صفحه 176 یه فایل PDF هست دانلودش کن همه چی تمام و کمال توضیح داده شده..
اگه بازم مشگلی داشتی بیا اینجا مطرح کن..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
صفحه 176 یه فایل PDF هست دانلودش کن همه چی تمام و کمال توضیح داده شده..
اگه بازم مشگلی داشتی بیا اینجا مطرح کن..
آره درست گفتی...باران که بود، تازه حفاری هم ماشالله یک هفته ای هست که مشغولشن.نه دوست عزیز .. من که مرکز 3 هستم قطعی نداشتم و اتفاقا استفاده امروزم ( یعنی دیروز که جمعه باشه ) زیاد بوده . پس قطعی سراسرشهر نبوده ... کابلای مسی همش فرسودست ! قبلا که دایل آپ داشتیم تا یه باد و بارونی میومد یا کلاغ مینشست رو سیم فوری یا قطع میشد یا کیفیت از 0 میرفت رو 20- ! دیروز هم که بارانی بود ... ببین کجا رو طرفای خونتون داشتن می کندن طبق معمول آب جم شده خطهای مسیر شما اختلال ایجاد شده ... اینجور شاهکارا زیاد پیش میاد ! ما هم مخلص همشهریان عزیز هستیم .
مثه اینکه واسه همه سرعت خوب بود...اما دیروز به جز یه دانلود (که سرعتم تا 400kbps بالا رفته بود،که فک کنم به خاطر همون اختلالاته که اشتباهی همچین سرعتی رو به ما داده) در بقیه ی زمان ها سرعتم افتضاح بود...1 تا 6 هم که بهتره نگم :(
قطع شدن هایه لحظه ای که چند ثانیه بعدش وصل بشه زیاد بود (مخصوصا آخرای روز)
دمه همتون گرم....ما هم مخلصه هر چی بچه رشتی هستیم
@ حسین آقا
با این حساب که شما می گی سرعت کل این 7 تا فایل بالای 450 کیلو بایت می شه !یعنی سرعت اینترنت اروپا رو می ذاره تو جیبش ! یه جاشو اشتباه گفتی چون غیر ممکنه سرعتت اینقده باشه ![/QUOTE]
نه دااش اشتباه چی !!
اون موقعی که پست رو نوشتم سرعتم خیلی خوب بود و بعدش خوابیدم و صبح دیدم یکی از فایلها دانلود نشده..
دوتا هم سر 99.99% قطع شدن.. مگه دیشب قطعی داشتیم ؟؟
من که دیشب با قطعی مواجه نشدم .یه فیلم %100 دانلود شد . دوستان دیگه رو نمی دونم .
از این جهت گفتم شاید اشتباه کردی چون گفتی :
گفتی 7 تا فایل داری میگیری ... یعنی 7 تا فایل همزمان ... یه دونه 120 کیلو بایت ... دومی 80-90 فرض می کنیم همون 80 کیلو بایت ... 5 تا بقیه هم بین 40-50 که اون 5 تا رو هم اگه دونه ای 40 برات حساب کنیم و همه رو با هم جمع بزنیم سر جمع حسابت می شه : 40+40+40+40+40+80+120=390 کیلو بایت !! که امکان پذیر نیست ! آخه 2 تا فایل اولی رو یکی یکی گفتی آدم فکر می کنه اون 5 تا بقیه هم دونه حساب بوده !یعنی هر کدوم 40-50سرعت خوبه..
7تا فایل دارم میگیرم..
یکیش 120 .. یکیش 80-90 .. پنج تاشون هم بین 40-50
مگه اینکه اون 5 تا فایل رو سر جمع برات50 تا حساب کنیم یه تخفیفی بدیم ( یعنی دونه ای 10 کیلو بایت ! ) اونوقت حسابت درست در میاد می شه 120+80+50=250 کیلو بایتکه اینم آخرشه ! بازم اسفند دود کن واسه مودمت .
درسته کار مشکلی نیست . اما چون مودم وایرلس هست یه بار مثل بقیه مودمها تنظیم اتوماتیک یا دستی می کنی و بعدش برای اون کامپیوترهایی که می خوان وصل شن آی -پی تعیین می کنی ...
اینجا رو بخون پست شماره 4 و 9 هم حالت کلی تنظیم تو مودم وایرلس رو گفته و هم قدم به قدم با توجه به کاتالوگ همین مدل :
فقط جایی که گفته vpi 0 vci 35 شما طبق تنظیمات اندیشه سبز باید وارد کنی : vpi= 8 vci =35 یا اگه تنظیم اتوماتیک بشه خودش اینا رو تشخیص میده ...
اگه تو تنظیم مودم وایرلس باز هم مشکل داشتی به قسمت شبکه تو فروم خودمون مراجعه کن کامل برات توضیح میدن.اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا چی بگم ! تو این چاله هایی که تازگیا تو هر کوچه و خیابونی دارن می کنن آدم اگه پاش گیر کنه ( خدای ناکرده ! ) سقط میشه ! چه برسه به این کابلای بدبخت مخابراتی که روزای آفتابی بیل مکانیکی و لنگر میخوره بهشون روزای بارانی هم که کل شبکه رشت رفته زیر آب !!! اینترنت که سهله ! همین تلفن معمولی روزای بارانی انقده نویز داره که صدا به صدا نمیرسه ! حالا یه چند باری هم قطع شه کاملا طبق استانداردای جهانیه ! شما ناراخت نشو . یه بار یکی از همین تقسیم کننده های تلفن رو داشتن سرویس میکردن 2 تا کارگر سر ورودی محفظه کابلا رو باز کرده بودن خود مهندسه با یه چکمه بلند 3 متر عقب تر واستاده بود که پاش خیس نشه ! کارگرا هم چشمت روز بد نبینه تا کمر رفته بودن تو اون چاهک مخابراتی که پر آب بود! کابلا هم اون زیر قوطه ور بودن حسابی ... اینا یکی یکی سرشونو بیرون میکشیدن ... !!!
به هر حال ما همه ایرانیا رو دوست داریم ... اما شمالیها و همشهریا رو یه کمی بیشتر ! بخصوص اینکه این فروم ساخت رشته ... از موسسینش گرفته که یه رشتی خوش فکر بوده تا خیلی از کارشناساش ... این رو می دونستین ؟!بگذریم ! بهتره تاپیک منحرف نشه .
بچه های رشت...نظرتونوراجعبه مودم زایسل وایرلس اعلام کنید...........کسی داره مشکلی نداره باهاش
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
اگه دوستاتونم دارن واسم پرسوجووو کنین ....واقعا دستتون درد نکنه بچه های رشت که اینقد اکتیوو هستید..وو p30world ....
من بصورت پیوسته چنین مشکلی ندارم ولی هر از گاهی برای یک تا چند دقیقه هیچ پیچی ندارم
منم اگه بارون زیاد باشه این مشکل واسم پیش میاد هر از چندگاهی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)