... بعد گفتم کار دارم نمیشه و هی چونه زدن وو ... تا دوستم گفته بود حالا یه پولی میدم این رو زود تعمیر کنید و در نتیجه اونها در عرض یکی دو روز کار رو انجام دادند !!!!

متن فکر کنم اینا بهونه ی گرفتن پوله. آخه به افشین جان هم الکی گفتن یه فنر عوض کردیم 30 تومن پولشه !!!

فعلا که داریم رو ساخت کار میکنیم و برای طراحی لازمش ندارم وگرنه یه پولی میدادم زودتر بدن راحت شم. شانس آوردم طراحی مراحی تموم شده بود وگرنه الان باید پول حسابی میدادم به اینا.
    .., واقعا عجب اوضاعیه...
    شما ببین ، مشکل لپ تاپ من و شما دقیقا یکی بود! مال من دو هفته طول کشید تازه این دو هفته هم الکی طول کشید و واقعا می تونستن ظرف 3 رو ماکزیمم درستش کنن! و الان که فکر می کنم می بینم من هم شانس آوردم و بخاطر مراجعه ی حضوری و برخورد جدی و زنگ زدن های مکرر شاید موفق شدم لپ تاپم رو زود تحویل بگیرم .
    حالا شما هم یه مراجعه ی حضوری می رفتی خیلی بهتر بود چون با تلفن جواب نمی دن و میگفتی که مال دوستم چرا ده روزه درست شده با همین مشکل و مال من این همه طول کشیده؟
    واقعا مصرف کننده بی پناه و از هر طرف مورد ظلمه! و هیچ حمایتی هم ازش نمیشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اینجا ایرانه و اینام هرکاری بخوان میکنن با ما، ولی 5 هفته خیلیه، عجب آدمای کثـیـفین
    گارانتی لپتاپت چیه؟

سلام افشین جان الان که لپ تاپ را تحویل گرفتی یه نگاه کن ببین ورژن بایوسش چنده؟
    هنوز که لپتاپ مارو ندادن، هر وقت گرفتمش میبینم بهتون میگم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •