تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 394 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اقا حالا که بحث به اینجا رسید بذارید اینطوری بپرسم بهترین پلیرهای موجود تو بازار از نظر کیفیت صدا الان کدوما هستن !بنده زیاد محدودیت بودجه ندارم البته برا وسیله ای که ارزش داشته باشه خرج میکنم !همینطور خارج از کشور اشنا دارم رم بالا و باطری زیاد مهم نیست اولویت اول کیفیت و شفافیت صدا !! گوشی رو هم حتما باید بگیرم چون قبلی شکست ! راستی این محدودیت عدم ارسال پیغام شخصی رو میشه رفع کنید پیشنهادی هم داشتم برا تالار که نمیدونستم کجا بگم اینکه چرا اینقدر تاپیک زیاد و تکراری وجود داره!ممنون از زحمات همگی شما دوستان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب قطعی نداره.
    از نظر بعضی
    Sony Z1000
    Hifiman 602
    Cowon D3
    و ...
    اینها رو هم نگاه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by peaceful1; 08-12-2011 at 16:24.

2. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون اقا یی Cowon D3و x7 و j3 بلوتوث جهت تبادل اطلاعات دارند ؟و کیفیت صداشون فرق چندانی با یکدیگر داره؟در ضمن این پلیرها تقریبا چند درصد کارو شامل میشن؟با یه هدفونه ثابت و ...(عاشق درصد گفتنتون شدم)

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کیفیتشون خیلی فرقی نمیکنم ولی چون D3 راک باکس قابل نصب هست و چند نرم افزار پیشرفته دیگه تنظیمت پیشرفته تری میده و در ضمینه BBE هم کار خودش رو خواهد کرد و به سختی میشه Flac های کیفیت بالا رو بهش اضافه کرد. این تفاوت های 20% لازم D3 رو به 24-25 میرسونه.
    هدفون هم بستگی به سبکی که گوش میدین فرق میکنه ولی برای سبک هایی که یارانی ها گوش میدند مثل متال و ... ATH-M50 خوبه.
    J3 کلی تم و ... داره و زمان پخشش و خیلی خوبه خیلی هم نازک و سبک هست تو حمل خیلی خوبه.صفحه زذ خش و ...
    X7 هم آرشیو همراه هست و زمان پخش بی نظیری داره.
    اگه از خرید پلیرتون اطمینان حاصل کردید برای مشاوره خرید هدفون به تاپیک مربوط مراجعه کنید
    با تشکر

5. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بازم سپاس جایی رو سراغ دارید که قیمت روز کووان رو داشته باشه؟الان حدود جی 3 چنده؟
    درسته که امرتات حدود 30 درصد بیشتر از قیمت واقعی عرضه میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلم این اولین پست من هست دوست عزیز cown j3 4 g به طور مثال تو لیست قیمت امرتات 222000تومان هست که با مالیات حدود 230000 تومن میشه وشاید توی بازار بشه 10 20 تومن ارزونتر پیدا کرد ولی 30 در صد کمتر همین مدل یعنی 161000تومن به نظر شما منطقی این قیمت.

8. این کاربر از hadi-fe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز چون منم شنیده ام مطمین نبودم ولی به نظر شما قیمت ارزون تو این سایت از کجا ناشی میشه؟
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان بنده قصد خرید جی 3رو داشتم که اتفاقی امشب تو چند تا سایت خارجی در مقایسه با سونیnwz-a818کیفیت صداش رو پایین تر گفته بودن الان سردرگم شدم دوباره! لطفا کسی که استفاده کرده یا اطلاع داره یه راهنمای کوچیک بده مممنون میشم!
    کجایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام من چند روز پیش یک iriver t9 خریدم سمت چپ صفحه یک خط از بالا تا پایین روشن نمیشه میخواستم بدونم برای من مشکلد داره یا کلا اینجوری هست
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون دوست عزیز چون منم شنیده ام مطمین نبودم ولی به نظر شما قیمت ارزون تو این سایت از کجا ناشی میشه؟
    کد:
    دوستان بنده قصد خرید جی 3رو داشتم که اتفاقی امشب تو چند تا سایت خارجی در مقایسه با سونیnwz-a818کیفیت صداش رو پایین تر گفته بودن الان سردرگم شدم دوباره! لطفا کسی که استفاده کرده یا اطلاع داره یه راهنمای کوچیک بده مممنون میشم!
    کجایی peaceful1 عزیز
    اون لینک نمیدونم از کجا آوردی واحدش رو هم نمیدونم چی هست بلاخره این ایران هست و شرایط خودش.
    همونطور که گفتم هر کسی یک نظری داره من هم میتونم چند تا فروم بگم که از صبح تا شب از J3 همش تعریف میکنند.
    همونطور که گفتم موضوع سیاه وسفید نیست.
    ...................
    با سلم این اولین پست من هست دوست عزیز cown j3 4 g به طور مثال تو لیست قیمت امرتات 222000تومان هست که با مالیات حدود 230000 تومن میشه وشاید توی بازار بشه 10 20 تومن ارزونتر پیدا کرد ولی 30 در صد کمتر همین مدل یعنی 161000تومن به نظر شما منطقی این قیمت.
    منظورتون رو دقیق تر بگید اسم اون یکی مدل رو نگفتید.
    بلاخره J3 کیفیت صفحه /اندازه صفحه /زمان پخش/.... بهتری نسبت به مدل های پایین تر خودش داره

13. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

15. این کاربر از MP3-MP4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •