تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 282 از 352 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا این کابل رو نیاز دارم از کجا می تونم تهیه کنم. همون کابلی که توی پست 609 هست ممنون میشم اگه کسی سراغ داره یه اطلاعی هم به ما بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام مجدد یه مشکل اساسی که من و خیلی از دوستام با گوشیهای سامسونگ داریم اینه که اگه الان من بخوام یه گوشی i8910 omnia HD بخرم از کجا باید بفهمم این گوشی اصله یا نه من جای دیگه پرسیدم کسی نمی دونست و جوابشون این بود که از نمایندگی بخرید مطمئن و اصله ولی نمایندگیها هم خودشون کلاهبردارن یا شاید اطلاعی نداشته باشن آخه یکی از دوستام یه گوشی از نمایندگی خریده بود که چینی در اومد. ممنون میشم یه راهی بگید که اساسی باشه یعنی حتماً راهی داره مگه میشه نداشته باشه

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون از زحماتتون بالاخره Fmtransmitter داره یا نه
    نه نداره...

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام مجدد یه مشکل اساسی که من و خیلی از دوستام با گوشیهای سامسونگ داریم اینه که اگه الان من بخوام یه گوشی i8910 omnia HD بخرم از کجا باید بفهمم این گوشی اصله یا نه من جای دیگه پرسیدم کسی نمی دونست و جوابشون این بود که از نمایندگی بخرید مطمئن و اصله ولی نمایندگیها هم خودشون کلاهبردارن یا شاید اطلاعی نداشته باشن آخه یکی از دوستام یه گوشی از نمایندگی خریده بود که چینی در اومد. ممنون میشم یه راهی بگید که اساسی باشه یعنی حتماً راهی داره مگه میشه نداشته باشه

دوست عزیز کیفیت صفحه نمایش ! ... دوربین عکاسی و فیلمبرداری ... موج نداشتن صفحه نمایش ... سرعت در گالری تصویر و منوها و تاچ .. همه اینها نشانه هایی برای فهمیدن این موضوع هستش ...

اگر هم باز هم نتونستید تشخیص بدی .. گوشی رو برگردونید .. لنزش رو نگاه کنید اگر بیش از اندازه لنز کوچیک بود تقلبی هستش

5. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

من جدیدا یه مشکل مسخره با گوشیم پیدا کردم اگه میدونید جریانش چیه لطفا بهم بگید:
    آلارم گوشی رو مثلا میذارم روی 7 صبح زنگ بزنه بیدار میشم میبینم ساعت 7:15 ولی هنوز زنگ نخورده تا کد گوشی رو میدم و گوشی تا باز میشه درجا شروع به زنگ زدن می کنه چندین بار به این مشکل خوردم.
    درضمن با فریمورهای مختلف این مشکل رو داشتم تازه یک بار بعد این مشکل گوشی رو با کد *#7370# هم فرمت کردم ولی درست نشده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من جدیدا یه مشکل مسخره با گوشیم پیدا کردم اگه میدونید جریانش چیه لطفا بهم بگید:
    آلارم گوشی رو مثلا میذارم روی 7 صبح زنگ بزنه بیدار میشم میبینم ساعت 7:15 ولی هنوز زنگ نخورده تا کد گوشی رو میدم و گوشی تا باز میشه درجا شروع به زنگ زدن می کنه چندین بار به این مشکل خوردم.
    درضمن با فریمورهای مختلف این مشکل رو داشتم تازه یک بار بعد این مشکل گوشی رو با کد *#7370# هم فرمت کردم ولی درست نشده.
    سلام دوست عزیز.گوشی منم همین جور ولی وقتی lock code گوشیو غیر فعال میکنم درست میشه.(جوری که وقتی زنگ میخوره گوشی قفل نباشه) لطف کن امتحان کن جوابشو بگو.

8. این کاربر از POLAR25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام قیمت این الان چنده؟
    بعد میخاستم یه مقایسه کنید ببینید من اینو بخرم بهتره یا B7300

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سلام دوست عزیز.گوشی منم همین جور ولی وقتی lock code گوشیو غیر فعال میکنم درست میشه.(جوری که وقتی زنگ میخوره گوشی قفل نباشه) لطف کن امتحان کن جوابشو بگو.
    لاک کد این گوشی واقعا ایراد داره من خودم وقتی قفلش میکنم بعد از قفل برای اینکه صفحش در حالت استندبای بره و خاموش بشه باید اون زمانهایی که برای نور صفحش تعیین کردیم رو طی کنه بعد خاموش بشه . مثلا من روی 30 ثانیه نور و 1 دقیقه نور کم گذاشتم وقتی قفل میشه 1.30 ثاینه طول میکشه که صفحش خاموش بشه حالا در همین حین 1.30 دقیقه اگه دستت به صفحه بخوره بازم صفحش روشن میشه و روز از نو روزی از نو . وقتی هم میخوای ببینی اس ام اسی یا میس داری یا نه یه دکمه که میزنی دوباره همون آش و همون دوغ !!!!

11. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

لاک کد این گوشی واقعا ایراد داره من خودم وقتی قفلش میکنم بعد از قفل برای اینکه صفحش در حالت استندبای بره و خاموش بشه باید اون زمانهایی که برای نور صفحش تعیین کردیم رو طی کنه بعد خاموش بشه . مثلا من روی 30 ثانیه نور و 1 دقیقه نور کم گذاشتم وقتی قفل میشه 1.30 ثاینه طول میکشه که صفحش خاموش بشه حالا در همین حین 1.30 دقیقه اگه دستت به صفحه بخوره بازم صفحش روشن میشه و روز از نو روزی از نو . وقتی هم میخوای ببینی اس ام اسی یا میس داری یا نه یه دکمه که میزنی دوباره همون آش و همون دوغ !!!!
    دستتون درد نکنه مشکل از همون لاک کد بود بازش که کردم خیلی از مشکلاتم حل شد به جز زنگ آلارم بعضی وقتی مسیج که میومد وقتی قفل بود باز نمی کرد و چند تا مشکل دیگه که با برداشتن لاک کد حل شد ممنون از راهنمائیتون.

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

راستی نرم افزار دیگه ای هست که کار لاک کد گوشی رو انجام بده آخه این قفل بودن گوشی رو من خیلی لازم دارم و خیلی به دردم می خوره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •