آقا این کابل رو نیاز دارم از کجا می تونم تهیه کنم. همون کابلی که توی پست 609 هست ممنون میشم اگه کسی سراغ داره یه اطلاعی هم به ما بده
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
آقا این کابل رو نیاز دارم از کجا می تونم تهیه کنم. همون کابلی که توی پست 609 هست ممنون میشم اگه کسی سراغ داره یه اطلاعی هم به ما بده
با سلام مجدد یه مشکل اساسی که من و خیلی از دوستام با گوشیهای سامسونگ داریم اینه که اگه الان من بخوام یه گوشی i8910 omnia HD بخرم از کجا باید بفهمم این گوشی اصله یا نه من جای دیگه پرسیدم کسی نمی دونست و جوابشون این بود که از نمایندگی بخرید مطمئن و اصله ولی نمایندگیها هم خودشون کلاهبردارن یا شاید اطلاعی نداشته باشن آخه یکی از دوستام یه گوشی از نمایندگی خریده بود که چینی در اومد. ممنون میشم یه راهی بگید که اساسی باشه یعنی حتماً راهی داره مگه میشه نداشته باشه
نه نداره...
دوست عزیز کیفیت صفحه نمایش ! ... دوربین عکاسی و فیلمبرداری ... موج نداشتن صفحه نمایش ... سرعت در گالری تصویر و منوها و تاچ .. همه اینها نشانه هایی برای فهمیدن این موضوع هستش ...
اگر هم باز هم نتونستید تشخیص بدی .. گوشی رو برگردونید .. لنزش رو نگاه کنید اگر بیش از اندازه لنز کوچیک بود تقلبی هستش
من جدیدا یه مشکل مسخره با گوشیم پیدا کردم اگه میدونید جریانش چیه لطفا بهم بگید:
آلارم گوشی رو مثلا میذارم روی 7 صبح زنگ بزنه بیدار میشم میبینم ساعت 7:15 ولی هنوز زنگ نخورده تا کد گوشی رو میدم و گوشی تا باز میشه درجا شروع به زنگ زدن می کنه چندین بار به این مشکل خوردم.
درضمن با فریمورهای مختلف این مشکل رو داشتم تازه یک بار بعد این مشکل گوشی رو با کد *#7370# هم فرمت کردم ولی درست نشده.
سلام دوست عزیز.گوشی منم همین جور ولی وقتی lock code گوشیو غیر فعال میکنم درست میشه.(جوری که وقتی زنگ میخوره گوشی قفل نباشه) لطف کن امتحان کن جوابشو بگو.![]()
سلام قیمت این الان چنده؟
بعد میخاستم یه مقایسه کنید ببینید من اینو بخرم بهتره یا B7300
لاک کد این گوشی واقعا ایراد داره من خودم وقتی قفلش میکنم بعد از قفل برای اینکه صفحش در حالت استندبای بره و خاموش بشه باید اون زمانهایی که برای نور صفحش تعیین کردیم رو طی کنه بعد خاموش بشه . مثلا من روی 30 ثانیه نور و 1 دقیقه نور کم گذاشتم وقتی قفل میشه 1.30 ثاینه طول میکشه که صفحش خاموش بشه حالا در همین حین 1.30 دقیقه اگه دستت به صفحه بخوره بازم صفحش روشن میشه و روز از نو روزی از نو . وقتی هم میخوای ببینی اس ام اسی یا میس داری یا نه یه دکمه که میزنی دوباره همون آش و همون دوغ !!!!
دستتون درد نکنه مشکل از همون لاک کد بود بازش که کردم خیلی از مشکلاتم حل شد به جز زنگ آلارم بعضی وقتی مسیج که میومد وقتی قفل بود باز نمی کرد و چند تا مشکل دیگه که با برداشتن لاک کد حل شد ممنون از راهنمائیتون.
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
راستی نرم افزار دیگه ای هست که کار لاک کد گوشی رو انجام بده آخه این قفل بودن گوشی رو من خیلی لازم دارم و خیلی به دردم می خوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)