تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 282 از 380 اولاول ... 182232272278279280281282283284285286292332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,811 به 2,820 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    این یک هم patch عالی برای pes 2008
    این هم امکانات این پچ

100% original Teams
    100% original Names
    100% original Kits
    complete Bundesliga (German League)
    correct League and Cup names
    correct Stadium names
    new Soundtrack
    new chants for many Teams
    Teams without own unique chants have adequate generic chants
    new Callnames
    new Balls
    up-to-date Bootpack
    new Faces for many Superstars
    new Menus
    misc. new graphics (countries, positions icons etc.)
    fan reactions (German Version only)
    fan banners

Premier League
    Ligue 1
    Serie A
    Primera Division
    Bundesliga

Others A / B:
    Slavia Prag
    Anderlecht
    Club Brugge
    Dinamo Zagreb
    Copenhagen
    Steaua Bukarest
    Olympiacos
    Panathinaikos
    AEK Athens
    Rosenborg
    Wisła Kraków
    Benfica
    Porto
    Sporting Lisbon
    Spartak Moscow
    Zenit St. Petersburg
    Celtic
    Rangers
    Red Star Belgrade
    AIK Solna

CSKA Moskau
    Shakhtor Donezk
    Göteborg
    Beşiktaş
    Fenerbahçe
    Galatasaray
    Dynamo Kiev
    Basel
    River Plate
    Sao Paulo
    Boca Juniors
    LA Galaxy

Others C:
    Eredivisie

البته باید بگم که این پچ حجمش زیاده و 1.78 گیگ میشه که به دوستانی که اینترنت پرسرعت دارند توصیه میکنم بگیرن و یک مورد دیگه باید بگم که این پچ باید با torrent دانلود بشه که لینک اون را هم میذارم

دانلود پچ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود torrent :
    کد:
    موفق باشید
    دوست عزیز دستت درد نکنه
    لینک راپید نداری ؟
    اینجوری خیلی سخته با تورنت

ممنون میشم اگه جایی دیدی بذاری

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ابولفضل خودتی عزیز بابا دمت گرم ایول ......
    راستیتش که بنده کسی بودم که تو صفحات اول این تاپیک اسم و رسمی پیدا کرده بودم ولی بعد اومدن بازی و مشکلات و بازی ضعیف که داشت دیگه دلمو زد و ازش جداشدم وگرنه من و فاشیست که رفیق صمیمی بنده هست از قدیمیهای تاپیک pes بودیم خوب باز هم ممنون عزیز....
    میگم این ساکر کارش همینه وا میسته تا حریفش خوب رجز خودشو بخونه بعد شروع میکنه به کار و رجز خوانی معلوم نیست که چه چیزای رو میخواد اضافه کنه هرچی هست باید اینا رو درستش کنه
    1:صدای تماشاگرا و گزارشگر که اصلآ توش احساس وجود نداره و برعکس فیفا08 نسخه نکستش بسیار ضعیف هست
    2:دروازه بان :قروبونش برم همین مونده که با دست توپو بفرسته وارد دروازه
    3:شکل حرکت :انگار همه بازیکنا یه قوز دارن ویا مثلآ کریس میخواد بدوه فاصله گاه هاش 10 سانته انگار پاهای یه بچه رو واسش گذاشتن....
    4:تکنیک:از زیباییهای فوتبال حرکات تکنیکی اون هستش که تو فیفا08 نسخه نکست این مسئله طوری بکار رفته که باور کردنی نیست......
    5:ضربه ایستگاهی:که اگه واس حریف ضربه ایستگاهی بدی انگار پنالتی دادی تقریبآ 90% گله

شما هم نظرتون رو بگید موافقید یا مخالف
    آره احمد جون.
    1- نسخه نكستش چيه؟
    2- كلاً توي اين نسخه دروازه بان = بوق!!!
    3- اين شكل روي مي تونيد توي بدن كارلوس ته وز به وضوح مشاهد كني. بيچاره پشتشو عين يه پيرمرد دمه مرگ ساختن!!!!
    4- اتفاقاً توي اين بازي تكنيك هم هست و بازيكناي خاص تكنيك خاص خودشون رو دارن. مثلاً يكي از اون تكنيكا كه فق كريس رونالدو، هانري و دروگبا دارن جلو انداختن توپ به شكل موربه!
    5- اين كه آخره گافه! من توي مستر ليگ از بدترين تيم ايسگاهي گل خوردم. توي بازي كه نتونستن بزنن!

تازه به اینا ایرادات اساسی تو لیسانس رو هم اضافه کن.بازی ای که لیسانس 4 تا کشورم نمیتونه بگیره واقعا نا امید کننده اس!!
    البته من هر دو فوتبال رو باز میکنم اما اونو برای لیگش اینو برا قشنگیش و بازیکنای کلاسیکش.
    درمورد لايسنس با اينكه من از FIFA متنفرم، اما بايد بگم واقعاً خيلي از كونامي پيشه!

چجوری میشه تیمهای منتخب و آزاد کرد؟؟
    شما بايد پولاتو زياد كني تا بتوني همه چيز رو آزاد كني. من آپشن فايلم همه چيزش آزاده. اگه مي خواي واست بزارم. اگرم مي خواي برنامه اي واسه افزايش پول بهت بدم. در هر صورت دستت بازه و انتخاب با خودته!

1-موافقم
    2-تا حدی مخالفم.خوبی دروازبانا بستگی زیادی به گرافیک و رزولیشنی داره که زدی و باهاش بازی میکنی.توی low دروازبانا واقعا افتضاحن ولی توی مدیون خیلی از ضعفای خود دروازبانا یا سوتی هایی که بازیکنا میدن اصلا نیستش.high رو هم هنوز بازی نکردم
    4-ساکر هیچوقت تکنیک نداشت
    5-من تا حالا زیاد این اتفاق نیفتاده.البته اینم بستگی زیادی به مورد دوم یعنی گرافیکی که باهاش بازی رو اجرا میکنی و واکنش دروازبان داره
    تغيير كيفيت = تغيير گيم پلي؟؟؟؟؟؟!!!!!!
    اينو ديگه از كجا آوردي؟ اصلاً هيچ ربطي نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ابولفضل جان بازی فیفا08 نکستش یعنی بازی نسل جدیدش فقط روی دو کنسول نسل جدید یعنی x360 &ps3 هست که بازی فوق تماشایی و فوق دیدنی هست باور کن من اگه روزی حد اقل نیم ساعت بازی نکنم روزم شب نیمشه خیلی بازی زیبایی هست چه از تماشاگراش و چه از کیفیت زمین و چه از حرکت ازادانه لباس و موها و چه از انجام بیش از 60 حرکت مختلف در ثانیه کلا فیفا08 این دو کنسول با کامپیوتر مثل بهشت و جهنم هست اصلا اینو بگم که این دوتا اصلا و ابدا شبیه هم نیستند وتنها اشتراکشون اسماشون هست وگرنه اون کجا و این کجا........
    در مورد تکنیکهای فیفا08 دو کنسول برتر بگم که شما تونایی دارین که تو هر کجایی زمین هر تکنیکی که تو واقعیت انجام میدین رو انجام بدین یعنی اونقدر زیاده که نگو و نپرس......کلا شاید صد تا تکنیک مختلف است که در مقابل ساکر شاید نهایتآ 6 -7 تا تکنیک داشته باشه ........
    راستی حتی اینو بگم که میتونی برای وقت کشی و یا تضعیف روحیه حریف روپایی بزنی و اینکار خیلی تاثیر داره در روحیه حریف من که گرچه خود خواهی و بی ادبی هست ولی دقایق اخر بازی این کار رو میکنم....
    مثل اینکه کلا شده تاپیک فیفا ولی اشکال نداره اخه فیفا09 مال کامپیوتر هم اینطور که بوش میاد به احتمال فراوان نسل جدید و یا شبیه دو کنسول دیگه هست که اونوقته که میترکونه و اگه ساکر فکری نکنه کار براش خیلی سخته و عمرآ اگه بتونه فیفا رو پشت سر بذاره.......

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من وقتی می خوام PES 2008 رو نصب کنم وقتی تو قسمت Preparing to install یه پیغام میده و وقتی OK رو میزنم میبنده برنامه رو !

پیغام : === Logging Started: 5/30/2008 21:07:10 ===

کاملاً به همین شکل البته ساعت رو ساعت سیستم میزنه یعنی هروقت Setup کنی ساعتش تغییر میکنه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

من وقتی می خوام PES 2008 رو نصب کنم وقتی تو قسمت Preparing to install یه پیغام میده و وقتی OK رو میزنم میبنده برنامه رو !

پیغام : === Logging Started: 5/30/2008 21:07:10 ===

کاملاً به همین شکل البته ساعت رو ساعت سیستم میزنه یعنی هروقت Setup کنی ساعتش تغییر میکنه !
    کف میکنیم !!!!!!!!!
    اینی که گفتی رو من تو عمرم نشنیده بودم که حالا شنیدم اصلا به ساعت چه ربطی داره خوب؟
    فکر کنم یه اشکالاتی از سیستم شما باشه و خود بازی مشکلی نداشته باشه همین بازی رو با همین سی دی ها تو یه سیستم دیگه مال رفیقت و یا یه کفی نتی امتحانش کن .......اگه بازم اومد خوب بندازش دور

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگه بازم اومد خوب بندازش دور
    عجب جواب قانع كننده اي!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.
    اينم جديدترين پچ اين بازي.

کد:
    پچ يورو 2008. حجمشم 181 مگابايت هست. من مي خواستم دانلود كنم، اما ديدم نه فيس سرور دارم، نه بوت سرور و نه... . فقط يه كيت سرور، اونم بتا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ممنون کسپو جان بابت پچ ولی میگم ما فقرای که adsl نداریم رو هم فکری برامون کردی؟
    در مورد پست قبلیت بگم که بابا چاکریم والا دیگه چیزی تو ذهنم نیومد......

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

سلام.
    اينم جديدترين پچ اين بازي.

کد:
    پچ يورو 2008. حجمشم 181 مگابايت هست. من مي خواستم دانلود كنم، اما ديدم نه فيس سرور دارم، نه بوت سرور و نه... . فقط يه كيت سرور، اونم بتا.
    سلام. ممنون به خاطر پچ. فقط به سوال دارم: برای نصب این پچ نیاز به برنامه ی خاصی هست یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام. ممنون به خاطر پچ. فقط به سوال دارم: برای نصب این پچ نیاز به برنامه ی خاصی هست یا نه ؟
    من دانلودش نكردم. (چون فيس سرور واسه PES 2008) ساخته نشده. اما به نظرم، آره. چون بايد فيس هم باش، كيت باشه و احتمالاً صدا.
    kitserver و GGS 100% لازمه و DKZ Studio هم 50%. چون پچ رو نديدم در مورد KDZ با شك صحبت مي كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •