تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 282 از 923 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

به نظرم بهترین و منطقی ترین روش برای یادگیری زبان همین نکته ای هست که شما مطرح کردین: listening
    کودکی رو تصور کن که تازه داره حرف زدن و در واقع زبان مادریش رو یاد میگیره. نه میتونه بخونه و نه بنویسه و تنها ابزارش همین شنیدن هست. اما طی دو سه سال میبینی که صحبت کردن و اصول اساسی زبان رو یاد میگیره.

تو ذهنم بود یه تاپیک listening workshop راه بیفته و برنامه های رادیویی رو بزاریم بعدش دوستان چند بار گوش کنن و بعد هر کی هر جا مشکل داشت با ذکر جمله مورد نظر و زمان - دقیقه و ثانیه - مطرح کنه و دوستان کمک کنن. برنامه های رادیو رو گفتم چون من خودم خیلی راحت تر با اونها ارتباط برقرار میکنم تا پادکاست هایی که صرفن برای آموزش زبان ساخته میشن و فضای گفت و گو یی که تو برنامه های واقعی رادیو هست به نظرم مفیدتر و جذاب تره. دوستان اگر موافق اند و فکر میکنن عملی هست و استقبال میشه اعلام کنن تا به امید خدا تاپیک رو راه بندازیم.

خوب بعد از اینکه اطلاعات از طریق شنیدن دریافت شد مهمه که لغات جدید و کاربردهاشون ثبت و مرور بشن و به اینصورت پروسه یادگیری کم کم طی میشه. موفق باشی.
    خیلی مفید بود ... امیدوارم هر چه زودتر این کار انجام بدید!! میتونید یه لینکی از برنامه های رادیویی بدید... البته خوب بیشتر برنامه های که مخصوص کودکان باشه در ابتدایی کار موثرتره!! چون همون جور که گفتی یه بچه ها از ابتدا نمی تونه لغات سخت زبون مادریشو بفهمه!! پس به نظرم گام به گام پیش بریم بهتره!! تا اینکه از اول حرفه ای برخورد کنیم....

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به نظرم پادکست های BBC مناسب باشه...در مورد اکثر موضوعات هم پادکست موجوده.
    BBC.co.uk/podcasts
    تا نظر سایر دوستان چی باشه.

3. این کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

به نظرم پادکست های BBC مناسب باشه...در مورد اکثر موضوعات هم پادکست موجوده.
    BBC.co.uk/podcasts
    تا نظر سایر دوستان چی باشه.
    یعنی اونا فقط برای زبان ساخته شده یعنی جنبه آموزشی داره؟

تاريخ عضويت
    May 2008

1

یعنی اونا فقط برای زبان ساخته شده یعنی جنبه آموزشی داره؟
    آموزشی هم داره..مثل 6 minute English
    ولی پادکستای رادیو بی بی سی هست...جنبه آموزشی برای native ها نداره البته ولی ماها میتونیم از توش چیزای زیادی یاد بگیریم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

آموزشی هم داره..مثل 6 minute English
    ولی پادکستای رادیو بی بی سی هست...جنبه آموزشی برای native ها نداره البته ولی ماها میتونیم از توش چیزای زیادی یاد بگیریم.
    من یکیشو شنیدم! خیلی بد جوری صحبت میکنه ... سخته فهمیدنش!! نمیشه از سطح پایین تری شروع کرد؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008

1

من یکیشو شنیدم! خیلی بد جوری صحبت میکنه ... سخته فهمیدنش!! نمیشه از سطح پایین تری شروع کرد؟؟
    آره خب..سطحشون بالاست
    ولی پادکست های آسونتر هم هست برای زبان آموزا...مثل این:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متنش رو نگاه نکنید وقتی میگوشید 2 مگ هست.

8. 2 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام دوستان.
    من قبلا کتاب یک استریم لاین را در آموزشگاه خوانده ام و در کل از روند تدریس و روش مطالعه زبان مطلع هستم/.میدانم که باید زیادکاست گوش بدم و ...
    اما الان 3 سال از آن دوران میگذرد و پیری هستش و فراموشی
    برنامه ی کلاسی دانشگاهم طوری هست که از 8 صبح تا 6 کلاس دارم و آموزشگاه هم دور هستش و به خاطر اینکه چند روز در هفته را هم عملی دارم واقعا انرژی ندارم.یعنی من اگه از خوابگاه تا آموزشگاه برم و برگردم دو و نیم ساعت طول میکشه و حداقل هم باید 2 ساعت نیز مطالعه کنم که وقتم کاملا پر میشه.
    و اما
    چون نمیخوام کلاس برم و از طرفی چون میخواهم یادگیری برایم جذاب بشه فکر کنم باید از امکانات جانبی مثل سی دی و نرم افزار و ... استفاده کنم.البته در کنار اینها کتاب مورد علاقه ی استریم لاین را نیز میخواهم بخوانم.
    نظرتون در مورد نرم افزارهای learn to speak english and tell me more چی هستش؟آیا باعث جذابیت در یادگیری بنده میشه؟
    در کنار این نرم افزار آیا باید چیز دیگری را نیز مطالعه کنم؟میشه بهترین وسایل کمک آموزشی را از سطح مقدماتی تا سطح پیشرفته (واقعا پیشرفته باشه نه مثل نصرت 2)را معرفی کنید.
    با تشکر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.
    من قبلا کتاب یک استریم لاین را در آموزشگاه خوانده ام و در کل از روند تدریس و روش مطالعه زبان مطلع هستم/.میدانم که باید زیادکاست گوش بدم و ...
    اما الان 3 سال از آن دوران میگذرد و پیری هستش و فراموشی
    برنامه ی کلاسی دانشگاهم طوری هست که از 8 صبح تا 6 کلاس دارم و آموزشگاه هم دور هستش و به خاطر اینکه چند روز در هفته را هم عملی دارم واقعا انرژی ندارم.یعنی من اگه از خوابگاه تا آموزشگاه برم و برگردم دو و نیم ساعت طول میکشه و حداقل هم باید 2 ساعت نیز مطالعه کنم که وقتم کاملا پر میشه.
    و اما
    چون نمیخوام کلاس برم و از طرفی چون میخواهم یادگیری برایم جذاب بشه فکر کنم باید از امکانات جانبی مثل سی دی و نرم افزار و ... استفاده کنم.البته در کنار اینها کتاب مورد علاقه ی استریم لاین را نیز میخواهم بخوانم.
    نظرتون در مورد نرم افزارهای learn to speak english and tell me more چی هستش؟آیا باعث جذابیت در یادگیری بنده میشه؟
    در کنار این نرم افزار آیا باید چیز دیگری را نیز مطالعه کنم؟میشه بهترین وسایل کمک آموزشی را از سطح مقدماتی تا سطح پیشرفته (واقعا پیشرفته باشه نه مثل نصرت 2)را معرفی کنید.
    با تشکر
    به نظر من، اگه شما زمانت طوری پره که فرصتی برای آموزشگاه نداری، بیش از اینکه به دنبال انتخاب روش باشی، باید دنبال ایجاد انگیزه و علاقه باشی (چیزی که خودت هم بهش اشاره کردی) .. من شک دارم این نرم افزارهای آموزش زبان یا خیلی از روش های مرسوم دیگه چندان باعث ایجاد علاقه/انگیزه بشن (اگه موثر بودند، الان سطح زبانِ زبان آموزهای کشورمون چندین درجه باید بالاتر می بود!) .. به نظرم اگه کتاب خاصی رو دوست داری برو دنبال همون... اساساً ببین چی واسه راحت تره، با چی بیشتر حال می کنی ... سعی کن پروسه یادگیری رو تا میتونی غیررسمی کنی ..

11. 6 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.کتاب استریم لاین رو میخواهم مطالعه کنم و درکنارش مهارت شنیداری خودم رو افزایش بدهم.
    نرم افزار درسته نمیتونه جای مربی یا استاد رو پرکنه اما فکر کنم تا حدودی بتونه فعالیتهای من رو قانونمند کنه.
    قبول دارم که نمیشود با نرم افزار خیلی حرفه ای یاد گرفت اما میخواهم به عنوان یک سرگرمی که تا حدودی فعالیتهای من را قانونمند کنه از آن استفاده کنم.
    به نظر شما tell me more بهتره یا learn to speak english?
    البته در کنار کتاب استریم لاین از VOA قصد دارم استفاده کنم.
    یه برنامه ی تقریبا 3 ساله برای خودم ترتیب میخوام بدم که تا ان وقت تا حدودی تسلط پیدا کنم و بتونم مدرک تافل خودم رو بگیرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام

it's been ages يعني چي؟

و

it used to hate cooking but i love it now

يعني چي؟ used to چه معني ميده ؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •