تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 282 از 3745 اولاول ... 1822322722782792802812822832842852862923323827821282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی هست جواب منو بده ؟ میخوام بدونم اگر کسی فاکتور اسیاتک رو با ملی کارت پرداخت کنه میشه؟ اینجوری دیگه نیاز نیست بری بانک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله میشه
    با بانک ملی پرداختش به صورت کامل انجام پذیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

512 3ماهه
    از فرط شادی شعف زنگ زدم تشکر کنم جناب گفت قابلی نداره طبیعیه

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یک مشکلی با این آسیاتک دارم(128 نامحدود-شهرستانیم ماهی 15 میدم براش از بس کسی ازشون اشتراک نمی گیره نرخشو آوردن پایین)
    مشکلم اینه که با تنظیم pppoe توی خود مودم راحت کانکت میشم اما رسیو ندارم ولی توی حالت بریج که توی خود ویندوز کانکشن میسازی مشکلی ندارم؟
    هم مودم و هم لپتاپم رو روی 5 خط دیگه از همین شرکت تست کردم جواب میده ولی روی خط خودم(زمانی که کانکشن pppoe رو توی خود مودم تنظیم میکنم) فقط کانکت میشم دیگه هیچ رسیوی ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

داستان اين سيستم جديد چيه كه گفتين؟ ....
    دارن نرم افزار بخش پیشینه مصرف رو تغییر میدن (اینطور که بخش پشتیبانی گفت)

صفحه کاربرا رو هم توی خود سایت آسیاتک یکمی تغییر دادن البته بیشتر فکر می کنم ظاهری باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من یک مشکلی با این آسیاتک دارم(128 نامحدود-شهرستانیم ماهی 15 میدم براش از بس کسی ازشون اشتراک نمی گیره نرخشو آوردن پایین)
    مشکلم اینه که با تنظیم pppoe توی خود مودم راحت کانکت میشم اما رسیو ندارم ولی توی حالت بریج که توی خود ویندوز کانکشن میسازی مشکلی ندارم؟
    هم مودم و هم لپتاپم رو روی 5 خط دیگه از همین شرکت تست کردم جواب میده ولی روی خط خودم(زمانی که کانکشن pppoe رو توی خود مودم تنظیم میکنم) فقط کانکت میشم دیگه هیچ رسیوی ندارم.
    آقا مشکل حل شد با تغییر دادن MTU از حالت AUTO به MANUAL و قرار دادن مقدار 1392.
    اینقدر گشتم تا توی یکی از سایتها پیداش کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا به من بگین شبانه شما هم توی این یکی دو ماهه تغییر کرده یا بهتر بگم به گند کشیده شده
    شب خوش

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من چند وقته واقعا مشكل اساسي پيدا كردم. سرعتم (سرويس 512) افتضاح شده. در حد دايل آپ گاهي مياد پايين. نمي دونم دردش چيه. همه چيزو چك كردم. پشتيباني رو مجبور كردم برن پورتمو ار مخابرات هم چك كنن. مشكلي نداشت. با LAN با USB با هرچي كه بگيد تست كردم. ويندوز عوض كردم. آنتي ويروس پاك كردم. دارم ديوونه ميشم. ديگه عقلم به جايي قد نميده. سرعت دانلودم شديد نوسان داره. خودشو مي كشه با IDM ميره رو 20 .. تازه همونم لحظه ايه .. اكثرا بين 6-7 تا 10-12 بازي مي كنه ... ... دلم مي خواد كيسو از پنجره بندازم پايين .... كسي هست بتونه كمكم كنه يا تا به حال به همچين مشكلي برخورده باشه ...؟ ... اينم بگم كه ويندوزم سون ه ... آنتي ويروس هم اينترنت سكيوريتي كسپرسكي .... مودم هم شاتل (با يه مودم ديگه هم تست كردم نشد. اما يه كيس ديگه آوردم زدم به مودم خودم مشكلي نبود. سرعت دانلو تا 60 هم رفت بالا و بين 40 تا 50 بيشتر بازي مي كرد)... ممنون ميشم .. واقعا عاجز شدم!
    Last edited by ghafari88; 18-09-2010 at 08:15.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا من چند وقته واقعا مشكل اساسي پيدا كردم. سرعتم (سرويس 512) افتضاح شده. در حد دايل آپ گاهي مياد پايين. نمي دونم دردش چيه. همه چيزو چك كردم. پشتيباني رو مجبور كردم برن پورتمو ار مخابرات هم چك كنن. مشكلي نداشت. با LAN با USB با هرچي كه بگيد تست كردم. ويندوز عوض كردم. آنتي ويروس پاك كردم. دارم ديوونه ميشم. ديگه عقلم به جايي قد نميده. سرعت دانلودم شديد نوسان داره. خودشو مي كشه با IDM ميره رو 20 .. تازه همونم لحظه ايه .. اكثرا بين 6-7 تا 10-12 بازي مي كنه ... ... دلم مي خواد كيسو از پنجره بندازم پايين .... كسي هست بتونه كمكم كنه يا تا به حال به همچين مشكلي برخورده باشه ...؟ ... اينم بگم كه ويندوزم سون ه ... آنتي ويروس هم اينترنت سكيوريتي كسپرسكي .... مودم هم شاتل (با يه مودم ديگه هم تست كردم نشد. اما يه كيس ديگه آوردم زدم به مودم خودم مشكلي نبود. سرعت دانلو تا 60 هم رفت بالا و بين 40 تا 50 بيشتر بازي مي كرد)... ممنون ميشم .. واقعا عاجز شدم!
    تو همون تاپیکی که زدید گفتم.همونجا پیگیری کنید بهتر زودتر به جواب میرسید(انشاالله درست میشه).

9. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramtinmec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اون موقع که nod 32رو لپ تاپم وصل بود پینگ افتضاح بالا بود و سرعت هم بین 35 تا 40 بود(512دارم)ولی وقتی nod رو پاک کردم همه چیز برگشت به حالت اول به نظرم تنها انتی ویروسی که سرعت اینترنت رو پایین نمیاره microsoft security essential بود

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ وقت سیستم آسیاتک با pppoe خوب کار نکرده
    مثلا من وقتی میخوام مقدار حجم باقی موندم رو تو حالت pppoe ببینم مودم رو قطع میکنم و بعد از یه زمانی دوباره کانکت میشم و میرم تو صفحه مربوطه ولی همچنان مقدار حجم استفاده شده مال 100 ساعت قبله بدون هیچ تغییری!
    حتی شده مودم رو نیم ساعت خاموش نگه داشتم ولی بازم بی فایده بوده
    این مورد برای شبانه مشکل درست میکنه
    میای با حیال راحت دانلود کنی صبح میبینی کلی از حجمت کم شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •