تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 370 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها هیچ کسی نمیدونه توی اصفهان کی n55sf میفروشه .اگه کسی میدونه بگه من 3 هفتس میخوام این مدلا بگیرم هیچکی نداره خداااااااااااااااا .اگه میشه کمک کنین ممنون
    سلام چند روز پیش یه فروشگاه تو دروازه شیراز داشت.
    شرکت رها پرداز
    قیمتاش هم خوب بود

2. این کاربر از farshid_nanazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان چطوري مي شه بفهمي كه مشخصات لب تاپ چيه مثلا چطور مي شه بفهمي كه هارد دستگاه 5400 rpm هست يا 7200 rpm ؟ gpu فقط مشخصات كارت گرافيكو نشون مي ده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان چطوري مي شه بفهمي كه مشخصات لب تاپ چيه مثلا چطور مي شه بفهمي كه هارد دستگاه 5400 rpm هست يا 7200 rpm ؟ gpu فقط مشخصات كارت گرافيكو نشون مي ده؟

سلام این نرم افزار رو دانلود کن هرچی سوال داری داخلش هست Speccy

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام من یه سوال دارم من یه لپ تاپ مینی 1015pxایسوس دارم با این مشخصات ram:2 hdd:320 video card:share cpu: intel atom n570میخواستم ببینم آیا با این لپ تاب میشه بازی هایی در حد همین مشخصات انجام داد یا خیر ممنون از شما.

در آغاز فعالیت rasool-ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

12 ASUS N55SF

سلام خدمت دوستان
    من می خوام یه لپ تاپ بگیرم اما بین n55sf و n53sn موندم کدومو بخرم.
    n55sf از نظر کانفیگ و امکانات بهتر از n53sn ه ولی هم قیافش زشته هم جنسش پلاستیک فشرده است که منو نگران می کنه ولی جنس n53sn آلومینیومه و خوشگلتره. اگه کسی اطلاعاتی درباره پلاستیک فشرده داره مطرح کنه. لطفا هرچی سریعتر جواب بدین چون می خوام زودتر برم بخرم.
    یادتون باشه کسی جوابمو نداد!!!!! اما به هر حال دلمو زدم به دریا دیروز رفتم از مجتمع رضا مشهد n55sf رو خریدم. مشخصاتش:
    CPU: Core i7 2630QM Sandy Bridge Cache 6MB
    GPU: GeForce GT 555M 2G
    Ram: 8G
    Hard: 750G 7200rpm
    ODD: DVD+RW
    (Display: 15.6" 1920*1080(Full HD
    گارانتی ویستا
    قیمت: 1520000 تومان
    در کل لپ تاپ خوبیه خصوصا برای اونایی که اهل فیلم و بازیهای سنگین هستن خیلی مناسبه. اسپیکرهای قوی و صفحه نمایش فول اچ دی داره. کیبوردش نسبت به مدل n53 بهتر شده. اگه سوالی درباره این نوت بوک داشتین در خدمتم.

7. 3 کاربر از rasool-ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

رسول مبارک باشه کلا میگی چه جوریاست منم می خوام بخرمش یکم از ظاهرش و اینکه یکی می گفت تو صداهای بلند وز وز میکنه دل میزنم به نظرت سفیدش بهتره یا مشکی؟

9. این کاربر از Rainold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

رسول مبارک باشه کلا میگی چه جوریاست منم می خوام بخرمش یکم از ظاهرش و اینکه یکی می گفت تو صداهای بلند وز وز میکنه دل میزنم به نظرت سفیدش بهتره یا مشکی؟
    ممنونم. والا از نظر ظاهر بدک نیست هرچند به نظر من می تونستن قشنگتر بسازنش. مدل قبلیش n53sn از این خوشگلتر بود ولی این نسبت به ان 53 مزایای زیادی داره مثلا صدای قویتر(بدون وز وز) و اسپیکر اکسترنال دارای صدای باس و گرافیک بسیار بالاتر (کارت گرافیک جیفورس 555 با ظرفیت 2 گیگابایت همراه با صفحه فول اچ دی) و وزن سبکتر و کیبورد بهتر. بعضی از اونایی که ان 53 داشتن از برقدار بودن بدنش گلایه داشتن ولی ان 55 بخاطر جنس پلاستیک فشردش چنین مشکلی نداره. فعلا که چیز بدی ازش ندیدم به جز پشت بدنش که اثر انگشت روش می مونه و اگه روی این موضوع حساسی بهتره رنگ سفیدشو بگیری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنونم. والا از نظر ظاهر بدک نیست هرچند به نظر من می تونستن قشنگتر بسازنش. مدل قبلیش n53sn از این خوشگلتر بود ولی این نسبت به ان 53 مزایای زیادی داره مثلا صدای قویتر(بدون وز وز) و اسپیکر اکسترنال دارای صدای باس و گرافیک بسیار بالاتر (کارت گرافیک جیفورس 555 با ظرفیت 2 گیگابایت همراه با صفحه فول اچ دی) و وزن سبکتر و کیبورد بهتر. بعضی از اونایی که ان 53 داشتن از برقدار بودن بدنش گلایه داشتن ولی ان 55 بخاطر جنس پلاستیک فشردش چنین مشکلی نداره. فعلا که چیز بدی ازش ندیدم به جز پشت بدنش که اثر انگشت روش می مونه و اگه روی این موضوع حساسی بهتره رنگ سفیدشو بگیری.

بدنه فلزی n53sn روش اثر انگشت نمیمونه؟؟ به نظرت فلز از پلاستیک بهتر نیست!! مثلا تو هوا گرم بمونه پشت شیشه ماشین آب نشههههه ! سفیدشم دیدی واسه فروش؟ از نظر اینکه روش خط بیوفته چی؟ سفیدش به نظرم خوشگل تره یکم شبیه اپل میشه ولی به هرکی گفتم میگه دخترونس به خدا گیج شدم بین n53 n55 و leonovo y570 ای خدااااااااااااا
    شرمنده کلی سوال ازت پرسیدم آخه قصد خریدم جدیه

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

رنگ سفیدش مگه بود؟
    صفحه نمایشش فول بود یا اچ دی پلاس

تاريخ عضويت
    Sep 2009

12 n55sf

بدنه فلزی n53sn روش اثر انگشت نمیمونه؟؟ به نظرت فلز از پلاستیک بهتر نیست!! مثلا تو هوا گرم بمونه پشت شیشه ماشین آب نشههههه ! سفیدشم دیدی واسه فروش؟ از نظر اینکه روش خط بیوفته چی؟ سفیدش به نظرم خوشگل تره یکم شبیه اپل میشه ولی به هرکی گفتم میگه دخترونس به خدا گیج شدم بین n53 n55 و leonovo y570 ای خدااااااااااااا
    شرمنده کلی سوال ازت پرسیدم آخه قصد خریدم جدیه

ان 53 رو نمیدونم اثر انگشت روش میمونه یا نه. برو توی مغازه ها خودت چک کن. در مورد پلاستیک فشرده هم یکی از دوستام و چندتا مغازه دار گفتن نوعی پلاستیک خاصه که ضد خش و ضد ضربس. من همین قدر می دونم. توی مشهد رنگ سفیدشو پیدا نکردم که با سیاه مقایسش کنم. از این سه مدل بالا از نظر کانفیگ n55 بهتره. به هر حال از فروشنده هایی که هرسه مدل رو دارن سوال کن ببین کدومو بیشتر تعریف میکنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •