تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 288 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جزییات آماری کنکور ارشد اعلام شد

مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به برگزاری کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶ در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه از انتشار اطلاعیه جزئیات کارت ورود به جلسه آزمون در فردا

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، دکتر حسین توکلی افزود: برای شرکت در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی تعداد ۸۷۸ هزار و ۳۸۸ داوطلب ثبت نام کردند.

وی افزود: از این میان، تعداد ۴۳۰ هزار و ۶۶ نفر زن و ۴۴۸ هزار و ۳۲۲ نفر مرد هستند. همچنین تعداد ۵۳۳ هزار و ۵۵۱ داوطلب در گروه علوم انسانی، تعداد ۴۵ هزار و ۲۲۸ داوطلب در گروه علوم پایه، تعداد ۲۰۰ هزار و ۱۹۴ داوطلب در گروه فنی و مهندسی، تعداد ۲۷ هزار و ۹۱۵ داوطلب در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، تعداد ۶۹ هزار و ۳۴۳ داوطلب در گروه هنر و تعداد ۲ هزار و ۱۵۷ داوطلب در گروه دامپزشکی ثبت نام کردند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: از تعداد ۸۷۸ هزار و ۳۸۸ داوطلب، تعداد ۷۱ هزار و ۷۷۴ داوطلب علاوه بر انتخاب کدرشته امتحانی اول، علاقمندی خود را نیز به کد رشته امتحانی دوم اعلام کرده اند. با توجه به اینکه هر یک از آزمون ها جداگانه برگزار می شود و هر یک از داوطلبان باید برای ورود به جلسه آزمون کارت آزمون خود را به طور جداگانه دریافت کنند، در مجموع داوطلبان ثبت نام کننده و علاقمندان به کدرشته امتحانی دوم در مجموع ۹۵۰ هزار و ۱۶۲ کارت صادر شده است.

وی افزود: از تعداد ۹۵۰ هزار و ۱۶۲ کارت صادره، تعداد ۴۶۲ هزار و ۵۶۵ کارت برای داوطلبان زن و ۴۸۷ هزار و ۵۹۷ کارت برای داوطلبان مرد صادر می شود.

توکلی یادآور شد: اطلاعیه سازمان سنجش درباره تاریخ، محل رفع نقص کارت و محل آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ۹۶ از فردا دوشنبه ۲۸ فروردین ماه ۹۶ بر روی سایت سازمان سنجش و در نشریه پیک سنجش روزهای دوشنبه ۲۸ فروردین و ۴ اردیبهشت منتشر می شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: برای داوطلبانی که در دو کد رشته امتحانی ثبت نام کرده اند دو کارت ورود به جلسه آزمون صادر شده که داوطلبان باید هر دو کارت را پرینت بگیرند. برای حضور در جلسه آزمون همراه داشتن کارت آزمون و اصل کارت ملی و اصل شناسنامه عسکدار الزامی است.

وی اضافه کرد: آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین اولین مرحله بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی برای داوطلبان ۱۳۲ کدر شته امتحانی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت در ۶۸ شهرستان و ۱۸۵ حوزه امتحانی برای ۶ گروه آموزشی برگزار می شود.

توکلی گفت: از ۱۳۲ کدرشته امتحانی آزمون داوطلبان ۴ کدرشته ۱۲۸۷ (مهندسی طراحی محیط زیست)، ۱۳۵۶ (نمایش عروسکی)، ۱۳۶۰ (مجموعه موسیقی) ، ۱۱۲۹ (زبان و ادبیات اردو) به ترتیبت آزمون ورودی ۱۲۸۷، ۱۳۵۶ و ۱۱۲۹ در بعد از ظهر پنجشنبه ۷ اردیبهشت و آزمون ۱۳۶۰ در صبح روز جمعه ۸ اردیبهشت منحصرا در شهرستان تهران برگزار می شود.

وی یادآور شد: آزمون ۱۲۸ کدرشته امتحانی دیگر علاوه بر تهران در ۶۷ شهر دیگر نیز برگزار می شود. آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ در صبح پنجشنبه ۷ اردیبهشت در کل کشور با حضور ۳۶۲ هزار و ۸۳۵ داوطلب در ۱۱ کدرشته امتحانی، در بعدازظهر پنجشنبه ۷ اردیبهشت با حضور ۱۳۷ هزار و ۴۰۹ داوطلب در ۶۳ کد رشته (شناور)، در صبح جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۳۲۹ هزار و ۵۵۴ داوطلب در ۲۲ کدرشته و در بعدازظهر جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۱۲۰ هزار و ۳۶۴ داوطلب در ۳۶ کدرشته امتحانی برگزار می شود.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ در صبح پنجشنبه ۷ اردیبهشت در تهران با حضور ۷۸ هزار و ۵۱ داوطلب در ۱۱ کدرشته امتحانی، در بعدازظهر پنجشنبه ۷ اردیبهشت با حضور ۴۳ هزار و ۲۷۱ داوطلب در ۶۳ کد رشته (شناور)، در صبح جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۶۷ هزار و ۲۷۸ داوطلب در ۲۲ کدرشته و در بعدازظهر جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۲۴ هزار و ۵۱۷ داوطلب در ۳۶ کدرشته امتحانی و در مجموع ۲۱۳ هزار و ۱۱۷ داوطلب در ۱۳۲ کدرشته برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶ در ۶۷ شهرستان در مجموع برای ۷۳۷ هزار و ۴۵ داوطلب در ۱۲۸ کد رشته برگزار می شود. این آزمون در صبح پنجشنبه ۷ اردیبهشت با حضور ۲۸۴ هزار و ۷۸۴ داوطلب در ۱۱ کدرشته امتحانی، در بعدازظهر پنجشنبه ۷ اردیبهشت با حضور ۹۴ هزار و ۱۳۸ داوطلب در ۶۰ کد رشته (شناور)، در صبح جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۲۶۲ هزار و ۲۷۶ داوطلب در ۲۱ کدرشته و در بعدازظهر جمعه ۸ اردیبهشت با حضور ۹۵ هزار و ۸۴۷ در ۳۶ کدرشته امتحانی برگزار می شود.

جدول آمار داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال96

2. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ حاوی اطلاعات ثبت‌نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از روز دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.به گزارش مسترتست، بنا بر اعلام سازمان سنجش، آزمون برای ‌۱۳۲ کد رشته‌‌ امتحانی‌ در نوبت صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۷ و ۸ اردیبهشت ‌ماه سال ۱۳۹۶ و براساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد. داوطلبان‌ متقاضی‌ هر یک‌ از کدرشته‌های امتحانی‌ لازم‌ است‌ به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه نمایند. شهرستان محل برگزاری آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان به شرح جدول شماره ۱ می‌باشد.لازم به توضیح است کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبت‌نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از روز دوشنبه ۴/۲/۹۶ برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌ای (نام‌، نام‌خانوادگی، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد رهگیری) نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. لذا کلیه داوطلبان بایستی شخصاً برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند.تبصره- آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر کدرشته امتحانی اصلی متقاضی شرکت در یکی از ۶۲ کدرشته امتحانی به عنوان رشته امتحانی دوم نیز بوده‌اند، می‌بایست کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از سایت این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه نمایند.۱- آزمون‌ کدرشته‌‌های امتحانی ۱۱۲۹ (زبان و ادبیات اردو)، ۱۲۸۷ (مهندسی طراحی محیط زیست)، ۱۳۵۶ (نمایش عروسکی) و ‌‌۱۳۶۰ (مجموعه موسیقی‌) منحصراً در شهرستان تهران‌ برگزار خواهد شد؛ لذا داوطلبان‌ هریک از کد‌رشته‌های امتحانی مذکور ضرورت‌ دارد براساس‌ آدرس و تاریخ مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون به حوزه امتحانی مربوط در شهرستان تهران مراجعه نمایند.۲- محل برگزاری آزمون برای ۶ کدرشته امتحانی شامل کدرشته‌های امتحانی ۱۱۴۷، ۱۱۴۹‌،‌۱۱۵۰‌، ۱۱۵۱ ، ۱۱۵۸ و‌ ۱۱۵۹ که ثبت‌نام آنها توسط دستگاههای اجرایی ذیربط و با هماهنگی این سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران خواهد بود و از طریق اطلاعیه‌ای که هریک از ارگانهای ذیربط صادر می‌نمایند آزمون این کدرشته‌ها در تاریخهای پیش‌بینی شده برگزار خواهد شد. برای این دسته از داوطلبان کارت شرکت ‌در ‌آزمون از طریق سایت سازمان صادر نشده است.داوطلبانی که موفق به مشاهده و پرینت کارت شرکت در آزمون خود نشوند، ضرورت دارد برای پیگیری موضوع در زمانهای اعلام شده به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص (مطابق جدول شماره ۲) مراجعه نمایند.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من یه سوالی دارم فک کنم بهترین جا برای دریافت پاسخ همینجاست

من سال قبل برای کنکور ارشد شرکت کردم . رشتم کامپیوتر هستش. هم در رشته اصلی ثبت نام کردم (مهندسی کامپیوتر) و هم رشته شناور (IT) که رشته خودم هم IT هستش. سر جلسه IT (شناور) رفتم اما برای دومی نه . مجاز به انتخاب رشته شدم و تونستم تو انتخاب ، شبکه رو بزنم که جزو دروس مهندسی کامپیوتر هستش که من تو جلسش اصلا نرفتم !
    امسال من فقط همون رشته شناور ای تی رو فقط زدم ! امسال هم میتونم شبکه انتخاب کنم ؟!
    و مورد بعدی اینکه در مورد دانشگاه آزاد چطور خواهد بود ؟!

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    من یه سوالی دارم فک کنم بهترین جا برای دریافت پاسخ همینجاست

من سال قبل برای کنکور ارشد شرکت کردم . رشتم کامپیوتر هستش. هم در رشته اصلی ثبت نام کردم (مهندسی کامپیوتر) و هم رشته شناور (IT) که رشته خودم هم IT هستش. سر جلسه IT (شناور) رفتم اما برای دومی نه . مجاز به انتخاب رشته شدم و تونستم تو انتخاب ، شبکه رو بزنم که جزو دروس مهندسی کامپیوتر هستش که من تو جلسش اصلا نرفتم !
    امسال من فقط همون رشته شناور ای تی رو فقط زدم ! امسال هم میتونم شبکه انتخاب کنم ؟!
    و مورد بعدی اینکه در مورد دانشگاه آزاد چطور خواهد بود ؟!

ممنون
    بله می تونید . مشکلی نیست . دانشگاه آزاد هم تجمیع شده آزمونش

6. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امشب؛ آخرین مهلت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۹۶

مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به آخرین فرصت دریافت کارت کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۶ گفت: تاکنون بیش از ۶۳ درصد داوطلبان کارت گرفتند و ساعت ۱۲ امشب آخرین فرصت دریافت آن است.

8. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از افزایش تعداد داوطلبان آزمون‌های سراسری و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها در سال 96 خبرداد.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، دکتر ابراهیم خدایی در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی کنکور کارشناسی ارشد سال 96 در محل دانشگاه تبریز اظهار کرد: در سال جاری 878 هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد وجود دارد و 49 درصد داوطلبان زن و 51 درصد مرد هستند.

وی اضافه کرد: متقاضیان آزمون کارشناسی ارشد در 132 رشته امتحانی، در 68 شهرستان و 185 حوزه امتحانی طی روزهای 7 و 8 اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

وی با با بیان اینکه نتیجه اولیه آزمون نیمه دوم خرداد ماه اعلام می‌شود، گفت: با توجه به تجمیع آزمون‌های ارشد دانشگاه‌های آزاد و دولتی پیش بینی ظرفیت پذیرش 170 تا 180 هزار نفری برای اقدام از طریق سازمان سنجش آموزش کشور و ظرفیت 150 هزار نفری دانشگاه آزاد اسلامی داریم و نتایج نهایی در هفته اول شهریور اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از افزایش داوطلبین آزمون کارشناسی ارشد در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در مجموع 878 هزار و 387 داوطلب در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته 96 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ثبت نام کردند که این آمار در مقایسه با تعداد ثبت نام کنندگان سال گذشته که 761هزار و 116 بود، بیش از 13 درصد افزایش یافته است. علت اصلی این افزایش تجمیع آزمون‌ دانشگاه‌های دولتی و آزاد است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد داوطلبان آزمون سراسری و آزمون دکتری دانشگاه‌ها نیز در سال جاری افزایش یافته که با توجه به تجمیع آزمون ورودی دانشگاه آزاد اسلامی با سنجش، افزایش داوطلبان آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها منطقی به نظر می‌رسد ولی در خصوص آزمون سراسری این مسئله قابل تحلیل است.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه سیاست وزارت علوم توسعه رشته‌های بین رشته‌ای و فرارشته‌ای است،گفت: آمار داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد96، 878 هزار و 387 نفر است ولی چون در این دوره آزمون، در حدود 68 رشته بین رشته‌ای وجود دارد و برخی از افراد متقاضی شرکت در دو رشته هستند، آمار متقاضی رشته‌ها، بیش از 950 هزار نفر است.

دکتر خدایی آمار داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد در استان آذربایجان‌شرقی را 42 هزار نفر داوطلب اعلام کرد و گفت: این داوطلبان در 132 رشته امتحانی در حوزه‌های امتحانی تعیین شده در دو شهرستان تبریز و مراغه به رقابت می پردازند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص انتشار سؤالات آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1396 و كليد سؤالات پس از برگزاري آزمون
    بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت‌كننده در آزمون ورودي دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1396 مي‌رساند كه سؤالات هريك از كد رشته‌هاي امتحاني مذكور تا پايان روز شنبه (9/2/96) برروي سايت سازمان به آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار مي‌گيرد. ضمناً كليد اوليه سؤالات آزمون نيز از روز چهارشنبه 13/2/96 برروي سايت قرار خواهد گرفت. داوطلبان مي‌توانند هرگونه مطلبي در خصوص سؤالات و كليد آزمون دارند، از روزپنج‌شنبه 14/2/96 لغايت دوشنبه 18/2/96 منحصراً از طريق «سيستم پاسخگويي الكترونيكي» به سازمان ارسال نمايند. بديهي است، تقاضاهايي كه از طريق ديگر و يا بعد از تاريخ 18/2/96 واصل گردد قابل بررسي و پاسخگويي نمي‌باشد.
    لذا به داوطلبان گرامي تأكيد مي‌گردد كه انتشار هرگونه آگهي مبني بر تحليل سؤالات و كليد آزمون به هر طريق ديگر مورد تاييد اين سازمان نمي‌باشد و به داوطلبان توصيه مي‌شود براي دريافت هرگونه اطلاعات لازم در اين خصوص منحصراً به سايت سازمان مراجعه نمايند.

11. 2 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دفترچه انتخاب رشته برای داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌ در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۶ اواخر هفته جاری بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

بنا بر اعلام سازمان سنجش، آن دسته از داوطلبانی که بر اساس اعلام نتیجه و مفاد کارنامه نتایج اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در این آزمون شوند، لازم است براساس مفاد اطلاعیه‌ای که در این خصوص در روز شنبه مورخ ۹۶/۳/۲۰ بر روی سایت اطلاع رسانی این سازمان به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داده می‌شود، نسبت به انتخاب رشته‌های تحصیلی مورد نظر خود در زمان مقرر اقدام نمایند.دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی (شماره ۲) آزمون مذکور از روز پنجشنبه مورخ ۹۶/۳/۱۱ بر روی سایت این سازمان قرار داده می‌شود.
    Last edited by fandak; 31-05-2017 at 09:32.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مشاور عالی سازمان سنجش گفت: ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد بیش از ۱۶۲هزار نفر اعلام شده است.به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین توکلی گفت: داوطلبان از ۲۰ خرداد می توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.مشاور عالی سازمان سنجش افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتیجه اولیه آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۶۶ به صورت کارنامه تنظیم شده است و این کارنامه در اوایل نیمه دوم خردادماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.وی افزود: آن دسته از داوطلبانی که بر اساس اعلام نتایج اولیه و کارنامه منتشر شده، مجاز به انتخاب رشته در این آزمون می شوند ضرورت دارد از روز شنبه ۲۰ خرداد بر اساس اطلاعیه ای که بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود نسبت به انتخاب کدرشته محل های خود از میان کدرشته های مجاز اقدام کنند.توکلی خاطرنشان کرد: آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی برای پذیرش دانشجو در ۱۳۲ کدرشته امتحانی در ۶ گروه آزمایشی در روزهای ۷ و ۸ اردیبهشت ماه ۹۶ در ۶۸ شهرستان و ۱۸۵ حوزه امتحانی و ۱۳۲ کدرشته امتحانی برگزار شد.توکلی افزود: برای شرکت در این آزمون تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۳۰ هزار و ۴۹۱ نفر زن و ۴۴۷ هزار و ۸۶۲ نفر مرد بودند. از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب این آزمون تعداد ۷۱ هزار و ۷۲۵ داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم اعلام کردند.وی گفت: با توجه به تعداد داوطلبان ثبت نام کننده و آمار علاقمندان به رشته امتحانی دوم، تعداد ۹۴۹ هزار و ۹۷۸ کارت ورود به جلسه آزمون صادر شد که از این تعداد ۴۶۳ هزار و ۴۰ کارت برای زنان و ۴۸۶ هزار و ۹۳۸ کارت برای مردان صادر شد.مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از تعداد ۸۷۸ هزار و ۲۵۳ داوطلب ثبت نام کننده، تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب در جلسه آزمون حاضر بوند و ۱۷۱ هزار و ۱۹۰ داوطلب غایب بودند. در واقع ۸۰.۵۱ درصد افراد در جلسه آزمون حاضر و ۱۹.۴۹ درصد آنان غایب بودند.وی اظهار داشت: از تعداد ۷۰۷ هزار و ۶۳ داوطلب حاضر در جلسه آزمون، تعداد ۳۵۷ هزار و ۸۰۲ نفر مرد و ۳۴۹ هزار و ۲۶۱ نفر زن بودند. از این تعداد، ۵۶ هزار و ۸۸۴ داوطلب برای شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم حاضر بودند.توکلی تاکید کرد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند و علاقمند به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی هستند ضرورت دارد بر اساس اطلاعیه ای که از سوی دانشگاه آزاد به اطلاع آنها خواهد رسید در مهلت مقتضی به سایت دانشگاه آزاد مراجعه کنند و نسبت به انتخاب رشته محل های مورد علاقه خود اقدام کرده و به ترتیب اولویت علاقه آنها را در فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی ثبت کنند.وی یادآور شد: ظرفیت پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ بدون احتساب ظرفیت دانشگاه آزاد بیش از ۱۶۲ هزار و ۵۱۶ نفر اعلام شده است که البته این ظرفیت هنوز نهایی نشده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •