سلامسلام پورت هاي ورودي و خروجي رو تست كنين..
تست کردم ولی حل نشد مشکلم....
متاسفانه همه ی صداهای یاهو مسنجر میاد،جز صای ملتی که دارن صحبت میکنن!!!
پاک و نصب مجدد رو هم تست کردم نتیجه ای نگرفتم!
سلامسلام پورت هاي ورودي و خروجي رو تست كنين..
تست کردم ولی حل نشد مشکلم....
متاسفانه همه ی صداهای یاهو مسنجر میاد،جز صای ملتی که دارن صحبت میکنن!!!
پاک و نصب مجدد رو هم تست کردم نتیجه ای نگرفتم!
سلام دوستان
یاهو نصب کردم
چند روز باز میشد الان دیگه باز نمشه
ایدی وارد و رمز وارد میکنم چند ثانیه صبر میکنی میگه رمز اشتباه
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
من چند شب پيش كه مي خواستم با دوستم چت كنم به محض برقراري ارتباطمون يه فايل از طرف من واسه اون و يه فايل از طرف اون واسه ي من اومد بدون اينكه چيزي براي هم فرستاده باشيم اين يعني چي ؟![]()
یعنی ویروسی که خودش رو از این طریق منتشر میکنه.اسمش هم اکثرا اینه البته انگلیسیش(آیا کسی که تو این عکسه شما هستین؟)
دلیل میتونه چند تا باشه :
1. آیدی شما قفل شده، برای حل این مشکل میتونید وارد آدرس زیر بشید و یوزر و پسوردتون رو وارد کنید و لاگین بفرمایید. بعد صفحه رو با خیال راحت ببندید و مسنجرتون رو ساین این کنید :
my.yahoo.com
2. آیدی شما -- شده، راه حلی وجود نداره، با آیدیتون خداحافظی کنید
3. پهنای باند اینترنت شما پایین هست و امکان لاگین به دلایلی وجود نداره
4. آیدی شما توسط خود یاهو غیر فعال یا Deactive شده، که میتونید از طریق مکاتبه با بخش پشتیبانی، مشکل رو مطرح کنید ( این کار مستلزم به خاطر داشتن سوالات امنیتی هست که موقع ثبت نام آیدیتون وارد کرده بودید )
جواب رو اینجا دادم :
و البته دوست خوبمون هم اینجا توضیحات خوبی دادن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل خاصی داره اتفاقا :ذی
و این دلیل چیزی نیست جز : پهنای باند کم اینترنت موبایلی موسوم به GPRS یا EDGE یا به بیان دیگه، سرعت اینترنت شما بسیار پایین هست
همين مشكل رو خود من هم داشتم ؛ توي پي سي شده حتي اَد ليستام غيب شدن ؛ ولي بعد از
يه مدت همه چي اُوكي شده..
سلام دوست عزیز
1-ایدی من با سایت ایبودی و سایت یاهو باز میشه
2-100% -- نشده چون باز میشه
3-انترنت من سرعتش 1mg هست
خب یه دلیل دیگه هم که جا انداختم شما از پراکـسی استفاده می کنید پس به این دلیل مشکل ایجاد شده
از منوی Messenger و بخش Connection Preferences دو گزینه ی Connect Directly و Pr-oxy Server و ( HTTP Pr-oxy ) رو تست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)