تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 905 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض این چیزها رو موقع تعویض روغن چک کنین

سلام بر همگی .

هر بار که روغن عوض میکنید برید زیر ماشین و این چیزها رو چک کنین :

1- مطمئن شدن از سالم بودنِ لاستیکهای گردگیر پلوسها ( در صفحات قبل همه چیز در موردش مفصّل توضیح داده شده كه چقدر ضرر مالی داره ) .
    2 - سالم بودنِ جنتِ اگزوز . منظور همون گیره ها و بستهائی هست که اگزوز به اونها وصل شده . باید مطمئن بشین که لاستیکهاش بریدگی و پارگی نداره وگرنه ممکنه تو جاده یا خیابون اگزوز کنده بشه یا آویزون بشه یا بشکنه و کلی خرج بذاره رو دستتون .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3 - مطمئن شدن از نشتی نداشتن گیربکس . جائی که پلوسها به گیربکس وصل شده نباید چرب باشه وگرنه معنیش اینه که کاسه نمد گیربکس خرابه و روغن گیربکس ( واسکازین ) داره ازش نشت میکنه یعنی گیربکس روغنش داره هی کمتر میشه که برای گیربکس و جیبِ مبارک شما خیلی ضرر داره .

4- شيلنگهای روغن ترمز که به چرخهای جلو وصل هست . این شیلنگها لاستیکی و بدون روكش محافظ هست و بنده خودم برام پیش اومد که به علت سائیده شدنش با لبه ی رینگِ تایر , توی حرکت سوراخ شد و ترمز برید و با ترمز دستی و دنده ماشین رو متوقف کردم .

5 - مطمئن شدن از نشتی نداشتنِ لوله ها و شیلنگهای کولر . نشتِ روغن از لوله های سیستم کولر یعنی روغن کمپرسور داره کم میشه و داره صدمه میبینه . شیلنگها و لوله های کولر باید خشکِ خشک باشه .
    البته گاهی موقع تعویض فیلتر روغن ممکنه کمی روغن روش بریزه و چرب بشه که مهم نیست اما باید همیشه مطمئن بشید که چرب شدنش از نشت روغن کولر نیست .

6- یه نگاهی هم به تسمه ها بندازین . اگه زدگی یا بریدگی داره یا پوسیده شده باید عوض بشه قبل از اینکه ببره .
    اگر تسمه دینام پاره بشه یعنی دیگه دینام از کار میافته و برق کویل و شمعها از باتری تامین میشه و چراغ دینام هم روشن میشه و باید قبل از خالی شدن باتری تسمه دینام رو عوض کنین .
    همیشه یک تسمه دینام ژاپنی یا امریکائی یا اروپائی تو یک کیسه نایلون در صندوق عقب داشته باشین . اگر آچارهای لازم برای تعویضش رو هم داشته باشین دیگه لنگ نمیمونین جائی .

7- بعد از عوض کردن روغن موتور همیشه کمی تفلون بپیچین آخر پیچ کارتل تا مجبور نشین خیلی سفتش کنین و دندونه هاش خراب بشه .
    در ضمن بعد از سفت کردنش حتماً خوب دور پبچ رو تمیز و خشک کنین تا بعداً اگر نشتی داشته باشه سریعاً متوجه بشین .
    8 - اگر روکش سیمهای برق که زیر ماشین هست هم خراب و پوسیده شده باید ترمیم بشه تا سیمها آسیب نبینه .
    9 - جاهای دیگر رو هم یه نگاهی بتدازین ببینین جائی ضربه نخورده ؟ خراب نشده ؟ مثل باک بنزین , لوله های بنزین , لوله های ترمز که میره برای چرخهای عقب .

10 - مقدار آب رادیاتور منبع انبساط رو چک کنین . اگر دائم کم میشه سیستم خنک کننده [ cooling system ] ماشینتون مشکل داره و اگه بهش نرسین ممکنه صدها هزار تومن رو دستتون بذاره باضافه ی الافی و اعصاب خوردیهاش .
    11- بستهای باتری رو تکون بدین ببینین محکم هست ؟ اگر دورش پودر سفید یا سبز هست باید باز بشه با برس سیمی و سمباده تمیز و براق بشه .
    همین مشکل ساده خیلیها رو تو راه لنگ گذاشته با وجودیکه باتریشون هم سالم بوده . اما یک دفعه دیدند ماشین استارت نمیخوره .

12- اگه باتری معمولی هست , ببینین آیا همه ی خانه هاش آب کافی داره ؟

13 - یک چیز مهم در مورد چک کردنِ روغن ترمز :
    اگر مدتهای زیادی هست که لنتها رو عوض نکردین و لنتها لاغر و نازک شده , روغن ترمز در مخرن روغن پائین میره . اصلاً بهش روغن اضافه نکنین وگرنه بعداً که لنتها رو عوض میکنین و پیستونِ ترمزها برمیگرده تو جاش , روغنهای اضافی از منبع روغن شُر میکنه میریزه بیرون

14 - یه نگاه تیزبین هم به جلوبندی و قطعات فرمان بندازین ببینین همه چیز مرتبه ؟

================================================== ==

اهمیت ندادن به کم شدن آب رادیاتور و بالا رفتن آمپر حرارت اشتباه بزرگی هست . خصوصاً بیشتر خانومها که فقط ماشین رو میرونند و از نگهداری و سرویسش بی اطلاعند و گاهی بدجوری به ماشین صدمه میزنند .

باید به خانومها سفارش کرد که تا دیدند آمپر حرارت داره میره بالا فورا بزنند کنار و کمک بخوان و تا مشکل حل نشده ماشین رو روشن نکنند

================================================== ==================

اگر کسی شک داره که روغن گیربکس زیاد از حد هست یا نه , باید یه طشت بذاره زیر گیربکس و پیچ تست رو کامل باز کنه تا اگر روغن زیاد هست بریزه بیرون . البته ماشین باید کاملا افقی باشه . اگر هم چرخهای سمت پیچ به اندازه ی یک آجر ( 5 سانت ) بالاتر باشه تا پیچ کمی سربالا بشه بهتره .

2. 7 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان یه مشاوره لطفاً
    من زمانیکه ایران بودم 206 داشتم و همیشه برای تمیز کردن داشبورد و پلاستیک های داخلی در، اول با محلول شیشه پاک کن و آب، از غبار و کثیفی تمیزش میکردم، بعد با پنبه پارافین صنعتی روش میکشیدم که توی 5 سالیکه ما شین را داشتم اصلا خشک نشد و همونطوری نرم و براق موند.
    حالا خارج از کشور نمیدانم پارافین صنعتی مایع چه برندی هست و کدامیک هست، رفتم پارافین مایع خریدم همش از اینهاست که خشک میشه واسه شمع سازی
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام.
    واشر سر سیلندر پژو 405 قیمتش چنده ؟
    میشه یه عکس ازش بزارید و بگید چی کار میکنه ؟ و چه کارهایی بهش صدمه میزنه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض استفاده از واکس داشبورد و اسپری براق کننده ی داشبورد و خوشبوکننده ی صنعتی ضرر داره .

دوستان یه مشاوره لطفاً
    من زمانیکه ایران بودم 206 داشتم و همیشه برای تمیز کردن داشبورد و پلاستیک های داخلی در، اول با محلول شیشه پاک کن و آب، از غبار و کثیفی تمیزش میکردم، بعد با پنبه پارافین صنعتی روش میکشیدم که توی 5 سالیکه ما شین را داشتم اصلا خشک نشد و همونطوری نرم و براق موند.
    حالا خارج از کشور نمیدانم پارافین صنعتی مایع چه برندی هست و کدامیک هست، رفتم پارافین مایع خریدم همش از اینهاست که خشک میشه واسه شمع سازی
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام
    اگه جائی هستین مثل لندن که نه گرما هست نه آفتاب زیاد , اصلاً نیازی نیست چون مواد شیمیائی این واکسها و براق کننده ها و خوشبوکننده ها برای سلامتی زیان آور هست و خصوصاً روی مغز و حافظه و تمرکز اثر منفی داره .
    گرد و غبار هم راحت بهش میچسبه که مشکل رو زیادتر میکنه .

در ضمن بچه های کوچیک هم که دائماً دستشون تو دهنشونه خیلی ضرر داره براشون .
    بهتره فقط از پرده ی محافظ که دو صفحه قبل درج شده استفاده کنین .
    موقع پارک ماشین رو توی سایه بذارید حتی الامکان .
    یا اگه ماشین گرانقیمت هست از فیلم ضد خش و ضد uv ماوراء بنفش و ضد حرارت ( مادون قرمز ) استفاده کنین که میچسبونند روی شیشه از توی ماشین و مشکل رو حل میکنه .
    در ایران نمایندگی لومر داره .
    از موکت و روکش مخصوص داشبورد هم میشه استفاده کرد که تودوزی کارها براتون با چرم یا پارچه درست میکنند خیلی هم قشنگ هست و قابل تعویض و شستشو .
    ================================================== ============
    اما اگر اصرار دارین از واکس داشبورد و اسپری براق کننده استفاده کنین , این چیزی هست که باید بخرین

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-05-2013 at 03:11. دليل: تصحيح

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    اگه جائی هستین مثل لندن که نه گرما هست نه آفتاب زیاد , اصلاً نیازی نیست چون مواد شیمیائی این واکسها و براق کننده ها و خوشبوکننده ها برای سلامتی زیان آور هست و خصوصاً روی مغز و حافظه و تمرکز اثر منفی داره .
    در ضمن بچه های کوچیک هم که دائماً دستشون تو دهنشونه خیلی ضرر داره براشون .
    بهتره فقط از پرده ی محافظ که دو صفحه قبل درج شده استفاده کنین .
    موقع پارک ماشین رو توی سایه بذارید حتی الامکان .
    یا اگه ماشین گرانقیمت هست از فیلم ضد خش و ضد uv ماوراء بنفش و ضد حرارت ( مادون قرمز ) استفاده کنین که میچسبونند روی شیشه از توی ماشین و مشکل رو حل میکنه .
    در ایران نمایندگی لومر داره .
    از موکت و روکش مخصوص داشبورد هم میشه استفاده کرد که تودوزی کارها براتون با چرم یا پارچه درست میکنند خیلی هم قشنگ هست و قابل تعویض و شستشو .
    ================================================== ============
    اما اگر اصرار دارین از واکس داشبورد و اسپری براق کننده استفاده کنین , این چیزی هست که باید بخرین

ممنون از پاسخگوییتان
    نه لندن نیستم.من آمریکا توی یکی از ایالت های گرم هستم به همراه رطوبت، مثل دبی. وقتی در ماشین رو باز میکنم شدیداً گرما میزنه بیرون و متاسفانه پارکینگ منزل و کار سقف نداره.
    اون ضد خش ها رو هم روی ماشین قبلیم داشتم، بعد این ایالت ما یه قانون گذاشت که نمیدانم از چند درجه باید بیشتر نباشه که پلیس بتونه از نزدیک و دور ببینه، تقریباً چیزی که مورد تایید است نزدیک به روشنه و کارایی نداره.
    زیاد از اون موکت ها خوشم نمیاد، حالا این واکس هایی که شما گفتید را امتحان میکنم ببینم چطوری هاست.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.
    دشمن شماره یکش حرارت هست یعنی کار کردن موتور بدون آب یا خراب بودن ترموستات و بالا رفتن حرارت موتور به علت نگشتن آب دور موتور و خنک نشدنش .
    باید تا آمر آب میره بالا و به نزدیک خط قرمز میرسه ماشین رو خاموش کرد و تا رفع مشکل روشنش نکرد .
    اطلاعات بیشتر :
    اطلاعات بیشتر :

واشر سر سیلندر پژو 405 قیمتش چنده ؟
    میشه یه عکس ازش بزارید و بگید چی کار میکنه ؟ و چه کارهایی بهش صدمه میزنه ؟
    سلام .
    دشمن شماره یکش حرارت هست .
    باید دائماً هر یک یا دو دقیقه , یک نگاه یک ثانیه ای به آمپر آب انداخت تا اگر حرارت رفت بالا بتونین قبل از رسیدن عقربه به خط قرمز ماشین رو خاموش کنین و تا مشکل حل نشده روشنش نکنین .

عکسهاش

کلیپهاش

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-05-2013 at 04:09. دليل: تصحيح

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتان
    نه لندن نیستم.من آمریکا توی یکی از ایالت های گرم هستم به همراه رطوبت، مثل دبی. وقتی در ماشین رو باز میکنم شدیداً گرما میزنه بیرون و متاسفانه پارکینگ منزل و کار سقف نداره.
    اون ضد خش ها رو هم روی ماشین قبلیم داشتم، بعد این ایالت ما یه قانون گذاشت که نمیدانم از چند درجه باید بیشتر نباشه که پلیس بتونه از نزدیک و دور ببینه، تقریباً چیزی که مورد تایید است نزدیک به روشنه و کارایی نداره.
    زیاد از اون موکت ها خوشم نمیاد، حالا این واکس هایی که شما گفتید را امتحان میکنم ببینم چطوری هاست.
    سلام .
    برایِ پارک ماشین زیر آفتاب هیچ چیز کارآتر از پرده ی آلمینیومی نیست .
    ظرف ده ثانیه نصب میشه و ظرف سه ثانیه برداشته میشه .
    شما هر جا باشین از کویت گرمتر نیست که تابستونها به 54 درجه هم میرسه در سایه .
    پرده آلمینیومی هم ارزونه هم سالهای سال عمر میکنه .
    در ضمن اگر جائی هستین گرد خاک نیست , موقع پارک یک کم شیشه رو بیارین پائین تا هوا و گرما حبس نشه توی ماشین البته اگر امنیت خوب هست .

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام .
    برایِ پارک ماشین زیر آفتاب هیچ چیز کارآتر از پرده ی آلمینیومی نیست .
    ظرف ده ثانیه نصب میشه و ظرف سه ثانیه برداشته میشه .
    شما هر جا باشین از کویت گرمتر نیست که تابستونها به 54 درجه هم میرسه در سایه .
    پرده آلمینیومی هم ارزونه هم سالهای سال عمر میکنه .
    در ضمن اگر جائی هستین گرد خاک نیست , موقع پارک یک کم شیشه رو بیارین پائین تا هوا و گرما حبس نشه توی ماشین البته اگر امنیت خوب هست .
    پرده آلمینیومی رو میرم میگیرم.
    پس فقط میمونه جلا دادنش، و اینکه همیشه برق بزنه و یه کوچولو چرب باشه.
    به نظر شما از همان محلول مایع شیشه شور و آب استفاده کنم یا از اون اسپری هایی که معرفی کردید؟
    متاسفانه به خاطر امنیت نمی توانم شیشه ها را باز نگه دارم.
    ممنون از راهنمایی شما.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

MOHAMMAD_ASEMOONI گویا شما مطالب خیلی خوبی در این تاپیک گذاشتید آیا امکانش هست که مطالبتون را تا الان به صورت pdf جامع دربیارید تا دوستان تازه واردی مثل من استفاده کنند؟

دوستان من پراید مدل 86 دارم و مشکلی که دارم توی سرعت بالا و معمولی احساس میکنم فرمان به اون سفتی نیست و گاهی اوقات توی پیچ ها انگار یه حالتی به وجود میاد که فرمون از دستم در میره و باید حواسم را جمع کنم که ماشین منحرف نشه
    در ضمن زمانیکه صبح ها ماشین را روشن میکنم قسمت عقب سمت چپ اتاق میلرزه و بوی بنزین زیاد میاد ولی در طول روز همچین مشکلی نیست

14. 2 کاربر از SaMsUnG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پرده آلمینیومی رو میرم میگیرم.
    پس فقط میمونه جلا دادنش، و اینکه همیشه برق بزنه و یه کوچولو چرب باشه.
    به نظر شما از همان محلول مایع شیشه شور و آب استفاده کنم یا از اون اسپری هایی که معرفی کردید؟
    متاسفانه به خاطر امنیت نمی توانم شیشه ها را باز نگه دارم.
    ممنون از راهنمایی شما.
    سلام .
    تا حالا ندیدم کسی از محلول شیشه شور برایِ داشبورد استفاده کنه . فکر نکنم خوب باشه . روی داشبورد اثر میذاره و خشک میشه .
    اون اسپری ها چیز مناسبی هست
    فقط قبل از اسپری کردنش روی شیشه ی سرعت سنج رو بپوشونین تا پاشیده نشه روش

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •