تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 1081 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger-A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این مشکل خاصی نیست.همونطور که از متن پیغام معلومه علتش اینه که Security Center نمیتونه وجود بعضی ویروس کش ها رو بطور خودکار شناسایی کنه و شما باید بهش اعلام کنین که ویروس کش نصب دارین و پیغام نده
    توی این صفحه از بخش پشتیبانی مایکروسافت علتش بصورت کلی توضیح داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه UnKnOwN_MaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان من نسخه های 6-7 و 8 بتا رو رو سیستم نصب کردم اما مشکلی که دارم اینه که وقتی ویندوز میاد بالا تقریبا 40 ثانیه طول میکشه تا بتونم با ویندوز کار کنم
    البته تیک System Memory و ... رو هم برداشتم اما بازم تو تمام نسخه ها خیلی زمان میبره تا آیکون کسپر بیاد اون پایین کنار ساعت و بشه از ویندوز استفاده کرد

مشکل از کجاست؟‌
    لطفا راهنمایی کنید / مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوستان من نسخه های 6-7 و 8 بتا رو رو سیستم نصب کردم اما مشکلی که دارم اینه که وقتی ویندوز میاد بالا تقریبا 40 ثانیه طول میکشه تا بتونم با ویندوز کار کنم
    البته تیک System Memory و ... رو هم برداشتم اما بازم تو تمام نسخه ها خیلی زمان میبره تا آیکون کسپر بیاد اون پایین کنار ساعت و بشه از ویندوز استفاده کرد

مشکل از کجاست؟‌
    لطفا راهنمایی کنید / مرسی
    اين مشکل خاصی نيست! اکثر آنتی ويروس يا و در کل برنامه های امنيتی به خاطر داشتن گارد امنيتی (البته اگه فعال باشه) موقع اجرای ويندوز شروع به لود شدن و تست استارت آپ های موجود ميکنند، و اين يک اصل در نرم افزار های امنيتی هست، که موجب کند شدن ابتدايی ورود به ويندوز هست، که البته بسته به نوع محصول اين مورد کم يا زياد هست،
    کسپرسکی هم از اين قاعده خارج نيست... البته ميشه شدت اين عمل رو با انجام دادن کارهايی کاهش داد، که بطور خلاصه مثلاً:
    غير فعال کردن گزينه StartUp کسپرسکی هنگام لود شدن
    غير فعال کردن برنامه های غير ضروری از قسمت Startup ویندور
    قرار دادن يک اکانت در قسمت ويندوز قبل از ورود به محيط ويندوز
    و...
    البته موارد سخت افزاری هم تا حدودی تأثير گذار هست مثل داشتن رم بالای 1 گيگ..

درکل چيز عجيبی نيست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام يكي به من بگه چطوري ميشه يه كاري كرد كه ديگه كسپراسكي جيغ و داد نكنه (صداش خفه شه). مرسي.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام يكي به من بگه چطوري ميشه يه كاري كرد كه ديگه كسپراسكي جيغ و داد نكنه (صداش خفه شه). مرسي.
    به بخش زیر برو

Settings --> Appearance --> Event notification --> Advanced

در پنجره Event notification settings بطور پیش فرض در بخش Sound ، صداهاى مختلف براى هشدارها در نظر گرفته شده

براى اینکه بتونى تغییرى ایجاد کنى کافیه که گزینه هاى بخش Balloon رو تیک دار بکنى تا گزینه هاى بخش Sound هم ظاهر بشه

حالا اول بخش Sound رو ادیت کن و بعد تیک گزینه هاى Balloon بردار

موفق باشید

در آغاز فعالیت abs_hotline's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. يه مشكلي دارم ممنون مي شم دوستاني كه وارد هستن كمك كنن. من نصب كردم kis 7 رو. موقع آپديت eror مي ده و قطع مي شه.كه اين مشكل حتي با download آرشيو zip شده از سايت كسپراسكاي هم حل نشد و همين eror رو داد. عكس eror رو پايين مي ذارم
    Last edited by abs_hotline; 16-05-2008 at 18:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

14 آپدیت Kaspersky توسط فایل

با سلام به همه دوستان
    دوستان میشه طرز آپدیت از طریق فایل رو یک آموزشی بدید تا همه استفاده داشته باشند
    من از کاسپر اینترنت سکیوریتی 7 استفاده می کنم و مشکل License ندارم اما وقتی فایل Viruse database رو دانلود می کنم و از طریق setting مسیر فایل دانلود آنزیپ شده رو می دم نمیتونه اپدیت رو انجام بده!

ممنون میشم یک راهنمایی کلی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    دوستان میشه طرز آپدیت از طریق فایل رو یک آموزشی بدید تا همه استفاده داشته باشند
    من از کاسپر اینترنت سکیوریتی 7 استفاده می کنم و مشکل License ندارم اما وقتی فایل Viruse database رو دانلود می کنم و از طریق setting مسیر فایل دانلود آنزیپ شده رو می دم نمیتونه اپدیت رو انجام بده!

ممنون میشم یک راهنمایی کلی کنید

دوست عزيز شما اگه به قسمت :
    تاپيك اختصاصي مباحث مربوطه به آنتي ويروس Kaspersky
    سرميزدين اونجا دوستان و من توضيح کامل در اين رابطه همراه با آموزش های آماده شده بصورت PDF برای استفاده آمده کرديم...

درکل آموزش زير بطور کامل در اين باره توضيح داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درضمن شما اگه فايل آپديت های زيپ شده رو از سايت اصلی دانلود ميکنيد اول بايد اون رو از فايل زيپ شده خارج کنيد بعد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اساتید محترم ممنون میشم هوای مرو داشته باشید همانطور که گفتم من خیلی اماتورم چیز زیادی از کامپیوتر نمیدانم فقط این رامیدانم که این ویروس کظم غیظ لعنتی مثل کنه به کامپیوترم چسپیده تور رو خدا اگر راهی است کمکم کنید

خداوند بزرگ وبلند مرتبه:بعد از هر سختی یک آسانی است

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا من این کسپر اسکای رو آپدیت میکنم ولی هر دفعه که ویندوز عوض میکنم باید دوباره از اول آپدیتش کنم میخواستم ببینم راهی نداره که ای فایلهای آپدیتو کپی کنم بعد از نصب ویندوز بذارم سر جاش تا دوباره نیاز به آپدیت از اول نداشته باشه؟
    فایلهای آپدیت کجاست؟
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •