دوست عزیز دستت درد نکنه
لینک راپید نداری ؟
اینجوری خیلی سخته با تورنت
ممنون میشم اگه جایی دیدی بذاری
دوست عزیز دستت درد نکنه
لینک راپید نداری ؟
اینجوری خیلی سخته با تورنت
ممنون میشم اگه جایی دیدی بذاری
آره احمد جون.
1- نسخه نكستش چيه؟
2- كلاً توي اين نسخه دروازه بان = بوق!!!
3- اين شكل روي مي تونيد توي بدن كارلوس ته وز به وضوح مشاهد كني. بيچاره پشتشو عين يه پيرمرد دمه مرگ ساختن!!!!
4- اتفاقاً توي اين بازي تكنيك هم هست و بازيكناي خاص تكنيك خاص خودشون رو دارن. مثلاً يكي از اون تكنيكا كه فق كريس رونالدو، هانري و دروگبا دارن جلو انداختن توپ به شكل موربه!
5- اين كه آخره گافه! من توي مستر ليگ از بدترين تيم ايسگاهي گل خوردم. توي بازي كه نتونستن بزنن!
درمورد لايسنس با اينكه من از FIFA متنفرم، اما بايد بگم واقعاً خيلي از كونامي پيشه!
شما بايد پولاتو زياد كني تا بتوني همه چيز رو آزاد كني. من آپشن فايلم همه چيزش آزاده. اگه مي خواي واست بزارم. اگرم مي خواي برنامه اي واسه افزايش پول بهت بدم. در هر صورت دستت بازه و انتخاب با خودته!
تغيير كيفيت = تغيير گيم پلي؟؟؟؟؟؟!!!!!!
اينو ديگه از كجا آوردي؟ اصلاً هيچ ربطي نداره![]()
ابولفضل جان بازی فیفا08 نکستش یعنی بازی نسل جدیدش فقط روی دو کنسول نسل جدید یعنی x360 &ps3 هست که بازی فوق تماشایی و فوق دیدنی هست باور کن من اگه روزی حد اقل نیم ساعت بازی نکنم روزم شب نیمشه خیلی بازی زیبایی هست چه از تماشاگراش و چه از کیفیت زمین و چه از حرکت ازادانه لباس و موها و چه از انجام بیش از 60 حرکت مختلف در ثانیه کلا فیفا08 این دو کنسول با کامپیوتر مثل بهشت و جهنم هست اصلا اینو بگم که این دوتا اصلا و ابدا شبیه هم نیستند وتنها اشتراکشون اسماشون هست وگرنه اون کجا و این کجا........
در مورد تکنیکهای فیفا08 دو کنسول برتر بگم که شما تونایی دارین که تو هر کجایی زمین هر تکنیکی که تو واقعیت انجام میدین رو انجام بدین یعنی اونقدر زیاده که نگو و نپرس......کلا شاید صد تا تکنیک مختلف است که در مقابل ساکر شاید نهایتآ 6 -7 تا تکنیک داشته باشه ........
راستی حتی اینو بگم که میتونی برای وقت کشی و یا تضعیف روحیه حریف روپایی بزنی و اینکار خیلی تاثیر داره در روحیه حریف من که گرچه خود خواهی و بی ادبی هست ولی دقایق اخر بازی این کار رو میکنم....
مثل اینکه کلا شده تاپیک فیفا ولی اشکال نداره اخه فیفا09 مال کامپیوتر هم اینطور که بوش میاد به احتمال فراوان نسل جدید و یا شبیه دو کنسول دیگه هست که اونوقته که میترکونه و اگه ساکر فکری نکنه کار براش خیلی سخته و عمرآ اگه بتونه فیفا رو پشت سر بذاره.......
من وقتی می خوام PES 2008 رو نصب کنم وقتی تو قسمت Preparing to install یه پیغام میده و وقتی OK رو میزنم میبنده برنامه رو !
پیغام : === Logging Started: 5/30/2008 21:07:10 ===
کاملاً به همین شکل البته ساعت رو ساعت سیستم میزنه یعنی هروقت Setup کنی ساعتش تغییر میکنه !
کف میکنیم !!!!!!!!!
اینی که گفتی رو من تو عمرم نشنیده بودم که حالا شنیدم اصلا به ساعت چه ربطی داره خوب؟
فکر کنم یه اشکالاتی از سیستم شما باشه و خود بازی مشکلی نداشته باشه همین بازی رو با همین سی دی ها تو یه سیستم دیگه مال رفیقت و یا یه کفی نتی امتحانش کن .......اگه بازم اومد خوب بندازش دور
عجب جواب قانع كننده اي!!!!!![]()
سلام.
اينم جديدترين پچ اين بازي.
پچ يورو 2008. حجمشم 181 مگابايت هست. من مي خواستم دانلود كنم، اما ديدم نه فيس سرور دارم، نه بوت سرور و نه... . فقط يه كيت سرور، اونم بتا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون کسپو جان بابت پچ ولی میگم ما فقرای که adsl نداریم رو هم فکری برامون کردی؟
در مورد پست قبلیت بگم که بابا چاکریم والا دیگه چیزی تو ذهنم نیومد......
سلام. ممنون به خاطر پچ. فقط به سوال دارم: برای نصب این پچ نیاز به برنامه ی خاصی هست یا نه ؟
من دانلودش نكردم. (چون فيس سرور واسه PES 2008) ساخته نشده. اما به نظرم، آره. چون بايد فيس هم باش، كيت باشه و احتمالاً صدا.
kitserver و GGS 100% لازمه و DKZ Studio هم 50%. چون پچ رو نديدم در مورد KDZ با شك صحبت مي كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)