تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 282 از 4751 اولاول ... 1822322722782792802812822832842852862923323827821282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

یه سوال داشتم.مودم بیلیون که خود شاتل می ده چجوریه ؟؟زود داغ میکنه یا نه؟بعد میخواستم بدونم که این مودم به صبا نت هم میخوره که adsl 1 اراعه میده؟
    من billion5210 دارم از خود شاتل خریدم تا حالا که خدا را شکر مشکلی نداشته فقط مدت زمان زیاد که روشن میزارمش یکم داغ میشه
    درباره سازگاریش با صبا چیزی نمیدونم
    در کل به نظر من asus بخر هم امتحانشا پس داده هم با همه شرکتا سازگاره

2. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام برو بچز شاتل باز

ببینید من الان که حساب میکنم ، میبینم روزی بیش از 8 ساعت تو نت هستم (برای تقویت زبانا ، علاف نیستما ) ... به نظرتون تا هنوز خط اکتیو نشده (2هفته دیگه تازه اقدام میکنن) برم سرویسه art home بگیرم .... ؟ به نظرتون با این مصرف تو 512 اکو حجم کم نمیارم ...... ؟

پیشاپیش تشکر
    اگر دانلود سنگین نداری arthome برای وبگردی بسیار مناسبه.
    یک ماه arthome بگیر و به طور عادی استفاده روزانت رو بکن.اگر بعد از یکماه دیدی ترافیکت از 2.5 گیگ کمتره بعدش تبدیلش کن به eco.

4. 3 کاربر از اماستیاف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان
    من تازه شاتلی شدم.
    ماله شما هم سرعت دانلود از رپیدشر و مگاآپلود و.... گاهی اوقات کم میشه ؟؟ مثلا میاد رویه 30و25 اینا ؟؟؟ (محصوصا شبا)
    برای تورنت از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره ؟؟؟
    درود
    Last edited by ashi-khan; 15-01-2009 at 04:14.

6. این کاربر از ashi-khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اره من داشتم
    یه روز مفتی دادن استفاده کردم و فرداش وصل کردن

====
    دوستان جان من هر کی اینجا ارت هوم داره بگه !
    این حرف رو شما مطمئنی ؟؟؟ آخه منم این مطلب رو از یکی دیگه که تو مخابراته شنیده بودم که رانژه کردن کار چند دقیقه است ... واقعاً که آدم می مونه ... امان از این مخابرات
    بببین دوست عزیز تو تاپیک مقالات من توضیح دادم که اصلا دقیقا رانژه چی هست؟؟ یه مطالعه اینجارو بکنی خوبه
    این پست رو بخون توضیح به صورت مختصر و مفید دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همه عمل رانژه کردن مثله این میمونه که شما یه دوشاخه را به پریز برق وصل کنی(چه مثال خوبی زدم)
    بنابراین اگه میبینی گاهی این کار 7-8 روز طولش میدن به این دلیله
    1. تنلی مسئول این کار
    2. مسائل کاغذ بازی و امضا و....(یه روز فلانی نیست...یه روز هست ولی خودکار واسه امضا نداره یه روز هم خودش هست و هم خودکار برای امضا ولی مهرش گم شده و.....(تو خود حدیث مفصل بخوان)
    وگرنه کار رانژه کاری زمانبر نیست
    دوستان شاتلي دوتا سوال دارم

1)اين سرويسهايي كه eco هست مثلا 256 و512 را اگر بخواهيم بگيرم احتياج به نامه داره يا موردي نداره چون محدوده و مي شه گرفت ؟

2)حتما مودم را بايد از خودشون بگيريم يا خودمون هم مي توانيم تهيه كنيو مثلا من خودم dlink 322 دارم ؟
    1. بله حتما نامه میخواد بدون نامه به هیچ وجه سرویس بالاتر نمیدن
    2. خیر. اگه فکر میکنی میتونی از عهده تنظیم کردنش بر بیای خودت هر مودمی که عخشت(=عشقت) کشید بخر و استفاده کن
    درسته
    40 + 40 = 80 گیگ در اصل استفاده میشه کرد
    تا الان فعلا بیشتر دوستان چند هفتست تست کردن
    حتی شاتل میتونه این مشکل رو رفع کنه
    در ضمن من برای خانه نمیخرم برای شرکت میخرم
    تا اونجایی که میدونم استفاده از آرت هوم برای شرکتها ممنوع بید و فقط مختص به کاربران خونگیه

8. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بهترین و عاقلانه ترین کار اینه که شما همین اکو 512 رو بگیری یک ماه تست کنی،اگر دیدی داری برای حجم اذیت میشی ماه بعدش همون آرت هوم که میگی رو بگیر.
    ممنون ... راست میگی ...دیگه الکی هم هی بهش فکر نمیکنم .....خلاص .....
    فقط دعا کنید سریعتر وصل شه ....
    یارو میگفت که یه مشکل فنی پیش اومده ، میگه نمیتونیم پورت رو روی خط تلفن غعال کنیم..... مشکل از مخابراته ....حالا معلوم نیست کی خحل میشه .....ممکنم هست بزنن زیرش .....

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان
    من تازه شاتلی شدم.
    ماله شما هم سرعت دانلود از رپیدشر و مگاآپلود و.... گاهی اوقات کم میشه ؟؟ مثلا میاد رویه 30و25 اینا ؟؟؟ (محصوصا شبا)
    برای تورنت از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره ؟؟؟
    درود

بله همین طور هست البته اگر از این سایتا اکانت داشته باشی سرعتت همونه واسه بدونه اکانت محدودیت سرویس دارند !

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مهدی جون فکر کنم همینطوره که خودت میگی، میشه مثل زمانی که اکانت هنوز اکتیو نشده، منطقیشم همینه، چون اینطوری راحت میتونی وارد سایت شاتل بشی و فاکتورت رو آنلاین پرداخت کنی.

حالا با این isp جدید که گرفتی مشکل سرعتت حل شد؟!

حالش توپ بوده! درست گفته، البته معمولا حداکثر رو میگن که بعدا شاکی نشی! ولی اگه خوش شانس باشی 4-5 روزه وصل میشی.

دوست عزیز، اگر آرت هوم رو برای این میخوای که با اکانت 512 اکو بتونی با 64 هوم نامحدود دانلود کنی،برادرانه ازت میخوام این کار رو نکنی، به دو دلیل:

1- در صورت متوجه شدن شرکت شاتل(که حتما هم متوجه میشه) هر دو سرویس رو برای همیشه قطع میکنن(هم شما که 512 هستی و هم اون طرف که 64 هست).

علاوه بر اون جرایم نقدی بسیار سنگینی هم طبق مفاد ذکر شده در قرارداد شاتل باید پرداخت کنید، چون شرکت رسما از شما شکایت میکنه و از طریق محاکم قضایی ازتون ادعای خسارت میکنه.

2- شما 512 اکو دارید درسته؟ شبها بطور متوسط بین 1300 تا 1400 دانلود دارید که در ماه میشه حدود 40 گیگ! حالا اگر از این اکانت روی سرویس آرت هوم که 64 هست استفاده کنید هم بیشتر از 40 گیگ نمیتونید دانلود کنید،

چون آرت هوم اسما نامحدود هست، ولی در واقع 40 گیگ بیشتر نیست! پس شما میتونید قانونا با همین 512 خودتون 40 گیگ دانلود کنید، چه کاریه که بخواین غیر قانونی و با دردسر این 40 گیگ رو برید روی یه خط آرت هوم دانلود کنید؟؟!

البته بازم میگم همه اینا رو برادرانه گفتم وگرنه هرجوری خودتون صلاح میدونید عمل کنید.

آخه کلا میدونی عزیز مفت خوری یه حاله دیگه ای داره
    که ایرانی جماعت .............

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

میخواستم کانکت شم چندبار ارور 691 میداد، یه 10 باری ریدایل کردم تا وصل شدم! دوستان هم مشکل مشابه دارن؟ نکنه بازم فیبر نوری داره پاره میشه؟!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگر دانلود سنگین نداری arthome برای وبگردی بسیار مناسبه.
    یک ماه arthome بگیر و به طور عادی استفاده روزانت رو بکن.اگر بعد از یکماه دیدی ترافیکت از 2.5 گیگ کمتره بعدش تبدیلش کن به eco.
    ا .... این پست رو ندیده بودم ..... اینم حرفه بدی نیست ... ایول ....
    حالا خوبه این همه من حرف میزنم ، کلا یهو adsl تو منطقه مون فعال نشه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

میخواستم کانکت شم چندبار ارور 691 میداد، یه 10 باری ریدایل کردم تا وصل شدم! دوستان هم مشکل مشابه دارن؟ نکنه بازم فیبر نوری داره پاره میشه؟!
    برای من هم این اینجور میشه ولی خیلی خیلی کم مگر اینکه کانکت باشم ریستارت کنم....
    اگه مودم را یک خاموش روشن کنی باید درست بشه ...
    10 بار

15. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •