قرار داد چند ماهه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قرار داد چند ماهه؟
چه سوت و کور شده نکنه سرعتا درست شده؟؟؟؟
بچه هایی که 256 یا 512 دارن الآن با این وضع سرعتا ، در ساعات رایگان چند مگ دانلود دارن؟؟؟؟
من 512 محدود دارم دیروز هم زنگ زدم 2020 گفتش سرعت را خودشون کم کردن الان هم روی 120 تا 130 هستش
در مورد شبانه هم که پرسیدم گفتش در مورد ساعات رایگان بابت سرعت مسئولیتی نمیپذیرن!
یک ساله
برای کسانی که اینترنت داشتن قبلا نمیشه :(
باید خطت یک ماه تخلیه شده باشه
تا آخر این هفته وقت داره
بچه ها سرعت رفته بالا یا نه؟؟؟ ........... برای من انگار یه 30 تایی رفته بالا ........
دوستان الان برای من دو ماهی هست داره هزینه اینترنت بالای 50 هزار تومن می یاد.
هر دو ماه مصرف منو بین 12 تا 14 گیگ می زنه... اینطوری اصلا" نمی صرفه
ولی من فکر نمی کنم ینقدر مصرف کنم
این تعرف ها ی جدید که می گن همراهش یک مودم می دن چطوریه؟
من بردارم دو سه هفته پیش رفته بود گفته بود می خواییم ارتقا بدیم مسولش گفته بود یکم صبر کنید تعرفه های جدید می خواد بیاد
من اینترنتم 512 دو ماهه چهار گیگه
کسی اطلاعی از این تعرفه های جدید داره؟
این کمپین تمدید میشه ؟ ما یه سال پیش گرفتیم تموم شد. 8 گیگی بودیم . هرماه ترافیک اضافه میاریم . اما باز خیلی خوبه. ادم دستش باز بود
داداشم میخواست از این تعرفه مودم رایگان ثبت نام کنه امروز،- البته همسایشون تو این دفتر پستیا کار میکنه -، رفته بود پیشش ، به داداشم گفته بود
""که این مودما حقه ای بیش نیست ، اینا تو یه سال به هر طریقی که شده پولشو از آدم میگیرن , الانم خیلیا میان برا اعتراض که حجم مازاد برا ما انداخته ""
فقط یه مگ ماهی 4گیگ هم باید ثبت نام کرد . که حدود 18 تومن میشه ماهیانه .
اونم نهایتا 256 ثبت نام کرد...
من مودم وایلس احتیاج ندارم
کلا" بیخیال این تعرفه های جدید شدم
ولی یکی از آشناهای ما دو سال پیش از این طرح های جشنواره گرفته بود... 512 8 گیگ ماهی 15 هزار تومن.... حالا می خواد بره سرویسشونو قطع کنه
.. ما می تونیم بریم سرویسش را بگیریم؟
یعنی امکانش هست که سرویسش را واگذار کنه به ما؟
نه نمیشه
من خونه دوتا خط داشتم برام انجام ندادن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)