بیش از 1 روز ؟!
من امروز بعد از 3 روز شارژ کردم .
تازه با کلی استفاده و تلفن زدن و SMS و ...
1. نمیدونم ! خودم هم همین سئوال رو دارمسلام به همه ی 5800 دارای گل...
چندتا سوال دارم...
1.میشه روش N.Gage نصب کرد؟
2.برنامه های S60 V3 روش جواب میده؟
3.رزولوشن برنامه ها ی سیمبین مهم هستن؟ینی ممکنه یه برنامه ی سیمبین روی 5800 کوچک نشون بده؟آخه من تا حالا سیمبینی که رزولوشنش 360در640 (!) باشه رو ندیده بودم.میخوام بدونم سیمبینا هم Multiscreen هستن یا نه.
4.بازی ها و برنامه هایی که به صورت لمسی بهینه نشدن تکلیفشون چی میشه؟چه چیزی جای دکمه ها رو میگیره؟
5.کیفیت LCD چطوره؟تاچ گوشی چطوره؟پاسخ دهی سریع هست؟
6.صدا؟اگه میشه مقایسه کنید.زیاد تعریفشو شنیدم.بلندیش چطوره(هرطور باشه خیلی مهم نیست)؟(کیفیتشو نمیپرسم چون از اون بابت خیالم راحته!)
7.باطری؟چجوریاست؟زیاد دوام میاره؟
8.دوربین.اینو مث این که یه جورایی تعطیله.به گوشی های 2 سونی ازیکسون میرسه یا از اون هم ... .یا اینکه نه زیاد بهش تهمت زدن!!
9.سرعت گوشی چطوره؟من خودم 6120 دارم.تا وقتی بهش اجازه ی نفس کشیدن بدی (مموریش پر نباشه) فوق العادست اما مموریش که پر شد سرعتش افت محسوسی پیدا میکنه.(تازه میشه مث گوشیایی مث N73 موقعی که مموریشون خالیه!!!)
10.و بالاخره قیمت.چنده توی تهران؟
ازتون میخوام چند نفر به سوالایی که میشه بهش پاسخای متفاوت داد (6 تای آخری) پاسخ بدن و بگن گوششیشون چه ورژنی هست و ساخت کجاست.ببینیم واقعا تفاوتی هم توی ورژنای مختلف و ساخت کشور چین و مجارستان بودن گوشی هست یا نه!
2. بله تقریبا همه ی برنامه ها جواب میده
3. معمولا برنامه ها همه Full Screen میشن . یکمی واسه بازی باید حواست باشه .
4. بازی و برنامه هایی که لمسی نشدن ، خود سیستم عاملش یه On ScreenKeyboard واسشون میزاره .
5. کیفیت LCD خیلی خوبه - تاچ هم عالیه ، اگه با دست کارکنی عاشقش میشی ! - پاسخ دهی سریعی هم داره
6. کیفیت که خودتم گفتی عالیه و شکی توش نیست . بلندی صدا هم نمیدونم با چه گوشی مقایسه کنم ! ولی درحد قابل قبولیه .
مثلا تو جای شلوغ خیلی خوب جواب میده
7. بله اگه زیاد استفاده کنی 2 الی 3 روز جواب میده . اگه هم زیاد استفاده نکنی شاید تا 5 روز هم برسه !
از بابت باطری خیالت راحت تاحالا کسی مشکلی نداشته
8. نه کلا گوشی های سری Xpress Music دوربین تعریفی نداره .
البته این گوشی یکمی فرق داره . اونم تو فیلمبرداری .
چون بقیه گوشی ها 15 فریم در ثانیه فیلم میگیرن ولی این گوشی 30 فریم در ثانیه میگیره !!!
فقط یکمی تو عکسای ضعیفه .
9. من هنوز مموری رو پر نکردم ولی حدود 10 تا یا بیشتر برنامه و بازی نصب کردم که فعلا مشکلی نداشته .
یکی از دوستان میگفت 5 گیگ رمشو پر کردم بازم مثل روز اول کار میکرده .
حالا باید خودمون هم تست کنیم !
10 . قیمت توی تهران تو علائدین خوب بگردی 265 هم پیدا میکنی .