تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 282 از 1042 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه من توی سایتهای شرکتها که ی ارائه دهنده adsl رفتم دیدم ip که ارائه می دن با هم فرق داره یعنی دیدم نوشتن valid ip یا dynamic ip (متغیر) . اینا چه فرقی می کنن؟

این سوال رو هم جواب بدید که اگه خطم مشکل نداشت آیا می تونم 256 بگیرم یا نه؟ چون بیشتر از 128 به کاربر خانگی نمی دن.هرچند دوستان یا کلک یا چونه زدن و از در آشنایی وارد شدن گرفتن. چه جوری می شه 256 گرفت؟

خوب ip دو نوع داره یکی متغییر یکی هم ثابت یا اختصاصی
    که زیاد فرقی نمیکنه بسته به استفاده ای هست که شما از سرویست داری
    خوب برا 256 باید یا نامه از دانشگاه ببری یا اینکه یه شرکتی یه چیزی بابات داشته باشه آشناها داشته باشند که بگن تو کارمند اونجایی برایه کارایه تحقیقاتی به سرعت بالایه 128 نیاز داری همین یه کپی از روزنامه رسمی شرکت و مهر و امضا مدیر شرکت و خلاص

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

12 مرسی

دستتون درد نکنه بابت راهنمایی
    اگه می شه اون فرق IP ها رو هم بگید که یه چیزی هم یاد بگیرم.
    دسترسی به مدارک شرکت که زیاده.
    فقط یه ذره قیمت 256 بعضی شرکتها بالاست مخصوصا که محدود هم هستن.
    الان که با اینترنت شرکت وصل می شم و مجبورم خودمو کنترل کنم که کل سرعت رو نگیرم،در روز بالای 100m دانلود می کنم.تازه فقط دانلود مستقیمم اینه.جای قبلی آخر هفته کامپیوتر رو روشن می ذاشتم می رفتم.3 روز تمام مشغول بود. وقتی بر می گشتم تقریبا 6 تا DVD رایت می کردم (من کی کار می کنم؟ )
    من خوره فیلم و سریال و آهنگ دارم.به جز اینا EMULE هم معمولا PDF می گیره. کلا از 24 ساعت 14 ساعت در حال جستجو تو اینترنتم،4-5 ساعت کار می کنم، بقیشم فیلم می بینم.زندگی مفیدی دارم
    حالا با این اوصاف داتک 256 نامحدود با 28000 به صرفه است.فقط اگه مشکل قطعی و ... نداشه باشه.داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    تازه میخوام برم adsl بگیرم ولی نمیدونم از چه شرکتی بگیرم بهتره
    تا جایی که چک کردم پارس آنلاین و داتک و صبا نت به منطقمون نمی خورن ولی شاتل و آسیا تک بهمون میدن
    حا به نظرتون کدومشونو بگیرم
    تا ماهی 30 تومانم میدم ، دانلودم هم بد نیس پیش شماره هم 2620 هستش
    راهنمایی ام کنین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دستتون درد نکنه بابت راهنمایی
    اگه می شه اون فرق ip ها رو هم بگید که یه چیزی هم یاد بگیرم.
    دسترسی به مدارک شرکت که زیاده.
    فقط یه ذره قیمت 256 بعضی شرکتها بالاست مخصوصا که محدود هم هستن.
    الان که با اینترنت شرکت وصل می شم و مجبورم خودمو کنترل کنم که کل سرعت رو نگیرم،در روز بالای 100m دانلود می کنم.تازه فقط دانلود مستقیمم اینه.جای قبلی آخر هفته کامپیوتر رو روشن می ذاشتم می رفتم.3 روز تمام مشغول بود. وقتی بر می گشتم تقریبا 6 تا dvd رایت می کردم (من کی کار می کنم؟ )
    من خوره فیلم و سریال و آهنگ دارم.به جز اینا emule هم معمولا pdf می گیره. کلا از 24 ساعت 14 ساعت در حال جستجو تو اینترنتم،4-5 ساعت کار می کنم، بقیشم فیلم می بینم.زندگی مفیدی دارم
    حالا با این اوصاف داتک 256 نامحدود با 28000 به صرفه است.فقط اگه مشکل قطعی و ... نداشه باشه.داره؟

ip متغییر یعنی با هر بار dc شدن و اتصال دوباره ip شما تغییر میکنه اما ip اختصاصی این طور نیست
    ip اختصاصی بیشتر به درد کسانی میخوره که کار هایه مالی و بانکی با اینترنت انجام میدن که اونم تو ایران ممکن نیست چون ما توسط تمام بانک هایه جهانی تحریم شدم بعد ip اختصاصی امنیتش بیشتره و......
    چیزایی که اصلا به درد منو شما نمیخوره

در مورد داتک هم والا نسبت به شرکتایه دیگه کیفیتش کمه و معمولی رو به پایین هست بعضی اوقات ممکنه اذیتت کنه
    ولی من یکی از رفیقام داره راضی هست روزی هم کلا از 6 صبح تا 6 صبح فرداش دانلود میکنه روزی کلا 2- 3 گیگ دانلود داره مثل خودتون خوره فیلم و از این حر فاست حالا شما از دوستاتم بپرس اونا که داتک دارند راهنماییت کنن
    موفق باش

راستی برا تشکر هم فقط کافیه این گزینه را بزنید همین
    Last edited by isbn; 01-01-2009 at 14:34.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    تازه میخوام برم adsl بگیرم ولی نمیدونم از چه شرکتی بگیرم بهتره
    تا جایی که چک کردم پارس آنلاین و داتک و صبا نت به منطقمون نمی خورن ولی شاتل و آسیا تک بهمون میدن
    حا به نظرتون کدومشونو بگیرم
    تا ماهی 30 تومانم میدم ، دانلودم هم بد نیس پیش شماره هم 2620 هستش
    راهنمایی ام کنین ممنون میشم

هم شاتل و هم آسیا خوبن ولی من شاتل رو پیشنهاد میکنم بهتون البته یه 10 تومن بزارین روش از شاتل 256 آرت
    بگیرین راضی کننده هست پشیمون نمیشید البته شما بگید دقیقا کجا هستید
    آسیا هم اگه 128 با محدودیت حجمی بگیرید سرعت 512 به شما میده مثل صبانت ولی اگه نا محدود بگیرید همون 128 بهتون میده
    موفق باشی

داره خودمونی میشه hbokayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض adsl در مرکز بعثت

با توجه به اینکه سپنتا در تاریخ 20 آذر اعلام کرد adsl در مرکز ملت راه افتاد،تنها مرکزی که هیچ شرکتی در آن adsl نمیدهد مرکز تلفن بعثت هست که مرکز ما هستش کسی اینجا نمیدونه adsl این مرکز کی راه میافته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد داتک هم والا نسبت به شرکتایه دیگه کیفیتش کمه و معمولی رو به پایین هست بعضی اوقات ممکنه اذیتت کنه
    ولی من یکی از رفیقام داره راضی هست روزی هم کلا از 6 صبح تا 6 صبح فرداش دانلود میکنه روزی کلا 2- 3 گیگ دانلود داره مثل خودتون خوره فیلم و از این حر فاست حالا شما از دوستاتم بپرس اونا که داتک دارند راهنماییت کنن
    دوست عزیز این طور نیست ، من در حال حاضر بیشتر از 1 سال هست که دارم از داتک سرویس میگیرم و به غیر از این مشکل اخیر که پیش اومد ، در مجموع تا به حال از داتک خیلی راضی بودم . الان هم که مشکل رفع شده کیفیت خوبه و در حال حاضر هم رضایت دارم .

ناگفته نمونه که در مورد مشکل اخیر ، منظورم قطعی فیبر نوری بود که پیش اومد و من بعد از تماس با چندجا و پرس و جو ، احساس کردم که داتک بیشتر از اون چیزی که باید مشکل داره . اما به هر حال من به هیچ وجه نیمه خالی لیوان رو نگاه نمیکنم و به خاطر یکی دو هفته ، یک سال کیفیت رو نادیده نمیگیرم .

خود من هم خیلی زیاد دانلود دارم و در شرایط فعلی هیچ سرویس دیگه ای رو حاضر نیستم با داتک عوض کنم .

Edit :
    دوستان من نه همکار و نه مدیر هستم که بخوام به کسی تذکر بدم ، صرفا دوستانه ازتون میخوام که از ارسال پست های پشت سر هم خودداری کنید تا نظم تاپیک به هم نخوره و اگر بعد از شما کسی پستی رو ارسال نکرده ، همون پست قبلی رو ویرایش کنید (مثل همین کاری که من انجام دادم) و مطلب خودتون رو در همون پست قرار بدید .

برای پاسخ دادن به چند پست هم از Multi-Quote استفاده کنید تا همه رو در یک پست جواب داده باشید .
    ممنون
    Last edited by StormWielder; 01-01-2009 at 15:38.

8. 2 کاربر از StormWielder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز این طور نیست ، من در حال حاضر بیشتر از 1 سال هست که دارم از داتک سرویس میگیرم و به غیر از این مشکل اخیر که پیش اومد ، در مجموع تا به حال از داتک خیلی راضی بودم . الان هم که مشکل رفع شده کیفیت خوبه و در حال حاضر هم رضایت دارم .

ناگفته نمونه که در مورد مشکل اخیر ، منظورم قطعی فیبر نوری بود که پیش اومد و من بعد از تماس با چندجا و پرس و جو ، احساس کردم که داتک بیشتر از اون چیزی که باید مشکل داره . اما به هر حال من به هیچ وجه نیمه خالی لیوان رو نگاه نمیکنم و به خاطر یکی دو هفته ، یک سال کیفیت رو نادیده نمیگیرم .

خود من هم خیلی زیاد دانلود دارم و در شرایط فعلی هیچ سرویس دیگه ای رو حاضر نیستم با داتک عوض کنم .

والا من هم همینو میگم فقط بخاطره بعضی از اذیت هایی که بعضی موقع ها برا دوستان ایجاد کرده گفتم ولی میگم که الان من رفیقم داره خیلیییییییییی هم راضی هست
    با تشکر
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا من هم همینو میگم فقط بخاطره بعضی از اذیت هایی که بعضی موقع ها برا دوستان ایجاد کرده گفتم ولی میگم که الان من رفیقم داره خیلیییییییییی هم راضی هست
    با تشکر
    موفق باشید
    به عقیده من تمام isp ها در مواقعی چنین مشکلاتی رو دارن .

در ضمن من به پست قبلیم به مطلبی رو اضافه کردم ممنون میشم اگر به اون هم توجه کنید .

11. این کاربر از StormWielder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جديدا شركت لايزر قطعي هاش زياد شده ، آيا شركت هاي ديگه هم اينطوري شدن؟! قطعي زياد دارن؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •