بابا اینام که .... زنگ زدم پریروز گفتن الان مادربورده تو کمرکه باید ترخیص بشه بعد ما نیم ساعته وصل میکنیم. با خودم گفتم آره جون خودتون ...
امروز بعد از دو روز زنگ زدم گفتم قبلا که گفتین گمرکه فردا ترخیص میه. خب الان دیگه دو روز گذشته و باید تعمیر هم شده باشه. چی شد ؟ گفتن ...
جالبه گفتن تو این بار نبوده !!!! گفتم یعنی چی پس تو کدوم بار میاد ؟ گفتن شنبه یه شنبه ... عصبانی شدم گفتم من 5 هفته هستش که ل تاپ رو تحویل دادم. مگه مسخره بازیه ... شاید مردم کار داشته باشن ... این چه وضعشه ...
تازه پرسیدم شنبه یه شنبه قطعا میرسه دیگه .. نه؟
با کمال پررویی میگه خیر معلوم نیست !!!
میخواستم برم تحویل بگیرم بدم دوستم هر کاری عشقش میکشه بکنه. فکر کنم باید از اول نمیدوام دست ببرن توش .... فعلا که دیگه بی خیالش شدم و فرض میکنم لپ تاپ وجود نداره.
امروز یکی از دوستان میگفت واسه من هم یه بار خراب شده بود بردم گرانتی گفتن چند روز دیگه بیا و ... بعد گفتم کار دارم نمیشه و هی چونه زدن وو ... تا دوستم گفته بود حالا یه پولی میدم این رو زود تعمیر کنید و در نتیجه اونها در عرض یکی دو روز کار رو انجام دادند !!!!
متن فکر کنم اینا بهونه ی گرفتن پوله. آخه به افشین جان هم الکی گفتن یه فنر عوض کردیم 30 تومن پولشه !!!
.gif)
فعلا که داریم رو ساخت کار میکنیم و برای طراحی لازمش ندارم وگرنه یه پولی میدادم زودتر بدن راحت شم.
.gif)
شانس آوردم طراحی مراحی تموم شده بود وگرنه الان باید پول حسابی میدادم به اینا.