دوستان سلام
بین 7250 و 4150 کدوم روپیشنهاد میدید بخرم بدون آمپیلی برای پراید می خام ببندم . نظرتون در مورد باند چیه؟ 718 رو یکی میگفت که بیسش زیاده و خیلی جالب نیست. ممنون اگه نظر یدین
دوستان سلام
بین 7250 و 4150 کدوم روپیشنهاد میدید بخرم بدون آمپیلی برای پراید می خام ببندم . نظرتون در مورد باند چیه؟ 718 رو یکی میگفت که بیسش زیاده و خیلی جالب نیست. ممنون اگه نظر یدین
سلام
اون يه سري كه ميگي از ش بد ميگن و .... داستان داره
براي 716 آمپ خوبيه ولي شايد براي .....مناسب نباشه
با 7204 موافقم
آمپ ضعيفي هست،بيشتر براي درايو كردن تيوتر ميخوره.البته اسپيكرهاي ضعيف رو هم درايو ميكنه ولي كلا ضعيفه.
50 آمپر رو براي چه تواني ميخواهيد استفاده كنيد.
سلام
سیستمی که با مشورتتون انتخاب کردم اینه:
---------------------
h.u: pioneer 7150
sp: hq718
amp: Kenwood KAC-M845
sub: swe-1242
sp جلو : SPS-600C
دوست خوبمون (با نام کاربری driver ) گفتند:
شما که دیگه راحتین
سیم کشی هم دارین
یه جفت کامپوننت رو توی در وصل میکنین با خیال راحت
فقط باید 16 سانتی بگیرین و اگه برای در عقب میخواین 13 سانتی
یه پیشنهاد دیگه هم دارم
هر موقع پول دستتون اومد یه آمپ مونو مثله 8104 بگیرین و اون 2 کانال رو که بریج دادین ساب بدین به کامپوننت ها
اینطوری خیلی خیلی بهتر میشه
----------------------------
گفتم اگه بشه کامپوننت جلو رو با این امپ وصل کنم (چون دیگه این امپ رو فکر نکنم کسی از من 5 تومن هم بخره )
خوشحا می شم به دو سئوال دیگم هم جواب بدید ( تقویت برق ماشین و کنترل روی فرمون)
با تشکر
کنترل روی فرمون رو میتونید فیشش رو تهیه کنید و راه اندازی کنین
ما اینجا کرمانشاه جنس خوبش رو 17 خریدیم
12 تومنی هم داشت
برق رو هم جای باطری 206 خیلی کوچیکه
اگه 75 آمپر جا بشه عالیه اگه نه بهتر به فکر تقویت سیم کشی باشین حداقل گیج 4 حالت خوبش گیج 2 و اگه به فکر ارتقا در آینده هستین(سیستمی که برق زیادی نیساز داره) گیج صفر بکشین ولی در حال حاضر گیج 4 و 2 خوبه
آمپ باند هارو پیشنهاد میکنم بهتر انتخاب کنین و اینکه اون آمپ برای ساب روی حالت بریج یه جورایی ظلم حساب میشه و نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشین و اینکه خوب مصرفش هم نسبتا بیشتر میشه
اون آمپ خودتون هم میتونید بریج بدین به اون کامپوننت ها![]()
این امپ رو چون تنها گزینه یافت شده تو این چند صفحه بود انتخاب کردم (البته یکی دو مورد هم بود که نتونستم نشونی از اونها (توشهر خودمون و توی تهران البته به صورت اینترنتی ) گیر بیارم )
شما چه امپی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر
دوستان من یه راهنمایی میخوام
من میخوام برای ماشینم روآ یک سیستم ببندم
شرایط من و ماشین اول بودجه 400 هزار تومان حالا یه نمه بالا اشکال نداره
دوم اینکه من یک ضبط یک جفت باند برای عقب و حالا جلو داره ولی فکر کنم ضعیف باشه فابریک هست و احتمالا امپ لازم دارم
سوک اینکه ماشین گاز سوز هست پس مسلما صندوق جای زیادی نداره
چهارم این که پیشاپیش بابت سیستم پیشنهادی تشکر میکنم![]()
آمپ چند مدلی هست
بسته به این داره که شما چقدر میخواین خرج کنین و چی پیدا بشه!
سوند استریم ، کنوود ، اینفینیتی رو که من تازه باهاش آشنا شدم ، JBL و....
دوست عزیز من خودم 718 رو با 3300 درایو کردم صداش خوبه اما مشکلی که داره اینه که توی ولوم بالا پروتکت میکنه و زیاد داغ میکنه و مهمتر اینکه صدای واقعی 718 رو در نمیاره 3300 نگیری بهتره همون 5400 بگیری خیلی قویتره و کامل 718 رو درایو میکنه(من اگر مشکل مالی نداشتم هیچوقت 718 رو با 3300 درایو نمی کردم)
ایشالا پول بیاد دستم آمپ که هیچی باکسم اضافه می کنم.
توصیه های بچه ها مخصوصآ امیر(D R I V E R) و حمید(hamidR15) رو جدی بگیر.
Last edited by H.Operator; 09-05-2010 at 00:31.
سلام
حمید خان مثل این که ما رو فراموش کردیها.نگفتی بین 308 که خودم دارم و pw12 کدوم بهتره؟ راستی میگن این مدل ساند هم خودش چند مدل داره درسته؟ راستی اگه فرق آنچنانی نمی کنه زحمت طراحی باکس برای 308 را بکش حمید خان ممنون از زحمت شما دوست عزیز.
سلام
برا ساب احتمالا همون 8104 رو بگیرم (اگه گیر بیاد )
برا اسپیکرها چند امپ معرفی کنید که خروجی 80 تا 100 وات rms داشته باشه ( حدود قیمت 200 )
با تشکر
Last edited by alirafaat; 09-05-2010 at 08:01.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)