سلام من یک لب تاب اپل میخوام واسه طراحی و کارهای محاسباتی رشته عمران تا قیمت 2 میلیون دوستان چی پیشنهاد میکنند نرم افزار
autocad-etabs-sap-safe خیلی واسم مهمه کم نیاره
سلام من یک لب تاب اپل میخوام واسه طراحی و کارهای محاسباتی رشته عمران تا قیمت 2 میلیون دوستان چی پیشنهاد میکنند نرم افزار
کسی نیست مارو دریابه!؟نکنه اشتباهی رو دیواره شما یادگاری نوشتیم!؟
میشه بگین از کجای حرف من میگید که مک بوک ایر و پرو یکی شده؟ من در مورد هارد ها گفتم و درایو نوری!
قیمت پورت ها هم اگه ندارید، بین ۱۵ هزار تومن تا ۴۵ هزار تومنه.
من که گفتم بعضی بازی ها فقط ورژن ویندوز دارند، چه جوری برداشت کردید "همه"؟
بازی ها رو هم اگه به امضای من مراجعه کنید اکثرش رو میتونین دانلود کنید.
سرعت خواندن و نوشتن فلش حدودا ۲ برابره اینو استیو توی کنفرانس معرفی مک بوک ایر هم اشاره میکنه.
شما فریم ور پسورد رو نمیتونید کاری کنید (که البته اونم قابل ریست شدن ه)، من خودم ۱ بار پسوردم رو ریست کردم، اگه به حرف من اطمینان ندارید ، این هم آموزششنه دیگه ، نشد، مک بوک وایت مدل ۲۰۱۰ رمش ۲ گیگ ddr3 و پردازنده اش ۲.۴ گیگاهرتز Core2dou هست، که cpu ش با ۳۷۴ هیچ فرقی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک سایت اپل:
جهت اطلاع باید عرض کنم که مک بوک ۲۰۰۹ هم DDR3 بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجاهم شده محل کل انداختن و به رخ کشیدن این دونفر
یه جایی قرار بذارید با هم تسویه حساب کنید تافروم هم اینقدر شلوغ نشه لطفا
سلام به همه دوستان عزیز .
من میخوام لپ تاب بگیرم . راستش هنوز اطمینان کامل به اینکه اپل بگیرم ندارم .
تا دیروز دنبال سری Z سونی بودم . یه لپ تاب 13 اینچی .
یه لپ تاپ که همه جا همراه من باشه .
یه مشکلی که میگند لپ تاپ های اپل دارند اینه که به اندازه ویندوز نرم افزار براش پیدا نمیشه . ماها عادت به خرید نرم افزار نداریم و فقط میخوایم مفتکی دانلودشون کنیم
حالا ممکنه این طرز تفکر اشتباه باشه . چون نه من و نه دوستانم هیچکدوم از مکینتاش استفاده نکردیم . و در واقع وابشته به ویندوز شدیم و هستیم .
میخوام از این وابستگی در بیام . برم سراغ اپل .
میخوام کمکم کنید و راهنمائیم کنید .
قصد دارم اگه خدا بخواد یه اپل تو مایه هایه 2.000.000 تومن بگیرم . حالا یه کم بالاتر هم شد مهم نیست .
به احتمال خیلی خیلی زیاد ، هفته دیگه میام تهران. تا اون موقع باید تصمیمم رو بگیرم که چی میخوام
ممنون میشم خیلی واضح و کامل و ردیف ، بهم یه سری توضیحاتی بدید .
تو سری 13" بهترین لپ تاپ اپل mc375ll/a هست.من میخوام لپ تاب بگیرم . راستش هنوز اطمینان کامل به اینکه اپل بگیرم ندارم .
تا دیروز دنبال سری Z سونی بودم . یه لپ تاب 13 اینچی .
یه لپ تاپ که همه جا همراه من باشه
کی گفته برنامه کمه.ماشالله شما هم مثل ما دست به دانلودت خوبه پس اپل بگیر چون برنامه براش ریخته فقط باید زحمت دانلودش رو بکشییه مشکلی که میگند لپ تاپ های اپل دارند اینه که به اندازه ویندوز نرم افزار براش پیدا نمیشه . ماها عادت به خرید نرم افزار نداریم و فقط میخوایم مفتکی دانلودشون کنیم
حالا ممکنه این طرز تفکر اشتباه باشه . چون نه من و نه دوستانم هیچکدوم از مکینتاش استفاده نکردیم . و در واقع وابشته به ویندوز شدیم و هستیم .
میخوام از این وابستگی در بیام . برم سراغ اپل .
میخوام کمکم کنید و راهنمائیم کنید .
همین مدل که معرفی کردم تو همین مایه هاست یعنی بین 1800 تا 2 میلیون { البته دقیق نمیدونم چون هی تغییر می کنند }قصد دارم اگه خدا بخواد یه اپل تو مایه هایه 2.000.000 تومن بگیرم . حالا یه کم بالاتر هم شد مهم نیست
نکته : خیلی ها از کانفیگ ضعیف اپل ایراد می گیرند و میگن که نمیشهاما وقتی میفهمی که خیلی این مک بوک پرو قوی هست که بخوای با یک نوت بوک دیگه در حال انجام یک کار مقایسش کنی.
شما با قیمت کمتر هم میتونی چیزی که میخوای رو داشته باشی ...
اما اگه جمع و جور بودن واست مهمه ، ایر ۱۳ یا حتی ۱۱ بگیر!!
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
دوست من سلام!
اول بگو از لپتاپت چی میخوای؟ چیکار میخوای باهاش بکنی ؟
بودجه ات چقدره ؟
میشه چندتا مدل Light رو معرفی کنید... مهم برای من کوچیک بودن و سبک بودن
ترجیحا با هارد SSD ( برای من مهمه )
ممنون![]()
اگه فقط سبک بودن و جمع جور بودن واست مهمه ، ایر ۱۱ اینچ بگیر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)