سلام دوست عزیز
مرسی که جوابمو دادی
منظورتون از اینکه اگه بودجتون برسه چی هستش؟ مگه بازی های شبکه ای باید چه ویژگی داشته باشن؟
شما چه مدل ایکس باکس رو برای گیم نت پیشنهاد میکنید؟
ممنون
سلام دوست عزیز
مرسی که جوابمو دادی
منظورتون از اینکه اگه بودجتون برسه چی هستش؟ مگه بازی های شبکه ای باید چه ویژگی داشته باشن؟
شما چه مدل ایکس باکس رو برای گیم نت پیشنهاد میکنید؟
ممنون
بابت اطلاعاتي كه واسه پي اس پي دادين ممنون
خوندم ....
الان من 3000 بگيرم يا Go ?
كپي خور ؟ چي ؟
قيمت بجطر دي جي كالا رو هم بگين
من تعريف PSP GO زياد شنيدم كسايي هم كه ديدم دارن ازش راضي هستن بازي هاش كيفيتش توپه![]()
این پستو بخون....
من با نظر علی psp3000 گرفتم راضی هم هستم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم اینه که برای خرید چندتا ایکس باکس که به خای باهم شبکه ای شون کنی مشکل مالی نداشته باشی
شبکه ش هم ویژگی خاصی نداره مثل همون pc هست با کمی تفوت
اگه میخای کمتر خرج کنی آرکید بگیر (که ممکنه در مدت زمان زیاد به دلیل نداشتن هارد و اجرا شدن بازی ها از روی درایو مشکل براشون پیش بیاد)
اگه میخای عمر بیشتری برات بکنه و بیشتر میخای خرج کنی اسلیم 250 گیگ بگیر
در کل به نظر من به جای pc ، ایکس باکس بیاری خیلی بهتره
دوستان الان قیمت playstation 3 slim چنده؟
تا 250-200 تومان چه مانیتوری رو پیشنهاد میدین واسه پلی استیشن؟
واسه گیم نت xbox بهتره یا playstation3 ?
Last edited by hirsababak; 29-08-2011 at 16:28.
320 گیگ حدودا 500 تومان
160 گیگ حدودا 440 تومان
مانیتور W2261VP مخصوص گیم
هر 2 خوب هستند...
دوستان من خیلی دوست دارم PS3 بخرم ولی از اینکه -- نشده فکر کنم مجبورم XBOX بخرم.من بازی های اسپورت فقط انجام میدم.بیشترم فوتبال فیفا.به نظر شما کدوم کنسول بهتره برای من؟از نظر کیفیت کدوم بهتره؟
ببینید ازنظر -- خداییش xboxخیلی وضعیت خوبی داره ولی یه خبرایی هست که3.7هم -- میشه.......ولی خی بازم یه مصیبتب داره.....پشتیبانی خوبی هم نداره خداییش
از نظر کیفیت ببینید هرد یکسانن ولیxboxیحورده قویتره این کاملا درسته یکی از دوستانم مدارکشو داشتن که متاسفانه نتونستم پیدا کنم..
ولی بازی های انحصاری ps3بهتره ولی بازی های پلتفرمرxbixبهتر عمل کرده.....
ببینید خودتون باید قضاوت کنید اگه من بودمxboxمیخریدم ولی به خودتون بستگی داره...به بازی هاش نگاه کنید بعد قضاوت کنید.......
وضعیت هکxboxهم که خیلی خیلی بهتره
کیفیت بازی تو مانیتور بیشتره یا تلویزیون؟
نمی خوام از 250 بیشتر هزینه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)