بچه ها این کتابا رو من گرفتم ولی مطمئن نیست آموزش باشه
اونی که من گرفتم چند صفحه درس توضیح داده بعدش کلی تست و تمرین آورده
میشه عکسی از اون آموزشی که می گین بزارین
ممنون میشم
بچه ها این کتابا رو من گرفتم ولی مطمئن نیست آموزش باشه
اونی که من گرفتم چند صفحه درس توضیح داده بعدش کلی تست و تمرین آورده
میشه عکسی از اون آموزشی که می گین بزارین
ممنون میشم
اولش یه خورده اموزش داده و بعد تست ها ی اموزشی اورده که باید حتمآ جواب های تشریحی تست های اموزشی رو بخونی.چون بقیه ی مطالب درسی توی پاسخ های تشریحی تست های اموزشی بیان شده.در کل اکثر کتاب های مبتکران_اندیشه سازان همینجوریه.
3 تا کتاب داره برو تو سایتش نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تستی که مطرح کردی سخته!
من دارمش به جز اعلالش که عالیه بقیش قابل استفاده نیست یعنی اگه قدرت حفظیاتت بالاست به دردت میخوره اگه نه خریدنش اشتباهه. دیگه انتخاب گزینش با خودت![]()
Last edited by shabeashegha; 26-11-2009 at 13:34.
من فقط گاج سفید وخیلیم راضیم
البته یکم خیلی وقت میگیره
هندسه 2 رو البته زیاد مثل یکش خوب نیست مطالب اضافش خیلی زیاده
در ضمن کلا پر از نکته است
من همیشه سعی میکنم نکته هاشو اثبات کنم خودم
سلام
شما می تونید توی تایپیک روانشناسی کنکور،سوالات مربوط به انگیزه برای کنکور و مسایل روحی و روانی که نقش زیادی هم توی کنکور دارن بپرسین.منتظرتونم.![]()
اینم آدرس تایپیک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصطفی جون دستت درد نکنه خوب شد گفتی به نظر من هم کتابایی که فقط تست بهشون اضافه شده لازم نیست پول پشت جلد حساب بشه آخرش یه سنجش آخر میگیرم که تست های جدید داره
بازم دم کرج گرم این یه درصدی از کتاب کم میکنه انصافا این فروشگاه کتاب فارابی کرج خیلی با انصافه آدرسشو میدم بچه های کرجی اگه خواستن برن اینجا کتاب دسته دوم هم داره ولی متاسفانه زبان مبتکران نداره آدرس: خیابان دانشکده مدرسه دهخدا یه کوچه هست (اسمشو نمیدونم ولی سر کوچه بانک تجارته) یه پاساژ هست که دوتا کتابفروشی داره این کتابفروش خوبه ته پاساژه ولی اون یکی کتاب فروش خیلی بی انصافهکتاب هاتون رو کیلویی 50 تومان می خرند اما هر کدام از کتاب ها رو باید نصف قیمت بخری![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)