خوب چیه ؟ چه طوری حلش کنم ؟ اگه مشخص بود و بلد بودم که نمیپرسیدم !!!![]()
خوب چیه ؟ چه طوری حلش کنم ؟ اگه مشخص بود و بلد بودم که نمیپرسیدم !!!![]()
خوب این نسخه که از لحاظ مولتی مدیا مشکلی نداره پس تنها مشکل برمیگرده به درایوای سخت افزاری . شما سعی کنید درایوا رو از روی سیدی نصب کنید . برای مثال گرافیک من که ATI Asus هست درایور اونو از سایت Ati دانلود کرده بودم که اونم به هنگام Rate دادن ارور میداد ولی وقتی درایو رو از سایت Asus دانلود یا از سیدی نصب کردم مشکلم حل شد . نصب بعضی برنامه ها هم این مشکل رو بوجود میاره مثلا نسخه 32 بیتی Gamer OSd ایسوس رو نصب کردم که بدون مشکلی نصب شد ولی دوباره ارور داد ولی نسخه 64 بیتی اونو دانلود و نصب کردم مشکل حل شد .
نتیجه اینکه این ارور ها اکثرا به درایوای سخت افزاری مربوط میشه .
شما دوباره نصب کنی بهتره ولی Upgrade هم میشه .
البته نمیدونم میشه ویستا و 7 رو با هم نصب کرد یا نه ؟ چون دوتا بوت یکسانی دارن .
با یک سیدی 7 دیگری امتحان کن .
Last edited by saeed774; 28-11-2009 at 18:36.
تنظیمات مربوط به IDE رو در داخل بایوس چک کردین ؟ یکبار تنظیمات بایوس رو پیش فرض کنین . کابل IDE رو عوض کردی ؟ با یه کابل دیگه هم امتحان کن .1.هیچ dvd یا cd یی توی dvd rom من که کابل اون IDE هستش اجرا نمیشه
هر چندتا که سوکت Sata داری میشه DVD Writer نصب کرد .2.میشه روی یه سیستم 2 تا dvd writer نصب کرد؟
اصلا ربطی نداره برای نصب ویندوز تنظیمات بایوس مهمه یعنی تنظیم کنی که کدوم سیدی رام بوت بشه ( برای بعضی مادربردها ) در مادربردهای جدید گزینه CD rom وجود داره که همه سیدی رام هارو شامل میشه .چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟
10 تا رایتر هم داشته باشی بالاخره از یکی مطمئنا بوت خواهد شد .
دوستان یه نرم افزار ساخت درایو مجازی که تو 7 کار کنه معرفی میکنید؟
مثل Daemon، ما هرچی نصب کردیم نشد
دوستان عزیز موقع نصب کردن فوتوشاپ و نرم افزارهای شرکت Adobe با این ایراد مواجه می شم
ایراد از چیه؟
از Virtual Clone Drive استفاده كن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزارهاي Adobe هم فك كنم نسخه 32 و 64 دارن . ويندوز شما چند بيتي هست ؟ احتمالا 64 بيتي و نرم افزارها هم 32 بيتي .
سلام
من تو windows live وقتی می خوام تو قسمت mail به inbox نگاه کنم اصلا بهش وصل نمیشه.و میگه پسورد اشتباه هست
علتش چی میتونه باشه؟(فکر کنم از سرور باید باشه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)