تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 312 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اگه منظورت گرافیک Face بازیکنانه شاید بشه حرفت رو تا حدی تایید کرد اما در کل گرافیک محیط بازی یه سروگردن از PES بالاتره و محیط بازی در PES یه جورایی کارتونیه
    الآن دیگه انقدر بازی کردم همه چیش اومد دستم .
    از یه نظر واقعا نسبت به PES برتری داره و اون دروازه بانه .
    دروازه بان PES یه احمق به تمام معناست و هوش مصنوعیش خیلی پایینه .
    ولی از یه نظر هنوز همون مشکل فیفا های قبل رو داره و اون اینه که بازی 100 % قلقیه .
    یعنی قلقش بیاد دستت در سخت ترین حالت با ایپسوئیچ میتونی بارسلونا رو چپ و راست کنی.
    بازی اون هیجان وسرعت PES رو نداره . البته درسته که فیفا به واقیت نزدیک تره ولی واقعا هیجان توی PES خیلی بهتره .
    از نظر حرکات تکنیکی هم خیلی بهتر از PES کار شده و واقعا این آنالوگ سمت راست که تو PES به کارت نمیاد توی فیفا خیلی به کار آدم میاد .
    جمع بندی :
    تلفیقی از فیفا و PES بازی خیلی خوبی از آب در میاد ولی اگه من بخوام یکی از این 2 رو انتخاب کنم باز میرم سراغ PES چه تو کنسول چه کامپیوتر .

2. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ولی از یه نظر هنوز همون مشکل فیفا های قبل رو داره و اون اینه که بازی 100 % قلقیه
    تو فیفا نکست کنسول ، اصلا و ابدا اینطور چیزی در گیم پلی بازی نیست که قلقی باشه ! روی نسخه PC آره قبول دارم اما در نسخه کنسول به هیچ وجه اینطوری نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی آقای x_fashist_x برای آشنا شدن با گیم پلی FIFA 10 ، تصویر زیر رو مشاهده کنید!

داشتم تو فروم رسمی EA برای FIFA PC چرخ می زدم به چیزهای جالبی برخورد کردم :
    > FIFA Online جایگزین FIFA 11 PC نخواهد شد.
    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    > با توجه به رایگان بودن FIFA Online و کیفیتی تقریبا مشابه با FIFA 9 و 10 ، پس دیگه عرضه ی FIFA 11 با کیفیتی مشابه سابق برای EA چه سودی داره؟ چند تا احتمال وجود داره :
    1. احتمالش هست EA نسخه ی next-gen برای PC عرضه کنه. ولی قسمت Online نداشته باشه.
    2. شاید EA بازار رو به دو بخش تقسیم کرده : کسانی که کامپیوتر مناسب برای اجرای نسخه ی next-gen دارند و کسانی که ندارند! نسخه ی next-gen برای بخش اول و نسخه ی FiFa Online برای بخش دوم! چه خواب و خیالاتی!
    3. با احتمال کم ادامه ی روند سابق.
    Last edited by Yi Yi; 09-02-2010 at 01:43.

5. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز...این انیمشینی که قرار دادی خیلی زیبا و جالب بود
    ولی من یکی که دیگه بدجوری طلبه فیفا نکست شدم...البته یک مدت تو فکر خرید Xbox 360 بودم و بعد مدتی دیدم نمی ارزه که بخاطر یک بازی ادم 300 یا 400 تومان پیاده بشه
    ولی امیدوارم امیدوارم طبق گفته های شما EA نظرش رو نسبت به PC تغییر بده و برای PC هم بصورت Next-Gen بازی رو ارائه کنه
    الان دیگه قدرت PC های خانگی فراتر از قدرت کنسول هاست و دلیلی نداره که EA بازی رو بصورت کارنت برای PC منتشر کنه
    در کل منتظر می مونیم تا ببینیم نسخه 11 این بازی نکست میشه یا نه؟!
    هر چیزی به غیر از نکست برای PC غیر قابل تحمله
    باز هم ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تو فیفا نکست کنسول ، اصلا و ابدا اینطور چیزی در گیم پلی بازی نیست که قلقی باشه ! روی نسخه PC آره قبول دارم اما در نسخه کنسول به هیچ وجه اینطوری نیست.
    والا منم فیفا نکست بازی میکنم با اکزتر سیتی تیم دسته 4 انگلیس منچسترو زدم .
    از 1 شیوه همه ی تیمها رو میشه برد . پاس تو عمق با y و شوت آروم با X . (اینم تابلوترین قلقش)

8. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

از 1 شیوه همه ی تیمها رو میشه برد . پاس تو عمق با y و شوت آروم با X . (اینم تابلوترین قلقش)
    راستش منم تا الان 6 ساعت فیفا 10 نکست بازی کردم ( سه بار دو ساعته با فاصله یک ماه از هم ) و پارسال هم فقط 2 ساعت فیفا 9 نکست رو بازی کرده بودم با این تجربه کم الان دیگه توی بالاترین درجه هم هوش مصنوعی بازی نمیتونه ازم ببره تازه تمام دکمه ها رو هم بلد نیستم .
    این نشون میده که ea این بازیو سخت درست نکرده . این مساله دو علت داره
    یکی اینکه هوش مصنوعی بازیهای ورزشی گروهی هنوز خیلی پیشرفت نکرده .
    دوم اینکه بدلیل اینکه اکثر گیمرهای این بازی و کلا بازیهای کامپیوتری فوتبال قشر آرکید باز هستند و اکثرشون در سنین جوونی ( سنین احساسات ) به سر میبرن ea بازیو طوری طراحی نمیکنه که گیمرها ازش زده بشن یعنی اینجا شبیه سازی فدای بازی فانتزی میشه . البته این طبیعیه چون ea هم مثل هر بنگاه اقتصادی سعی داره سودشو به حداکثر برسونه و اینکه بازار هدفشو از دست نده به همین سادگی .

اما با کمی تعدیل قدرت بازیکنان میشه بازیو سخت تر کرد کاری که من درمورد pes حدود 3 ماهه که دارم روش کار میکنم و به نتایج نسبتا خوبی رسیدم . توی pes من تا الان قلق خاصی پیدا نکردم ( بجز یک مورد که همیشه کارساز نیست ) اما در مورد قلق های فیفا 10 من هیچ اطلاعی ندارم و نمیدونم میشه این قلق ها رو از بین برد یا نه .

10. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستانی که نسخه pc فیفا 2010 رو بازی کردن از اون راضی بودن؟!
    این PES که اعصاب منو خورد کرد میخوام برم تو کار فیفا تا ببینم چطوره؟!
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    بهزاد جان مطالبی که پست بالا نوشتم رو بخون خیلی کمکت میکنه .
    درمجموع من بهت توصیه میکنم به فیفا نکست هم از الان زیاد دل نبند و تحت تاثیر هیاهوی دیگران قرار نگیر همونطوریکه توی pes 2010 سرخورده شدی اینجا هم همون اتفاق برات میفته .
    من میدونم که تو توی بازیهای کامپیوتری فوتبال مهارت زیادی داری و سختی و هوش مصنوعی بالای بازیکنان برات خیلی مهمه ( تقریبا منم این فاکتور از همه چی برام مهم تره ) اما متاسفانه هوش مصنوعی این بازی هم در همون محدوده pes هستش ( محدوده teamvisin 2 ) بنابراین چندان امیدوار نشو که مجددا ناامید میشی .
    شاید چند ساعتی فیفا نکست که بازی کنی خیلی جذبش بشی اما به مرور که گیم پلی دستت بیاد متوجه حرف من میشی .
    من به شخصه هر دو بازیو خیلی دوست دارم حتی همون نسخه کارنت فیفا رو هم چند ماه که روی کامپیوترم نصب کردم و جزئیات گیم پلی اونو هم توی این مدت بررسی کردم چون کلا به بازیهای فوتبال علاقه زیادی دارم .
    اینم نظر من بود امیدوارم کمکت کرده باشه .

12. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واقعا واسم جالبه پس چرا منی که تیمم ساندرلند هست و یک ماهه که فشرده دارم فیفا 10 ، منیجر مد بازی میکنم به سختی می تونم حتی تیمهای متوسط رو ببرم؟؟ نه دوست عزیز شما روی درجه آخر ، بازی نکردید چون تو این درجه اصلا به راحتی نمی تونی پاس عمقی بدی چه برسه بخواد واست قلق بشه و از این حرفها. شما احتمالا روی درجه آماتور با اون تیم تونستید به منچستر 4 گل بزنید!!!!

راستش منم تا الان 6 ساعت فیفا 10 نکست بازی کردم ( سه بار دو ساعته با فاصله یک ماه از هم ) و پارسال هم فقط 2 ساعت فیفا 9 نکست رو بازی کرده بودم با این تجربه کم الان دیگه توی بالاترین درجه هم هوش مصنوعی بازی نمیتونه ازم ببره تازه تمام دکمه ها رو هم بلد نیستم
    والا حسین جان من الان دیگه یک ماهی هست که شب و روز دارم فیفا 10 بازی می کنم و تا حالا 3 فصل رو پیش رو گذاشتم اما هنوز بازی واسم سخته و کاملا دقیق برنامه ریزی شده . شما مطمئنا درجه سختی آخر بازی رو انجام ندادید و یا اینکه بازی دوستانه انجام دادید. چون در بازی های دوستانه قدرت کامپیوتر ضعیف تره این مسئله حتی در PES هم وجود داره. اگر منیجر مد رو بازی می کردید اون موقع بیشتر می تونستید از بازی لذت ببرید.
    Last edited by konami-pes; 09-02-2010 at 19:14.

14. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

واقعا واسم جالبه پس چرا منی که تیمم ساندرلند هست و یک ماهه که فشرده دارم فیفا 10 ، منیجر مد بازی میکنم به سختی می تونم حتی تیمهای متوسط رو ببرم؟؟ نه دوست عزیز شما روی درجه آخر ، بازی نکردید چون تو این درجه اصلا به راحتی نمی تونی پاس عمقی بدی چه برسه بخواد واست قلق بشه و از این حرفها. شما احتمالا روی درجه آماتور با اون تیم تونستید به منچستر 4 گل بزنید!!!!

والا حسین جان من الان دیگه یک ماهی هست که شب و روز دارم فیفا 10 بازی می کنم و تا حالا 3 فصل رو پیش رو گذاشتم اما هنوز بازی واسم سخته و کاملا دقیق برنامه ریزی شده . شما مطمئنا درجه سختی آخر بازی رو انجام ندادید و یا اینکه بازی دوستانه انجام دادید. چون در بازی های دوستانه قدرت کامپیوتر ضعیف تره این مسئله حتی در PES هم وجود داره. اگر منیجر مد رو بازی می کردید اون موقع بیشتر می تونستید از بازی لذت ببرید.

فرشاد جان شاید حق با شما باشه و بازیها توی منیجر مد سخت تر باشه من سعی میکنم اون بخش رو هم امتحان کنم .

16. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

همین موضوع رو می خواستم بگم الان.... تو مد های منیجر و همین چنین be a pro بازی سخت تر از حد بازی های دوستانه هستش و اصلا نمیشه مثه بازی های دوستانه تیم رو جمع و جور کرد.... من الان سه فصل هستش تو لیگ آلمان بازی میکنم و اصلا وقتی بازی با وردربرمن یا ولفسبورگ میرسه می ترسم که باخت بدم... چون واقعا مثه دنیای واقعی این دو تیم بد حال بایرن رو میگیرن... اینجا همینطوری هستش و خیلی سخت میشه ازشون برد!
    +
    حسین جان اینکه بچه های میگن فیفا 10 نکست هیاهوی بی موردی نیست وگرنه دلیلی نداره آدم از بازی ای که خوب نیست تعریف کنه چون اصلا این کار ارزش خود آدم رو میاره پایئن.
    فیفا 10 تعادل خیلی خوبی رو ایجاد کرده که هم اونایی که دنبال شبیه ساز هستن و هم اونایی که دنبال بازی فانتزی, هر دو به یک اندازه از بازی لذت ببرن... کلا فکر نکنم تعداد زیادی دوست داشته باشن که بازی شبیه ساز محض باشه ( البته اگر بشه)... چون دنیای بازی یک دنیای تخیلی هستش آدم از طریق اون میتونه بره تو تیمی که خیلی دوست داره بازی کنه و اون مواردی که تو ذهنش هست رو تو بازی پیاده کنه و بتونه گال های زیبا و کارهای تکنیکی که واقعی نمیتونه انجام بده رو تو بازی پیاده کنه!
    کلا من خودم هم شبیه ساز صرف رو اصلا دوست ندارم ..... چون دیگه بازی نیست و کلا شبیه ساز با بازی فرق میکنه!
    دنیای بازی یعنی تخیل و فانتزی واسه همین خیلی ها بازی ها رو فکر میکنن مال افراد با سن پائین هستش!

کلا خرید کنسول برای یک تجربه تازه گیمری میتونه خیلی جالب توجه باشه... الانم که قیسمت ها کشیده پائین..

ساعت فیفا 10 نکست بازی کردم
    6 ساعت بازی کردن یه بازی میشه به همه نکاتش پی برد؟!

اونوقت شما به من بگو نک به تک رو تو دنیای واقعی محکم شوت میکنن یا توپ رو زمینی و آروم میزنن؟!
    این موضوعی هستش که همیشه و در همه بازیها بوده!

18. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •