با درود
به همه عزیزانی که قصد خرید سمند و سورن دارند شدیداً توصیه میکنم که پول، وقت و صد البته شخصیت خودتون رو دور نریزین، چرا، الان می گم، قسمت هائی از تجربه حدوداً سه ماهه و 1400 کیلومتریم رو بهتون می گم، ولی علی رغم اینکه من اصرار دارم که از ایران خودرو خرید نفرمائید، ولی خوب به طور 100 درصد این اتفاق نخواهد افتاد ولی شاید باعث بشه به فکر انتخاب های دیگه هم بیفتین، به هر حال توجه شما رو به چند نکته جلب می کنم:
1- عدم توجه و احترام شرکت خودروساز به خواسته ها و درخواست ها و مشکلات شما
2- گرانفروشی و کم فروشی شرکت فوق الذکر
3- کیفیت به شدت پائین رنگ خودرو، به خصوص سپرها و ضربه گیرهای روی درها، با کوچکترین ضربه رنگشون میریزه، به نظر فقط یک لایه رنگ داره!!
4- کیفیت پائین صندلی های خودرو، به شدت به شدت به شدت کیفیت ساخت، جنس و راحتی صندلی ها پائین می باشند.
5- کیفیت بسیار بسیار پائین قطعات مونتاژ شده در داخل اطاق، دوستان باور کنید از بی ارزش ترین پلاستیک موجود این قطعات ساخته شده، ارزون ترین جنس برای روکش روی درها و قطعات پلاستیکی انتخاب شده.
6- گول مالتی پلکس و این طور چیزها رو نخورین، مالکتی پلکسش کاملا یک سیستم دیوانه و گیج هستش، دو ایربگ و abs هم که اصلا معلوم هست از کجا تهیه شده، استاندارد لازم رو داره، آزمونی رو گذرونده که ما هم این آزمون و نتایجش رو ببینیم، پس از این بابت مراقب باشین، اینها به نظرم فقط اسم های دهن پر کن هستن!
7- کیفیت موتور و گیربکس خودرو اصلا جالب نیست، یک موتور پر سر و صدا، با مصرف بالا (حداقل با ادعاهای سازنده اختلاف زیاد داره- منظورم ef7)، در سرعت های بالا صدای موتور c130 میده! زیر ماشین من هم که شده دریاچه ای از روغن!
8- تا الان که حدوداً سه ماهه که ماشین رو گرفتم 5 روز در نمایندگی خواب بوده، با کلی مشکلات فنی، فقط به خاطر روغن ریزی 3 روز خواب بود، 4 روز نشتی نداشت، از دیروز دیدم بدتر از قبل شده، تازه ماشین رو تو نمایندگی مرکزی گذاشته بودم، تازه از اینها بدتر به رنگ خودرو هم آسیب زدن که من به این یکی خیلی حساسم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این چند تا عکس کیفیت رنگ سپر و ضربه گیرها رو مشخص می شه دید که با کوچکترین ضربه رنگشون می ریزه، و تازه روی سپر جلو رو هم نمایندگی محترم مرکزی ضده ترکونده
دوستان زیر ماشین رو هم دیگه خودتون قضاوت کنید، این تازه ماله وقتی هست که ماشین سرد بوده!!
سروران گرامی، من می تونم کلی و دقیق و جز به جز راجع به تمام مشکلات این خودرو براتون بنویسم، (تازه درباره کیفیت لاستیک ها و انتقال سر و صداهای جاده به اتاق چیزی نگفتم) ولی از حوصله همتون خارج خواهد بود، فقط به ذکر این نکته قناعت می کنم که یه فکر انتخاب های دیگه هم باشین، سریع تصمیم نگیرین، بیشتر تحقیق کنید تا مثل الان من پشیمون نشین، چرا که الان فهمیدم که شدیدا سرم کلاه رفته و نمی دونم چه کنم.
اگر هم باز سوالی داشتن اون عزیزانی که قصد خرید این خورو رو دارند با کمال میل حاضرم درباره با مسائل مختلفش با هم بحث کنیم و هر راهنمائی لازم باشه به دوستان بگم.
فقط و فقط تا جائی که امکانش هست براتون از خرید (عذرخواهی می کنم) آشغال های ایران فرغون خودداری کنید![]()