راستش من صدای گوشیم خیلی کمه(حتی کمتر از X_2)باید کار خاصی بکنم؟
برای تایپ فارسی تنها راهش تعویض پروداکت گوشیه؟نرم افزاری نیست که نصب شه تایپ فارسی هم اضافه شه؟
راستش من صدای گوشیم خیلی کمه(حتی کمتر از X_2)باید کار خاصی بکنم؟
برای تایپ فارسی تنها راهش تعویض پروداکت گوشیه؟نرم افزاری نیست که نصب شه تایپ فارسی هم اضافه شه؟
لینک کیبورد مجازی فارسی:
HTML کد:
گوشیتون باید فارسی یا عربی داشته باشه تا بتونین از این کیبرد استفاده کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراحل نصب:
1-فایل با پسوند sis را نصب کنید
2-فولدر "V_K(farsi" را در مسیر زیر کپی کنید:
c:\system\apps\wf_virtualkey\skin
که البته c مسیر نصب برنامه است.
3-برنامه را اجرا کرده و در گزینه اول V_K(farsi را انتخاب کنید.
4-حال هر صفحه کلیدی نیاز دارید انتخاب و استفاده کنید.
با تشکر از کاربر matin1978 از mobilestan
سلام من 2 تا سوال داشتم
یکی اینکه گوشیم بعضی موقع ها هنگ می کنه به این صورت که همه رنگ های صفحه به تدریج میره و گوشی خود به خود خاموش روشن میشه مشکل از چیه ؟
2 : می خواستم چند تا بازی نصب کنم می گفت باید ساین کنی یه همچین چیزی شرمنده سوالم ابتداییه ولی این ساین کردن چیه چه کار باید کنم تا بتونم بازی و نرم افزارهای گوناگون روی x6 بریزم . با تشکر
من میخوام x6 8gig رو بخرم
دوستانی که این گوشی رو دارند اگرمشکل خاصی داره که آزار دهندس ممنون میشم راهنمایی کنند
سلام
این quick office تو x6 چطور رجیستر میشه به طور کامل. ایمیل هم میدی باز محدوده و پیام purchace میده
ممنون
باید بخری .![]()
متن ها تایپ شده توی Note رو چجوری توی PC کپی کنم؟
با Ovi Suite رفتم ولی نمیشه؟
چطور از کجا؟
سلام به دوستان X6 باز
چند سوال دارم ممنون ميشم پاسخ بديد:
1-گوشي من چرا اسمايل واسه اس ام اس ها نداره !!!!! ( آياي همه X6 ها اينطور هستند ؟؟؟؟ )
2-GPS گوشي من يه مدتي هست كه ديگه كار نميكنه !!! حتي 20 دقيقه زير آسمون آبي هم گذاشتم اما ماهواره ها رو پيدا نكرد !!!
بايد چه كنم...؟؟؟
شنيدم با آپديت كردن گوشي يا نميدونم خود نرم افزارش با برنامه OVI دوباره راه ميوفته...آيا درسته ؟؟؟
در آخر هم يه چند ماهي هست كه اين گوشي رو دارم ، 16 گيگ 00 و در كل خيلي ازش راضي هستم واقعا گوشي عالي ايي هست نسبت به هم رده هاش تو اين قيمت...
چند روز پيش يه نفر تو يه جمعي كلي از سامسونگش داشت تعريف ميكرد ال و بله و X6 منو حسابي رو سفيد كرد و سامسونگ ديگه يه جاهايي واقعا كم آورد در صورتي كه قيمتش گرونتر از X6 بود ... مدل سامسونگ يادم نمياد !![]()
برو فروشگاه ovi ببین هست . یه ذره تو گوگل سرچ کن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)