ممنون ، 2 تا سوال:
1- چرا اگه به جای char از string استفاده کنم ، مشکلی پیش نخواهد آمد؟
2-چرا برای دستور strcmp هم نمیشه از string استفاده کرد؟ string مگه رشته نیست؟
با تشکر فراوان
ممنون ، 2 تا سوال:
1- چرا اگه به جای char از string استفاده کنم ، مشکلی پیش نخواهد آمد؟
2-چرا برای دستور strcmp هم نمیشه از string استفاده کرد؟ string مگه رشته نیست؟
با تشکر فراوان
سوال اول: برای اینکه char یه کاراکتره ولی string چند کاراکتر
سوال دوم: برای اینکه پارامتر ورودی اش * char تعریف شده و باید از همون نوع فرستاده بشه به تابع
خیلی لطف کردید...من انقد عجله داشتم , با عجله نگاه کرده بودم ندیدم...
سلام میدونم خیلی ساده اس ولی نمیتونم حلش کنم
برنامه ای بنویسید که n بار جفت عدد a و b را دریافت کند و حاصل a به توان b را محاسبه کند.
![]()
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
برنامه ای بنویسید که n بار جفت عدد a و b را دریافت کند و حاصل a به توان b را محاسبه کند.![]()
سلام ممنون میشم یکی کمکم کنه من چیز زیادی از اشاره گرها نمیدونم واسه همینه نتونستم به یه سوالی جواب بدم که واسه دوشنبه حتمامیخوامش توروخدا هرکسی میتونه کمکم کنه
برنامه ای که بدون استفاده از آرایه ها و با استفاده از اشاره گرها 10 عدد از ورودی دریافت کند سپس این 10 عدد را در خروجی نمایش دهد
من اینجوری نوشتمش
#include<iostream>#include<conio.h>using namespace std;int main(){int i,*p;for(i=1;i<<10;i++)cin>>i;*p=i;cout<<++(*p)<" ";getch();return 0;}ولی جواب نداد و همش ارور میداد دیگه نمیدونم چکارکنم کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام بچه ها ... من تابع رو یاد نمیگیرم ... به نظرتون چیو بخونم که کاملا مفید باشه؟![]()
سلام بچه ها ... من تابع رو یاد نمیگیرم ......به نظرتون چیو بخونم که کاملا مفید باشه ؟
منم مشکل شما رو داشتم خیلی دنبالش گشتم تو نت اما به جایی نرسید
سراغ اساتید دانشگاه هم نرفتم
ولی یه روز اتفاقی کتاب برنامه نویسی به زبان c++ جعفرنژاد قمی رو دیدم یه نگاهی انداختم دیدیم خوب توضیح داده
از رو همون خوندم کاملا فهمیدم
Last edited by T.Eftekhari; 04-05-2014 at 23:40. دليل: قلت املایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)