تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 1126 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332382782 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام من یک هارد مکستور 500 (ساتا) دارم یه مدتی بود موقعی که shutdown می کردم خیلی طول می کشید تا سیستم خاموش بشه فکر می کردم ایراد از جایه دیگه است تا این که چند بار در بوت شدن هم به مشکل برخورد کرد و خیلی طول می کشید و موقع بالا اومدن درایوها رو باز نمی کرد ویندوزم روی هارد دیگه ای نصب بود واسه همین ویندوز اجرا می شد ولی به سختی و بسیار کند حالا هر وقت اون هارد مکستور رو وصل می کنم همیطوره و به زحمت بوت میشه سیستم ... در ستاپ هارد رو نشون می ده در ویندوز هم هنگام لوگین شدن هستش ولی بعد می پره ممنون می شم راهنمایی کنید

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام من یک هارد مکستور 500 (ساتا) دارم یه مدتی بود موقعی که shutdown می کردم خیلی طول می کشید تا سیستم خاموش بشه فکر می کردم ایراد از جایه دیگه است تا این که چند بار در بوت شدن هم به مشکل برخورد کرد و خیلی طول می کشید و موقع بالا اومدن درایوها رو باز نمی کرد ویندوزم روی هارد دیگه ای نصب بود واسه همین ویندوز اجرا می شد ولی به سختی و بسیار کند حالا هر وقت اون هارد مکستور رو وصل می کنم همیطوره و به زحمت بوت میشه سیستم ... در ستاپ هارد رو نشون می ده در ویندوز هم هنگام لوگین شدن هستش ولی بعد می پره ممنون می شم راهنمایی کنید
    سلام دوست من سال نو مبارک
    عموما" اینگونه ایرادات:
    1- کند شدن سیستم در بوت
    2- زمان طولانی برای آماده شدن ویندوز به کار
    3- باز نشدن My computer
    4- باز نشدن پارتیشن خاص
    5- کند شدن رون کار سیستم در زمان اتصال هارد مشکوک به آن و یا حتی
    6- بالا نیامدن سیستم سالم در هنگام اتصال هارد دوم
    7- و....

میتونه دلایل زیادی داشته باشه که عمده مشکل در
    1- خرابی در MBR
    2- خرابی در جداول پارتیشن
    3- ویروس
    4- بدسکتور بخصوص در ابتدای هارددیسک
    5- ازکار افتادن یک یا چند هد خواندن و نوشتن به هر دلیل

نمیشود به حتم گفت ولی باید هارددیسک شما چک شود . ساده ترین چک جهت بدسکتور است از نرم افزارهای تحت داس بهره ببرید.

داره خودمونی میشه sadatnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیزم Sadatniya
    نه
    به این صراحت نمیشه گفت برد خرابه و یا...
    حتما" هارد باید چک بشه !!!!
    برای دوستانی که این مطلب را میخوانند عرض میکنم استارت کردن و یا استارت نکردن هارددیسک هیچ دلیلی بر سالم بودن و یا خرابی برد هارددیسک نیست زیرا خانواده های مختلف یک برند خاص و یا برندهای مختلف هر کدام رفلکس خاص دارند و مریضی های خاص . در بعضی روشن نشدن هارد بدلیل
    خرابی آمپلیفایر است نه برد
    و در بعضی دیگر خرابی در نواحی خاص فرم ویر
    و در بعضی دیگر خرابی در هد خواندن و نوشتن
    و در بعضی دیگر ...
    هیچ گاه نمیشود خرابی را 100 % به یک مکان خاص نصبت داد مگر هارد شناخته شده و مریضی خاص آنهم به شرط چک کامل

لطفا" کابر را درست راهنمایی فرمایید و از صدور احکام محکم و بی قید و شرط بکاهید. تمامی پزشکان نیز پس از معاینه نسخه میپیچند .متشکرم
    سلام مهندس عزیز
    ممنون از توجه شما به تایپیک- درست می فرمایید بایید جزییات بیشتر بررسی بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست من سال نو مبارک
    عموما" اینگونه ایرادات:
    1- کند شدن سیستم در بوت
    2- زمان طولانی برای آماده شدن ویندوز به کار
    3- باز نشدن My computer
    4- باز نشدن پارتیشن خاص
    5- کند شدن رون کار سیستم در زمان اتصال هارد مشکوک به آن و یا حتی
    6- بالا نیامدن سیستم سالم در هنگام اتصال هارد دوم
    7- و....

میتونه دلایل زیادی داشته باشه که عمده مشکل در
    1- خرابی در MBR
    2- خرابی در جداول پارتیشن
    3- ویروس
    4- بدسکتور بخصوص در ابتدای هارددیسک
    5- ازکار افتادن یک یا چند هد خواندن و نوشتن به هر دلیل

نمیشود به حتم گفت ولی باید هارددیسک شما چک شود . ساده ترین چک جهت بدسکتور است از نرم افزارهای تحت داس بهره ببرید.
    ممنون از پاسخی که دادین ... میشه راهنمایی کنید چطور چکش کنم؟ چون وصلش که می کنم با ویندوز امکانش نیست کار کنم اگه میشه یه توضیحه کوچیک بدین راجب نرم افزارهای تحت داس و چگونگی چک کردن هارد توسط اونا و رفع بدسکتور (بهترین نرم افزار تحت داس چیه واسه این کار؟) خیلی ممنون میشم .... یه سوال دیگه اینه که اگه مشکل بدسکتور نبود مثلا موارد 1 و 2 یا 4 که ذکر کردین بود مشکل چطور برطرف میشه؟ دار و ندارم توشه
    Last edited by khold; 31-03-2011 at 11:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lifeless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان.
    اخیراً یکی از درایو های هارد کامپیوترم باز نمیشه و پیغام خطای زیر رو میده:
    The Parameter is incorrect.
    هارد من به هیچ وجه ویروسی نیست و از Autorun.inf هم خبری نیست.
    با نرم افزار Partition Table Doctor هم خواستم مشکلش رو برطرف کنم، نشد.
    چون قادر به برطرف کردن مشکل نبود.
    فکر میکنم مشکل از Boot Sector هارد باشه. لطفاً راهنماییم کنید.
    اگه نرم افزار به درد بخوری هم سراغ دارید راهنمایی کنید. مرسی.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام جناب KHOLD
    خیلی از نرم افزارها هستند که تحت داس برای شما سعی در بدسکتورگیری میکنند . توجه کنید که سعی میکنند زیرا گاها" این نرم افزارها اصلا" متوجه بد سکتور نمیشوند و هم گاهی قادر به برطرف کردن آن نیستند !!!!!!
    شما میتوانید از نرم افزارهایی مانند HDAT2 و یا HDD Regenarator استفاده کنید .
    در مورد سوال دوم اگر ایراد در پارتیشن باشد میتوانید از ابتدا پارتیشن بندی کنید اما در خاطر داشته باشید قبل از هر کاری حتما" از اطلاعاتتان بک آپ تهیه کنید.
    Last edited by رضا امیر; 01-04-2011 at 04:05.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان.
    اخیراً یکی از درایو های هارد کامپیوترم باز نمیشه و پیغام خطای زیر رو میده:
    The Parameter is incorrect.
    هارد من به هیچ وجه ویروسی نیست و از Autorun.inf هم خبری نیست.
    با نرم افزار Partition Table Doctor هم خواستم مشکلش رو برطرف کنم، نشد.
    چون قادر به برطرف کردن مشکل نبود.
    فکر میکنم مشکل از Boot Sector هارد باشه. لطفاً راهنماییم کنید.
    اگه نرم افزار به درد بخوری هم سراغ دارید راهنمایی کنید. مرسی.
    سلام سال نو مبارک
    این مشکل عموما" وقتی پیش میاد که اطلاعات پارتیشن با اطلاعات آدرسی آن یکی نیست یا نمیتواند بخواند ( ناحیه خاصی را) پس در ابتدا چک بدسکتور نمایید اگر نبود و پس از بازیابی اطلاعات سعی در دوباره پارتیشن بندی کردن کنید. البته موارد و مشکلات دیگری نیز هست که گاها" حتی جلوی پاک کردن پارتیشن و ... را هم میگیرد بهتر است از وضعیت هارد در Disk Managment نیز آگاهی یابید. اگر اطلاعات خاص ندارید بهتر است هارد را یک بار LLF نمایید.

8. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sadatnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام
    من یه هارد 1t وسترن دارم دیتکیت می کند ظرفیت هارد رو در Disk manegment دارم هارد رو برای بد سکتور گذاشتم تا 56 مگابایت رو بدسکتور گیری می کنه و دیگه هنگ می کنه اطلاعات هم دارم اما امکان ریکاوری اطلاعات رو به من نمی ده به نظر شما دوستان ایراد از کجا می تونه باشه اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام جناب KHOLD
    خیلی از نرم تفزارها هستند که تحت داس برای شما سعی در بدسکتورگیری میکنند . توجه کنید که سعی میکنند زیرا گاها" این نرم افزارها اطلا متوجه بد سکتور نمیشوند و هم گاهی قادر به برطرف کردن آن نیستند !!!!!!
    شما میتوانید از نرم افزارهایی مانند HDAT2 و یا HDD Regenarator استفاده کنید .
    در مورد سوال دوم اگر ایراد در پارتیشن باشد میتوانید از ابتدا پارتیشن بندی کنید اما در خاطر داشته باشید قبل از هر کاری حتما" از اطلاعاتتان بک آپ تهیه کنید.
    من امروز با نرم افزاری که شرکت سیگیت برای هاردهای خودش و مکستور ارائه کرده بوت کردم و تست رو انجام داد بعد از 1% پیغام داد که هارد بدسکتور داره و نشون هم داد ولی وقتی repair رو زدم یکمی کار کرد و پیغام داد که نمی تونه برطرف کنه فکر کنم همانطور که گفتین بدسکتور در سکتورهای ابتدایی هارد دیسک باشه ... مشکل اینجاست که اصلا به درایوهای هارد دسترسی ندارم که بک آپ بگیرم وگرنه اصلا مشکلی نبود دیسک منیجمت ویندوز درایوها رو نشون می ده ولی بجز یک درایو بقیه رو حجم خالی می زنه تو شهرما هم کلینیک و این چیزا نیس ببرم ... اینا که شما گفتین تحت ویندوز هستن؟ هارد که وصل می کنم با ویندوز نمیشه کار کرد به سختی شناسایی میشه آیا راهی هست که قبل از بوت شدن ویندوز وارد هارد شد و به فایلها دسترسی پیدا کرد؟ دیگه نمی دونم چی کار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض پاک شدن اطلاعات هاردم

خوب من ویندوزم رو می خواستم با norton ghost برگردونم که همه اطلاعات هاردم پاک شده و الان موقع نصب ویندوز 7 فقط یه پارتیشن داره نشون میده، یعنی زده همه پارتیشن هامم پاک کرده.

به نظر شما هاردمو دوباره پارتیشن بندی و فرمت کنم و ویندوز بریزم بعد با نصب یه نرم افزار ریکاوری اطلاعاتم رو برگردونم؟

یا بدم هاردمو بیرون بدون اینکه فرمتو پارتیشن بندی کنم ریکاوری کنن؟

تو کدوم حالت بهتر می تونم اطلاعاتم رو برگردونم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •