تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 1138 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه ehsanbahari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طوفان

پيش فرض

سلام دوستان ببخشيد باموبايل وصل شدم نتونستم پست قبلرو حذف کنم.
    يه سوال دارم از اساتيد.چند روز پيش تو يه سايت امريکايى يه کاديلاک فليتوود مدل ۱۹۹۸يا ۹۵ که برافروش بود پيداکردم که قيمتو زده بود دوهزار ودويست دلار.توى ماشين با هتل تفاوت چندانى نداشت و فوق العاده شيک بود.بيرونش هم در حد صفر.شک دارم تو ايران زير ۳۵ بدنش.ميخوام بدونم چطورميتونم اين ماشين دست دوم رو وارد ايران کنم.کسيرودارم که پولش رو با حساب بين المللى بده ولى چطور بيارمش ايران؟گمرکش چقدر ميشه؟
    سپاسگذارم

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جانا سخن از زبان ما میگویی...!!!
    من هم خیلی دوست دارم خودروی مورد نظر خودم را از خارج کشور بخرم و وارد کنم..اما امکان پذیر نیست..چون:
    اینجور که تعیین شده تنها خودروهایی که حداکثر تا 2 یا 3 سال از عمر آنها میگذره قابل وارد کردن هستند و بقیه ورودشان ممنوعه..و البته گویا یه عداوت خاصی هم با خودروی آمریکایی هست که ندیدم کسی بتواند وارد کنه..مگر بصورت پلاک موقت آنهم مدل بالا..اگر پلاک ایران شده باشه حتما از روشهای (خاص!!!) این کار را انجام داده..
    حالا شما حساب بکن یه کادیلاک مدل پایین که از نظر قوانین کشور فرسوده به حساب میاد و مصرف سوخت بالا داره و خیلی بزرگه و ترافیک ایجاد میکنه و تجملی است و و..و..و.. چه جور ممکنه اجازه وردو بگیره؟از آن گذشته گمرکی وحشتناکی که همین الان روی ماشینهای وارداتی گذاشتند ( و انگار دوباره از 70 % به 95%) برگشته چه قیمتی روی آنها میکشه ...
    من توصیه میکنم از گمرک محل زندگی سوال بکنین هر چند که چندان جواب درستی نمیتونن بدند چون من قبلا سوال کردم و خیلی بی سر و ته جواب دادن..

3. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanbahari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طوفان

پيش فرض

سلام على اقا.من حتى حاضرم ۳۰۰ درصد گمرکى بدم که باپول خودش ميشه ۹ تومن.عالى نيس؟ يه فاميل داريم(از همون نامردا) که ممکنه بتونه برام کارى کنه.اصلا نميشه يه ماشين دسته دو جديدتر که قيمت پايينى هم داشته بشه وارد کنيم.مثلا بنزهاي جديدى هستن که قيمتشون فقط ۸ هزارتاس.اگه بشه قول ميدم در خدمت شما هم باشم تا بتونيم خيابوناى نيمه جون اين زن زخم خورده رو دوباره به وجد بياريم.
    امضا:خسى که ميخواد در مسير طوفان قرار بگيره
    Last edited by ehsanbahari; 16-06-2010 at 13:36.

5. 2 کاربر از ehsanbahari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله حق با شماست..وقتی که قیمت پایین یه خودوری دست دوم را در آمریکا در مقایسه با همان خودرو در ایران میبینیم کاملا مشخصه که حتی گمرکی خیلی زیاد هم نمیتونه جلوی رقابت را بگیره..اما اونها هم میدونن و نمیگذارن کسی اینجوری وارد بکنه مگر تحت شرایط خاصی..مثلا در ادامه همین داستان خودروهای فرسوده چند سال پیش قرار شده بود هر کسی ماشین دست دوم خودشو اوراق بکنه و بجاش یه ماشین نو یا دست دوم مدل بالا وارد بکنه که خیلی ها خوشحال شدند که مثلا الان پیکان 52 من تبدیل به کاپریس 90 میشه!اما خبری نشد که نشد چون اینجوری کار و بار تولید داخل کساد میشد..
    خیلی راههای دیگه هم هست که قبل از ما آزمایش شده و تا حدودی جواب داده.مثل دوتا یکی کردن ماشین.سالم و مدل بالا وارد بکنین و او راق بکنی و روی یه سند مدل پایین یا تصادفی از همان نوع جفت و جور کنی که یه جورایی کلک قانونی به حساب میاد..حالا این هم بشه یا نه بستگی به مدل ماشین و طرف حساب و ...داره.
    توی سرچ من این آگهی را دیدم..شاید اگر تماس بگیرید اطلاعات بهتری به شما بدهند اما معمولا ارتباطات این وسط وجود داره که ما بیخبریم..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tazevared12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام.اگر از هر نمایشگاه یا گردهمایی خبر دارید لطفا معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام.اگر از هر نمایشگاه یا گردهمایی خبر دارید لطفا معرفی کنید.
    یه سری به اینجا بزنید..حتما خوشتان میاد....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه موردی رو در مورد قوانین واردات بگم اونم اینکه در مورد بعضی ماشینها قیمت تمام شده ماشین بخصوص قیمت ماشینها دست دوم قیمت فاکتور شده محاسبه نمیشه بلکه قیمت کارشناسی گمرک محاسبه میشه
    همون اتفاقی که برای بعضی از کشنده های وارد شده از ایتالیا توی تبریز افتاد این کشنده ها با اینکه هر کدوم نزدیک 20 میلیون تموم شده بودن و با محاسبه 20 درصد گمرکی که برای خودرو های کار گرفته میشد باید حدود 25-30 میلیون در می اومدن با نظر کارشناس گمرک 70-80 میلیون قیمت گذاری شدن
    الانم همونطور که همه خوب میدونیم با بعضی از موارد میشه به راحتی مشکلات واردات یک خودروی خاص رو حل کرد منظور همون بند پ از هر نوعش هستش .
    ما خودمون اگه اون بند پ رو میتونستیم حل کنیم الان یه ماک مدل 1999 با قیمت 5000 دلار وارد کرده بودیم .

12. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام و درود
    و البته گویا یه عداوت خاصی هم با خودروی آمریکایی هست که ندیدم کسی بتواند وارد کنه..مگر بصورت پلاک موقت آنهم مدل بالا..اگر پلاک ایران شده باشه حتما از روشهای (خاص!!!) این کار را انجام داده..
    یعنی شما هر ماشینی رو که بخوای بیاری ایران با پرداخت حق گمرک هم نمیتونی بیاری داخل؟!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چون من تابحال برای واردات خودرویی خاص اقدام نکردم نمیتونم دقیق بگم که بله یا خیر..میشه یا نمیشه!اما تا الان که دیدم و با بعضی از کسانی که دستی در واردات قطعات و اوراقی ماشین آمریکایی دارند صحبت کردم قوانین سفت و سختی برای اون وجود داره(حداقل برای کسانی مثل ما که دستشون از همه جا کوتاهه!!)
    مثلا یکی از افرادی که در ضمینه تعمیرات و اوراقی ماشین امریکایی در اهواز فعالیت داره و مدام به امارات سر میزنه تعداد زیادی خودروهای آمریکایی خوب..سالم..دست دوم..تصادفی و..و. با قیمتهای بسیار نازل آنجا میبینه که اگر میتونست بیاره یک شبه ره صد ساله میرفت..اما امکان نداره..حالا اینکه ماشین آمریکایی باشه هم چندان فرقی نمیکنه(آمریکایی را بیشتر چون نمایندگی در ایران نداره و البته اسما مصرف بالا هم دارند اینجور مورد غضب قرار گرفته..)
    اما حرف اصلی اینجاست که اگر آزاد بشه تولیدات داخلی با یه فاجعه روبرو میشن..دیگه مشتری نخواهند داشت..

15. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام و درود

یعنی شما هر ماشینی رو که بخوای بیاری ایران با پرداخت حق گمرک هم نمیتونی بیاری داخل؟!!
    سلام
    چرا فقط چند گزينه رو بايد رعايت كني تا بتوني ماشين وارد كني
    1-3سال بشتر از عمر ماشين نرفته باشه
    2-ماشين 8 سيلندر يا بالاتر نباشه تا 6 سيلندر مجازه!!
    3- اينا برا وارد كردن با پلاك ملي هستش
    اما عبور موقت حتي لامبورگيني مورسيه لاگو كه 12 سيلندر هم هست موقت وارد كردن
    تشكر

17. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •