من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
اینجا کسی نیست جواب بده؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان چرا پشتیبانی وایمکس جواب نمیده؟ قبلا بعد از حدود 15 - 20 دقیقه جواب میدادن اما امروز من چندبار تماس گرفتم و اپراتور اصلا جواب نمیده .
اینترنت من از ساعت 12 دیشب قاطی کرده، سایت های http را باز نمیکنه اما https را باز می کنه؟ شما چنین مشکلی ندارید؟ این چه مدلشه دیگه ؟؟![]()
به نظر من مزخرف ترین سرویس اینتنرت پر سرعتی که دیم همین وایمکس ایرانسل هست
این سرویس های EDGE خیلی ار این وایمکس بهتر عمل میکنه من که یک ماه داشتم پشیمون شدم ولی الان دارم با این EDGE کار میکنم واقعا عالی هست
بیش از بیست روز از ثبت نامم گذشته وهیچ تماسی از ایرانسل نگرفته اند بیشتر از 10 بارباشون تماس گرفتم ولی دریغ از یک جواب درست .حیف که مجبورم وچاره دیگه ای ندارم وگرنه لایق لعنت کردن هم نیستی ایرانسل . حیف نام ایران که تو اسم این شرکته.
اینکه عادی هست که این همه معطل بذارند تا راه اندازی بشه سرویستون
من هم میخواستم سرویس وایمکس بگیرم ولی با این قضبیه ها که هیچکس راضی نبود نگرفتم یمی از دوستان من هم وایمکس گرفت بهش گفتند که با 100 تومان میتونی تمام کار هارو بکنی ولی ندر آخر 180 تومان خرج کرد تا بعد از 1 ماه تونست وایمکس رو راه اندازی کنه
مزخرفترین سرویس اینترنت همین وایمکس هست
سلام دوستان
شما که تجربه بیشتری دارید به نظر شما وایمکس یا ADSL بگیرم
من وقتی ثبت نام کردم فرداش زنگ زدن پول رو واریز کنید همون روز واریزم کردم فرداش زنگ زدن فردا میایم برای نصب اومدن نصب کردن الان 6 ما می شه استفاده میکنم خیلی بی دردسر و خوبه به نظرم !! راستی پینگشم خوبه میشه تحمل کرد ! آخه باهاش هر روز بازی میکنم ps3 در کل خوبه نمیشه بیشتر از این انتظار داشت ! راستی پهنای باندم 128 پایه هست مودم هم از این کله قندی زردا هست
داشتم پست هارو می خوندم اینارو برای کسایی گفتم که شک داشتن !!
از اینا بگذریم بریم سره اصل مطلب که اومد اینجا بگم برم راستیتش چند وقت بود با این اینترنتم ورجو وورجه می کردم خلاصه اینکه الان دارم رایگان استفاده میکنم ! من هر هفته 1 گیگ میخریدم 5600 و همین روال ادامه داشت تا اینکه الان هر روز شب تا صبح دارم 500 مگ دانلود میکنم و روز تا شب ps3 انلاین بازی میکنم خلاصه خیلی حال میده !!
ADSL بگیر شک هم نکن
چون اصلا وایمکس در مقابل ADSL اصلا اینترنت پر سرعت محسوب نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)