خو ببخشید خو.....آقا چرا مي زني تازه وارده ياد مي گيره ديگه![]()
![]()
خو ببخشید خو.....آقا چرا مي زني تازه وارده ياد مي گيره ديگه![]()
![]()
آقا سه تا سوال ,
1- توو جعبه ی این گوشی مموری چند گیگ میزارن ؟
2- قیمت فعلی این گوشی با گارانتی کامتل چنده ؟
3- رنگ مشکی که خط دورش طوسی باشه با گارانتی اصلی وجود داره یا نه ؟ (چون گوشی شاپ فقط مشکی با خط دورش قرمز موجودی داره)
Last edited by Atropates; 26-08-2010 at 17:04.
1-تو جعبه چیزی به نام مموری وجود نداره.
2-قیمتش الان با گارانتی کامتل حدود115 تومنه
3-بله موجوده. من خودم مشهدی دیدم چند بار.
سلام بچه ها از اینکه وارد این انجمن شدم خوشحالم
من یه سی 902 دارم هیچ اشکالیم نداره ولی ازش زده شدم
به نظر شما اینو بفروشم برم یه کوکی بخرم یا نه
ببین انتظاراتت رو بر آورده میکنه یا نه؟
منم اوایل که خریدمش قصد فروشش رو داشتم.
ولی الان ازش راضی هستم.
قیمت گارانتی دارش فک کنم چیزی بین 110 تا 120 باشه.
دوربینش 3 هست و توی نور خوب میگیره. ولی هوا ابری باشه یا یکم ن ور کم باشه زیاد جالب نیست عکسش.
فیلم هم mp4 , 3gpساپورت میکنهبا حداکثر اندازه 320*400. که کیفیتش خیلی خوب میشه.
بچه ها هم تست کرد روی فیلمهای mp4 میشه زیرنویس انداخت.
باتریش 900 آمپره و زود تموم میشه. یعنی دو روزی بیشتر دوام نمیاره. که میتونی بری یک 1000 آمپر براش بخری.
در ضمن یک خوب که داره اینه بدون باتری هم کار میکنه ولی پیشنهاد نمیشه اونجوری ازش استفاده کرد، به خاطر نوسانات برق.
و اینکه هر وقت دوست داشتی میتونی بزنی به شارژ و لازم نیست کامل باتری خالی بشه. یک ماه هم به شارژ باشه باتریش خراب نمیشه.
من الان یک ماه هست گوشیم همیشه به usb وصله و دارم باهاش میرم اینترنت.جدیدا هم باهاش فیلم دانلود میکنم.
سرعتedgeش خوبه و فعلا سرعت بین 20 تا 30 هست.
هندزفریش خوبه ولی اگه خوشت نیومد میتونی از هندز فری دو تیکه رنوار استفاده کنی. قیمت ولوم دارش فک کنم 8 تومن بود.
سوالی داشتی بپرس.
در ضمن سنسور حرکتی داره به همراه دو بازی حرکتی.
ولی بازی های سنسور حرکتی موجود روش جواب نمیده.که یک ضعف در برابر رقیبش استار هست. البته استار هم خوبه بستگی داره شما از گوشی چی بخوای.
استار یکی از بزرگترین ضعف هاش اینه که پشتیبانی کامل فارسی رو نداره.
کیبورد کیورتی فارسی نداره و باید با عربی تایپ کنید که اونم مشکلاتی داره.
داخل نرم افزارهای جاوا مثل اپرا حروف فارسی جدا از هم نوشته میشه.
این هدست دو تیکه رنوار واقعا خودشه (یعنی همون لوله ایه هستش؟!)هندزفریش خوبه ولی اگه خوشت نیومد میتونی از هندز فری دو تیکه رنوار استفاده کنی. قیمت ولوم دارش فک کنم 8 تومن بود.
میدونی من چقدر دنبالشم!!!! جیگرتو! کجا میفروشن؟!؟!!؟ کامتل خاک بر سر که نداشت!!!
والله ما در پی مشکلی که ایجاد شده بود رفتیم همین کامتل خاک بر سر و اونجا دیدیم
لیست لوازم جانبی داشت.
نوشته بود هندزفری دو تیکه ولوم دار![]()
این لوله ای دیگه چیه؟لوله ای همونایی هست که سری w سونی اریکسون دارن؟
الان رنوار داری درسته؟ بعد هندزفریش دو تیکس؟
شاید من اشتباهی فک میکردم که بلندگوهاش از این جیری هاس که میره تو گوش: دی
خوب چرا خودت نمیسازی یکی؟
من یک گوشی چینی داشتم هندزفریشو دو تیکه کردم: دی
یک هندزفری سری wداشتم با هم مخلوطشون کردم: دی
فقط یک مشکل کوچولو داشت وقتی آهنگ گوش میکردی، تماس که میگرفتن خودش برقرار میشد: دی دکمش اتصالی پیدا کرده بود
گوشي فوق العاده خوبيه من حدود 6 ماهه دارمش عاليه.امكاناته اديت عكسش و فيلمش فوقالعاده است.دوربين خيلي باكيفيتي داره.در كل نسبت به قيمتش امكاناته زيادي داره.
لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــذذذذذذ ذذذذذذذذذت ببرين.![]()
گوشیم که الان ویوتی اسمارته و دو تیکست (یه مبدل با یه هدست)......اون دو تیکه بودن برام مهم نیست.....خود هدست رنوار رو میخوام که لوله ایه (همین هایی که میره داخل گوش)....خودم هدست لوله ای A4Tech دارم.....هدست خوبیه ولی همکارم رنوار داره با هدست اون که گوش میدم.....واااااااااااااای!!!!والله ما در پی مشکلی که ایجاد شده بود رفتیم همین کامتل خاک بر سر و اونجا دیدیم
لیست لوازم جانبی داشت.
نوشته بود هندزفری دو تیکه ولوم دار![]()
این لوله ای دیگه چیه؟لوله ای همونایی هست که سری w سونی اریکسون دارن؟
الان رنوار داری درسته؟ بعد هندزفریش دو تیکس؟
شاید من اشتباهی فک میکردم که بلندگوهاش از این جیری هاس که میره تو گوش: دی
خوب چرا خودت نمیسازی یکی؟
من یک گوشی چینی داشتم هندزفریشو دو تیکه کردم: دی
یک هندزفری سری wداشتم با هم مخلوطشون کردم: دی
فقط یک مشکل کوچولو داشت وقتی آهنگ گوش میکردی، تماس که میگرفتن خودش برقرار میشد: دی دکمش اتصالی پیدا کرده بوداصلا یه چیزیه.....
![]()
بچه ها من به یه مشکلی برخوردم. امروز چند تا آهنگ جدید ریختم تو گوشیم. اما وقتی Music Player رو میزنم لودینگ که داره میشه، گوشی ریست میشه. باطری و مموری رو درآوردم دوباره گذاشتم، مموری رو اسکن کردم، حتی همون آهنگارو پاک کردم اما باز ریست میشه. مموریم هم PNY کلاس 4 هست. خیلی وقته این گوشیو دارم و تا حالا همچین مشکلی نداشتم. میتونین کمکم کنین؟
پ.ن: قبلش دیکشنری سارا رو روش نصب کردم.
پ.ن2: آهنگها از تو منوی اصلی اجرا میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)