فروش که بالا بره به همون نسبت کالاهای معیوب هم بیشتر میشه ! طبیعیه به نظر من ! با گارانتی سازگار ارقام بخر![]()
فروش که بالا بره به همون نسبت کالاهای معیوب هم بیشتر میشه ! طبیعیه به نظر من ! با گارانتی سازگار ارقام بخر![]()
تو این فایل همه توضیحات رو نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط 3dmaxacad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام زایکسل 660hnu خریدم چند روزه استفاده می کنم هنوز پورت یو اس بی نتونستم راه بندازم پرینتر چکار کنم وقتی به پورت یو اس بی مودم وصل می کنم چطور از طریق لپ تاپ بشناسم؟ این آدرس هم برای وارد شدن به فلش پیدل نکردم
ممکنه مودم پورت یو اس بی داشته باشه اما برای دیدن مختویات فلش و هارد استفاده نشود؟
ممنون
تو این فایل همه توضیحات رو نوشته:
سلام مودم من سری T1 هست 660HNU-T1
خب باز تو به دستور عملی که توش اومده عمل کن. مسلما فرق آنچنانی نخواهد داشت.
سلام اقا جون راست میگی الان یکی تو دستمه بعد چند ساعت هم کابل شبکه رو نمیشناسه و هم چراغ اینترنت خاموش میشه و هنگ لطفا به دوستان اطلاع رسانی کنید داغونم
سلام .ببخشید میخواستم یک مودم خوب تا سقف حداکثر 300 تومن بهم پیشنهاد بدید.خودم قبلا یک tp-link 8961 داشتم ولی آنتن دهی خوبی نداشت.اگه میشه یکی دو مدل با قویترین آنتن دهی ( کار خاصی نمیخوام.فقط آنتن دهی خوبی داشته باشه )رو معرفی کنید.مصرف خونگی هم هست.ممنون
Last edited by tristan; 30-12-2013 at 13:39.
خب ببر گارانتی
منم 8951 دارم وای فای مثلا توی 2 ساعت 2 یا 3 بار قطع میشهفردا میخام ببرم گارانتی گارانتی پارس ارتباط هست خدا کنم بامبول در نیارن
سلام میخواستم مودم وایرلس بخرم نظرتون در باره برند TRENDneT چیه؟ کیفیت و گارانتی من یه مودلشو (TEW-719BRM)چند ماه دیده بودم این سایت نمایندگیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قیافش خوشم اومد ولی هرچی داخل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم این مدل و پیدا نکردم امکان داره این مدل تقلبی باشه؟
به احتمال زیاد برد داخلش با 2730u سفید (سری های EE) یکی باشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)