ورژن بتا باز سیستم عامل بادا2 بطور رسمی برای گوشی ویو 2 انشار پیدا کرده
باز هم میگم این ورن بتا و دارای مشکلاتی هست و نسخه نهایی نیست و فقط برای برای wave ll 8530 عرضه شده
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ورژن بتا باز سیستم عامل بادا2 بطور رسمی برای گوشی ویو 2 انشار پیدا کرده
باز هم میگم این ورن بتا و دارای مشکلاتی هست و نسخه نهایی نیست و فقط برای برای wave ll 8530 عرضه شده
آقا این camera failde که میگید این یعنی چه؟؟؟؟من ویو 1 تازه خریدم ولی هنوز به همچین چیزی بر نخوردم.البته همه چیو امتحان نکردم
ظاهرا بعضی دوستان که به 1.2 آپ کردند دوربینشون از کار افتاده ولی خوشبختانه واسه ما که اینطور نشد
اگه خواستید فلش کنید حتما حتما از ورژن فول kc1 استفاده کنید
با تشکر ویژه از میلاد عزیز انجمن بادا badaos.net
فرمیور بادا2 برای ویو 1
با سلام
طبق خبری که امروز همزمان با انتشار دومین فریمویر بتای سیستم عامل BADA 2.0 در صفحه twitter سایت SamFirmware اعلام گردید امشب ساعت 21:00 به وقت هلند (یعنی ساعت 23:30 به وقت تهران) اولین فریمویر بتا با سیستم عامل BADA 2.0 برای گوشی محبوب WAVE GT-S8500 هم ریلیز خواهد شد .
]
به محض آمدن لینک در سایت SamFirmware اون لینک رو برای استفاده شما عزیزان در این تاپیک قرار خواهیم داد و تا حداکثر نیم ساعت پس از اون هم لینک مستقیم با قابلیت resume از سرور سایت در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت .
پس برای دانلود آخرین ورژن از فریمویر سیستم عامل محبوبتون بر روی گوشی Wave خودتون با سایت همراه باشید ...
Model: S8500 (Wave)
XP = Europe
K = 2011
G = July
5 = Version
Last edited by POROMA2008; 20-07-2011 at 23:53.
دانلود فریمور S8500XPKG5 ( بادا 2.0 ) برای ویو S8500 :
دانلود از سایت Hotfile :
http://hotfile.com/dl/124596543/e6ca2c2/S8500XPKG5_badaos.net.zip.html
دانلود از رپــیـــدباز:
http://aafvwsv.dl.rapidbaz.com/k1.LN/S8500XPKG5.rar
منبع : badaos.net & mobilestan.net
سلام
من امروز جتم رو فروختم یه ویو دسته دوم گرفتم تا دو ساعت دیگه هم عکسهای بادا2 رو گوشیمو براتون میذارم![]()
تبریک میگم به همه چشم انتظاران : دی
یه سری عکس و مطلب که از انجمن بادا برداشته شده!
منبع :تغیرات نسبت به نسخه قبلی به حدی زیاد است که نمی توان در یک پست به همه آنها اشاره کرد. اما در اینجا به تعدادی از مهمترین تغیرات این نسخه اشاره می کنیم:
- اضافه شدن بر تعداد 10 صفحه مجاز برای نصب برنامه
- امکان ایجاد فولدر در صفحه اصلی و در صفحه منوی اصلی
- اضافه شدن قابلیت مالتی تاچ در صفحه اصلی و صفحه منوی اصلی برای انتخاب راحتتر صفحه مورد نظر
- امکان ایجاد شرکات از برنامه ها و کانتکت ها روی صفحه اصلی
- برنامه جدید چت بادا با امکانات پیشرفته
- برنامه Music Hub برای خرید آنلاین موسیقی
- امکان سینک با برنامه kies به صورت وایرلس
و در انتها خبر خوب برای کاربران فارسی زبان ساپورت بادا 2.0 از PN/\ است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینم چندتا اسکرین شات که قول داده بودم.کسایی که گوشیشون گارانتی نداره و زبان فارسی براشون مهم نیست حتما این فرمور رو استفاده کنن واقعا عالیه
![]()
علیک سلام !سلام
اینم چندتا اسکرین شات که قول داده بودم.کسایی که گوشیشون گارانتی نداره و زبان فارسی براشون مهم نیست حتما این فرمور رو استفاده کنن واقعا عالیه
مشکلاتش چی بوده تا حالا؟
هنگ و ریست داشتین؟
در کل یه ریویو بذارین دیگه![]()
سلام. تست کردم. بادا 2 ریختم. کسانیکه مشکل حل نشده Camera Failed داشتن ، دکمه دوربین روکه فشار بدین یه صفحه فیروزه ای میاد پر از نوشته های ریز فنی و گوشی قفل میکنه!
داخل سرویس منو یعنی 197328640 که گزینه Phone to CAM FW Write رو بزنین مینویسه Not Supported Function !
یعنی خیلی راحت سامسونگ صورت مسئله رو پاک کرده و دیگه نمیگذاره که فیرمور کمرا رو آپدیت کنین.
نقطه ته خط! بیخود دلتون رو خوش نکنین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)