تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 472 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با درود
    به همه عزیزانی که قصد خرید سمند و سورن دارند شدیداً توصیه میکنم که پول، وقت و صد البته شخصیت خودتون رو دور نریزین، چرا، الان می گم، قسمت هائی از تجربه حدوداً سه ماهه و 1400 کیلومتریم رو بهتون می گم، ولی علی رغم اینکه من اصرار دارم که از ایران خودرو خرید نفرمائید، ولی خوب به طور 100 درصد این اتفاق نخواهد افتاد ولی شاید باعث بشه به فکر انتخاب های دیگه هم بیفتین، به هر حال توجه شما رو به چند نکته جلب می کنم:
    1- عدم توجه و احترام شرکت خودروساز به خواسته ها و درخواست ها و مشکلات شما
    2- گرانفروشی و کم فروشی شرکت فوق الذکر
    3- کیفیت به شدت پائین رنگ خودرو، به خصوص سپرها و ضربه گیرهای روی درها، با کوچکترین ضربه رنگشون میریزه، به نظر فقط یک لایه رنگ داره!!
    4- کیفیت پائین صندلی های خودرو، به شدت به شدت به شدت کیفیت ساخت، جنس و راحتی صندلی ها پائین می باشند.
    5- کیفیت بسیار بسیار پائین قطعات مونتاژ شده در داخل اطاق، دوستان باور کنید از بی ارزش ترین پلاستیک موجود این قطعات ساخته شده، ارزون ترین جنس برای روکش روی درها و قطعات پلاستیکی انتخاب شده.
    6- گول مالتی پلکس و این طور چیزها رو نخورین، مالکتی پلکسش کاملا یک سیستم دیوانه و گیج هستش، دو ایربگ و abs هم که اصلا معلوم هست از کجا تهیه شده، استاندارد لازم رو داره، آزمونی رو گذرونده که ما هم این آزمون و نتایجش رو ببینیم، پس از این بابت مراقب باشین، اینها به نظرم فقط اسم های دهن پر کن هستن!
    7- کیفیت موتور و گیربکس خودرو اصلا جالب نیست، یک موتور پر سر و صدا، با مصرف بالا (حداقل با ادعاهای سازنده اختلاف زیاد داره- منظورم ef7)، در سرعت های بالا صدای موتور c130 میده! زیر ماشین من هم که شده دریاچه ای از روغن!
    8- تا الان که حدوداً سه ماهه که ماشین رو گرفتم 5 روز در نمایندگی خواب بوده، با کلی مشکلات فنی، فقط به خاطر روغن ریزی 3 روز خواب بود، 4 روز نشتی نداشت، از دیروز دیدم بدتر از قبل شده، تازه ماشین رو تو نمایندگی مرکزی گذاشته بودم، تازه از اینها بدتر به رنگ خودرو هم آسیب زدن که من به این یکی خیلی حساسم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو این چند تا عکس کیفیت رنگ سپر و ضربه گیرها رو مشخص می شه دید که با کوچکترین ضربه رنگشون می ریزه، و تازه روی سپر جلو رو هم نمایندگی محترم مرکزی ضده ترکونده
    دوستان زیر ماشین رو هم دیگه خودتون قضاوت کنید، این تازه ماله وقتی هست که ماشین سرد بوده!!
    سروران گرامی، من می تونم کلی و دقیق و جز به جز راجع به تمام مشکلات این خودرو براتون بنویسم، (تازه درباره کیفیت لاستیک ها و انتقال سر و صداهای جاده به اتاق چیزی نگفتم) ولی از حوصله همتون خارج خواهد بود، فقط به ذکر این نکته قناعت می کنم که یه فکر انتخاب های دیگه هم باشین، سریع تصمیم نگیرین، بیشتر تحقیق کنید تا مثل الان من پشیمون نشین، چرا که الان فهمیدم که شدیدا سرم کلاه رفته و نمی دونم چه کنم.
    اگر هم باز سوالی داشتن اون عزیزانی که قصد خرید این خورو رو دارند با کمال میل حاضرم درباره با مسائل مختلفش با هم بحث کنیم و هر راهنمائی لازم باشه به دوستان بگم.

فقط و فقط تا جائی که امکانش هست براتون از خرید (عذرخواهی می کنم) آشغال های ایران فرغون خودداری کنید
    Last edited by وحید گودرزی; 12-09-2014 at 20:29.

2. 7 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

در هر حال با کیفیت ترین اشغال همین سورنه و شانسیه

Sent from my C6903 using Tapatalk

4. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با این اوصاف به حرف یکی از دوستان پی بردم که خرید ماشین ایرانی بخصوص ماشین صفر کیلومتر کاملا شانسیه!!

شاید رفتم کارکرده گرفتم......متاسفم برای خودمون که اینقدر گزینه های انتخابمون پایینه!!

6. 2 کاربر از shiraz_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

با این اوصاف به حرف یکی از دوستان پی بردم که خرید ماشین ایرانی بخصوص ماشین صفر کیلومتر کاملا شانسیه!!

شاید رفتم کارکرده گرفتم......متاسفم برای خودمون که اینقدر گزینه های انتخابمون پایینه!!
    این موردی که در مورد سورن فرمودن دقیقا پارس سال 92 پدرم هم همین مشکلاتو داشت فوق العاده افتضاح بسته بودن قطعات هم اشغال چینی

Sent from my C6903 using Tapatalk

8. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با درود
    به همه عزیزانی که قصد خرید سمند و سورن دارند شدیداً توصیه میکنم که پول، وقت و صد البته شخصیت خودتون رو دور نریزین، چرا، الان می گم، قسمت هائی از تجربه حدوداً سه ماهه و 1400 کیلومتریم رو بهتون می گم، ولی علی رغم اینکه من اصرار دارم که از ایران خودرو خرید نفرمائید، ولی خوب به طور 100 درصد این اتفاق نخواهد افتاد ولی شاید باعث بشه به فکر انتخاب های دیگه هم بیفتین، به هر حال توجه شما رو به چند نکته جلب می کنم:
    3- کیفیت به شدت پائین رنگ خودرو، به خصوص سپرها و ضربه گیرهای روی درها، با کوچکترین ضربه رنگشون میریزه، به نظر فقط یک لایه رنگ داره!!
    4- کیفیت پائین صندلی های خودرو، به شدت به شدت به شدت کیفیت ساخت، جنس و راحتی صندلی ها پائین می باشند.
    5- کیفیت بسیار بسیار پائین قطعات مونتاژ شده در داخل اطاق، دوستان باور کنید از بی ارزش ترین پلاستیک موجود این قطعات ساخته شده، ارزون ترین جنس برای روکش روی درها و قطعات پلاستیکی انتخاب شده.
    6- گول مالتی پلکس و این طور چیزها رو نخورین، مالکتی پلکسش کاملا یک سیستم دیوانه و گیج هستش، دو ایربگ و abs هم که اصلا معلوم هست از کجا تهیه شده، استاندارد لازم رو داره، آزمونی رو گذرونده که ما هم این آزمون و نتایجش رو ببینیم، پس از این بابت مراقب باشین، اینها به نظرم فقط اسم های دهن پر کن هستن!
    7- کیفیت موتور و گیربکس خودرو اصلا جالب نیست، یک موتور پر سر و صدا، با مصرف بالا (حداقل با ادعاهای سازنده اختلاف زیاد داره- منظورم ef7)، در سرعت های بالا صدای موتور c130 میده! زیر ماشین من هم که شده دریاچه ای از روغن!
    8- تا الان که حدوداً سه ماهه که ماشین رو گرفتم 5 روز در نمایندگی خواب بوده، با کلی مشکلات فنی، فقط به خاطر روغن ریزی 3 روز خواب بود، 4 روز نشتی نداشت، از دیروز دیدم بدتر از قبل شده، تازه ماشین رو تو نمایندگی مرکزی گذاشته بودم، تازه از اینها بدتر به رنگ خودرو هم آسیب زدن که من به این یکی خیلی حساسم.

تو این چند تا عکس کیفیت رنگ سپر و ضربه گیرها رو مشخص می شه دید که با کوچکترین ضربه رنگشون می ریزه، و تازه روی سپر جلو رو هم نمایندگی محترم مرکزی ضده ترکونده
    دوستان زیر ماشین رو هم دیگه خودتون قضاوت کنید، این تازه ماله وقتی هست که ماشین سرد بوده!!
    سروران گرامی، من می تونم کلی و دقیق و جز به جز راجع به تمام مشکلات این خودرو براتون بنویسم، (تازه درباره کیفیت لاستیک ها و انتقال سر و صداهای جاده به اتاق چیزی نگفتم) ولی از حوصله همتون خارج خواهد بود، فقط به ذکر این نکته قناعت می کنم که یه فکر انتخاب های دیگه هم باشین، سریع تصمیم نگیرین، بیشتر تحقیق کنید تا مثل الان من پشیمون نشین، چرا که الان فهمیدم که شدیدا سرم کلاه رفته و نمی دونم چه کنم.
    اگر هم باز سوالی داشتن اون عزیزانی که قصد خرید این خورو رو دارند با کمال میل حاضرم درباره با مسائل مختلفش با هم بحث کنیم و هر راهنمائی لازم باشه به دوستان بگم.

فقط و فقط تا جائی که امکانش هست براتون از خرید (عذرخواهی می کنم) آشغال های ایران فرغون خودداری کنید

سلام

به نظر من این مشکلات چیز خاصی نیست.
    ماشین ایرانی یعنی همین.
    شما مطمئن باشین هر ماشین ایرانی بخرین اگه از این بدتر نباشه ، بهتر هم نیست.

روغن ریزی هم ممکنه از کورکون سنسور کیلومتر روی گیربکس باشه که زمان تعمیرش کمتر از 10 دقیقه است ( کورکون رو در میارن و نوار تفلون می پیچم )

در مورد کیفیت رنگ و صندلی ها باهاتون موافقم ولی یه سری عکس هایی که گذاشتین ، حداقل از مدل 89 همینطوره.نمی تونیم اون رو به مدل های اخیر ربط بدیم.

مشکل از اینه که سراغ نمایندگی میرین.
    کلا دور نمایندگی رو خط بکشین.
    مگر در موارد خاص که خرج تعمیرات زیاد هستش.

10. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

با درود

بله خوب بارها گفته شده که خودرو تولید داخل کیفیت پایینی داره و متاسفانه خرید نقدی از نمایندگی ها هم کار غلطی هست چون خودرو مشکل دار را به اسم کارتکس غالب می کنند به مردم
    در مورد نشت روغن باید به دقت بررسی کنید ببینید روغن ریزی از کجاست کار سختی هم نیست یک چراغ قوه قوی یا موبایل ببرید زیر ماشین و سینی زیر را باز کنید و به دقت بررسیش کنید و محلش را پیدا کنید
    اینطوری هم یافتن علتش راحت تر هست و هم اینکه اگر خودتون نتونید درستش کنید از توی خرج اضافه افتادن بوسیله مکانیک خلاص میشید
    حدس میزنم علت روغن ریزی خودرو شما یا از کورکن کیلومتر گیربکس هست یا گردگیر پلوس یا روغن اضافه گیربکس یا موتور
    این مشکل روغن ریزی چند ماه پیش برای من هم با ال 90 پیش امد که هر کی یک چیزی می گفت و کار به جایی رسید که یک مکانیک تشخیص داد باید کل موتور باز بشه و واشر بلوک سیلندر تعویض بشه و بعد از بررسی دقیق خودم تشخیص دادم که نشتی از گیج روغن هست که بعد معلوم شد تعویض روغنی یادش رفته روغن قبلی را خارج کنه و روغن جدید به روغن قبلی اضافه کرده
    در مورد صدای موتور هم باید بگم این موتور به نوع روغن فوق العاده حساسه و حتما باید حدعقل روغن نیمه سنتتیک با گرید 10w-40 مصرف کنید در غیر اینصورت علاوه بر مشکلات حاد موتور صدای نا متعارف هم خواهید شنید
    در مورد کیفیت پایین قطعات تزیینی اتاق هم در محصولات جدید با شما ابراز همدردی می کنم چون 206 که خودم ماه قبل تحویل گرفتم وقتی به کنسول وسط انگشت می کشم رنگش پاک میشه

12. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه داش يعقوب's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اسلام سيتي

پيش فرض

دوست عزیز .. همه اونایی که تا حالا تجربه خرید از ایران خودرو و سایپا رو دارن گفته های شما رو خوب در ک میکنن .. . الان من خودم دو ساله از سایپا یه پراید خریدم .. از همون اول روغن کم میکرد ... موقع استارت زدن هم یه دود آبی میزنه بیرون.. بردم نمایندگی .. گفتن واشر سر سوپاپش خراب بود عوض کردیم ... نه تنها درست نشد بلکه کم کردنش بیشترم شد .. بعدا متوجه شدم اونو درست نکردن هیچ کمک های عقبمم برداشتن عوض کردن ( دزدیدن ) ...الان دیگه میخوام بفروشمش یه ef7 بگیرم ، همان طور که دوستان گفتن ماشین تو ایران شانسیه ، شانست خوب بیفته یا بد ، متاسفانه هیچ راهی هم نداریم .. یا باید از این دوخودرو ساز آشغال ایرانی خرید کنیم یا قید ماشین رو بزنیم ،

حالا دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟

سلام دوستان ... من میخوام به صورت اینترنتی یدونه ef7 بگیرم لینک زیر رو ببیند

بدون هیچ توضیحی 14 15 میلیون برا ودیعه اول میخوان .. هیچ توضیحی نداره کل مبلغ تموم شده چقد میشه و دیعه های بعدی رو کی میگرن ؟ کسی اطلاعی داره

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

دوست عزیز .. همه اونایی که تا حالا تجربه خرید از ایران خودرو و سایپا رو دارن گفته های شما رو خوب در ک میکنن .. . الان من خودم دو ساله از سایپا یه پراید خریدم .. از همون اول روغن کم میکرد ... موقع استارت زدن هم یه دود آبی میزنه بیرون.. بردم نمایندگی .. گفتن واشر سر سوپاپش خراب بود عوض کردیم ... نه تنها درست نشد بلکه کم کردنش بیشترم شد .. بعدا متوجه شدم اونو درست نکردن هیچ کمک های عقبمم برداشتن عوض کردن ( دزدیدن ) ...الان دیگه میخوام بفروشمش یه ef7 بگیرم ، همان طور که دوستان گفتن ماشین تو ایران شانسیه ، شانست خوب بیفته یا بد ، متاسفانه هیچ راهی هم نداریم .. یا باید از این دوخودرو ساز آشغال ایرانی خرید کنیم یا قید ماشین رو بزنیم ،

حالا دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟
    عزیز بنظرم خودروی صفر گرفتن ریسکه شما میتونی یه خودروی کارکرده از اشنا یا دوستان بگیری که مطمئن باشی ( با توجه به شانسی بودن )

15. این کاربر از hamid.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بچه ها این گاز خوردنای مسخره دنده 1 اعصاب منو خرد کرده، چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟
    میشه با جزئیات بگید؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بچه ها این گاز خوردنای مسخره دنده 1 اعصاب منو خرد کرده، چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟
    میشه با جزئیات بگید؟
    صفحه 258 تا 262 بخونید دوستان هم این مشکل را داشتند, حل شده
    با عکس همه چیز توضیح دااده شده

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •