شاتل میخواد تو روز کاربرا همش نگذارن رو دانلود، واسه همین اون قانون رو اعمال میکنه، بعد شما میخوای روزها رو همش بگذاری رو دانلود؟
شاتل میخواد تو روز کاربرا همش نگذارن رو دانلود، واسه همین اون قانون رو اعمال میکنه، بعد شما میخوای روزها رو همش بگذاری رو دانلود؟
اگر قراره تو شب بزاری رو دانلود خوب نمیری art بگیری پس همون اکو بهتره/
فکر نمیکنم تو روز مشکل داشته باشه/
چون یکی از دوستان من خیلی وقتا پیش از این سرویس استفاده میکرد و راضی بود/
دلیلشم واسه گرفتن این سرویس دانلود روزانه بود/
وگرنه اگر شبانه میخواد خوب همون اکو رو میگیری/
فرق این دو اینه![]()
اون قضیه که تو میگی مال قبل از اینه که ترافیک رو نامحدود کنن، اونوقت این قانون هم اجرا نمیشد.
به قول یک ا.ن ، اون ممه رو لولو برد.
به نظرت دلیل این قانون کذایی چی میتونه باشه؟ یعنی اینکه نمیگذاریم تو روز(ساعات اداری) هر کاری خواستین بکنین. یه جوری هم میگی که به 2 گیگ قانع میشیم انگار تو شبانه روز میتونی 10 گیگ دانلود کنی، تو کل شبانه روز خیلی زور بزنی با سرعت 60 ،4-5 گیگ بشه دانلود کرد.
شاتل وقتی میاد این قانون رو میگذاره هدفش اینه که کاربرای اداری و تجاری لطمه نبینن.
به خدا درکش اینقدر مشکل نیست.
Last edited by mojtaba-civil; 04-09-2010 at 23:48.
عزیز من، ناسلامتی من تو تاپیک شاتل رفت و آمد دارم و خیلی بیشتر از شما در جریان اتفاقات اونجا هستم.
بعدشم، وقتی هنوز 2 روز بیشتر نیست که دارن آرت رو نامحدود میکنن چطور این آقا با این قانون آشنایی داره؟
بگذار خودم بهت بگم، تو اون تاپیک تا صحبت از نامحدود شدن آرت ها شد بچه ها لینک همین متنی که اینجا گذاشتم رو تو تاپیک گذاشتن.
کسی چیز دقیقی از این قانون نمیدونه. اینکه تا چند گیگ میشه تو روز استفاده کرد و از این قبیل سوالات.
دوستان من، میل خودتونه، جیب خودتونه، به من ربطی نداره.
هر چی میخواین برین بگیرین.
ایشالا که من دارم اشتباه میکنم.
در ضمن من کاری به اون آقا ندارم، چون اصلا نمیخوام سرویسم رو عوض کنم، اینجا داریم بحث میکنیم، اگه چیزی میدونی که من نمیدونم خودت بگو، من رو به یکی دیگه ارجاع نده. بگذار همه استفاده کنن. بالاخره شاید با توضیحات تو یکی دید من دارم اشتباه میگم و خواست آرت بگیره یا برعکس.
Last edited by mojtaba-civil; 04-09-2010 at 23:47.
حرف شما درسته/
راجب سرویس دوستام باید بگم 64 ارت خانگی نامحدود بود/
بنده ی خدا تو روز دانلود میکرد/
واسش مشکلی هم پیش نمی اومد/
البته مثل بختک نمیکشید![]()
سرعت شبانه همیشه همین بوده واسه من ...![]()
اونوقت این قانون واسه art home اجرا نمیشد.
دوستان من بارها گفتم سرعت شبانه تا حد زیادی بستگی به سرور داره/
که سرور شلوغ باشه یا خلوت قوی باشه یا ضعیف
خیلی از سرور های ایرانی مخصوصا سرور های دانلود فیلم توی ساعات رایگان درگیر میشن[]
البته خیلی دلایل دیگه هم هستند که راستشو بخواین حال ندارم تایپ کنم.
ولی این دلیلی که گفتم تو ایران بیشتر اتفاق میوفته[![]()
بله. تو اهواز 1 مگ و 2 مگ ارائه میده.
البته ممکنه از پاییز به بعد دانلود شبانه رو واسه 1و2 مگ بردارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)