حامد جان از قسمت assisted گزینه ترکیبو روی 2 گذاشتی؟
من هنوز کرک 1.3 رو دانلود نکردم به خاطر همین تاکتیکهای تیمم سیو نشده اگه یکمی صبر می کردی شاید دانلودش کرده بودم.
حامد جان از قسمت assisted گزینه ترکیبو روی 2 گذاشتی؟
من هنوز کرک 1.3 رو دانلود نکردم به خاطر همین تاکتیکهای تیمم سیو نشده اگه یکمی صبر می کردی شاید دانلودش کرده بودم.
ما هم با سيو حامد جان رفتيم براي بازي
تا بعد
بازی های رو در رو باید یه فکری کرد.کلا بازیهای رو در رو مثل اینکه من مشکل دارم. مسابقات قبلی این قضیه رو با محمد و آرمین داشتم تازه آخرش هم ترکیب درستی برای اونا فرستاده نشد![]()
نه وحید جانبه هیچ چیز دست نزدم
سلام
میشه منم بازی بدین(البته اگه اوایل فصل هست)و اگر تیم منچستر رو کسی بر نداشته. اگه هم نشد برای فصل اینده ما رو بی خبر نذارین میخوام با منچستر گرد و خاک کنم.
Last edited by mohsen_gh1991; 08-03-2010 at 16:59.
وحید جان از بین 11 نفر فقط شما مشکل داری اونم بخاطر اینه که کرک 1.3 رو نصب نکردی .
اگه اینجوری که خیلی بده دوباره قضیه ذرت کاران پیش اومد. حسین قضیه اونو میدونه چیهنه وحید جانبه هیچ چیز دست نزدممیتونی حدودا بگی ترکیب اصلی من چه بازیکنان بودن؟
حالا چرا این قدر عجله داشتی تا چهارشنبه وقت بودش. من اصلا این جوری دوست ندارم. اگه 4 تا هم میخورم ناراحت نمی شدم ولی چون بدون هماهنگی بازی کردی یکمی ناراحت شدم.
ترکیبی بود که خودت گذاشته بودی
3-3-4
من هم بازي هامو انجام دادم و خوب بود بازي ها :
بازي اول با ---- بود
كه اول با يك گل تورس كه با پاس دي ناتاله بود جلو افتادم بعدش يه گل خوردم دوباره تورس روي يك ضربه ايستگاهي گل زد كه توسط جرارد سانتر شد و تورس زد تو گل گل زدو و جلو افتادم اما بعدش يك گل خوردم و 2-2 شد
بازي بعدي با من سيتي بود كه يكم سخت بود
اول عقب افتادم بعدش با گل پيينار جلو افتادم كه با يك شوت از راه دور به گل تبديل شد روي پاس جرارد بعدش يك گل خوردم و عقب افتادم ولي دي ناتاله روي ريباند شوت دي ناتاله جلو انداختم تا دقيقه ي 55 كه كرگر اخراج شد و بعد يه گل خوردم و سپس توسط تورس روي سانتر گلن جانسون گل زدم ( اين همون تورس كه اول فصل همه ميگفتن نميتوني ازش خوب استفاده كني !! حالا صدر جدول گلزنانه )
به هر حال ما هم بازي هامون رو انجام داديم و رفت
اين هم سيو بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با بررسیهایی که انجام دادم میتونیم جام حذفی رو هم در کنار این لیگ داشته باشیم . بنابراین از هفته ششم لیگ بازیهای جام حذفی شروع خواهد شد . جزئیات بیشتر درمورد این جام رو در پستهای بعدی توضیح خواهم داد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)